ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

siz çıtır hamileyken biz eskimiş olcaz kimse yüzümüze bakmıcak, anaaaammmm ben kıskanırım, valla beni ihmal etmeyin o zaman çatlaklık nasıl oluyomuş görürsünüz
Kızımmmmmm asıl sen bizi ihmal et tedavi sürecinde de o zaman görrrr bak babam Trabzonlu annem trakyalı anammm

haaaa bide 4 gün sonra banyo yaptım cok oyalanmadan ılık suyla

Aaaa şimdiden kaçıyo yaaaaaa

kız kaçarmıyım hiç delimisin dört gözle bekliyorum, tek tek bütün aşamalarınız üzerine yorum yapcam, ama en çok d transfer sonrası belirtilerde ustayım biliyosunuz, kendinizi bana bırakın siz keyfinize bakın kızlar
şimdi tedaviye başlama tarihlerinizi bi söyleyin bakiyiym

Zaten belirti olarak herkesin sana bi uğraması lazım canım benim korunma hapım var 9 Şubat bitiyor hemşire ilaç bitince 3 ile 5 gün Arası adet olursun dedi yani en geç 15 Şubat adet olurum galiba adetin 3. Günü gel dedi insallah değerim yükselirse tabi Şubat ortasında başlıyorum

oooooo kız senin bir aydan az bi zamanın var, Allahım inşallah tüm tahlillerin normal çıkar inşallah sorunsuz güzelce başlar güzelce sonuçlandırırsın tedavini inşallah.
denizcim sen ne zama başlıyosun datlım?

Kuzummmmmmmm 3.adetinde demişti Mart oluyo bide dediki bu dönemde kendiliğinden olmazsaben Şubat adetimin 2.gününden başlayarak bal tarçın çörekotu başlıcam kısmetse bi de incir kürü biraz bunlarla oyalanırım. Bi de Şubat adetimde ama ve e2 ye baktırırım diyorum offffffff daha var beeeee zuzuuu

Evet canım bir hafta bitti kaldı iki hafta sonra ilaç bitiyor canım... sadece prolaktin değerim düşük diğerleri normal inşallah bu sefer prolaktin yükselir diğerleri düşmez inşallah ah ah şu sıpalar doğmadan nazlarını çekiyoruz

"ozlemtnc, post: 39067075, member: 597417"]kızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr[/QUOTE]
Hayirli olsun canim.Topigimizin kurucusunun hamile olmasi da ayri bir guzel oldu. Allah tamamina erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…