Mehtapcim senin degerlerin de cok guzel masallah rabbim tamamina erdirsin
CANIM YA Rabbim yavrunu size bagislasin hakkında hayirlisi olsun inşallah canim Allah a emanet olsun bbebisinKizlarr iste bu yüzden sölememistim dün geceden beri kanamam var çok fazla düşük tehlikem var kesenin altında yoğun kanamam var NEOLUR dua edin mümkünse dua toplarmisiniz yavrum bırakmasını beni çok kötüyüm ağlamaktan helak oldumyasin fatiha ayetelkursi olursanız çok sevinirim çok kotuyum
Kizlarr iste bu yüzden sölememistim dün geceden beri kanamam var çok fazla düşük tehlikem var kesenin altında yoğun kanamam var NEOLUR dua edin mümkünse dua toplarmisiniz yavrum bırakmasını beni çok kötüyüm ağlamaktan helak oldumyasin fatiha ayetelkursi olursanız çok sevinirim çok kotuyum
hastaneden aradilar. insallah yarin sabah yumurta toplama islemim olacak arkadaslar. hepinizden hayir duasi beklerim. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallahh..
Kizlarr iste bu yüzden sölememistim dün geceden beri kanamam var çok fazla düşük tehlikem var kesenin altında yoğun kanamam var NEOLUR dua edin mümkünse dua toplarmisiniz yavrum bırakmasını beni çok kötüyüm ağlamaktan helak oldumyasin fatiha ayetelkursi olursanız çok sevinirim çok kotuyum
hastaneden aradilar. insallah yarin sabah yumurta toplama islemim olacak arkadaslar. hepinizden hayir duasi beklerim. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallahh..
kızlar cvp vern doktor bana megonon ilaç verdiiiiiamiiinn insallah kizlar. cantami hazırladim simdiden :) oyyy heyecan verici bi duyguymus. Allahim bi de dollendiklerini gorsemm bi de tutunduklaruni bi de keselerini bi de kalp pitpitlarini bi de dogduklarini bi de... bi de... bi de... eyvah eyvahhh sanirim bitiremiycemmmmm yasasinn cocuk dogurmak yasasin annneliiiiikkk
kızlar cvp vern doktor bana megonon ilaç verdiiiii
canım Allah korusun, sakin ol sakın ağlama, çok rahat geçirmen lazım bu süreci, Allahın izniyle birşey olmayacak hiç merak etme, dualarım seninle, dr ne dedi?Kizlarr iste bu yüzden sölememistim dün geceden beri kanamam var çok fazla düşük tehlikem var kesenin altında yoğun kanamam var NEOLUR dua edin mümkünse dua toplarmisiniz yavrum bırakmasını beni çok kötüyüm ağlamaktan helak oldumyasin fatiha ayetelkursi olursanız çok sevinirim çok kotuyum
canım tüm işlemin en rahat geçen kısmıdır opu, uyuyacaksın uyanacaksın bitmiş olcak, ben senin yumilerden çok umutluyum, muhteşem embriyolar çıkacak onlardan görceksin bakhastaneden aradilar. insallah yarin sabah yumurta toplama islemim olacak arkadaslar. hepinizden hayir duasi beklerim. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallahh..
tatlım tam olarak sorun nedir?kızlar cvp vern doktor bana megonon ilaç verdiiiii
atabi canım cok duyduk boyle haberler olabılır rabbım istedıkten sonraaa herseyın en guzeli olur teslımıyet tam teslımıyet inş...
Ayyyyyy canım sona yaklaşıyosun çok heyecanlı. İnşallah Rabbim yar ve yardımcın olsunamiiinn insallah kizlar. cantami hazırladim simdiden :) oyyy heyecan verici bi duyguymus. Allahim bi de dollendiklerini gorsemm bi de tutunduklaruni bi de keselerini bi de kalp pitpitlarini bi de dogduklarini bi de... bi de... bi de... eyvah eyvahhh sanirim bitiremiycemmmmm yasasinn cocuk dogurmak yasasin annneliiiiikkk
aaaaamiiiiiiin insallah canimmm :)a
Ayyyyyy canım sona yaklaşıyosun çok heyecanlı. İnşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun
Canım benim Allah yardımcın olsun , Dualarımız seninle. Ağlarsan vücudun daha çok yorulur , yorma kendini. Tevekkül et sarıl karnına dua et ve dinlen. Geçecek bu günler bebeğin sımsıkı sarılıyor annesine hiç merak etme :)
Dıp Dıp Dıp heyecan dorukta :) Allah yardımcın olsun canım. Güzelce toplansınlar döllensinler birinci kalite olsunlar inşallahhh :))))
canım tüm işlemin en rahat geçen kısmıdır opu, uyuyacaksın uyanacaksın bitmiş olcak, ben senin yumilerden çok umutluyum, muhteşem embriyolar çıkacak onlardan görceksin bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?