- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Kızımmmmmm asıl sen bizi ihmal et tedavi sürecinde de o zaman görrrr bak babam Trabzonlu annem trakyalı anammmsiz çıtır hamileyken biz eskimiş olcaz kimse yüzümüze bakmıcak, anaaaammmm ben kıskanırım, valla beni ihmal etmeyin o zaman çatlaklık nasıl oluyomuş görürsünüz
Çekicekler tabi canım ohooo bak gör şenlik olcak burda kısmetsekız alemsin sende hiç guleceğim yoktu valla bi tedaviye başlayalım aartık hamile falan dinlemeyiz Nazımızı çekerler
haaaa bide 4 gün sonra banyo yaptım cok oyalanmadan ılık suylacanım burda sen ve messerey i takip ediyordum o hamile inşallah sende hamile kacaksın 18 ggünlük hamileyim inşallah bende transfere giderken krem falan sürmedim hafif şeyler yedim idrara sıkışık olman gerekiyor ben okadar su içmeme rağmen sıkışamadım mesanemi serumla doldurdular kolay bi işlemdi tam kuzularım konulurken bolbol dua ettim ne biliyorsam okudum :)sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat olsunlar diye. 3 gün boyunca hep yattım hiç kakmadan sonra normale döndum ama hiç kendimi yormadım durmadan ananas yedim kayısı yedim
Kıı bende trabzon da tedavi göreCem toprak sayılırız demekKızımmmmmm asıl sen bizi ihmal et tedavi sürecinde de o zaman görrrr bak babam Trabzonlu annem trakyalı anammm
Kıı bende trabzon da tedavi göreCem toprak sayılırız demek
Kızımmmmmm asıl sen bizi ihmal et tedavi sürecinde de o zaman görrrr bak babam Trabzonlu annem trakyalı anammm
Babadan geliyor genler olsun o kadar laz damarıtopraaaaaammm ben doğma büyüme Kırklareli deyim ama eşim laz damarım olduğunu söylüyor
Aaaa şimdiden kaçıyo yaaaaaa
Zaten belirti olarak herkesin sana bi uğraması lazım
kız kaçarmıyım hiç delimisin dört gözle bekliyorum, tek tek bütün aşamalarınız üzerine yorum yapcam, ama en çok d transfer sonrası belirtilerde ustayım biliyosunuz, kendinizi bana bırakın siz keyfinize bakın kızlar
şimdi tedaviye başlama tarihlerinizi bi söyleyin bakiyiym
oooooo kız senin bir aydan az bi zamanın var, Allahım inşallah tüm tahlillerin normal çıkar inşallah sorunsuz güzelce başlar güzelce sonuçlandırırsın tedavini inşallah.Zaten belirti olarak herkesin sana bi uğraması lazımcanım benim korunma hapım var 9 Şubat bitiyor hemşire ilaç bitince 3 ile 5 gün Arası adet olursun dedi yani en geç 15 Şubat adet olurum galiba adetin 3. Günü gel dedi insallah değerim yükselirse tabi Şubat ortasında başlıyorum
Kuzummmmmmmm 3.adetinde demişti Mart oluyo bide dediki bu dönemde kendiliğinden olmazsaoooooo kız senin bir aydan az bi zamanın var, Allahım inşallah tüm tahlillerin normal çıkar inşallah sorunsuz güzelce başlar güzelce sonuçlandırırsın tedavini inşallah.
denizcim sen ne zama başlıyosun datlım?
Evet canım bir hafta bitti kaldı iki hafta sonra ilaç bitiyor canım... sadece prolaktin değerim düşük diğerleri normal inşallah bu sefer prolaktin yükselir diğerleri düşmez inşallahoooooo kız senin bir aydan az bi zamanın var, Allahım inşallah tüm tahlillerin normal çıkar inşallah sorunsuz güzelce başlar güzelce sonuçlandırırsın tedavini inşallah.
denizcim sen ne zama başlıyosun datlım?
Kocacım da malatyalı anammm bebem de gen patlaması olcekkkkBabadan geliyor genler olsun o kadar laz damarıbide küçük sıpanız melez olur onda da az da olsa laz damarı olur artık
Evet canımKocacım da malatyalı anammm bebem de gen patlaması olcekkkk
Yumurta rezervinin,kalitesine net te oku bak canım çok faydası var nasıl yapılacağı da yazıyorEvet canımNe güzel işte genleri her yöreyi almış olur canım bal tarçın çörek otu neye iyi geliyor ?
Tamam canım bi bakım hiç bu tarz şeylerle ilgilenmedim bu ay başıma ilk defa böyle bir şey geldi önlem. Amaçlı yaparım bendeYumurta rezervinin,kalitesine net te oku bak canım çok faydası var nasıl yapılacağı da yazıyor
Canım hamılelıgın hayırlı olsun senın adına cok sevındım
behlül kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?