ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım transfer boyunca bı belırtı oldumu sende
hayır canım asla hiçbir belirtim olmadı, çatlatma iğnemi vurduğum gün göğüslerimde acı başladı o da 8.gün geçti, ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne batma ne lekelenme hiçbirşeyyyyyyyy. adet günüm 11. günüme denk geliyodu sadece o gün hafif adet ağrılarım oldu, olcam heralde dedim ama çok şükür olmadım.
hala hiç bir belirtim yok, az önce Ağustos-Eylülde doğum yapacaklar topiğine de yazdım benim hiç belirtim yok diye, arkadaşlar da umarım olmaz diye temennilerde bulundular, neler çekiyorlar kim bilir, belirti olmasa niye yok, olsa ay ne zaman geçecek diye sızlanıp duruyoruz, bu da böyle bir süreç canım, bol dua et, unutma bir insan yaratılacak ve bunu sadece Allah yapar, sen elinden geleni yaptın, kendini ve embriyolarını Allaha emanet et ve olabildiğince rahat olmaya çalış, ben ilk hafta çok iyiydim, 9.günden sonra cozuttum, senden daha iyi bir performans bekliyorum

Kızlar dun 10. Gün idrar testinde bugünde kan testinde ikinci kez negatifi gördüm, allahım dileyen isteyen herkese ver rabbim

Kızlar iyi akşamlar herkese yazdıklarınızı okuyorum Ama yazmaya moral olarak gücüm yok bu ay tedavimin iptal olması tüm planları alt üst etti çok üzgünüm

canım üzülme hayırlısı buymuş belkı tedavı olsaydı tutmucaktı bilemezsın her serde bır hayır vardır inş guzel sonuçlansın tedavın

bende hamıleyim canımmm...

Sana tavsiyem hastaneye giderken su içmeye başla zaten yeteri kadar idrar olduğunda onlar söyleyecek.teansferden sonra hastane sana tüm bilgileri verecek,onlar duş vaktini sana söyler.bol bol protein Alman'ı söyliycekler,ben her gün 2 bardak süt içtim,hergün 1 kase yoğurt yedim ve devam ediyorum.ayrıca havuç suyunu tavsiye ederim,çünkü içindeki madde düşük yapmaya sebep olan salgıyı engelliyor.benim transferim salı oldu ben Perşembe sokaklara atmıştım kendimi.çok yatmakda iyi değilmiş.biliyorum çok zor ama ne kadar az gerilirsen o kadar kendine iyilik yapmış olursun.bu yazdıklarımın hepsini yaptım ve Allah'a şükür ilk denemede hamile kaldım.darısı sana ve isteyen herkese inşallah.

tavsiyelerini dikkate alicam canim. süt disinda. cunku süt kabizlik ve gaz yapiyo :) onun disindakilere dikkat ederim sagolasinn . benim de ilk denemem olacak.heyecan dorukta.insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olurrr..aaaamiiinn

tavsiyelerjni

gunaydin hatunlar.bugun embriyologumuzla gorusucez. bebisler ne durumda cok merak ediyorum.hayirlisi ile yavrularimizi bi kjcagimiza alaydikkkk :)

Günaydın herkese @DeNiz_8383 canım iyi doğdun insallah yeni yaşın sağlık mutluluk versin ve Inşallah bebeğine kavuşursun

@ladycy..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....HAMILE

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... Negatif

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. .....HAMILE

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test negatif

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... HAMILE

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

@Burcu1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... HAMILE

R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi

O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında

A Ayselzeynep .... 1.Deneme. ... Çamlıca medicana. ..HAMILE

D DeNiz_8383 denizcim dogum gunun kutlu olsun insallah. Dilerim ve dua ederim ki yeni yasinda anne olasin hayirli saglikli kizlarin ogullarin olsun 9 oglanla sofraya oturasin insallahhh aaaaamiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…