ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

sağol canımcım, opu olduğu gün sana bi liste vercekler ordaki ilaçlarını kullanacaksın, dhea melatonin falan onları bıraktım opudan sonra, polivit-c vitamin vermişti dr ama ben ondan almayı unutmuşum, şimdi vştamin kullanmıyorum ama iğne ve ilaçlarım dışında şu anda ekstra omega-3 ve folik asit alıyorum

maaşallah maaşallah, işte tam olarak hissetmen gereken bu, rahimine koyan Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah, hepimize inşallah, sakın sakın sakın kendinde belirti aramaya kalkma, ağrıların sızıların olsa da normal olmasa da normal, bunlar birşeyin göstergesi değil

ıster ıstemez kendımı sorguluyorum ara sıra ama ılk gunden berı cok batmalarım vardı sımdı yoklar ama yerlestıgı ıcın olmaması normaldır ya bılmıorum ama cokkk umutluyum ınsallah oldugunuda dusunuyorum kısmettt nasıp rabbım yınede hayırlısını versınn

Vitamin c de folik asit içindi sanırım. İstersen sana yollarım canım alırım ben?

özlemcim maaşallah canım yarılamışsın bu moralle bir 6 gün daha geçti mi oldu bittiiiii inşallah bol bol dua et canım

canım benimde öyle olmuştu merak etme batmaların geçmesi iyiye işaret bebeğin tutunmuştur inşallah

kızlar 14. gün değerim 150 doktor artık test yaptırmana gerek yok 10 gün sonra keseyi görmeye gel dedi:)
ayyyy gözün aydın canım hayırlı olsun, ilk değerin kaç çıktı? benim 13. gün 100, 15. gün 190 . inşallah devamı da sağlıklı gelir

evet cnm belırtıye sakın takılma benım hala belırtım yok mesela inş sıkı sıkı tutunsun butun hasret cekenlerın hasretı sona ersın ama bu topik cok ugurlu bi çok kişi pozitifi gördu sende göreceksın inş..

kız benimde hiç yok, hiçbirşey hissetmiyorum, diğer topicte okudum kızlar niye hiçbir belirtim yok diye yakınırken 2 hafta sonra mide bulantılarından yakınıyorlardı, bakalım bizde ne olcak

iyyim bidenemmmmmm sağolasın, şimdi yeşil elmamı yiyorum, sabah doğal sütümü ve yumurtamı yedim.
vücut vücut olalı böyle sağlıklı beslenmedi

canım yaaa benım hiç düzenli beslenmem yoktu sabahları dogru düzgün kahvaltı etmem öğlen geciştiirirm falan ama şimdi dikkat etmek lazım ne yemeli nasıl beslenmelı hiç bilmiyorum..

kız benimde hiç yok, hiçbirşey hissetmiyorum, diğer topicte okudum kızlar niye hiçbir belirtim yok diye yakınırken 2 hafta sonra mide bulantılarından yakınıyorlardı, bakalım bizde ne olcak

evet bende çok merak edıyorum nasıl belırtıler yaşıcaz zormu gececek hamılelık kolaymı normalde kuvvetlı bır bunyem vardır ama hamılelık ne yapar bılmem :))

anaaaaammmmm ikiz geliyoooooo

iyyim bidenemmmmmm sağolasın, şimdi yeşil elmamı yiyorum, sabah doğal sütümü ve yumurtamı yedim.
vücut vücut olalı böyle sağlıklı beslenmedi
kız asıl yeşil elma senin içindeeeee...maaşallah canım ye iç sonra bize beslenme programı yapçan şu tedaviye bi başlayım canına okucam senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…