Canım gebelik takvimin hayırlı olsun, aynı seyrediyor sürecimiz, ben şimdi hastanedeyim, 3. Kan verişim sonucumu bekliyorum, bugün transferden sonra 17. Günün. Sen kaçıncı günündesin?
saol canım evet surecımız aynı bugün 16. gunum benımde kan vermedım artık pazartesi doktor muayeneye cagırdı hayırlısı bakalım inş görünür kese heyecanlıyım inş senınde değerim artmıştır fazlasıyla
Mersalayim olmadı,imtihanim bitmemiş. bebeğim sarılmadi
Bu e2 olayını hiç bilmiyorum canım ya, bende her kontrole gittiğimde kan veriyodum e2'ye bakılıyordu, bana kaç çıktığını söylemiyolardı bende sormuyodum zaten, normal diyolardı tamam diyodum, ben kendimi tamamen akışa bırakmıştım, çünkü elimden grleni yapıyodum, dra hemşirelere ait kısmı hiç sormuyodum inan, ne derlerse onu yapıyodum, pazartesi güzel haberlerle gel inşallah
Hmm daha başındasın canım maksimum değer 3000 canım opu günü e2 degeri çok önemli değerin yükselsin diye dozu yüksekti belkide
Evet canım yaa ben daha tedaviye Başlamadan prolaktin değerim düşük çıktı iptal oldu ilaç içiyorum değerim yükselsin diye... e2 ye iyi gelen yiyecek Ne bilmiyorum canımcanım gelişen 2 yumurta var onlarda çok az tabi.. İnşallah artar, bu değeri artırmak için benim yapabileceğim yiyeceğim bir şey var mı ki. Her aşaması bi dert bu işin yaAllahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Evet canım yaa ben daha tedaviye Başlamadan prolaktin değerim düşük çıktı iptal oldu ilaç içiyorum değerim yükselsin diye... e2 ye iyi gelen yiyecek Ne bilmiyorum canım
bana çok zormuş bunu yaşamak.esim de yıkıldı onu hiç bu kadar Üzgün gormemistim. Insan kaptiriyo hep kesin gözüyle bakiyo uff allah im dan sabır istiyorum bombosum ne yapacağımı bilmiyorum sanki hersey bitmiş gibi insanların farklı gözle bakmalarindan yoruldum artık. Sabah eşime seni örnek verdim biliyomusun. Aşkım dedim bi arkadaş var onun imtihanı tam 11 yıl sürmüş 11 yıl dile kolay dedim. Rabbim bizlere kuvvet versin güç versin o na siginmisiz elden bişey gelmiyor.
Gonal f-450'den 187,5 doz kullandım, aile druna gittiğimde sonuç ertesi gün çıkıyor canım, bugün orda verseydim pazartesi çıkacaktı, bizde şehire hastaneye geldik hala bekliyoruz, 1-2 saate kadar çıkacak dedilerİnşallah canım.. Senin gonal f dozun neydi? Amma sordum ama :)))
Senin kan sonucu yarın mı çıkacak?
bana çok zormuş bunu yaşamak.esim de yıkıldı onu hiç bu kadar Üzgün gormemistim. Insan kaptiriyo hep kesin gözüyle bakiyo uff allah im dan sabır istiyorum bombosum ne yapacağımı bilmiyorum sanki hersey bitmiş gibi insanların farklı gözle bakmalarindan yoruldum artık. Sabah eşime seni örnek verdim biliyomusun. Aşkım dedim bi arkadaş var onun imtihanı tam 11 yıl sürmüş 11 yıl dile kolay dedim. Rabbim bizlere kuvvet versin güç versin o na siginmisiz elden bişey gelmiyor.
Gonal f-450'den 187,5 doz kullandım, aile druna gittiğimde sonuç ertesi gün çıkıyor canım, bugün orda verseydim pazartesi çıkacaktı, bizde şehire hastaneye geldik hala bekliyoruz, 1-2 saate kadar çıkacak dediler
Ecrenn nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik? Benim değerlerimi nasıl buluyosun, düşük değil dimi?Hayirli cumalar arkadaslar
ssgg ve laleaslan,kizlar cok uzuldum,rabbim sabir guc kuvvet versin,malesef bu surec bazen uzun bir yolculuk olabiliyor rabbim biraz daha dua etmemizi istiyor belki,5 olumsuz deneme yasamis biri olarak sizi cok iyi anliyorum baska seyler dusunmeye hayatin farkli lezzetlerini tatmaya calisin,rahatlayin biraz,sonra buyuk bir umut ve azimle tekrar deneyin gonlumuz dogal olmasindan yana tabiki ama olmazsa da bundan sonraki ilk tedavinizde kavusun yavrulariniza insallah
Eakgul canim insallah degerlerin normale yukselir kaliteli yumurtalarin ve embriyolarin olur insallah.
Hayirli cumalar arkadaslar
ssgg ve laleaslan,kizlar cok uzuldum,rabbim sabir guc kuvvet versin,malesef bu surec bazen uzun bir yolculuk olabiliyor rabbim biraz daha dua etmemizi istiyor belki,5 olumsuz deneme yasamis biri olarak sizi cok iyi anliyorum baska seyler dusunmeye hayatin farkli lezzetlerini tatmaya calisin,rahatlayin biraz,sonra buyuk bir umut ve azimle tekrar deneyin gonlumuz dogal olmasindan yana tabiki ama olmazsa da bundan sonraki ilk tedavinizde kavusun yavrulariniza insallah
Eakgul canim insallah degerlerin normale yukselir kaliteli yumurtalarin ve embriyolarin olur insallah.
selam kizlar nasilsjniz. ben simdi opudan geldim... bu ise basit diyen o arkadaslarrrr isim vermiyom onlar kwndilerini biliyooo ciracam sizinesi kolaymis leeeeennnnnnnnn sizle sonra gorusicizzz efenimmm... simcik yumoslarima gelince 15 adet yumos toplanmis amma hangisi olgun hangisi tirt belli degil. yarin arayip soyleyeceklermisss. cok sukur ben sag salim yumoslarimin basina bi is getirmeden teslim ettim geldim son adim transferimiz kaldiiiii hadi bakaliiiiimmmmmmm
selam kizlar nasilsjniz. ben simdi opudan geldim... bu ise basit diyen o arkadaslarrrr isim vermiyom onlar kwndilerini biliyooo ciracam sizinesi kolaymis leeeeennnnnnnnn sizle sonra gorusicizzz efenimmm... simcik yumoslarima gelince 15 adet yumos toplanmis amma hangisi olgun hangisi tirt belli degil. yarin arayip soyleyeceklermisss. cok sukur ben sag salim yumoslarimin basina bi is getirmeden teslim ettim geldim son adim transferimiz kaldiiiii hadi bakaliiiiimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?