ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

İnşallah. İnsan ister istemez kafasına takıyor herşeyi. Tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olan arkadaşım, ben hiç takmamıştım, umursamadım, normal yapılması gerekenleri oldum, sonrasını hiç düşünmedim, demişti. Biraz da rahat olmak gerekiyor herhalde ama o da çok zor[/QUOTE]
Evet ya aslında dilim söylüyor ama ben de yapamıyorum hele bu son günler pazartesi sonuç alicam Ama alana kadar ben bende değilim yani , bak sen yine calisiyormussun ne güzel ben birde salak gibi ilk tedaviden önce işi biraktim evde tek başıma. İşine konstre olmaya cnn, ahhhh bu hormoblar

İnşallah. İnsan ister istemez kafasına takıyor herşeyi. Tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olan arkadaşım, ben hiç takmamıştım, umursamadım, normal yapılması gerekenleri oldum, sonrasını hiç düşünmedim, demişti. Biraz da rahat olmak gerekiyor herhalde ama o da çok zor[/QUOTE]

Rahat olmak gerekiyor cümlesini hepimiz birbirimize söylüyoruz da pek becerebilenimiz yok :)

Evet ya aslında dilim söylüyor ama ben de yapamıyorum hele bu son günler pazartesi sonuç alicam Ama alana kadar ben bende değilim yani , bak sen yine calisiyormussun ne güzel ben birde salak gibi ilk tedaviden önce işi biraktim evde tek başıma. İşine konstre olmaya cnn, ahhhh bu hormoblar[/QUOTE]

İnşallah Pazartesi günü haftaya senin güzel haberlerinle başlarız. Hamileyim diye bağırırsın burda. Allahım o günleri göstersin hepimize.

aminnnn insallah canim. sizler de hayirlisi ile atlatirsiniz sureci insallah. benim aklim yavrularimda. dollenecekler mi ne olacak meraktayimm
Bilmezmiyim hiç opu biter sonra aklın döllendimi döllenmedimi diye düşünür durursun, transfer zamanı iple çekersin bu kezde kaliteleri nasıl iyimi, sonrası tutacakmı tutmayacak mı....bir sonraki aşamalara hiç gelemedim, inşallah diğer aşamalarıda yaşarız canım, inşallah güzel haberler alırsın...

Allah Allah kim o sana opu rahat geçiyo diyen arkadaş, ismini ver de dövelim tatlım
kötü geçiyo sakın opu olma mı deseydik hacı
doğru söylüyosun, ne takıyosam kafama manyadım iyice, ne güzel artıyo işte deeemi?
canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son tedavin olur, sağlıklı hayırlı bir evlatla sonuçlanır tedavin inşallah.
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuu maaşallahhhh 1,5mm yerimmmmm
ayyyyyyyy çok büyümüüüüüşş teyzesi, boylu poslu pehlivan gibi maaşallah
Nassııınıızzz hanımlar?? Benim 8.gün değerim 136,78 di sizce ikiz olma ihtimali var mı acabaaa???
datlım umarım ikizdir, ben üçüz olmasından bile şüphelendim
şaka şaka, valla çok iyi bir değer, 12. gün için hesaplarsak 600'lü birşey çıkacak, ne güzel maaşallah, değerler yanıltıcı olabiliyomuş öyle okudum başka bir topicte, tek gibi görünen ikiz, ikiz zannedilen tek çıkabiliyomuş, bakalım senden ne çıkacak

rahat falan olunmaz yaa, onu diyen kimse yalan söylüyor, duygularını kontrol edemediğin bir süreç bu, burda arkadaşlar biliyorlar ben ilk hafta çok pozitiftim ilerledim, son günlerde kafayı yedim ama, çok zor birşey canım rahat olmak, insan üstü çaba gerekşyor bence.

meraktayım 8. gün birşeyler hissedenler varmı
benim göbek deliğim sızlıyor
arkadaşlar bende bugün geldim aranıza bugün transferin 8. günü merakla bekliyorum

