ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Sizleri sessizce takip ediyorum. İçimdekileri birileriyle paylaşmazsam ölcem. Tedaviyi kimseye söylemedik, eşimle aramızda. Ona da çok yüklenemiyorum, kıyamıyorum. İçim içimi yiyor. Tedaviye başladık, iğnelerimi oluyorum. adetimin 9. günü, yarın yine doktor kontrolüm var. Yumurtaların hepsi aynı seviyede büyümüyormuş, kimisi çok büyümüş kimisi küçük kalmış.Yumurta rezervin iyi dedi doktor ama yine de çok tedirginim, inşallah bir sorun olmaz. Yarın doktor bakalım çatlatma iğnesi olup olmayacağımı söyleyecek mi. İşime konsantre olamıyorum, aklımda sürekli tedavi, gece uyuyamıyorum. Allah yardımcımız olsun.Her isteyene kolaylıkla versin inşallah.

Canım onbeş yumoş süper. Allahımmm hepsi birinci kalite olsun inşallah , transfer olanlarda tuttunsun inşallah :) neyde zorlandın hayırdır cano uyutmadılar mı seni :))

kiz uyuttular uyutmasina ama uyandigimda kasiklarim patlamak uzereydi. oradan cikip odaya gecig agri kesici yapilana kadar aklim ciktiiiii

Hadi canım maşallah inşallah hepsi döllenir kaliteli embiryoların olur canım az kaldı sebilerine kavuşmana

her tedavide aynı sıkıntıları yaşıyoruz, uykular kaçık, ne olacak sorusu. Ama şükret canım bak herşey yolunda yumurtaların var gelişimleride iyi, herşey iyi olacak inşallah..

her tedavide aynı sıkıntıları yaşıyoruz, uykular kaçık, ne olacak sorusu. Ama şükret canım bak herşey yolunda yumurtaların var gelişimleride iyi, herşey iyi olacak inşallah..
İnşallah hepimiz için en iyisi olsun.

kiz uyuttular uyutmasina ama uyandigimda kasiklarim patlamak uzereydi. oradan cikip odaya gecig agri kesici yapilana kadar aklim ciktiiiii
ilk uyandığında çok kötü oluyor insan, Allahtan ağrılar fazla kalmıyor, benim ikinci denememde aşırı ağrım oldu geceyi hastanede geçirdim, şimdi opu denilince korkuyorum valla. Bu arada yumurtan maşallah iyiymiş birazda ondan fazla ağrın olmuş, geçmiş olsun sen atlattın darısı bizlere bakalım.

Hadi canım maşallah inşallah hepsi döllenir kaliteli embiryoların olur canım az kaldı sebilerine kavuşmana

insallah canimmmm hepsi guzelce dollenir. dun gece opu dan oturu uyuyamadim.bu gece de dollendiler mi dollenmediler mi endisesi yuzunden uyuyamiycam galiba :)

Kızlar değerlerim şöyle:
13. Gün : 100
15. Gün: 190
17. Gün : 377

Şu anda iyi gidiyo gibi, @mhtpfth canım senin değerlere göre benimkiler baya düşük

Maşallah maşallah canım bildiğin kadarıyla düşük olması önemli değil düzenli artış önemli ay ne güzel inşallah keseyi görüp kalp atışlarını dinleyip dokuz ay içinde yasatip kucağına alacağın günleri de gösterecek allah, ay bebisin senin gibi anne nerden bulacak baksana sıkı sıkı tutunmuş sana

Canım hiç korkma ne yaparsak yapalım allahın istediği olur, ayrıca yumurtalar kimse de aynı oranda olmuyor kimisi büyük kimisi küçük en önemlisi dollenmesi ve kaliteli olması yine çok şanslıyız eslerimiz bize hep destek tedaviyi deneyebilecek imkanlarımız var, sıkıntı yapma kendine bunları akışına bırak, herşeyin hayırlısı allah isteyen tum çiftlere tez zamanda nasip eder insallaaahhhh

Canımm bizlerle paylaş, ailenin bilmesine pek de gerek yok. Ben ilk tüp bebek denememi herkes biliyordu bir sürü insana laf anlattım , 2 aşılamam oldu kimseye söylemedim ama bu tüp bebekte ister istemez paylaştım. Annemle telefonda nasılsın diye bile konuşsam ağlayasım geliyor. Allah yardımcın olur inşallah mutlu haberini paylaşırsın ailenle. Şansın açık olsun :)

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olsun. Bir an önce bebeklerimizi alalım kucağımıza.

aminnnn insallah canim. sizler de hayirlisi ile atlatirsiniz sureci insallah. benim aklim yavrularimda. dollenecekler mi ne olacak meraktayimm

halide25 yumoslarin hayırlı olsun inşallah hepsi de güzelce kaliteli kaliteli dollenip sana bebis olarak geri dönerler canım ,

@Burcu1251 Canım durumun nasıl kan aman kesildi değil mi bizi haberdar et merakta bırakma dualarimiz seninle

Canım hiç korkma ne yaparsak yapalım allahın istediği olur, ayrıca yumurtalar kimse de aynı oranda olmuyor kimisi büyük kimisi küçük en önemlisi dollenmesi ve kaliteli olması yine çok şanslıyız eslerimiz bize hep destek tedaviyi deneyebilecek imkanlarımız var, sıkıntı yapma kendine bunları akışına bırak, herşeyin hayırlısı allah isteyen tum çiftlere tez zamanda nasip eder insallaaahhhh[/QUOTE]

İnşallah. İnsan ister istemez kafasına takıyor herşeyi. Tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olan arkadaşım, ben hiç takmamıştım, umursamadım, normal yapılması gerekenleri oldum, sonrasını hiç düşünmedim, demişti. Biraz da rahat olmak gerekiyor herhalde ama o da çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…