ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım üzülme şimdi stres yapma kendine erkekler böyle işte ne yapacan canım.. pozitif sonuçlar alınca herşey geride kalır zaten.. canım sonuç kağıt çıksa bile alma eşin çıkınca alın o zaman eşinde yanında olmuş olur

Ahhhhhhh canım bazen oluyor işte ama maalesef sen şimdi sadece bebeğini düşünmelisin

H
o kadar heyecanli ve meraktayim ki uyuyamiyorum. acaba dollendiler mi yavrucaklarim. dollendilerse de onlar orda soguk hastane koselerinde bense burda sicak yatagimda.oy kurban olsun anneleri onlara can veren Rabbine...
Halindecim senin artık uykuna,beslenmene dikkat etmen
lazım.artık vücudunu hazırlamaya başlamalısın.havuç suyu içmeye başla şimdiden ama kabuklarını soymadan,bol bol protein vakti şimdi,bide artık rahatlama vakti ne kadar az stres o kadar yüksek başarı unutma.

Hiç buna kafanı takma.zaten artık sona gelmişsin.

bu sinirle pozitif cıksa bile negatif cıktı diyesim var

Kızlar kontrolden geldim. İki gün daha iğnelerimi kullanacağım, Pazartesi tekrar kontrolüm var. Büyük ihtimalle çatlatma iğnemi vuracaklar.Herhalde çarşamba da opu olur, bi aksilik olmazsa. Sabah kan vermiştim, değerlerimin iyi olduğunu söyledi doktor. Küçük kalan yumurtaları biraz daha büyütelim diye iki gün daha kullan iğnelerini dedi. Hayırlısı bakalım. İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır.

kızlar değerimi burayada yazayım pozitif sonuç alanlar sizde yazarsanız sevinirim

8. günü 82.2
10. gün 301
12. gün 737
5. gün 2 adet DONDURULMUŞ embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali ne kadar sizce

Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah

caanım benımde 12.gun 288.81 15. gün 1069 değerim ama ikiz oldugu kese görunmeden anlaşılmıyormus degerın yuksek olması bısey ıfade etmıyormuss ben pazartesi gitcem keseyi görmeye hayırlıaı bakalım tek te ıkızde olsa farketmez yeterkı sağlıklı olsun..

Canım hayırlı olsun benim de iki kattan fazla hatta 3 kat arttığı da oldu ama tek bebisimiz var kese görünmeyen belli olmaz

Ya evet bende negatif çıkarsa uzullmuyucem diye kendime söz verdim ama öyle olmuyormuş ışte, kan yaptırmaya hiç cesaretin yok hiç umudum kalmadi
Canım burcu vardı burda o da evde idrar testi yaptı negatif çıktı kanda pozitif çıktı belli olmuyor.Senin kaçıncı gün embiryosuydu canım?

Canım burcu vardı burda o da evde idrar testi yaptı negatif çıktı kanda pozitif çıktı belli olmuyor.Senin kaçıncı gün embiryosuydu canım?

İnşallah canım ya dördüncü gün embriyosuydu marula demişti dr. Ne demek bilmiyorum ama çok iyi fln demişti o arkadaşın ki kaçıncı gündü offf içim daraldı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…