ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Günaydın arkadaşlar,
Y yenibidunya 'den haber varmı? Dün test günüydü
Mersalayim olmadı,imtihanim bitmemiş. bebeğim sarılmadi
bana çok zormuş bunu yaşamak.esim de yıkıldı onu hiç bu kadar Üzgün gormemistim. Insan kaptiriyo hep kesin gözüyle bakiyo uff allah im dan sabır istiyorum bombosum ne yapacağımı bilmiyorum sanki hersey bitmiş gibi insanların farklı gözle bakmalarindan yoruldum artık. Sabah eşime seni örnek verdim biliyomusun. Aşkım dedim bi arkadaş var onun imtihanı tam 11 yıl sürmüş 11 yıl dile kolay dedim. Rabbim bizlere kuvvet versin güç versin o na siginmisiz elden bişey gelmiyor.

İnşallah canım.. Senin gonal f dozun neydi? Amma sordum ama :)))
Senin kan sonucu yarın mı çıkacak?

Hmm daha başındasın canım maksimum değer 3000 canım opu günü e2 degeri çok önemli değerin yükselsin diye dozu yüksekti belkide

canım gelişen 2 yumurta var onlarda çok az tabi.. İnşallah artar, bu değeri artırmak için benim yapabileceğim yiyeceğim bir şey var mı ki. Her aşaması bi dert bu işin ya Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Evet canım yaa ben daha tedaviye Başlamadan prolaktin değerim düşük çıktı iptal oldu ilaç içiyorum değerim yükselsin diye... e2 ye iyi gelen yiyecek Ne bilmiyorum canım

Evet canım yaa ben daha tedaviye Başlamadan prolaktin değerim düşük çıktı iptal oldu ilaç içiyorum değerim yükselsin diye... e2 ye iyi gelen yiyecek Ne bilmiyorum canım

Allah yardımcımız olsun canım, kendiliğinden evlat sahibi olanlar ne şanslı :)

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten bunun tesellisi yok, birkaç gün böyle hissedeceksin sonra yavaş yavaş toparlayacaksın Allah dayanma gücü vercek, yeniden yola koyulcaksın, Allah tekrar denemek için maddi manevi güç ve imkan versin inşallah, sakın umudunuzunu kaybetmeyin.
Bu arada ben 8 yıl sonra kavuştum canım, 11 yıl olan başka bir topicte başka bir arkadaştı. Ama gördüğün gibi Allah verdi, sanada ve burda şimdi negatif sonuç alan diğer arkadaşlarıma da verecek inanıyorum ben

İnşallah canım.. Senin gonal f dozun neydi? Amma sordum ama :)))
Senin kan sonucu yarın mı çıkacak?
Gonal f-450'den 187,5 doz kullandım, aile druna gittiğimde sonuç ertesi gün çıkıyor canım, bugün orda verseydim pazartesi çıkacaktı, bizde şehire hastaneye geldik hala bekliyoruz, 1-2 saate kadar çıkacak dediler

Canım çok üzüldüm , ne olur toplarlan. Hepimizin bir alın yazısı bir kaderi var. Elimizden geleni yapıyoruz ama bizim elimizde değil ne yazikki. Allahım maddi manevi güç versin sağlık versin dayanma gücü versin. İnşallah hayırlısı ile kendiliğinden gelir bebeğin, allahın mucizeleri öyle çok ki..

hayırlısı ile çıksın canım :) Güzel değerler bekliyorum senden :)

Hayirli cumalar arkadaslar
ssgg ve laleaslan,kizlar cok uzuldum,rabbim sabir guc kuvvet versin,malesef bu surec bazen uzun bir yolculuk olabiliyor rabbim biraz daha dua etmemizi istiyor belki,5 olumsuz deneme yasamis biri olarak sizi cok iyi anliyorum baska seyler dusunmeye hayatin farkli lezzetlerini tatmaya calisin,rahatlayin biraz,sonra buyuk bir umut ve azimle tekrar deneyin gonlumuz dogal olmasindan yana tabiki ama olmazsa da bundan sonraki ilk tedavinizde kavusun yavrulariniza insallah

Eakgul canim insallah degerlerin normale yukselir kaliteli yumurtalarin ve embriyolarin olur insallah.

Ecrenn nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik? Benim değerlerimi nasıl buluyosun, düşük değil dimi?

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Burcu canim cok gecmis olsun.aklina kotu seyler getirme yat uzan bi yakinini yardima cagir imkanin varsa yemek temizlik o yapsin.cevsen felek nas ayetel kursi oku eline ufle karnina sur allaha emanet olun bebeginle.allahim korusun ikinizi

selam kizlar nasilsjniz. ben simdi opudan geldim... bu ise basit diyen o arkadaslarrrr isim vermiyom onlar kwndilerini biliyooo ciracam sizi nesi kolaymis leeeeennnnnnnnn sizle sonra gorusicizzz efenimmm... simcik yumoslarima gelince 15 adet yumos toplanmis amma hangisi olgun hangisi tirt belli degil. yarin arayip soyleyeceklermisss. cok sukur ben sag salim yumoslarimin basina bi is getirmeden teslim ettim geldim son adim transferimiz kaldiiiii hadi bakaliiiiimmmmmmm

Kızlar değerlerim şöyle:
13. Gün : 100
15. Gün: 190
17. Gün : 377

Şu anda iyi gidiyo gibi, M mhtpfth canım senin değerlere göre benimkiler baya düşük

canım önemli olan artışın düzenli olması gerektıgı gıbı artıyo bende doktora sordum bunu bazılarını kan değerleri daha dusuk oluyo yuksek olmasının bı farkı varmı dıye hiç bi anlamı yok önemli olan duzenlı artış olması sonucta hamılesın gerısıne karışma dedi senınde gayet ıyı artmış bence tekrarlamana gerek yok canım..

hayırlısı olsun canım inş hepsi olgundur ve döllenip birinci kalıte embrıyo olur transferde de güzel sonuçlar alman dılegıylee canım..

Canım onbeş yumoş süper. Allahımmm hepsi birinci kalite olsun inşallah , transfer olanlarda tuttunsun inşallah :) neyde zorlandın hayırdır cano uyutmadılar mı seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…