8 yıllık evliyim 8 aşılama 5 tüp bebek tedavisinden sonra benimde yüzüm güler işllh birbirimize dua edelim

hoşgeldin canım, bu son tedavin olur inşallah, bende 8 sene sonra kavuştum, inşallah hayırlısıyla sanada nasip olur, ben senin kadar çok tedavi görmedim, 2 aşılama oldum, bu da 2. tüp denememdi, biz sebepsiz infertiliteyiz diye biliyoduk o yüzden kendi haline bıraktık bir süre kürlerle kocakarı ilaçlarıyla falan uğraşıp durduk, meğer benim yumurta rezervim düşükmüş, çok şükür pozitifi gördüm, Allahım herkese nasip etsin

Merserayy kiz merseraayyyy seni doverdim deee dua et boylu poslu bj aslan parcasi var icindeeeee :) yoksa cimciklemustim seni kizzz cok sukur opu sonrasi kanama falan olmadi.yani azcik oldu.simdi yok. yarin hayirli haber akiriz insallahhhh. endiseli bwkleyis devam ediyoooo

Ecrenn nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik? Benim değerlerimi nasıl buluyosun, düşük değil dimi?
Caniiim iyiyiz sagolasin bence gayet guzel artik bunlari dusunme lutfen bebisinin saglikli sihhatli dogmasi icin bol bol dua et.sen artik hamilesinnnn,hamilelikle bebek yetistirmekle ilgili seyler oku kafani dagit cok iyi geliyor inan.
Oyyy halidemm masallah super,ben 10 yumosun acisina dayanamadim seninki cok normal ama yarina cok az sizi kalir sonra gecer insallah.senden cok umutluyum bitanem guzrl embriyolarin ve bebislerin olsun insallah
olsun canim bir olgun yumurta bile yeter sen boyutlarina takilma
Nassııınıızzz hanımlar?? Benim 8.gün değerim 136,78 di sizce ikiz olma ihtimali var mı acabaaa???
Bence var umutlandirmak istemem ama gerci istisnalar oluyor dusukken ikiz yuksekken tek gibi.kese ve kalp atisina kadar sabir.hayirlisi olsun.
arkadaşlar bende bugün geldim aranıza bugün transferin 8. günü merakla bekliyorum
Hayirli olsuuun cok zor sureclerden gecmissin rabbim bu tedavinde kavustursun bebegine.
Kızlar nasılsınız herkez ıyıdır umarım, ben bugun bebegımın kalp atıslarını gordum cok sukur, sizlere sormak istedigim hamilelik takvimi nasil yapiliyo acaba ben bilemedimde...
hayirli olsun canim gozunaydin. bizim takvimlerin en altinda bi yazi var hamilelik gunlugunu imza alanina ekle diye oraya tikla sat i gir cikar.

Kızlar nasılsınız herkez ıyıdır umarım, ben bugun bebegımın kalp atıslarını gordum cok sukur, sizlere sormak istedigim hamilelik takvimi nasil yapiliyo acaba ben bilemedimde...

canım kaçıncı haftada duydun kalp atışını keseyi ne zaman gördün.. hamılelık takb-vımı için kişisel bilgierline girip orda bebeın dogacagı tarıhı yazıyon kaydedıyon oluyo canım..

Kızlar ben bugun progestan iğnemi vuruldum sabahtan beri sanki belimde yakı varda yanıyormus gıbı hıssedıyorum bu iğne yaparmı nereye tyazıcagımı bilemedim

Kızlar ben bugun progestan iğnemi vuruldum sabahtan beri sanki belimde yakı varda yanıyormus gıbı hıssedıyorum bu iğne yaparmı nereye tyazıcagımı bilemedim

canım progestan iğne kalçada çok ağrı yapıyo hatta bacaga bıle vuruyo agrısı ama bende yanma olmadı..

benımde belime vurdu galiba yaa bebekle alakalı olabilirmi doktor agır bı ıgne dedı yanma derken belımde sızı hissediyorum aaama agrı değil hanı yakının ıyılestırıcı özellıgı vardır ya onun gıbı anlamadım ufff cok zormus umarım bebegım dusmewz ben bu acıya razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…