Besinci haftada keseyi gordum, ongun sonrada kalp atisini duydum, bugun doktorum 6 hafta 6 gunluk dedi, senin nasil gidiyo kacinci haftan..canım kaçıncı haftada duydun kalp atışını keseyi ne zaman gördün.. hamılelık takb-vımı için kişisel bilgierline girip orda bebeın dogacagı tarıhı yazıyon kaydedıyon oluyo canım..
Bende 5. Haftadayim paxartesi keseyi gormeye gidicem cnm ins goruruz kalp atisinida duyarizBesinci haftada keseyi gordum, ongun sonrada kalp atisini duydum, bugun doktorum 6 hafta 6 gunluk dedi, senin nasil gidiyo kacinci haftan..
İns canim sorunsuz devam eder allahin izniylekalp atisini duydun mu cnm sen..benımde belime vurdu galiba yaa bebekle alakalı olabilirmi doktor agır bı ıgne dedı yanma derken belımde sızı hissediyorum aaama agrı değil hanı yakının ıyılestırıcı özellıgı vardır ya onun gıbı anlamadım ufff cok zormus umarım bebegım dusmewz ben bu acıya razıyım
Günaydın akide şekerleri)
Dün gece yine kan verdim 376,38 çıktı, yani bu durumda
8.gün gecesi 136,78
10.gün gecesi 376,38 çıktı.
Maşallah canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsinGünaydın akide şekerleri)
Dün gece yine kan verdim 376,38 çıktı, yani bu durumda
8.gün gecesi 136,78
10.gün gecesi 376,38 çıktı.
Halidem transfer sonrası kaç gün daha kalıp bebeklerinle dönüyorsun? 2 trasfer mi olacak... inşallah blastosist embiryo olacak canımo kadar heyecanli ve meraktayim ki uyuyamiyorum. acaba dollendiler mi yavrucaklarim. dollendilerse de onlar orda soguk hastane koselerinde bense burda sicak yatagimda.oy kurban olsun anneleri onlara can veren Rabbine...
Halidem transfer sonrası kaç gün daha kalıp bebeklerinle dönüyorsun? 2 trasfer mi olacak... inşallah blastosist embiryo olacak canım
Arkadaslar Günaydın mesaj yazıp üzüntüme ortak olan arkadaşlar dan Allah razı olsun. İyi ki varsınız hic kimsenin bilmediği bi süreç yaşadım sadece sizlerle paylastim herseyimi sizler bu süreçte hep yanımda oldunuz dualarınizla. Toparlanmaya çalışıyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Yeni tedaviye başlayanlara da bol şans diliyorum allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Şimdi bi sorum olacak benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlarım ne zaman adet oldunuz ben ilaçları bıraktım ama daha olmadım.
Hayirli olsun.Allah hamileyim dedigin gunleri de gostersin insallahcanimmmm canlarımmmmm sabah gorustum hastanemle. 15 yumosun 13u dollenmis.embriyolog iyi dedi Elhamdulillahhhh Yarabbim heyecandan 1 damla uyku girmemisti gozume. canim pazartesi tekrar aramam gerekiyormus. bi adim daha attik insallah. Allaha sukurler olsun. Ne olur bana dua edin arkadaslar.emeklerimiz zayi olmasin pazartesi heralde belli olacak jonguilum. cok sukur bu asamaya kadar geldik.
Hayirli olsun.Allah hamileyim dedigin gunleri de gostersin insallah
Amin canım ne kadar kalpten dua ediyosun belki cok uzaklardasin ama bunu hissedebiliyorum ve çok duygulandim allah razı olsun canım senin de yumuslarin tutunur inşallah sana Rabbim emeklerini boşa cikarmasnY yenibidunya canim ilaclari biraktiktan 1 2 gun sonra olunuyormus. ben oyle okumustum. Allahim sabir ve dayanma gucu versin. maddi guc versin ki bi daha deneyebilesin. Mevlam yuzunu soldurmasin .yuzunu guldursun insallah arkadasim.
İnsallah tabiki, kalp atisi icin daha erken olabilir ama en iyi doktor bilir, hayirlisi olsun.Bende 5. Haftadayim paxartesi keseyi gormeye gidicem cnm ins goruruz kalp atisinida duyariz
Kıyamam kuzu hamilelik belirtileri başladı çok şükür çok yorma kendini bu haftalar çok önemli hazır bişeyler alsaydın canımGünaydın kızlar, halidem gözün aydın canım,
Ya ben kendimi pek iyi hissetmemeye başladım, dünden beri midem bi tuhaf, çok halsizim, yazılarınızı okuyorum ama yazacak dermanım yok, bugün misafirim gelcek, temizlik, kek börek onlarla uğraşıyorum
Dualarımız seninle canım çok sevindim 13 tane yaa süper maaşallahcanimmmm canlarımmmmm sabah gorustum hastanemle. 15 yumosun 13u dollenmis.embriyolog iyi dedi Elhamdulillahhhh Yarabbim heyecandan 1 damla uyku girmemisti gozume. canim pazartesi tekrar aramam gerekiyormus. bi adim daha attik insallah. Allaha sukurler olsun. Ne olur bana dua edin arkadaslar.emeklerimiz zayi olmasin pazartesi heralde belli olacak jonguilum. cok sukur bu asamaya kadar geldik.
insallah tutar canimm.. moralini yuksek tutman lazim .. bazen bosver demesini bilmesin herseye. takma cok kafana rahat ol kalbini ferah tut.arkadaşlar bugün 9. günüm ve cok sinirliyim pazartesi test yaptırcam eşime dedimki yanımda olmanı istiyorum işten izin al birkaç saat ( odun ) ne dedi biliyomusunuz olmazsa yanında olmak istemiyorum üzüldüğünü görmek istemiyorum
sabah sabah moralimi bozdu kavga ettik çok sinirliyim herşeyi tek başıma yapmaktan bıktım artık hevesimi kursagımda buraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?