ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Çocuk yapamıyom bari yemek yapayım dedim hadi buuyrunnnnnn

cocuk da yapacan kariyer de yemek de diyemiyecem :) cunku bebislerden sonra kariyer yemek eb birbirine girecek insallah ve sen tam bi kaosun ortasina dusup sadece sebilerinle ilgilenecen kiiizzz

Hiççç korkma hiç anlamıcaksın uyandığında doktorun gelip güzel haberler vericek inşallah canım bitti sayılır ha gayret

insallahhhh yaa .hayirlisi ile bebelerimi alip bi donsem de evime, ondan sonra da bekleme sureci bi baslasa.. simdi dollenecekler mi dollenmeyecek mi..her seyden tedirginim.kapali bi kutu sonucta.basimiza ne gelecek bilemiyoruz.sabahin sahibi Mevlam yuzumuzu guldurur insallah cumlemizinnnn

cocuk da yapacan kariyer de yemek de diyemiyecem :) cunku bebislerden sonra kariyer yemek eb birbirine girecek insallah ve sen tam bi kaosun ortasina dusup sadece sebilerinle ilgilenecen kiiizzz
Kızzzzzzne güzel yaaaa inşallah inşallah
yarın kocaman kocaman kalitelimi kaliteli yumoşların olsunnnnn

Halidecannnnn hepimizin duası var üzerinde hiççç korkma

Halidecannnnn hepimizin duası var üzerinde hiççç korkma

Allah razi olsun canlarimmm.. her zaman demisimdir. Rabbim hepimize hayitli,saglikli, ahlakli evlaylar versin insallah tez zamanda. imtihanimizi kolaylastirsin Mevlammm

İki regl geçsin dedi herhalde Mart Nisan gibi şu gen testi gelsin bakalım. Kendini toplamazsan yapmıcam dedi. Elimde değil Ki
canim bu benim 2. denemdmdi malesef negatif ustelik idrarda pozitifti,bu gen testi ne icin yapiliyo bi bilgim yok, doktorumla da gorusmedim daha, ben de en erken ne zaman olursa k zaman 3. yü denicem, beklemeye hic niyetim yok, ben de daha tam toplanabilmis degilim , Allahim hepimizi güc versin , sabir versin...

ayyy gercekten mi canim yaaa.. ben de korku ve panik var. ya oyle olmazsa ya boyle olmazsa diye kafamda kuuruyom.zaten bu surecte de anladim ki ben cok stresli bi karakterim.hic sogukkanli degilim :)
tatlım bu farklı bir süreç, ben tedaviye başlarken acayip mutlu huzurlu ve pozitiftim, büyük oranda soğukkanlılığımı korudum ama bunun için çok mücadele verdim, umudumu inancımı korumaya çalıştım ama dışardan göründüğü gibi olmuyor, insanın hiç etkilenmemesi için taş gibi sağlam olması lazım, zaten hormonlar bütün dengemizi alt üst ediyor, çok şükür sona yaklaştın az kaldı, haftaya bugün evindesin inşallah, inan seni rahatlatmak için söylemiyorum en rahat kısım opu bence, uyandığında bitmiş oluyo, ondan sonra hafif lekelenme ağrı falan olabilir, benim ilk denememde olmuştu ama bunda olmadı, ağrına sızına çok takılmayacağın bir sürece giriyosun artık, bu dönem daha farklı bir psikolojiye gireceksin, detayları daha sonra anlatcam, hele bi evine gel de, psikopata bağlayacağın sırada bu kardeşin yanında olcak

Allah tez zamanda nasip etsin inşallah

cansin senn cannnn
yarin sabah erken gidicem. su an ellerim titriyo desem yeridir.keske ordugum atkiyi getirseydimdevam ederdim orguye esim test icin yukari ciktiginda beni opu icin alacaklarmis. esimin elimden tutup beni anesteziye gondermesini isterdimcunku o benim en buyuk destekcim kanim canimmmm o olmadi mi cok korkuyom ben her bi seyden

ayyy yazıııııkk geliyimmi ben elinden tutmaya
bende öyle umuyodum, ama benim adamı benden önce aldılar ben bekledim, tlfonu da bendeydi, sonra beni çağırdılar yukarı, kocamı göremeden gittim tlfnla haber de veremedim ben gidiyorum diye, bi tuhaf oldum orda bende yalnız yalnız
canım yalnız olmayacan dualarımız sana ulaşacak Allah yardımcın olacak hiç merak etme.
kız benim kocamda çok tatlıdır kıııı, bugün çamaşırı bile zor astım hiçbirşey yapmama izin vermiyo, ayyyy canım beniiimmm, dur bi sarılıyım öpiyim

amiiin insallah canim, burda ben de HAMLEYİiİiM diye bagirmak istiyorum
inşallah canım inşallah, hikayemi okudunmu bilmiyorum, ben 8 sene sonra kavuştum, Allahım tamamına erdirir inşallah, insan çok tuhaf oluyor gerçekten, haberi olan herkes acayip sevindi havalara uçtu, tflnda sevinç çığlıkları duyduk, birtek ben bu ruh haline giremedim hala, 8 sene olmayınca insan olduğuna inanamıyo, sanki biri yaşıyo ben onu izliyorum, bir de düğünümde böyle hissetmiştim

Canım inşallah bu sefer olucak kısmetse... Benim 7 folükülden 5 i boş çıkmıştı onun için istedi.

mutlaka oku canım, ben tedaviye başlamadan 2 ay önce başlamıştım, hergün bir tane okuyodum, Ankara'ya gelince anneme devrettim hergün okudu benim için sağolsun, ablam da annem de salat-ı tefriciyeler okudular Allah razı olsun onlardan, dua her kapıyı açar, tedavilerimiz birer vesile, bol bol dua et canım, başkalarından da dua iste, bol bol dua biriktirmeli bence.

bu arada evet o çılgın bendim, transferimin olduğu gün hamileyim diye bağırdım burda
birşeyi kırk kere söylersen olurmuş, ben kırkbin kere söyledim, iyi etmişim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…