Dölleniyorlarmış haber verdiler Emel teyzelerine :))))) Anneme söyle içi rahat uyusun diyorlar :)))aminnnn insallah canim. sizler de hayirlisi ile atlatirsiniz sureci insallah. benim aklim yavrularimda. dollenecekler mi ne olacak meraktayimm
Canım hiç korkma ne yaparsak yapalım allahın istediği olur, ayrıca yumurtalar kimse de aynı oranda olmuyor kimisi büyük kimisi küçük en önemlisi dollenmesi ve kaliteli olması yine çok şanslıyız eslerimiz bize hep destek tedaviyi deneyebilecek imkanlarımız var, sıkıntı yapma kendine bunları akışına bırak, herşeyin hayırlısı allah isteyen tum çiftlere tez zamanda nasip eder insallaaahhhh
Canım hiç korkma ne yaparsak yapalım allahın istediği olur, ayrıca yumurtalar kimse de aynı oranda olmuyor kimisi büyük kimisi küçük en önemlisi dollenmesi ve kaliteli olması yine çok şanslıyız eslerimiz bize hep destek tedaviyi deneyebilecek imkanlarımız var, sıkıntı yapma kendine bunları akışına bırak, herşeyin hayırlısı allah isteyen tum çiftlere tez zamanda nasip eder insallaaahhhh
Evet ya aslında dilim söylüyor ama ben de yapamıyorumİnşallah. İnsan ister istemez kafasına takıyor herşeyi. Tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olan arkadaşım, ben hiç takmamıştım, umursamadım, normal yapılması gerekenleri oldum, sonrasını hiç düşünmedim, demişti. Biraz da rahat olmak gerekiyor herhalde ama o da çok zor
Valla benimki iyi geçmiştikiz uyuttular uyutmasina ama uyandigimda kasiklarim patlamak uzereydi. oradan cikip odaya gecig agri kesici yapilana kadar aklim ciktiiiii
Bilmezmiyim hiç opu biter sonra aklın döllendimi döllenmedimi diye düşünür durursun, transfer zamanı iple çekersin bu kezde kaliteleri nasıl iyimi, sonrası tutacakmı tutmayacak mı....bir sonraki aşamalara hiç gelemedim, inşallah diğer aşamalarıda yaşarız canım, inşallah güzel haberler alırsın...aminnnn insallah canim. sizler de hayirlisi ile atlatirsiniz sureci insallah. benim aklim yavrularimda. dollenecekler mi ne olacak meraktayimm
geçer canım o kadar olucak az kaldı kızııımmmmvalla pek bise anlamadim kurbanluk koyun gibiydim oyle mahzun oyle heycanli :)
sagol sekerrr . insallah daha cok gecer :)
Allah Allah kim o sana opu rahat geçiyo diyen arkadaş, ismini ver de dövelim tatlımselam kizlar nasilsjniz. ben simdi opudan geldim... bu ise basit diyen o arkadaslarrrr isim vermiyom onlar kwndilerini biliyooo ciracam sizinesi kolaymis leeeeennnnnnnnn sizle sonra gorusicizzz efenimmm... simcik yumoslarima gelince 15 adet yumos toplanmis amma hangisi olgun hangisi tirt belli degil. yarin arayip soyleyeceklermisss. cok sukur ben sag salim yumoslarimin basina bi is getirmeden teslim ettim geldim son adim transferimiz kaldiiiii hadi bakaliiiiimmmmmmm
doğru söylüyosun, ne takıyosam kafama manyadım iyice, ne güzel artıyo işte deeemi?canım önemli olan artışın düzenli olması gerektıgı gıbı artıyo bende doktora sordum bunu bazılarını kan değerleri daha dusuk oluyo yuksek olmasının bı farkı varmı dıye hiç bi anlamı yok önemli olan duzenlı artış olması sonucta hamılesın gerısıne karışma dedi senınde gayet ıyı artmış bence tekrarlamana gerek yok canım..
canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son tedavin olur, sağlıklı hayırlı bir evlatla sonuçlanır tedavin inşallah.Sizleri sessizce takip ediyorum. İçimdekileri birileriyle paylaşmazsam ölcem. Tedaviyi kimseye söylemedik, eşimle aramızda. Ona da çok yüklenemiyorum, kıyamıyorum. İçim içimi yiyor. Tedaviye başladık, iğnelerimi oluyorum. adetimin 9. günü, yarın yine doktor kontrolüm var. Yumurtaların hepsi aynı seviyede büyümüyormuş, kimisi çok büyümüş kimisi küçük kalmış.Yumurta rezervin iyi dedi doktor ama yine de çok tedirginim, inşallah bir sorun olmaz. Yarın doktor bakalım çatlatma iğnesi olup olmayacağımı söyleyecek mi. İşime konsantre olamıyorum, aklımda sürekli tedavi, gece uyuyamıyorum. Allah yardımcımız olsun.Her isteyene kolaylıkla versin inşallah.
ayyyyyyyy çok büyümüüüüüşş teyzesi, boylu poslu pehlivan gibi maaşallahvuuuuuuuuuuuuuuuuuuu maaşallahhhh1,5mm yerimmmmm
datlım umarım ikizdir, ben üçüz olmasından bile şüphelendimNassııınıızzz hanımlar?? Benim 8.gün değerim 136,78 di sizce ikiz olma ihtimali var mı acabaaa???
