ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım kaçıncı haftada duydun kalp atışını keseyi ne zaman gördün.. hamılelık takb-vımı için kişisel bilgierline girip orda bebeın dogacagı tarıhı yazıyon kaydedıyon oluyo canım..
Besinci haftada keseyi gordum, ongun sonrada kalp atisini duydum, bugun doktorum 6 hafta 6 gunluk dedi, senin nasil gidiyo kacinci haftan..

İns canim sorunsuz devam eder allahin izniylekalp atisini duydun mu cnm sen..

o kadar heyecanli ve meraktayim ki uyuyamiyorum. acaba dollendiler mi yavrucaklarim. dollendilerse de onlar orda soguk hastane koselerinde bense burda sicak yatagimda.oy kurban olsun anneleri onlara can veren Rabbine...

o kadar heyecanli ve meraktayim ki uyuyamiyorum. acaba dollendiler mi yavrucaklarim. dollendilerse de onlar orda soguk hastane koselerinde bense burda sicak yatagimda.oy kurban olsun anneleri onlara can veren Rabbine...
Halidem transfer sonrası kaç gün daha kalıp bebeklerinle dönüyorsun? 2 trasfer mi olacak... inşallah blastosist embiryo olacak canım

Halidem transfer sonrası kaç gün daha kalıp bebeklerinle dönüyorsun? 2 trasfer mi olacak... inşallah blastosist embiryo olacak canım

canimmmm canlarımmmmm sabah gorustum hastanemle. 15 yumosun 13u dollenmis. embriyolog iyi dedi Elhamdulillahhhh Yarabbim heyecandan 1 damla uyku girmemisti gozume. canim pazartesi tekrar aramam gerekiyormus. bi adim daha attik insallah. Allaha sukurler olsun. Ne olur bana dua edin arkadaslar.emeklerimiz zayi olmasin pazartesi heralde belli olacak jonguilum. cok sukur bu asamaya kadar geldik.

Son düzenleme:

Hayirli olsun.Allah hamileyim dedigin gunleri de gostersin insallah

Y yenibidunya canim ilaclari biraktiktan 1 2 gun sonra olunuyormus. ben oyle okumustum. Allahim sabir ve dayanma gucu versin. maddi guc versin ki bi daha deneyebilesin. Mevlam yuzunu soldurmasin .yuzunu guldursun insallah arkadasim.
Amin canım ne kadar kalpten dua ediyosun belki cok uzaklardasin ama bunu hissedebiliyorum ve çok duygulandim allah razı olsun canım senin de yumuslarin tutunur inşallah sana Rabbim emeklerini boşa cikarmasn

Günaydın kızlar, halidem gözün aydın canım,
Ya ben kendimi pek iyi hissetmemeye başladım, dünden beri midem bi tuhaf, çok halsizim, yazılarınızı okuyorum ama yazacak dermanım yok, bugün misafirim gelcek, temizlik, kek börek onlarla uğraşıyorum

arkadaşlar bugün 9. günüm ve cok sinirliyim pazartesi test yaptırcam eşime dedimki yanımda olmanı istiyorum işten izin al birkaç saat ( odun ) ne dedi biliyomusunuz olmazsa yanında olmak istemiyorum üzüldüğünü görmek istemiyorum
sabah sabah moralimi bozdu kavga ettik çok sinirliyim herşeyi tek başıma yapmaktan bıktım artık hevesimi kursagımda buraktı

Kıyamam kuzu hamilelik belirtileri başladı çok şükür çok yorma kendini bu haftalar çok önemli hazır bişeyler alsaydın canım

Dualarımız seninle canım çok sevindim 13 tane yaa süper maaşallah ama uykuyu ihmal etme canım dinlen

insallah tutar canimm.. moralini yuksek tutman lazim .. bazen bosver demesini bilmesin herseye. takma cok kafana rahat ol kalbini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…