ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım hiç tedirgin olma biz neler neler atlattık bunlar en güzel stresler bunlar sebini almana az kaldı Kıı hadi bakalım yarın allah yardımcın olsun kaliteli kaliteli yumoşların olsun

cok iyi yaptin canim tedavim baslasin taktiklerini denicem canim,tefriciyeye de baslicam tamammm, bol bol duaaa...

Kızlar selamlar,soru hakkımı kullanıyorum :)) kan değeri hergün mü yoksa iki günde bir mi artar?

Kızlar selamlar,soru hakkımı kullanıyorum :)) kan değeri hergün mü yoksa iki günde bir mi artar?
Kad değeri sürekli artar canım, sağlıklı bir sonuç almak için 2 günde bir aynı saatlerde kan verip artışı takip etmen gerekir yaklaşık 2'ye katlaması iyi gittiğini gösterir, sen yine bu gece mi verceksin

Kızlar selam , kontrol den geldim yine. 2 yumi gelişiyormuş sadece biri 8 biri 9 mm.. Bugün reglin 7. günü. Kan değerin kötü dedi doktor çok düşükmüş. 2 tane yumurta toplanırsa sayıca az oluyor ve döllenme döllenmeme durumları.. aaaaa ben yolun başında sıyırmaya başladım çok saçma

Allah Allah canım ya, moralini bozmak istemem ama yumurtaların çok yavaş gelişiyor, acaba sanada havuz denilen olsyı yaparlarmı ki? hani olan yumurtayı toplayıp emriyo olduktan sonra dondurup böyle bir iki ay embriyo biriktirip sonra transfer olayı. az yumurtası olanlara böyle bişey yapılıyo diye duydum. dr ne diyor süreç nasıl ilerlicekmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…