ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

S Sky_sun um bal tarcin corekotu genelde yumurta tembelliginde kullaniliyo. D DeNiz_8383 tatlim sende de eger oyle bi sikinti yoksa yemeni pek tavsiye etmem. ama inciri sabah ac karna aksam da yatmadan once yiyebilirsiniz.bi de ari sutu bal polen. diğeri degerleri degistirebiliyomus. ama tabi siz daha iyi bilirsiniz.
bu arada mesajlarinizk twk tek okudum. idrara sıkışık gitcem ama coook sıkışık olmicam.banyomu da gitmeden once yapicam.transferden sonraki 3. veya 4.gun cok ilik su ile ayakta dus alip cikcam. ananas yicem.her sey anlasilmistir merkez

Anladım canım Sağol... canım transfere gitmeden duru su ile duş al şampuan duş jeli parfüm kullanma... transfer sonrası bol bol ananas ye ve çok yatma ilk iki gün güzelce dinlen ondan sonra günlük işlerini yap tatlım...

yok yok zaman çabuk geçer hiç nerak etme, bir de arısütü-bal-polen karışımından da ye, kııııııııızzz bi de bakmışsın tüpe giderken seninki tüpsüz gelivermiş

@ladycy..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....HAMILE

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test negatif

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... HAMILE

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

@Burcu1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... HAMILE

R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi

O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında
kızlar kimler hamile topik sahibimiz gelince günceller listeyi...

Son düzenleme:
kızlarrr hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım her guzel dılegınız ıcın tekrar tekrar sagoln kotu gunlerımde hepınız destek oldunuz bana bgn kanamma vardı doktorum erken test yaptırmak zorunda kaldım rabbım o hastaneden kımseyı bos cevırmesın butun aılem toplandı kutlama yaptılar hepsı bnmle ayrı ayrı uzulduler rabbım sızlerınde yuzune gulsun allahım kım ıstıosa ona nasıp etsın ınsallah

yani diyelim ki carsamba gunu 2de transferim olacak. sali gunu banyo yaptim ya carsamba sabahi duru su ile yeniden dus alayim mi?

yani diyelim ki carsamba gunu 2de transferim olacak. sali gunu banyo yaptim ya carsamba sabahi duru su ile yeniden dus alayim mi?
Al canım birşey olmaz bende öyle yapmıştım önemli olan kokulu şeyler olmasın çamaşırın elde yıka ütü varsa oralardaütü yap mikrop kırılsın

canımcım birkaç gün duş alamayacağım için ben transfere gitmeden sabah bildiğin lifle sabunla iyice yıkandım, saçımı şampuanladım, bu kadar kasma birşey yok, sadece giderken parfüm falan sıkma, dua ederek git al yavrularını gel, rahat ol, embriyolar en fazla stresten etkilenir, 3-4 saat önce aldığın duşun şampuanın ne etkisi olcak, öyle birşey olsa drlar kesinlikle belirtirler risk almazlar emin ol

Al canım birşey olmaz bende öyle yapmıştım önemli olan kokulu şeyler olmasın çamaşırın elde yıka ütü varsa oralardaütü yap mikrop kırılsın
yaaaa ne ütüsü ne mikrobu arkadaşlar yapmayın yaaaa, hangi drdan duydunuz böyle bişeyi.

ne bilim Cano eylül tüp bebek topiginde herkes bunları öneriyordu ondan şey ettim

çok pimpirikli olmamak lazım bence, olmazsa transfer için tlfnla arıyolar ya o zaman sormak lazım tam olarak nelere dikkat ederek gelelim diye,
relax relax relax... don't worry be happy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…