Tebrik ederim canım çok sevindim senin adınakızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
Ayyy çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahkızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
Canım sıkma canını ne olur tedavi kardeşimsin sen benim biz de vericem güzel haberlerimizi inşallahKızlar iyi akşamlar herkese yazdıklarınızı okuyorum Ama yazmaya moral olarak gücüm yokbu ay tedavimin iptal olması tüm planları alt üst etti çok üzgünüm
Canim senin transfer ne zaman belli mi
kızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
Inşallah canım benim yaa rabbim sabır versin bize çok zor beklemek.. bir birimize destek olarak gün sayacaz artık ne yapalımCanım sıkma canını ne olur tedavi kardeşimsin sen benim biz de vericem güzel haberlerimizi inşallah
kız nşye uyuyamıyomuşsun, delimi ne! raahat rahat uyu boncuğum.kizlar naber nasilsiniz? ben gezdim bugun . yarin hastaneyi ariyicam bakalim bebelerin durumu nasilmis. bu gece gene uykusuzluk beni bekliyo sanirsam. ya bise daniscam size transfere giderken neler yaptiniz? parfum falan sıkmayin diyolar. baska nelere dikkat etmeliyim.bi de siz transfer sonrasi ne zaman banyo yaptiniz?? hele deyiverin bana kizçeler
Canımmm vericez Allah'ın izniyleee sonuna kadar yapıcaz nazımızı bu hamileler görcek gününü canım arkadaşım vakti saati hele bi gelsin ama ne olur sen iyi ol yoksa bende çökerim bakkkkkInşallah canım benim yaa rabbim sabır versin bize çok zor beklemek.. bir birimize destek olarak gün sayacaz artık ne yapalıminşallah bizde güzel haberler veririz bir gün
oooooooooo süpppppeeeer haber, canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah, çektiğin sıkıntıların karşılığını aldın çok şükür, çok sevindim yaaakızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
Haklısın canım yaa arada böyle geliyor banaS Sky_sun um tatlim benimmuzulme dicem yersiz olacak . ama pozitif dusunelim biz yine. demek ki boylesi hayirli imis senin icin oyle dusunmek gerek de mi. yazmamak icine kapanmak sen daha iyi bilirsin ama bence seni yalnizlastirir. bizim gibiler zaten sikintisini kimseye anlatamiyor . e burada da paylasmazsan iyice depresyona girersin. sen bence gel buraya yazisalim konusalim. her sey daha guzel olur insallah canim. dualarimdasin
Şimdi buCanımmm vericez Allah'ın izniyleee sonuna kadar yapıcaz nazımızı bu hamileler görcek gününü canım arkadaşım vakti saati hele bi gelsin ama ne olur sen iyi ol yoksa bende çökerim bakkkkk
canım benim üzülme ne olur, herşeyde bir hayır vardır, bizim göremediğimiz bilemediğimiz bir sebepten Allah şimdi kısmet etmemiştir, biraz daha sabır, çok dua et, şimdiden meryem suresine başla, hergün bir tane. Allah sana da nasip edecek ben inanıyorum.Kızlar iyi akşamlar herkese yazdıklarınızı okuyorum Ama yazmaya moral olarak gücüm yokbu ay tedavimin iptal olması tüm planları alt üst etti çok üzgünüm
Canımmm vericez Allah'ın izniyleee sonuna kadar yapıcaz nazımızı bu hamileler görcek gününü canım arkadaşım vakti saati hele bi gelsin ama ne olur sen iyi ol yoksa bende çökerim bakkkkk
Amin canım inşallah vakti zamanı gelmeden birşey olmuyor doğru... rabbim en doğrusunu bilir neyseki sizin güzel haberleriniz sayesinde ayakta duruyoruzcanım benim üzülme ne olur, herşeyde bir hayır vardır, bizim göremediğimiz bilemediğimiz bir sebepten Allah şimdi kısmet etmemiştir, biraz daha sabır, çok dua et, şimdiden meryem suresine başla, hergün bir tane. Allah sana da nasip edecek ben inanıyorum.
Evet canım aynı merkez de devam edicem kısmetseCanım Sağol destegin için bi ikimiz kaldık sanırım inşallah aynı zamanda tedaviye başlarız. Sen yine aynı merkeze mi devam edeceksin
canım burda sen ve messerey i takip ediyordum o hamile inşallah sende hamile kacaksın 18 ggünlük hamileyim inşallah bende transfere giderken krem falan sürmedim hafif şeyler yedim idrara sıkışık olman gerekiyor ben okadar su içmeme rağmen sıkışamadım mesanemi serumla doldurdular kolay bi işlemdi tam kuzularım konulurken bolbol dua ettim ne biliyorsam okudum :)sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat olsunlar diye. 3 gün boyunca hep yattım hiç kakmadan sonra normale döndum ama hiç kendimi yormadım durmadan ananas yedim kayısı yedimkizlar naber nasilsiniz? ben gezdim bugun . yarin hastaneyi ariyicam bakalim bebelerin durumu nasilmis. bu gece gene uykusuzluk beni bekliyo sanirsam. ya bise daniscam size transfere giderken neler yaptiniz? parfum falan sıkmayin diyolar. baska nelere dikkat etmeliyim.bi de siz transfer sonrasi ne zaman banyo yaptiniz?? hele deyiverin bana kizçeler
Canım Sağol destegin için bi ikimiz kaldık sanırım inşallah aynı zamanda tedaviye başlarız. Sen yine aynı merkeze mi devam edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?