ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

İnşallah canım ya dördüncü gün embriyosuydu marula demişti dr. Ne demek bilmiyorum ama çok iyi fln demişti o arkadaşın ki kaçıncı gündü offf içim daraldı valla
O sanırım 9. Gündü canım morula kısımda ise çok iyi canım iyi şeyler düşün canım... stres yapma canım bebeğini üzme git kan testi yaptır bari 2 günde kendini yer bitirirsin yoksa

Canım hayırlı olsun benim de iki kattan fazla hatta 3 kat arttığı da oldu ama tek bebisimiz var kese görünmeyen belli olmaz
canim benimde bebek tutundu kese gormek icin gun sayiyorum sen tecrubelisin 4. hafta da yani simdilik senin bu evrede kasik agrisi oluyormuydu benim gun icinde agrilriim oluyor normalmi sence

canim benimde bebek tutundu kese gormek icin gun sayiyorum sen tecrubelisin 4. hafta da yani simdilik senin bu evrede kasik agrisi oluyormuydu benim gun icinde agrilriim oluyor normalmi sence
Benim 4+4 de kese göründü bugün 6+3 de alttan bebeğimizi gördük ve kalp atışını da duyduk kasık agrisi adet gününe yakın olur diyorlar benim çok oturunca oluyor bel ve kasık agrım

Benim 4+4 de kese göründü bugün 6+3 de alttan bebeğimizi gördük ve kalp atışını da duyduk kasık agrisi adet gününe yakın olur diyorlar benim çok oturunca oluyor bel ve kasık agrım
canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin karnimdada cok sislik var bugun normal adet tarihim belki de ondan farkliyim biraz

felaket gaz sancilari yasiyorum bugun .ilaclardan sanirim.napicam ?

kızlar benimde çok sancım var yani normalmi anlamadım bide galiba kokulu akıntım seffaf

Kızlar doktor bugün progestan iğnelerini kesti ve 200 mg yumşak kapsülü verdi fakat fitil gibi kullanacaksın dedi.bu akşam başladım ama lavaboya gittiğimde Sanki erimiş olarak çıkıyor,bilemedimmm bu işi.aranızda bunu kullanan var mı?

canım endişelenme içerde eridikce cıkıyo zaten bende kullanıyorum gunde 4 kere kagıt havlu koy çamasırına o emıyo başka bişey tutmaz zaten...

aynen bende oyleyim gaz sancisi cok artti cok sikintili surec

Evet ne yazık ki öyle oluyor,bir sürede öyle devam edecek,sıkma kendini anacım sal gitsinnnn )

Canım ben magnezyum içmiştim ama senin doktorun ne der bilmiyorum

Halide canım transfer p. tesi mi

A akimel canım ilaclardan de mi. Yoksa cok dikkat etmeye calişiyorum gaz yapacak yiyecekler yememeye

A Ayselzeynep canım hele bi gelse salacam da gelmiyo ki anca sancı oluyo

D DeNiz_8383 canım bi suru ılac ıcıyom. Mini eczaneye döndü midem ama magnezyum yok aralarında. Glifor folbiol coraspin crınone jel ıkı tane daha farklı hap. Bu bebekler bizi bizden aldılar cok fenalar gııııııııı
Zpazartesi degil carsamba olacak sanırım transfer. Cunku embrıyolog pazartesı bi daha gelisimleri icin arayacak. İnsallah bebelerim iyi gidiyodur. Onları en guvenılır yere annelerının kucagına alıp evımıze göturmek içingun aayıyom :)

Canlar dun gece catlatma ignemi vuruldum cok sukur..pazartesi 8.30 da yumurta toplama islemim gerceklesecek hayirlisiyla...bugun ozellikle yediginiz birsey var mi?kizlar dualarinizda bbeni de eksik etmeyin
bugün özellikle canın ne istiyosa onu ye
tatlım yemenin içmenin opuya bi etkisi yok, yalnız sana tavsiyem bundan sonra her sabah aç karnına 2-3 tane kuru kaysı hatta gün içinde de atıştır, bundan sonra kabız olmamaya bak canım, hadi hayırlı olsun, heyecanlı bekleyişe az kalmış

Günaydıııııııııııınnnnn, kızlar günayydııııııııııııııın
nassınız? halide25 nassın boncuğum? beni sorarsan ben hamileyim

fistigiiiimmmmm senin hamileligini yesinler kiiiiiizzz
ben de gazli ve sancili olaraj yoluma devam ediyom sebilerim napiyo diye dusunmekten uykularim kaciyo

Canlar dun gece catlatma ignemi vuruldum cok sukur..pazartesi 8.30 da yumurta toplama islemim gerceklesecek hayirlisiyla...bugun ozellikle yediginiz birsey var mi?kizlar dualarinizda bbeni de eksik etmeyin

Allah yardimcin olsun fistik.insallah her sey yolunda gidecek. yumoslari birakip gel annesi tamam mi. sonra onlar bebis olup sana gelecekler tamam mi

Günaydın canlarrr nedense bugün mutsuz ve huzursuzum... Aynı zamanda karamsar... Belki de hiç gelmicek bebeğim Rabbim 'e sığınıyorum ama nedense bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…