ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ahh canim ahhh yasadigim stres yetmiomus gibi bide bnnla ugrasiorm bi ara yapmiorm gitmicm tedaviye dedm sonra bu karar ancak beni cezalndirir hirsimin kurbani olmicm hasta olmadim brzda onnda stresi var amann ole iste ayyy gelemedi su aralik ayi

kesinlikle sakin oyle bir karar verip de kendi canini sıkma.ne gerek var. iki gun sonra mutluluk gelir ama senin verecegin yanlis bir karar bir ay iki ay neyse artik zaman kaybettirir sana. o yuzden sen hedefe kitlen ve emin adimlarla kararlılıkla yuru.esinle duzelir hersey iyi olur. herkesin evinde sorun var. hasta olmadim diye de dert etmeee.. biz yola cikarken ne dedik en hayirli zamanda en hayirli sekilde. o yuzdennnn gam yok tasa yok!!! Allah varrrrrr

Haklisin canim dogru soyluyorsun iyiyim brz daha insan paylastikca rahatlio sen ne yaptin esinin test isini

Haklisin canim dogru soyluyorsun iyiyim brz daha insan paylastikca rahatlio sen ne yaptin esinin test isini

valla biz dna hasar testine gittik.baya macerali oldu iste anlatmistim da sen goremedin sanirsammm... 400 tl test dediler ben de yaptirmadim. ki iyiki yaptirmamisiz dis laboratuvara gidecekti aniz icin .onda da soyle bi sikinti varmis spermler oluyomus.o yuzden amaaannn dedimm bosverr.. emodex aldik aralik ocaga kadar kullanacaz.sonra da tup bebis iste . :)

Cok haklisin bende kimseye soyememe taraftariyimaman edin belliki unutupbi an bis bosbogazlik etmis kavga sadece seni uzer bence birak kapamaya calis cunki senin moralin hep duzgun olmali..insl adette olursun en kisa zamanda..

Malesef o test meselesindn bnde cok cektim nasil olsa ne istesek yaptiriolar die yuklenen yuklenene sanki para basioruz iyi yapmissn canim sen rabbim sifasini verir sen merak etme bnde yaptrmadim cnkrabbim buyuktur yardim eder bizlerede

Cok haklisin bende kimseye soyememe taraftariyimaman edin belliki unutupbi an bis bosbogazlik etmis kavga sadece seni uzer bence birak kapamaya calis cunki senin moralin hep duzgun olmali..insl adette olursun en kisa zamanda..
Insallah canim ya esim simdi sen kesin hamilesin elin yuzun degisti diyip duruo yazip umut dunyasi istevalla canm bnde istemzdm duyulmasini ama ayip bisi yapmiorz o yuzdn ck dusunmemeye calisiorm

Insallah canim ya esim simdi sen kesin hamilesin elin yuzun degisti diyip duruo yazip umut dunyasi istevalla canm bnde istemzdm duyulmasini ama ayip bisi yapmiorz o yuzdn ck dusunmemeye calisiorm
Ayy kiz ne super olur varya tup bebegi duydular deyip kizarken senin bebis erken gelmis...olur ole umut dunyasi rabbim hepimize saglikla kavustursun...evlatlarimizi

Ayy kiz ne super olur varya tup bebegi duydular deyip kizarken senin bebis erken gelmis...olur ole umut dunyasi rabbim hepimize saglikla kavustursun...evlatlarimizi
Aminnn canim aminnn insallah sizleri tek tek tanimasamda inanin mujdeli haberlrinize en yakinmdan almiscasina cok sevinicm ayyyy hadi bakalim 1 ay sonra sirayla guzel haberler gelsin bakalimmm

İnşallah guzel haberler alabiliriz. ne olur biz de anne olalim hayirlarla saglikla sihhatleeee

Aynen tatlım bizimde morfoloji hız sorunu var rabbim şifa versin eşlerimize... inşallah hsg filmin iyi çıkar:) sonucu yaz bize

insallah rahim fillminde temiz cikar seker. esinin degerleri nasil acaba.bi de vitamin falan kullaniyor musunuz. bizde de ileri hareketli %9. morfoloji %11.sayi 75milyon.
Canım sizin morfoloji gayet iyi niye dert ediyorsun... Bizim morfoloji % 2 düşün

Canim sayilara takilma onemli olan kaliteli olusu 1 tane olsun temiz olsun bizimde %3 ama doktorumuzda soledi bu normal gebeligi engeller die sonucta tup bebek cok gelismis bir yontem yeterki vakti ve zamani gelmis olsun
Evet tatlım ama bizim burdaki hastanede ımsı tekniği olmadığı için işimiz biraz daha zor birinci kalite bir tane bile embiryo olmadı o yüzden endişe ediyorum

hastaneden şimdi geldim hsg çektirdim kadın doğumcu bugün gelmemiş işi varmış görüşme yapamadım.radyoloji doktoru tanıdıktı o yardımcı oldu bize gayet iyi sonucum temiz çıktı tüplerim açıkmış herhangi bir sorun yokmuş.salı günü kadın doğumcuyla görüşücem.salı gününü bekliycem artık.

Merhaba gecmis olsun oncelikle temiz cikmasina cok sevindm umarm umarim gorusmende guzel gecer rahim filmnden sonraki ay hamilelik ihtimali epey yuksek oluo tedavini elbette ol ama bu ayida iyi degerlendir bendn tavsiye

merhaba kızlar bende tedaviye basladım kistim oldugu için uzun protokol uygulanacak 25 kasımda lucrin iğneye baslıyorum kullanan varmı acaba bide eczanaye sordum fiyatı 45tl dedi ama merkezden 130 tl dediler hangisi dogru bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…