ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar iyi akşamlar herkese yazdıklarınızı okuyorum Ama yazmaya moral olarak gücüm yok bu ay tedavimin iptal olması tüm planları alt üst etti çok üzgünüm

Ozlem Cok sevindim.masallah degerin cok guzel emre beyin sihirli elleri ugurlu, bu aralar hep pozitif haberler geliyor masallah

Canim senin transfer ne zaman belli mi

yarin ariyicam embriyologu. bakalim net bilgiyi verecekler ama blast a gidebiliriz demislerdi. yarin belli olcak insallah.

kızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr

ozlemcim gozun aydin canim. bak o kadar bunalimlar falan gecti gitti de mi. :) Gozunuz aydin mevlam kucaginiza da almayi nasip eder insallahhh tebrikler seker

S Sky_sun um tatlim benimm uzulme dicem yersiz olacak . ama pozitif dusunelim biz yine. demek ki boylesi hayirli imis senin icin oyle dusunmek gerek de mi. yazmamak icine kapanmak sen daha iyi bilirsin ama bence seni yalnizlastirir. bizim gibiler zaten sikintisini kimseye anlatamiyor . e burada da paylasmazsan iyice depresyona girersin. sen bence gel buraya yazisalim konusalim. her sey daha guzel olur insallah canim. dualarimdasin

kız nşye uyuyamıyomuşsun, delimi ne! raahat rahat uyu boncuğum.
tatlım drun ne diyosa onu yap gerisini Allaha bırak, çok sorgulama boşver, içini rahat tut, transfer için sana şöyle bi tavsiyede bulunayım, idrara sıkışık gitceksin diyolar ya, bunu abartma tamammı? sadece idrar kesenin biraz dolu olması gerekiyor, deli gibi sıkışmış bir vaziyette gitme, kendine işkence etme, embriyo transfer esilirken bir yandan da karnından ultrasonla bakacaklar, tam idrar kesenin üstüne bastırıyolar o yüzden aşırı sıkışık gitme. sadece hani çişin gelir de şöyle bir saat kadar idare edecek durumda olursun ya öyle bir halde git. ben sabah kalktığımda tuvalete gittim, sonra kahvaltı yaptım bir daha gittim, giderken yolda 500ml pet şişeden su içtim, hastaneye gidince, bir bardak kahve içtim (kahvenin idrar söktürücü özelliğinden dolayı) sonra beklerken bir pet şişe daha su içtim, transfere girerken daha yeni yeni çişim gelmişti, o yüzden rahat geçti.
banyo meselesine gelince salı günü transferim oldu, gitmeden önce ben duş alıp gittim, cumartesi ayakta çok ılık bir suyla duş aldım, ama ben perşembe günü saçlarımı yıkamıştım çünkü 2 günde hemen çok yağlanıyodu.
Senin transfer çarşamba mı olcak?

Inşallah canım benim yaa rabbim sabır versin bize çok zor beklemek.. bir birimize destek olarak gün sayacaz artık ne yapalım inşallah bizde güzel haberler veririz bir gün
Canımmm vericez Allah'ın izniyleee sonuna kadar yapıcaz nazımızı bu hamileler görcek gününü canım arkadaşım vakti saati hele bi gelsin ama ne olur sen iyi ol yoksa bende çökerim bakkkkk

kızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
oooooooooo süpppppeeeer haber, canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah, çektiğin sıkıntıların karşılığını aldın çok şükür, çok sevindim yaaa

Haklısın canım yaa arada böyle geliyor bana değerim ya yükselmezse canım raporumun süresi dolar ver uzun süre rapor yenileme ile uğraşırım inşallah Şubat ayında başlarım ondan biraz endişe sardı beni

Canımmm vericez Allah'ın izniyleee sonuna kadar yapıcaz nazımızı bu hamileler görcek gününü canım arkadaşım vakti saati hele bi gelsin ama ne olur sen iyi ol yoksa bende çökerim bakkkkk
Şimdi bu halide25 hamile kalcak bi de çatlak Merserayy var hamileee işte onların canına okuyacaz S Sky_sun hadi iyi olllll

Kızlar iyi akşamlar herkese yazdıklarınızı okuyorum Ama yazmaya moral olarak gücüm yok bu ay tedavimin iptal olması tüm planları alt üst etti çok üzgünüm
canım benim üzülme ne olur, herşeyde bir hayır vardır, bizim göremediğimiz bilemediğimiz bir sebepten Allah şimdi kısmet etmemiştir, biraz daha sabır, çok dua et, şimdiden meryem suresine başla, hergün bir tane. Allah sana da nasip edecek ben inanıyorum.

Canım Sağol destegin için bi ikimiz kaldık sanırım inşallah aynı zamanda tedaviye başlarız. Sen yine aynı merkeze mi devam edeceksin

Amin canım inşallah vakti zamanı gelmeden birşey olmuyor doğru... rabbim en doğrusunu bilir neyseki sizin güzel haberleriniz sayesinde ayakta duruyoruz

canım burda sen ve messerey i takip ediyordum o hamile inşallah sende hamile kacaksın 18 ggünlük hamileyim inşallah bende transfere giderken krem falan sürmedim hafif şeyler yedim idrara sıkışık olman gerekiyor ben okadar su içmeme rağmen sıkışamadım mesanemi serumla doldurdular kolay bi işlemdi tam kuzularım konulurken bolbol dua ettim ne biliyorsam okudum :)sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat olsunlar diye. 3 gün boyunca hep yattım hiç kakmadan sonra normale döndum ama hiç kendimi yormadım durmadan ananas yedim kayısı yedim

Canım Sağol destegin için bi ikimiz kaldık sanırım inşallah aynı zamanda tedaviye başlarız. Sen yine aynı merkeze mi devam edeceksin
Şimdi bu halide25 hamile kalcak bi de çatlak Merserayy var hamileee işte onların canına okuyacaz S Sky_sun hadi iyi olllll

siz çıtır hamileyken biz eskimiş olcaz kimse yüzümüze bakmıcak, anaaaammmm ben kıskanırım, valla beni ihmal etmeyin o zaman çatlaklık nasıl oluyomuş görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…