İnşallah. İnsan ister istemez kafasına takıyor herşeyi. Tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olan arkadaşım, ben hiç takmamıştım, umursamadım, normal yapılması gerekenleri oldum, sonrasını hiç düşünmedim, demişti. Biraz da rahat olmak gerekiyor herhalde ama o da çok zor
meraktayım 8. gün birşeyler hissedenler varmı
benim göbek deliğim sızlıyor
arkadaşlar bende bugün geldim aranıza bugün transferin 8. günü merakla bekliyorum
8 yıllık evliyim 8 aşılama 5 tüp bebek tedavisinden sonra benimde yüzüm güler işllh birbirimize dua edelim
Caniiim iyiyiz sagolasin bence gayet guzel artik bunlari dusunme lutfen bebisinin saglikli sihhatli dogmasi icin bol bol dua et.sen artik hamilesinnnn,hamilelikle bebek yetistirmekle ilgili seyler oku kafani dagit cok iyi geliyor inan.Ecrenn nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik? Benim değerlerimi nasıl buluyosun, düşük değil dimi?
Oyyy halidemm masallah super,ben 10 yumosun acisina dayanamadim seninki cok normal ama yarina cok az sizi kalir sonra gecer insallah.senden cok umutluyum bitanem guzrl embriyolarin ve bebislerin olsun insallahselam kizlar nasilsjniz. ben simdi opudan geldim... bu ise basit diyen o arkadaslarrrr isim vermiyom onlar kwndilerini biliyooo ciracam sizinesi kolaymis leeeeennnnnnnnn sizle sonra gorusicizzz efenimmm... simcik yumoslarima gelince 15 adet yumos toplanmis amma hangisi olgun hangisi tirt belli degil. yarin arayip soyleyeceklermisss. cok sukur ben sag salim yumoslarimin basina bi is getirmeden teslim ettim geldim son adim transferimiz kaldiiiii hadi bakaliiiiimmmmmmm
olsun canim bir olgun yumurta bile yeter sen boyutlarina takilmaSizleri sessizce takip ediyorum. İçimdekileri birileriyle paylaşmazsam ölcem. Tedaviyi kimseye söylemedik, eşimle aramızda. Ona da çok yüklenemiyorum, kıyamıyorum. İçim içimi yiyor. Tedaviye başladık, iğnelerimi oluyorum. adetimin 9. günü, yarın yine doktor kontrolüm var. Yumurtaların hepsi aynı seviyede büyümüyormuş, kimisi çok büyümüş kimisi küçük kalmış.Yumurta rezervin iyi dedi doktor ama yine de çok tedirginim, inşallah bir sorun olmaz. Yarın doktor bakalım çatlatma iğnesi olup olmayacağımı söyleyecek mi. İşime konsantre olamıyorum, aklımda sürekli tedavi, gece uyuyamıyorum. Allah yardımcımız olsun.Her isteyene kolaylıkla versin inşallah.
Bence var umutlandirmak istemem ama gerci istisnalar oluyor dusukken ikiz yuksekken tek gibi.kese ve kalp atisina kadar sabir.hayirlisi olsun.Nassııınıızzz hanımlar?? Benim 8.gün değerim 136,78 di sizce ikiz olma ihtimali var mı acabaaa???
Hayirli olsuuun cok zor sureclerden gecmissin rabbim bu tedavinde kavustursun bebegine.arkadaşlar bende bugün geldim aranıza bugün transferin 8. günü merakla bekliyorum
hayirli olsun canim gozunaydin. bizim takvimlerin en altinda bi yazi var hamilelik gunlugunu imza alanina ekle diye oraya tikla sat i gir cikar.Kızlar nasılsınız herkez ıyıdır umarım, ben bugun bebegımın kalp atıslarını gordum cok sukur, sizlere sormak istedigim hamilelik takvimi nasil yapiliyo acaba ben bilemedimde...
Kızlar nasılsınız herkez ıyıdır umarım, ben bugun bebegımın kalp atıslarını gordum cok sukur, sizlere sormak istedigim hamilelik takvimi nasil yapiliyo acaba ben bilemedimde...
Kızlar ben bugun progestan iğnemi vuruldum sabahtan beri sanki belimde yakı varda yanıyormus gıbı hıssedıyorum bu iğne yaparmı nereye tyazıcagımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?