Çocuk yapamıyom bari yemek yapayım dedim hadi buuyrunnnnnn
Hiççç korkma hiç anlamıcaksın uyandığında doktorun gelip güzel haberler vericek inşallah canım bitti sayılır ha gayretaaamiiinn insallahh olurlar canim. merak endise korku stres her bi duyguyu yasiyom :)
Hiççç korkma hiç anlamıcaksın uyandığında doktorun gelip güzel haberler vericek inşallah canım bitti sayılır ha gayret
Kızzzzzzne güzel yaaaa inşallah inşallahcocuk da yapacan kariyer de yemek de diyemiyecem :) cunku bebislerden sonra kariyer yemek eb birbirine girecek insallah ve sen tam bi kaosun ortasina dusup sadece sebilerinle ilgilenecen kiiizzz
Halidecannnnn hepimizin duası var üzerinde hiççç korkmainsallahhhh yaa .hayirlisi ile bebelerimi alip bi donsem de evime, ondan sonra da bekleme sureci bi baslasa.. simdi dollenecekler mi dollenmeyecek mi..her seyden tedirginim.kapali bi kutu sonucta.basimiza ne gelecek bilemiyoruz.sabahin sahibi Mevlam yuzumuzu guldurur insallah cumlemizinnnn
Halidecannnnn hepimizin duası var üzerinde hiççç korkma
canim bu benim 2. denemdmdi malesef negatif ustelik idrarda pozitifti,bu gen testi ne icin yapiliyo bi bilgim yok, doktorumla da gorusmedim daha, ben de en erken ne zaman olursa k zaman 3. yü denicem, beklemeye hic niyetim yok, ben de daha tam toplanabilmis degilim , Allahim hepimizi güc versin , sabir versin...İki regl geçsin dedi herhalde Mart Nisan gibi şu gen testi gelsin bakalım. Kendini toplamazsan yapmıcam dedi. Elimde değil Ki
tatlım bu farklı bir süreç, ben tedaviye başlarken acayip mutlu huzurlu ve pozitiftim, büyük oranda soğukkanlılığımı korudum ama bunun için çok mücadele verdim, umudumu inancımı korumaya çalıştım ama dışardan göründüğü gibi olmuyor, insanın hiç etkilenmemesi için taş gibi sağlam olması lazım, zaten hormonlar bütün dengemizi alt üst ediyor, çok şükür sona yaklaştın az kaldı, haftaya bugün evindesin inşallah, inan seni rahatlatmak için söylemiyorum en rahat kısım opu bence, uyandığında bitmiş oluyo, ondan sonra hafif lekelenme ağrı falan olabilir, benim ilk denememde olmuştu ama bunda olmadı, ağrına sızına çok takılmayacağın bir sürece giriyosun artık, bu dönem daha farklı bir psikolojiye gireceksin, detayları daha sonra anlatcam, hele bi evine gel de, psikopata bağlayacağın sırada bu kardeşin yanında olcakayyy gercekten mi canim yaaa.. ben de korku ve panik var. ya oyle olmazsa ya boyle olmazsa diye kafamda kuuruyom.zaten bu surecte de anladim ki ben cok stresli bi karakterim.hic sogukkanli degilim :)
Allah tez zamanda nasip etsin inşallahcanim bu benim 2. denemdmdi malesef negatif ustelik idrarda pozitifti,bu gen testi ne icin yapiliyo bi bilgim yok, doktorumla da gorusmedim daha, ben de en erken ne zaman olursa k zaman 3. yü denicem, beklemeye hic niyetim yok, ben de daha tam toplanabilmis degilim , Allahim hepimizi güc versin , sabir versin...
tatlım bu farklı bir süreç, ben tedaviye başlarken acayip mutlu huzurlu ve pozitiftim, büyük oranda soğukkanlılığımı korudum ama bunun için çok mücadele verdim, umudumu inancımı korumaya çalıştım ama dılardan göründüğü gibi olmuyor, insanın hiç etkilenmemesi için taş gibi sağlam olması lazım, zaten hırmonlar bütün dengemizi alt üst ediyor, çok şükür sona yaklaştın az kaldı, haftaya bugün evindesin inşallah, inan seni rahatlatmak için söylemiyorum en rahat kısım opu bence, uyandığında bitmiş oluyo, ondan sonra hafif lekelenme ağrı falan olabilir, benim ilk denememde olmuştu ama bunda olmadı, ağrına sızına çok takılmayacağın bir sürece giriyosun artık, bu dönem daha farklı bir psikolojşye gireceksin, detayları daha sonra anlatcam, hele bi evine gel de, psikopata bağlayacağın sırada bu kardeşin yanında olcak
ayyy yazıııııkk geliyimmi ben elinden tutmayacansin senn cannnn
yarin sabah erken gidicem.su an ellerim titriyo desem yeridir.keske ordugum atkiyi getirseydim devam ederdim orguye esim test icin yukari ciktiginda beni opu icin alacaklarmis. esimin elimden tutup beni anesteziye gondermesini isterdim cunku o benim en buyuk destekcim kanim canimmmm o olmadi mi cok korkuyom ben her bi seyden
amiiin insallah canim, burda ben de HAMLEYİiİiM diye bagirmak istiyorumAllah tez zamanda nasip etsin inşallah
inşallah canım inşallah, hikayemi okudunmu bilmiyorum, ben 8 sene sonra kavuştum, Allahım tamamına erdirir inşallah, insan çok tuhaf oluyor gerçekten, haberi olan herkes acayip sevindi havalara uçtu, tflnda sevinç çığlıkları duyduk, birtek ben bu ruh haline giremedim hala, 8 sene olmayınca insan olduğuna inanamıyo, sanki biri yaşıyo ben onu izliyorum, bir de düğünümde böyle hissetmiştimamiiin insallah canim, burda ben de HAMLEYİiİiM diye bagirmak istiyorum
Canım inşallah bu sefer olucak kısmetse... Benim 7 folükülden 5 i boş çıkmıştı onun için istedi.canim bu benim 2. denemdmdi malesef negatif ustelik idrarda pozitifti,bu gen testi ne icin yapiliyo bi bilgim yok, doktorumla da gorusmedim daha, ben de en erken ne zaman olursa k zaman 3. yü denicem, beklemeye hic niyetim yok, ben de daha tam toplanabilmis degilim , Allahim hepimizi güc versin , sabir versin...
inşallah canım inşallah, hikayemi okudunmu bilmiyorum, ben 8 sene sonra kavuştum, Allahım tamamına erdirir inşallah, insan çok tuhaf oluyor gerçekten, haberi olan herkes acayip sevindi havalara uçtu, tflnda sevinç çığlıkları duyduk, birtek ben bu ruh haline giremedim hala, 8 sene olmayınca insan olduğuna inanamıyo, sanki biri yaşıyo ben onu izliyorum, bir de düğünümde böyle hissetmiştim[/QUOT
evet canim biliyorum senin hikayeni sen şu başindan beri belirti arayip sonunda da mutlu sona ulasan cilgin hamişsin:) ben de 4,5 yillik evliyim, her ay himile olma ihtimalini dudunerek beklemek ne zor bilirsin sen de. negatif sonucu görmek de ayri bi cesaret gerktiriyomus oy anam oyyy, beklemeye duaya devam , önümüzdeki maça bakiuorum artik , her gün meryem suresi okumaya basladim 41 kere okicam insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?