ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım ben aylarca iğne kullanacak para bulamam ki Dua edelim de arkadan gelsin gelişsinler ..Ben 31 günde bir regl oluyorum bazen 32 günde bir.. Aşılama da yapılan kontrollerdeki çizelgelerimi atmadım onlardan bakıyorum karşılaştırıyorum sayı çok az. Aşılamada Gonal F ile 7. gün kontrolümde 10 un altında 4 sağda ve solda yumoş vardı.Şimdi sadece iki tane.

Doktor kan ver dedi o kadar. ben moralimi bozmayacağıma söz vermiştim ama öyle olmadı. Canım bir de dün merionala başladım. 1 paketteki İlacın hepsini vurdum. Yanında iğne vermemişler bende şeker iğnesi ile vurdum o da çok geldi sıvı o yüzden iki dolu iğne enjekte ettik. Canım acıdı , ağladım birazda. o ilacın iğnesi satılmıyor mu?

hayır canım merionalin iğnesi satılmıyor, eczanede ilacı alırken şırınga ve subkutan iğne ucu iste, ben 10 tane şırınga ve subkutan iğne yani ince uçlu iğne almıştım 2-3 tl falan çok ucuz yani, merional 75 doz bende bir seferde vurunuyodum, şırıngayı alırken eczaneye söyle 75 dozu içine tam alacak şırıngalardan versin, moralini bozma desemde etkilenmemen mümkün değil semi çok iyi anlıyorum, ama ne olursa olsun sağlam durmaya çalış, bu böyle 15-20 günlük bir süreç, yaşayıp geçeceksin bunu düşün, bir sonraki randevun ne zaman?

yaaaa, hay Allah,
canım benim inan çok üzüldüm ya, bunun sözle tesellisi yok biliyorum, Allahım tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
tutmayan arkadaşlarım inanın çok üzüldüm, ne desem bilemiyorum

lekelenmem devam edıyor denizcim oginki kanamam yok tabi, şimdi progestan iğnemi oldum geldim sağlık ocagına arabyla gıttım kı hemen gıdıp gelıp yatıyım .... korkuyorum cok

canım inş sağlıkla kucagına alırsın bebegın sana sıkıca tutunsun inş korkma cok dua et allahın ya muhyi ismini cek elını karnına koyup hayat veren anlamında

kan sonucuna göre karar verecekler canım. geç toplansında çok olsun bol olsun inşallahhh :)

sorun ne canım her zaman yanındayız rabbım sıkıntılarını gidersin..

Canım bizimde tup bebek tedavisini başlıcaz. Ve yarın bana rahim filmi cekilecek... Eşime ben destek olmaya calışıyorum benimde bir destege ihiyacım var... herseyin bası sabır...Allahım kimsenin emeğini bosa gidermesin yarabbim elimizi kucagımızı doldurur insallah

inş canım sorunsuz bi şekilde tedaviyi bitirirsiniz ve güzel sonuclar alırsınız allah yar ve yardımcınız olsun..

Canım aradılar. Kan da e2 değerim 34 çıkmış. (Kaç olmalı ki bu değer) Lucrin 3 ml , Merional ve Gonal F değerini de 225 e çıkardı. Pazartesi sabahtan kontrolüm var

Canım aradılar. Kan da e2 değerim 34 çıkmış. (Kaç olmalı ki bu değer) Lucrin 3 ml , Merional ve Gonal F değerini de 225 e çıkardı. Pazartesi sabahtan kontrolüm var
Canım sen şuan hangi aşamadasın e2 degeri tedavi aşamasında opu gününe kadar 3000 bin kadar olmalı

canım inş sağlıkla kucagına alırsın bebegın sana sıkıca tutunsun inş korkma cok dua et allahın ya muhyi ismini cek elını karnına koyup hayat veren anlamında
Canım gebelik takvimin hayırlı olsun, aynı seyrediyor sürecimiz, ben şimdi hastanedeyim, 3. Kan verişim sonucumu bekliyorum, bugün transferden sonra 17. Günün. Sen kaçıncı günündesin?

lekelenmem devam edıyor denizcim oginki kanamam yok tabi, şimdi progestan iğnemi oldum geldim sağlık ocagına arabyla gıttım kı hemen gıdıp gelıp yatıyım .... korkuyorum cok
Oh çok şükür canım, kanamanın durmasına çok sevindim, korkma stres yapma, bak herşey yolunda gidiyor şuan, Allah muhafaza etsin canım
Merhabalar Benimde Destege Cok ihtiyacım var
Hoşgeldin canım, sende tüp bebekmi yaptırıyosun? Ne aşamadasın şimdi?

Bu e2 olayını hiç bilmiyorum canım ya, bende her kontrole gittiğimde kan veriyodum e2'ye bakılıyordu, bana kaç çıktığını söylemiyolardı bende sormuyodum zaten, normal diyolardı tamam diyodum, ben kendimi tamamen akışa bırakmıştım, çünkü elimden grleni yapıyodum, dra hemşirelere ait kısmı hiç sormuyodum inan, ne derlerse onu yapıyodum, pazartesi güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…