ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Günaydın canlarrr nedense bugün mutsuz ve huzursuzum... Aynı zamanda karamsar... Belki de hiç gelmicek bebeğim Rabbim 'e sığınıyorum ama nedense bugün...

oooo daha neler... hemen kalk kendine guzel bi kahve yap ama neskafe falan degil hakiki Türk kahvesi.balkonun varsa al kahveni balkondan manzarani seyre koyul.guzel seyler dusun. balkon yoksa ac televizyonu .bul seni eglendirecek biseyler.at stresini. biz de anne baba olucaz. evlatlarimiz hakkinda konusucaz. Onlara elbiseler tokalar alacaz. kotu dusunce yok

İnşallahhhhh canım zor bir yol... Şimdi derin bir temizliğe girişecem zatii...

cnm transferin oldu demekki inşlh bebeğin seninle olacak bundan sonra içinde can bulacak ..
bende başladım tedaviye cnm bugün 7.ci günüm iğnelerde yarın kontrolüm var cuma galiba opum olacak
dualarımdasınız hepiniz kızlar....

Günaydın canlarrr nedense bugün mutsuz ve huzursuzum... Aynı zamanda karamsar... Belki de hiç gelmicek bebeğim Rabbim 'e sığınıyorum ama nedense bugün...
Olur bazen öyle, sonra geçer merak etme, üstünde durma. Bebeğin mutlaka gelcek sabırlı ol. Kız benimki 8 sene sonra geldi bee, ama bak grldi sonunda . Senin evinş dip köşe bi temizle, bak nasıl moralin düzeliyor

Öldüm cam kapı silerken her yeri kaldırdım sanki obama gelcek hepsi bir günde olur mu safım ben yaa.

Öldüm cam kapı silerken her yeri kaldırdım sanki obama gelcek hepsi bir günde olur mu safım ben yaa.
Canımcım Obama kim olmuş bebeğinin yanında, iyi etmişsin ellerine sağlık, malum 1-2 ay sonra böyle temizlik yapamıcaksın zaten, bebeğin tutununca temiz temiz yatarsın evinde, oooohhhh mis gibi

Canımcım Obama kim olmuş bebeğinin yanında, iyi etmişsin ellerine sağlık, malum 1-2 ay sonra böyle temizlik yapamıcaksın zaten, bebeğin tutununca temiz temiz yatarsın evinde, oooohhhh mis gibi
İnşallahhhhh canım ya inşallah artık temizlikçi gelir napalım keşke o günleri görsek hele bi sen nasılsın halsizlik geçti mi kuzu

Ewet canim dedigin gibi yaptim..hep disardaydim gezdik...ins.yarin guzel haberlerle ewe geri doneriz..sagolasin canim

Allah yardimcin olsun fistik.insallah her sey yolunda gidecek. yumoslari birakip gel annesi tamam mi. sonra onlar bebis olup sana gelecekler tamam mi
Amin sagolasin canim..ins.guzel haberlerle eve geri doneriz..Allah hepimizin yardimcisi olsun...

kizlar naber nasilsiniz? ben gezdim bugun . yarin hastaneyi ariyicam bakalim bebelerin durumu nasilmis. bu gece gene uykusuzluk beni bekliyo sanirsam. ya bise daniscam size transfere giderken neler yaptiniz? parfum falan sıkmayin diyolar. baska nelere dikkat etmeliyim.bi de siz transfer sonrasi ne zaman banyo yaptiniz?? hele deyiverin bana kizçeler

Canim senin transfer ne zaman belli mi

İnşallahhhhh canım ya inşallah artık temizlikçi gelir napalım keşke o günleri görsek hele bi sen nasılsın halsizlik geçti mi kuzu
Ben çok iyiyim yaa, enteresan deemi?
Cuma günü midem tuhaflaştı, halsizlik falan oldu, dün sabah kalktığımda da halsizdim, akşam misafir gelcekti, ona hazırlanırken iyileştim heralde
Dünden beri iyiyim çok şükür,
Bana ısrarla hamile olmadığımı söyleyen o testten bu sabah bir daha yaptım veee sonuç: yukarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…