O sanırım 9. Gündü canım morula kısımda ise çok iyi canım iyi şeyler düşün canım... stres yapma canım bebeğini üzme git kan testi yaptır bari 2 günde kendini yer bitirirsin yoksaİnşallah canım ya dördüncü gün embriyosuydu marula demişti dr. Ne demek bilmiyorum ama çok iyi fln demişti o arkadaşın ki kaçıncı gündü offf içim daraldı valla
O sanırım 9. Gündü canım morula kısımda ise çok iyi canım iyi şeyler düşün canım... stres yapma canım bebeğini üzme git kan testi yaptır bari 2 günde kendini yer bitirirsin yoksa
canim benimde bebek tutundu kese gormek icin gun sayiyorum sen tecrubelisin 4. hafta da yani simdilik senin bu evrede kasik agrisi oluyormuydu benim gun icinde agrilriim oluyor normalmi senceCanım hayırlı olsun benim de iki kattan fazla hatta 3 kat arttığı da oldu ama tek bebisimiz var kese görünmeyen belli olmaz
Benim 4+4 de kese göründü bugün 6+3 de alttan bebeğimizi gördük ve kalp atışını da duyduk kasık agrisi adet gününe yakın olur diyorlar benim çok oturunca oluyor bel ve kasık agrımcanim benimde bebek tutundu kese gormek icin gun sayiyorum sen tecrubelisin 4. hafta da yani simdilik senin bu evrede kasik agrisi oluyormuydu benim gun icinde agrilriim oluyor normalmi sence
canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin karnimdada cok sislik var bugun normal adet tarihim belki de ondan farkliyim birazBenim 4+4 de kese göründü bugün 6+3 de alttan bebeğimizi gördük ve kalp atışını da duyduk kasık agrisi adet gününe yakın olur diyorlar benim çok oturunca oluyor bel ve kasık agrım
aynen bende oyleyim gaz sancisi cok artti cok sikintili surecfelaket gaz sancilari yasiyorum bugun .ilaclardan sanirim.napicam ?
Evet ne yazık ki öyle oluyor,bir sürede öyle devam edecek,sıkma kendini anacım sal gitsinnnnfelaket gaz sancilari yasiyorum bugun .ilaclardan sanirim.napicam ?
Canım ben magnezyum içmiştim ama senin doktorun ne der bilmiyorumfelaket gaz sancilari yasiyorum bugun .ilaclardan sanirim.napicam ?
Kızlar doktor bugün progestan iğnelerini kesti ve 200 mg yumşak kapsülü verdi fakat fitil gibi kullanacaksın dedi.bu akşam başladım ama lavaboya gittiğimde Sanki erimiş olarak çıkıyor,bilemedimmm bu işi.aranızda bunu kullanan var mı?
aynen bende oyleyim gaz sancisi cok artti cok sikintili surec
Evet ne yazık ki öyle oluyor,bir sürede öyle devam edecek,sıkma kendini anacım sal gitsinnnn)
Canım ben magnezyum içmiştim ama senin doktorun ne der bilmiyorum
Halide canım transfer p. tesi mi
bugün özellikle canın ne istiyosa onu yeCanlar dun gece catlatma ignemi vuruldum cok sukur..pazartesi 8.30 da yumurta toplama islemim gerceklesecek hayirlisiyla...bugun ozellikle yediginiz birsey var mi?kizlar dualarinizda bbeni de eksik etmeyin
Günaydıııııııııııınnnnn, kızlar günayydııııııııııııııın
nassınız?halide25 nassın boncuğum? beni sorarsan ben hamileyim
Canlar dun gece catlatma ignemi vuruldum cok sukur..pazartesi 8.30 da yumurta toplama islemim gerceklesecek hayirlisiyla...bugun ozellikle yediginiz birsey var mi?kizlar dualarinizda bbeni de eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?