kızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr[/QUOTE
canim tebriklerrr emre beyin sayfadan hatirliyorum seniii hadii ordada mujde verde bizleri costurr
Benimde yarin opu var heyecandan uyuyamam heraldeee
31 Ocak ctesıTransferin Hayırlı olsun canım test günün ne zaman?
Canım transfer boyunca bı belırtı oldumu sendeyaaaa ne ütüsü ne mikrobu arkadaşlar yapmayın yaaaa, hangi drdan duydunuz böyle bişeyi.
hayır canım asla hiçbir belirtim olmadı, çatlatma iğnemi vurduğum gün göğüslerimde acı başladı o da 8.gün geçti, ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne batma ne lekelenme hiçbirşeyyyyyyyy. adet günüm 11. günüme denk geliyodu sadece o gün hafif adet ağrılarım oldu, olcam heralde dedim ama çok şükür olmadım.Canım transfer boyunca bı belırtı oldumu sende
kızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
Kızlar iyi akşamlar herkese yazdıklarınızı okuyorum Ama yazmaya moral olarak gücüm yokbu ay tedavimin iptal olması tüm planları alt üst etti çok üzgünüm
Kızlar dun 10. Gün idrar testinde bugünde kan testinde ikinci kez negatifi gördüm, allahım dileyen isteyen herkese ver rabbim
topraaaaaammm ben doğma büyüme Kırklareli deyim ama eşim laz damarım olduğunu söylüyor
@ladycy..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE
@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE
@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE
A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.
ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....HAMILE
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test negatif
laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında
Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE
icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi
mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede
@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi
A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında
E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif
denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... HAMILE
Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında
@Burcu1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... HAMILE
R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi
O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında
kızlar kimler hamile topik sahibimiz gelince günceller listeyi...
Huhuhuuuuuuuuu benim doğum günüm kiiiiiiiii
Sana tavsiyem hastaneye giderken su içmeye başla zaten yeteri kadar idrar olduğunda onlar söyleyecek.teansferden sonra hastane sana tüm bilgileri verecek,onlar duş vaktini sana söyler.bol bol protein Alman'ı söyliycekler,ben her gün 2 bardak süt içtim,hergün 1 kase yoğurt yedim ve devam ediyorum.ayrıca havuç suyunu tavsiye ederim,çünkü içindeki madde düşük yapmaya sebep olan salgıyı engelliyor.benim transferim salı oldu ben Perşembe sokaklara atmıştım kendimi.çok yatmakda iyi değilmiş.biliyorum çok zor ama ne kadar az gerilirsen o kadar kendine iyilik yapmış olursun.bu yazdıklarımın hepsini yaptım ve Allah'a şükür ilk denemede hamile kaldım.darısı sana ve isteyen herkese inşallah.S Sky_sun um bal tarcin corekotu genelde yumurta tembelliginde kullaniliyo. D DeNiz_8383 tatlim sende de eger oyle bi sikinti yoksa yemeni pek tavsiye etmem. ama inciri sabah ac karna aksam da yatmadan once yiyebilirsiniz.bi de ari sutu bal polen. diğeri degerleri degistirebiliyomus. ama tabi siz daha iyi bilirsiniz.
bu arada mesajlarinizk twk tek okudum. idrara sıkışık gitcem ama coook sıkışık olmicam.banyomu da gitmeden once yapicam.transferden sonraki 3. veya 4.gun cok ilik su ile ayakta dus alip cikcam. ananas yicem.her sey anlasilmistir merkez
Sana tavsiyem hastaneye giderken su içmeye başla zaten yeteri kadar idrar olduğunda onlar söyleyecek.teansferden sonra hastane sana tüm bilgileri verecek,onlar duş vaktini sana söyler.bol bol protein Alman'ı söyliycekler,ben her gün 2 bardak süt içtim,hergün 1 kase yoğurt yedim ve devam ediyorum.ayrıca havuç suyunu tavsiye ederim,çünkü içindeki madde düşük yapmaya sebep olan salgıyı engelliyor.benim transferim salı oldu ben Perşembe sokaklara atmıştım kendimi.çok yatmakda iyi değilmiş.biliyorum çok zor ama ne kadar az gerilirsen o kadar kendine iyilik yapmış olursun.bu yazdıklarımın hepsini yaptım ve Allah'a şükür ilk denemede hamile kaldım.darısı sana ve isteyen herkese inşallah.
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah, çok üzüldüm arkadaşım ne desek boş, Allah çok bekletmesin inşallahKızlar dun 10. Gün idrar testinde bugünde kan testinde ikinci kez negatifi gördüm, allahım dileyen isteyen herkese ver rabbim
Happy biiiirrrtttthhdaaaaaayyy toooo youuuuuu, happyy birthdaaaaaaayy tooo youuuuu, happy biirthday happy birthday, happy birthday to youuuuHuhuhuuuuuuuuu benim doğum günüm kiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?