ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlarr iste bu yüzden sölememistim dün geceden beri kanamam var çok fazla düşük tehlikem var kesenin altında yoğun kanamam var NEOLUR dua edin mümkünse dua toplarmisiniz yavrum bırakmasını beni çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum yasin fatiha ayetelkursi olursanız çok sevinirim çok kotuyum

CANIM YA Rabbim yavrunu size bagislasin hakkında hayirlisi olsun inşallah canim Allah a emanet olsun bbebisin

ozlemtnc cim transferin hayirlisi ile pozitifle sonuclanir ve yavrunu saglikla kucagina alabilirsinninsallah canim.
M minnak1251 insallah kanaman gecer canim .cok uzuldum Mevlam yuzunu guldursun insallah.

hastaneden aradilar. insallah yarin sabah yumurta toplama islemim olacak arkadaslar. hepinizden hayir duasi beklerim. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallahh..

Canım benim Allah yardımcın olsun , Dualarımız seninle. Ağlarsan vücudun daha çok yorulur , yorma kendini. Tevekkül et sarıl karnına dua et ve dinlen. Geçecek bu günler bebeğin sımsıkı sarılıyor annesine hiç merak etme :)

hastaneden aradilar. insallah yarin sabah yumurta toplama islemim olacak arkadaslar. hepinizden hayir duasi beklerim. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallahh..

Dıp Dıp Dıp heyecan dorukta :) Allah yardımcın olsun canım. Güzelce toplansınlar döllensinler birinci kalite olsunlar inşallahhh :))))

Allahım inşallahyardimcin olur bebeğin sağlıkla sıkı sıkı tutunur sana, allahtan hayirlisini dilemek lazım, tevekkul etmek lazım elbet çok zor bende dış gebelik yaşadım tam hamileyim derken kanama başladı sonra ağrılar falan ben bebeğim gidecek diye uzullurken tup patladı ve son anda ameliyata aldılar niyetim kendimi anlatMak değil herşeyin başı sağlık bunu anlatmak istiyorum. Allahım beterinden korusun hepimizi dualarim seninle izne sen kendini hayirlisi olsun cnn. Gelişmelerden haberdar et bizi.

Hadi hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin insallah

amiiinn insallah kizlar. cantami hazırladim simdiden :) oyyy heyecan verici bi duyguymus. Allahim bi de dollendiklerini gorsemm bi de tutunduklaruni bi de keselerini bi de kalp pitpitlarini bi de dogduklarini bi de... bi de... bi de... eyvah eyvahhh sanirim bitiremiycemmmmm yasasinn cocuk dogurmak yasasin annneliiiiikkk

kızlar cvp vern doktor bana megonon ilaç verdiiiii

canım Allah korusun, sakin ol sakın ağlama, çok rahat geçirmen lazım bu süreci, Allahın izniyle birşey olmayacak hiç merak etme, dualarım seninle, dr ne dedi?

canım tüm işlemin en rahat geçen kısmıdır opu, uyuyacaksın uyanacaksın bitmiş olcak, ben senin yumilerden çok umutluyum, muhteşem embriyolar çıkacak onlardan görceksin bak

tabi canım cok duyduk boyle haberler olabılır rabbım istedıkten sonraaa herseyın en guzeli olur teslımıyet tam teslımıyet inş...
a
Ayyyyyy canım sona yaklaşıyosun çok heyecanlı. İnşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun

aaamiiinn insallahh olurlar canim. merak endise korku stres her bi duyguyu yasiyom :)

canım tüm işlemin en rahat geçen kısmıdır opu, uyuyacaksın uyanacaksın bitmiş olcak, ben senin yumilerden çok umutluyum, muhteşem embriyolar çıkacak onlardan görceksin bak

ayyy gercekten mi canim yaaa.. ben de korku ve panik var. ya oyle olmazsa ya boyle olmazsa diye kafamda kuuruyom.zaten bu surecte de anladim ki ben cok stresli bi karakterim.hic sogukkanli degilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…