Günaydın canlarrr nedense bugün mutsuz ve huzursuzum... Aynı zamanda karamsar... Belki de hiç gelmicek bebeğim Rabbim 'e sığınıyorum ama nedense bugün...
İnşallahhhhh canım zor bir yol... Şimdi derin bir temizliğe girişecem zatii...oooo daha neler... hemen kalk kendine guzel bi kahve yap ama neskafe falan degil hakiki Türk kahvesi.balkonun varsa al kahveni balkondan manzarani seyre koyul.guzel seyler dusun. balkon yoksa ac televizyonu .bul seni eglendirecek biseyler.at stresini. biz de anne baba olucaz. evlatlarimiz hakkinda konusucaz. Onlara elbiseler tokalar alacaz. kotu dusunce yok
cnm transferin oldu demekki inşlh bebeğin seninle olacak bundan sonra içinde can bulacak ..canım transferımıde sayarsam bgn 6. gnum ama sankı karnımda ve bn onu hıssedıorum oldu bu bnce cnku kardeslerındn o kdar guclu davrndıkı bana glmk ıcın cok caba gosterdı bnmde onu bırakmaya hıc nıyetım yok bn ınanıorum oldu bu ıs yaa...
Olur bazen öyle, sonra geçer merak etme, üstünde durma. Bebeğin mutlaka gelcek sabırlı ol. Kız benimki 8 sene sonra geldi bee, ama bak grldi sonunda . Senin evinş dip köşe bi temizle, bak nasıl moralin düzeliyorGünaydın canlarrr nedense bugün mutsuz ve huzursuzum... Aynı zamanda karamsar... Belki de hiç gelmicek bebeğim Rabbim 'e sığınıyorum ama nedense bugün...
Ben ses ve soluk çıkarıyorum kı..Napıyosunuz kızlarr,sesiniz soluğunuz çıkmıyor bugün
Öldüm cam kapı silerken her yeri kaldırdım sanki obama gelcek hepsi bir günde olur mu safım ben yaa.Olur bazen öyle, sonra geçer merak etme, üstünde durma. Bebeğin mutlaka gelcek sabırlı ol. Kız benimki 8 sene sonra geldi bee, ama bak grldi sonunda . Senin evinş dip köşe bi temizle, bak nasıl moralin düzeliyor
Canımcım Obama kim olmuş bebeğinin yanında, iyi etmişsin ellerine sağlık, malum 1-2 ay sonra böyle temizlik yapamıcaksın zaten, bebeğin tutununca temiz temiz yatarsın evinde, oooohhhh mis gibiÖldüm cam kapı silerken her yeri kaldırdım sanki obama gelcek hepsi bir günde olur mu safım ben yaa.
İnşallahhhhh canım ya inşallah artık temizlikçi gelir napalım keşke o günleri görsek hele bi sen nasılsın halsizlik geçti mi kuzuCanımcım Obama kim olmuş bebeğinin yanında, iyi etmişsin ellerine sağlık, malum 1-2 ay sonra böyle temizlik yapamıcaksın zaten, bebeğin tutununca temiz temiz yatarsın evinde, oooohhhh mis gibi
Dur yapayım hemenBen ses ve soluk çıkarıyorum kı..
Hafta sonu millet geziyo galiba. Sen niye gebelik takvimi yapmıyosun?
Ewet canim dedigin gibi yaptim..hep disardaydim gezdik...ins.yarin guzel haberlerle ewe geri doneriz..sagolasin canimbugün özellikle canın ne istiyosa onu ye
tatlım yemenin içmenin opuya bi etkisi yok, yalnız sana tavsiyem bundan sonra her sabah aç karnına 2-3 tane kuru kaysı hatta gün içinde de atıştır, bundan sonra kabız olmamaya bak canım, hadi hayırlı olsun, heyecanlı bekleyişe az kalmış
Amin sagolasin canim..ins.guzel haberlerle eve geri doneriz..Allah hepimizin yardimcisi olsun...Allah yardimcin olsun fistik.insallah her sey yolunda gidecek. yumoslari birakip gel annesi tamam mi. sonra onlar bebis olup sana gelecekler tamam mi
Canim senin transfer ne zaman belli mikizlar naber nasilsiniz? ben gezdim bugun . yarin hastaneyi ariyicam bakalim bebelerin durumu nasilmis. bu gece gene uykusuzluk beni bekliyo sanirsam. ya bise daniscam size transfere giderken neler yaptiniz? parfum falan sıkmayin diyolar. baska nelere dikkat etmeliyim.bi de siz transfer sonrasi ne zaman banyo yaptiniz?? hele deyiverin bana kizçeler
Ben çok iyiyim yaa, enteresan deemi?İnşallahhhhh canım ya inşallah artık temizlikçi gelir napalım keşke o günleri görsek hele bi sen nasılsın halsizlik geçti mi kuzu
Oooo Ayslim Zeynebim hayırlı olsun takvimin,Dur yapayım hemen
Kız niye 27'sinde doğuruyosun, rahat bırak çocuğu normal vaktinde gelsin,Merserayy kız şimdi dikkatimi çekti,senin yavruşşun benimle aynı gün doğmuş olacak.bende 27 sinde doğurmayı çok istiyorummmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?