ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım idrar pozitifse kesin pozitif çıkıyır ama idrar testinin negatif çıkması bişey ifade etmiyor, yarınmı 12. gün? bugün de yaptırabilirsin
haklısın ama işte düşünmeden edemiyorum yarın 12.gün yarın vericem kanı tüp bebek yaptığım yerde. çünkü bana yakın yerler hep ertesi gün sonuç diyor.

benimde yarın canım hakkımzda hayrlısı inşlh saolasın

Canım benim de iki kat artmamisti tam iki katı korkma bende çok taktım ama diğer test 3 katı arttı %70 üstü yeterli imiş
sağol canım, öyle diyor herkes, yarın yşne yaptırcam, korkum yok çok şükür değerim yüksek kanamam yok, daha önceki acı tecrübemden dolayı biraz tedirginliğim var işte

Evetttttt hamileyimmmmm valla :)) 136,78 çıktı
Hayirli olsun caniiim degerin cok guzel rabbim kucagina da almayi nasip etsin insallah
kızlar benimde kan sonucum çıktı
13. gün 100
15.gün 190
tam ikiye katlamamışmı?
Gayet guzel ben de yuzde 65 artis yeterli diye biliyorum.
hic kafani takma dr un dedigi gibi yumoslarina odaklan moralini bozma maddi acidan da rabbim yardimciniz olsun

canım peki yumiler kaç mm şuanda? sıkıntı etme kendine büyük ihtimalle ilaç dozajını artıracak, seninkiler geç gelişiyor olabilir, benimde bşraz geç cevap verdi yumiler, nazlı bizim veletler yapacak bişey yok.
bende ilk 6 yumurta gördü, ikisi önden geliyo ama diğerleri küçük demişti, onlarında büyümesi için uğraştık, hepi topu 2 embriyom oldu, ama çok şükür bak tuttu, hiç canını sıkma, 1 tane olsun bizim olsun dimi

Miliminden hiç bahsetmedi.. Zaten 2 sn falan sürdü bakışı canım. Biliyorsun sürekli koşturmaca da doktor. 50 hasta falan olunca sırada :) Deniz hemşireye iki iki dedi ben de rapor çıkmadı nasıl yapacağız falan dedim sen bunlara takılma yumurtalarını büyütmeye bak dedi. Muhtemelen merional a başlarlar dimi. Rezevr az olunca yumi de az oluyor.. İnşallah canım emeklerimiz boşa gitmezde Rabbim bizede nasip eder. Raporuz senin kaç TL tuttu tüm masraflar canım? 8000 falan buldu mı?

Amin canım.. Maddi manevi sürekli bi düşünce modu. Ne yesem ne içsem de büyüseler bilemedim ki :)))

canım benimde raporsuz oldu, 3150tl tüp bebek tuttu, ama ben çok ilaç iğne kullandım, yaklaşık 3000 tl de ilaçlar tuttu, tabi ilaçlarımı fazla alıp geldim buraya tutarsa orda aynısında bulamayanilirsin dedi Hulusi bey, bende biraz alıp geldim, öncesinde histereskopi kan tahlilleri falan derken benim tüp bebek bana 8 bin tlye patladı.
ama şöyle düşün burası zaten fiyat olarak uygun biryer, başka bir merkezde yaptırsaydın zaten herkes 4500'den ağzını açıyor, inşallah güzel sonuçlanır, birde sana şöyle bir tavsiyede bulunayım hastanenin çapraz karşısındaki eczane varya, ben ordan daha uygun ilaç satan biryer bulamadım, benim abim dr, onun tanıdığı bir eczaneden aldık önce indirimli verdiler, ona rağmen fiyat olarak hastanenin ordaki eczane daha uygun, bi sorup karşılaştırma yap istersen

cok şık yaww :) insallah kizlar hayirli ugurlu olur.
bu arada bisey sorcam hatunlar hele bana bakin.doktorum blastosiste gidecez dedi.ve dondurmak icin kalmayabilirmis. simdi dondurmak icin kalmamasi icin uzulsem mi ???
canım bnm nasılsın yıne depresyon gunlerımde oldugum ıcın gırıp sızı uzmek ıstemıorum canım bnm 3 tane dondurulmusum vardı blkı hatırlarsın sıvı toplandıgı ıcın transferım ıptal edıldı gecen c.tesı transferım vardı ve ogun elımde suan karnımda olan bebegımden baska kalmadı cozuldugunde bı yasam belırtısı yokmus dıyecegım o kı hersey allahın takdırı canım bnm bak bnm yavrum o kadar kardesınn ıcınden hayata tutundu aglamaktn 20 dk transferım yapılamadı ama doktorumun tek dedıgı laf sen annesın ve guclu olmak zorundasın hep bu lafı dusun canım senn bır annesın ve guclu ol senı cok sevıyorum cnım bnm ıstanbulda olmanada cok sevındım bu arada ...

