- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Aminnnnnnnnnn
Canım hiç tedirgin olma biz neler neler atlattık bunlar en güzel stresler bunlar sebini almana az kaldı Kıı hadi bakalım yarın allah yardımcın olsun kaliteli kaliteli yumoşların olsuncansin senn cannnn
yarin sabah erken gidicem.su an ellerim titriyo desem yeridir.keske ordugum atkiyi getirseydim devam ederdim orguye esim test icin yukari ciktiginda beni opu icin alacaklarmis. esimin elimden tutup beni anesteziye gondermesini isterdim cunku o benim en buyuk destekcim kanim canimmmm o olmadi mi cok korkuyom ben her bi seyden
mutlaka oku canım, ben tedaviye başlamadan 2 ay önce başlamıştım, hergün bir tane okuyodum, Ankara'ya gelince anneme devrettim hergün okudu benim için sağolsun, ablam da annem de salat-ı tefriciyeler okudular Allah razı olsun onlardan, dua her kapıyı açar, tedavilerimiz birer vesile, bol bol dua et canım, başkalarından da dua iste, bol bol dua biriktirmeli bence.
bu arada evet o çılgın bendim, transferimin olduğu gün hamileyim diye bağırdım burda
birşeyi kırk kere söylersen olurmuş, ben kırkbin kere söyledim, iyi etmişim demi[
Kad değeri sürekli artar canım, sağlıklı bir sonuç almak için 2 günde bir aynı saatlerde kan verip artışı takip etmen gerekir yaklaşık 2'ye katlaması iyi gittiğini gösterir, sen yine bu gece mi verceksinKızlar selamlar,soru hakkımı kullanıyorum :)) kan değeri hergün mü yoksa iki günde bir mi artar?
canım bırakmaz inşallah kanaman durdu muBu mübarek günde benden dualarını eksik etmeyin kızlar yavrum bırakmasın annesini
Bu mübarek günde benden dualarını eksik etmeyin kızlar yavrum bırakmasın annesini
başka topikte gördüm şimdi malesef negatifmişGünaydın arkadaşlar,
@SSGG 'den haber varmı? Dün test günüydü
Yok ben yarın sabah vericem,hastaneden öyle dedilerKad değeri sürekli artar canım, sağlıklı bir sonuç almak için 2 günde bir aynı saatlerde kan verip artışı takip etmen gerekir yaklaşık 2'ye katlaması iyi gittiğini gösterir, sen yine bu gece mi verceksin
Allah Allah canım ya, moralini bozmak istemem ama yumurtaların çok yavaş gelişiyor, acaba sanada havuz denilen olsyı yaparlarmı ki? hani olan yumurtayı toplayıp emriyo olduktan sonra dondurup böyle bir iki ay embriyo biriktirip sonra transfer olayı. az yumurtası olanlara böyle bişey yapılıyo diye duydum. dr ne diyor süreç nasıl ilerlicekmiş?Kızlar selam , kontrol den geldim yine. 2 yumi gelişiyormuş sadece biri 8 biri 9 mm.. Bugün reglin 7. günü. Kan değerin kötü dedi doktor çok düşükmüş. 2 tane yumurta toplanırsa sayıca az oluyor ve döllenme döllenmeme durumları.. aaaaa ben yolun başında sıyırmaya başladım çok saçma
yaaaa çok üzüldümbaşka topikte gördüm şimdi malesef negatifmiş
hadi inşallah canım, idrar testi yaptınmıkızlar ben kan verdim sonuç 13:30 da dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?