ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ay maaşallah yaaa

evet bende çok merak edıyorum nasıl belırtıler yaşıcaz zormu gececek hamılelık kolaymı normalde kuvvetlı bır bunyem vardır ama hamılelık ne yapar bılmem :))
canım yaaa benım hiç düzenli beslenmem yoktu sabahları dogru düzgün kahvaltı etmem öğlen geciştiirirm falan ama şimdi dikkat etmek lazım ne yemeli nasıl beslenmelı hiç bilmiyorum..

aynen çok şükğr benimde kuvvetli bünyem, ben tedaviye başlamadan 2 ay önce omega-3 ve b-comlex vştamine başladım, tedaviye başlayınca b-complexi bıraktırdı dr, mide bulantılarının B6 vştamin eksikliğinden kaynaklandığını okumuştum biryerde, folik asit de B9 vitamini, bende tam teşekküllü b vştamini alıyım dedim,
beslenme konusunda zaten şuanda yediğimiz içtiğimizin bebeğe bi etkisi yok depodan besleniyo, 4. aydan sonra yediklerimiz doğrudan etkiliyomuş, ben şimdi aslında depolarımı güçlendirmeye çalışıyorum, kendime yatırım yapıyorum yani bebeğe değil
çocuk sahibi olan tüm arkadaşlarımın özellikle söylediği ceviz fındık fıstık ve bademi ihmal etme dedi ben daha tam kuruyemiş olayına girmedim, tatlı ve yağlılardan uzak durmak gerek kilo almamak için, ben kiloya biraz takıyorum da
velhasıl protein, sebze meyve bunlarla beslenmek lazım, aslında normal bir sağlıklı beslenme programı uygulayacaz, abur cubur pasta börekten kaçıncaz falan işte

bilmiyom canım yaaa ıkı tane tarnsfer olmustu burdakı test yaptırdıgım hastanede doktora sordum hiç alakası yok ıkızle falan bellı olmaz dedi ama kese olusmadan anlayamayız dıyo
tamam da senin değer 2'ye değil 3'e katlamış, ondan şeeettim, tabi keseler görünmeden bişey denmez dr abimiz ne derse o

Son düzenleme:
ayyyy gözün aydın canım hayırlı olsun, ilk değerin kaç çıktı? benim 13. gün 100, 15. gün 190 . inşallah devamı da sağlıklı gelir
10.gün 36
11.gün 56
12.gün 82
13.gün 102
14.gün 150
yavaş artıyor ama doktor yeterli dedi kısmet bakalım

kız asıl yeşil elma senin içindeeeee...maaşallah canım ye iç sonra bize beslenme programı yapçan şu tedaviye bi başlayım canına okucam senin
oku kız valla, ben çok bilinçli bir anneyim bikeremm
tecrübelerimden faydalanın, ben tedavşye başlamadan önce vücudumu hazırlamaya başladım, spor yaptım 2 kilo verdim, Ankara'da annemin yemeklerinden böreklerinden kiloları geri almayaydım iyiydi, hedefim ilk 3 ay hiç kilo almamak, bakalım yavrumun canı neler isteyecek neler aşerecem bakalım

aynen canım bende çok vitamınler kullandım kaç aydır hala kullanıyoz zaten bu zamanda dogal seyı bulup nerde yıcen hersey katkılı vıtamın takvıyesı cok öenmli elimizden geldıgınce dıkkat edıcez tatlı konusunda tek çikolata zorlar benı herhalde ama onada dayanıcaz çok kılo almadan sağlıklı hamılelık gecırırız inş...

canım burdan(istanbuldan) bişey istersen kesinlikle söyle tamam mı elimden gelen bişeyse yanındayım unutmaaaa...

canım bitter yersinnnn çooookkk sağlıklı olcaksınızzz inşallah

10.gün 36
11.gün 56
12.gün 82
13.gün 102
14.gün 150
yavaş artıyor ama doktor yeterli dedi kısmet bakalım
ay maaşallah hep düzenli artmış, ben hep 2'ye katlamak zorunda zannediyodum ama arkadaşlar %70 artış yeterli dediler, seninde sağlıklı ilerliyor maaşallah

bu pozitif sonuç alan arkadaşlarım sizde gebelik takvimi yapın hadi yaw

canım burdan(istanbuldan) bişey istersen kesinlikle söyle tamam mı elimden gelen bişeyse yanındayım unutmaaaa...
ayyyyyy ne kadar çok seveni varmış yavrumun, ayy teyzesi bak gözlerimi doldurdun şimdi, Allah razı olsun canım ordan tek isteğim sizlerin hamile haberini duymak, Allah nasip eder inşallah

evet canım çareler tukenmez dımı sen ne durumdasın sonucmu beklıyosun transfermı rabbım senıde güldürsün inş en kısa zamanda ..
benim değerlerimde düzenli arttı canım 0'dan 1,22 ye kadar çıktı ben bir aşılama ve negatif bir tüp bebek yaşadım canım sonucumu geçen hafta öğrendim şimdi beklemedeyim herşey Normalmiş bu nasıl normallikse

e

aynı benım gibi o zaman bende negatıf bir aşılama ve tüp bebek deneyımı yaşadım çok şükür ikincide tuttu inş senınde öyrı le olur dondurulmus embrıyon varmı transferi ne zaman dusunuyosun..

ayyyyyy ne kadar çok seveni varmış yavrumun, ayy teyzesi bak gözlerimi doldurdun şimdi, Allah razı olsun canım ordan tek isteğim sizlerin hamile haberini duymak, Allah nasip eder inşallah
ne ağlamak mı hiiiçççç dayanamam niye sevmiyelim ki en zor zamanlarımı ben sizlerle atıyorum çok şükür başkası anlamazki zaten içim hala yanıyo ama napimmm...elbet söner...senden tek istediğim bol bol duaa bi deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ilk ultrason resmiiiii

canım içinin yangınını yavrun tez zamanda söndürecek inşallah

canımm hiççççç dondurulmuşum yokkkk. mart nisan gibi bi daha başlıcam kısmetse tabi o zamana kadar olmazsaaabelki olurr yaaa belki belkiii

canımm hiççççç dondurulmuşum yokkkk. mart nisan gibi bi daha başlıcam kısmetse tabi o zamana kadar olmazsaaabelki olurr yaaa belki belkiii

tabi canım cok duyduk boyle haberler olabılır rabbım istedıkten sonraaa herseyın en guzeli olur teslımıyet tam teslımıyet inş...

Gozunaydin canim rabbim kucagina almayi da nasip etsin.
Ozlemcim hayirli olsun hep boyle pozitif ol bebegin sana sımsıkı tutunsun insallah
kızlar 14. gün değerim 150 doktor artık test yaptırmana gerek yok 10 gün sonra keseyi görmeye gel dedi:)
masallah gayet guzel artmis insallah keseyi de kalp atisinida gorursunuz

Mehtapcim senin degerlerin de cok guzel masallah rabbim tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…