Amin canım.. Maddi manevi sürekli bi düşünce modu. Ne yesem ne içsem de büyüseler bilemedim ki :)))
ben yumurta rezervimin az olduğunu adetime 3 gün kala öğrendim, hemen arısütü-bal-polen karışı aldım sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı yedim, en iyisinden kuru incir dut kurusu kabuklu ceviz fındık fıstık badem falan günde bir tabak
karıştırıp yedim, sabahları süt ve yumurta yedim, bol dua ettim annemelr de çok dua ettiler sağolsunlar, şimdi sana çok etki edermi bilmiyorum iğnelerin yarısı bitti gibi, bilemiyorum yinede bi dene istersen arısütü-bal-poleni sabah akşam birer kaşık yşyerek dene istersen

Selam kizlar hamile arkadaslarimi tebrik ederim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin..benim kalp atisi icin haftaya cumaydi kontrolum ama biraz once gttim baska hastaneye sukurler olsunki duydum aglamaktan helak oldum desem yeridir..6 sene sonra allahin izniyle melegim gelicek ins. allah kimseyi evlat atesiyle yanip tutusturmasin cok zor bizi en iyi bizler anlariz rabbim bu yolda ugrasan tum arkadaslarima nasip etsin

özlemcim hoşgeldin canım, transferin oldu demek, çok sevindim Allah sıkı sıkı tutundursun inşallah güzel sonuçlar alıp sağlıkla kucağına da alırsın yavrunu canım, keşke ruh halin için bişey yapabilseydim, bir uzman yardımı almayı düşünğrmüsün canım, bir psikologla görüşsen belki seni biraz rahatlatır

sağol canım, öyle diyor herkes, yarın yşne yaptırcam, korkum yok çok şükür değerim yüksek kanamam yok, daha önceki acı tecrübemden dolayı biraz tedirginliğim var işte
canımmmmmm hayırlı olsunnn sayfaya bı bakıyım dedım baktımm kı teyze olu vermısımmm aglattın benıı kızz cok sevındım cokk

ay canm yaa gözün aydın, duydun demek kalp atışlarını, bende gelsem o güne keşke, alttan muayeneyle mi duyuldu kalp stışı?

canım bnm kalp kalbe karsıymıs aynı anda yazıomusuz bırbırımıze cokk korkuyorum 24 yumurtamdn elımde 3 tane kalıp sonra 2 olunce sankı gercktn evladımı kaybetmıs gıbı ıcım yandı nese sen hamılesın bakma sen bana suan cok mutlu ettın benı rabbımde senı yavrunla guldursun bnmde az gunum kaldı haftaya bugun test gunum

Canım benim ya, inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza :) Ben diğer tüp bebek ve aşılama deneyimlerimde hiç bu kadar kanıma bakılmadı , e2 sürekli ölçülmedi ve hiç vitamin kullanmadım. İlk defa bir hastane vücudumu besliyor. Haklısın canım neticede özel de yaptırsak ta bu rakamları geçecekdi. Ben 4 yıl önce güven hastanesine ilaçlar dahil 5000 vermiştim. Canım transferden sonra bu vitaminlere devam edecek miyiz? İlaçlar için de tanıdık ecza deposu bulmak lazım. Senin eğer bi ilacın biter de bulamazsan bana haber ver uçak kargo ile alır yollarım canım. Bebeklerimiz herşeyden önemli olacak :) İlaçların temini ve iğnelerin vurumundan eşim sorumlu ona bu bilgiyi ileteceğim. Allah razı olsun canım benim

canımmmmmm hayırlı olsunnn sayfaya bı bakıyım dedım baktımm kı teyze olu vermısımmm aglattın benıı kızz cok sevındım cokk
canım senin haberinle de biz burda havalara uçucaz inşallah, bak ben 8 sene sonra kavuştum, kendini biraz rahatlatmaya çalış canım, en büyük düşmanın üzüntü stres, ağlamak da rahatlatır bazen sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle davran ama sakın umutsuz olma, olumsuz düşünme, bem transferimin olduğu gün hamileyim diye haykırdım burda son 5 güne kadar hep tuttuğuna inandım son günlerde kafam dumanlandı işte
senin kaçıncı günün şimdi?

Son düzenleme:
canım transferımıde sayarsam bgn 6. gnum ama sankı karnımda ve bn onu hıssedıorum oldu bu bnce cnku kardeslerındn o kdar guclu davrndıkı bana glmk ıcın cok caba gosterdı bnmde onu bırakmaya hıc nıyetım yok bn ınanıorum oldu bu ıs yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…