Canım üzülme şimdi stres yapma kendine erkekler böyle işte ne yapacan canım.. pozitif sonuçlar alınca herşey geride kalır zaten.. canım sonuç kağıt çıksa bile alma eşin çıkınca alın o zaman eşinde yanında olmuş olurarkadaşlar bugün 9. günüm ve cok sinirliyim pazartesi test yaptırcam eşime dedimki yanımda olmanı istiyorum işten izin al birkaç saat ( odun ) ne dedi biliyomusunuz olmazsa yanında olmak istemiyorum üzüldüğünü görmek istemiyorum
sabah sabah moralimi bozdu kavga ettik çok sinirliyim herşeyi tek başıma yapmaktan bıktım artık hevesimi kursagımda buraktı
Ahhhhhhh canım bazen oluyor işte ama maalesef sen şimdi sadece bebeğini düşünmelisinarkadaşlar bugün 9. günüm ve cok sinirliyim pazartesi test yaptırcam eşime dedimki yanımda olmanı istiyorum işten izin al birkaç saat ( odun ) ne dedi biliyomusunuz olmazsa yanında olmak istemiyorum üzüldüğünü görmek istemiyorum
sabah sabah moralimi bozdu kavga ettik çok sinirliyim herşeyi tek başıma yapmaktan bıktım artık hevesimi kursagımda buraktı
Halindecim senin artık uykuna,beslenmene dikkat etmeno kadar heyecanli ve meraktayim ki uyuyamiyorum. acaba dollendiler mi yavrucaklarim. dollendilerse de onlar orda soguk hastane koselerinde bense burda sicak yatagimda.oy kurban olsun anneleri onlara can veren Rabbine...
Hiç buna kafanı takma.zaten artık sona gelmişsin.arkadaşlar bugün 9. günüm ve cok sinirliyim pazartesi test yaptırcam eşime dedimki yanımda olmanı istiyorum işten izin al birkaç saat ( odun ) ne dedi biliyomusunuz olmazsa yanında olmak istemiyorum üzüldüğünü görmek istemiyorum
valla bilmiyorum ki,2 hafta daha beklemem lazım bunu öğrenmek için.rabbim bir taneyi nasip etsin ikinciside kabulümdür inşallah.Ayselim Zeynebim ikiz mi gııııı bunlarrrr
İnşallahhhhh Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinVa
valla bilmiyorum ki,2 hafta daha beklemem lazım bunu öğrenmek için.rabbim bir taneyi nasip etsin ikinciside kabulümdür inşallah.
bu sinirle pozitif cıksa bile negatif cıktı diyesim varCanım üzülme şimdi stres yapma kendine erkekler böyle işte ne yapacan canım.. pozitif sonuçlar alınca herşey geride kalır zaten.. canım sonuç kağıt çıksa bile alma eşin çıkınca alın o zaman eşinde yanında olmuş olur
insallah tutar canimm.. moralini yuksek tutman lazim .. bazen bosver demesini bilmesin herseye. takma cok kafana rahat ol kalbini ferah tut.
kızlar değerimi burayada yazayım pozitif sonuç alanlar sizde yazarsanız sevinirim
8. günü 82.2
10. gün 301
12. gün 737
5. gün 2 adet DONDURULMUŞ embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali ne kadar sizce
Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsun benim de iki kattan fazla hatta 3 kat arttığı da oldu ama tek bebisimiz var kese görünmeyen belli olmazkızlar değerimi burayada yazayım pozitif sonuç alanlar sizde yazarsanız sevinirim
8. günü 82.2
10. gün 301
12. gün 737
5. gün 2 adet DONDURULMUŞ embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali ne kadar sizce
Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım keşke kan yaptırsaydın belli olmaz canım dur bakalım üzülme hemenKızlar ya bugün 10.günüm sabah idrariyla test yaptım negatif
canım keşke kan yaptırsaydın belli olmaz canım dur bakalım üzülme hemen
Canım burcu vardı burda o da evde idrar testi yaptı negatif çıktı kanda pozitif çıktı belli olmuyor.Senin kaçıncı gün embiryosuydu canım?Ya evet bende negatif çıkarsa uzullmuyucem diye kendime söz verdim ama öyle olmuyormuş ışte, kan yaptırmaya hiç cesaretin yok hiç umudum kalmadi
Canım burcu vardı burda o da evde idrar testi yaptı negatif çıktı kanda pozitif çıktı belli olmuyor.Senin kaçıncı gün embiryosuydu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?