ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlaaaaaaarrr gunaydinnnnnn. embriyologla gorustum. 12 tane yumos devam ediyomus gelisimemassallah de mi.muhtemelen carsamba gunu transfer olacak dedi. Allaha sukurler olsun. Aglayacaktim az daha tilifonda kizlaaaarrrrama bu kez mutluluktan. cok sukur bugunlere kadar geldik. elhamdulillah

Maşallah canım çok iyi süper ötesi hadi gözün aydın bebeğine kavuşmaya az kaldı

Birinci deneme, İzmir İrenbe Tüp bebek merkezi, İğnelerimi vuruluyorum, yani tedavi aşamasında.., beni de ekler misin.

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah, sana sımsıkı tutunsunlar.

gunaydin hatunlar.bugun embriyologumuzla gorusucez. bebisler ne durumda cok merak ediyorum.hayirlisi ile yavrularimizi bi kjcagimiza alaydikkkk :)
kız dert bitmiyo be, şimdi yavrularını alcan 12 gün beklicen, pozitif sonuç alcamn inşallah, sonra 2 gün daha geçsin 2'ye katlandımı acaba diye beklicen, sonra keseyi görmek için 10 gün beklicen aklında bin tane endişe, acaba herşey yolunda mı, boş gebelik varmı, embriyo geliştimi? sonra 10 gün bekle kalp atışı varmı yokmu endişesi.....
şimdi ben kese görmeye bile gitmiyorum çünkü gştsem burda 1 ay sonraya randevu verecekler, en iyisi kendim bekleyip 7.hafta bitiminde gideyim de gitmişken kalp atışını da duyayım diye bekliyorum. 2 hafta daha beklicem yani

ooo hadi hayırlı olsun, maaşallah maaşallah kız benim sadece 2 embriyom vardı çok şülür Allahıma nasip etti, canımcım senin şansın çok daha yüksek innnşaallah, dondurmayı düşünüyomusun, sonra kardeş yapmak için kullanırsın

maşallah canım çok güzel hemde 5. gune gidiyo daha ne olsun dondurulmusunda fazlasıyla kalacak cok guzel inş ilk denemende tutar dondurlmusları kardes ıcın kullanırsın..

@ladycy..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....HAMILE

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... Negatif

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. .....HAMILE

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test negatif

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... HAMILE

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

M minnak1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... HAMILE

R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi

O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında

A Ayselzeynep .... 1.Deneme. ... Çamlıca medicana. ..HAMILE

ceren20 ...... 1.Deneme. .... İzmir irenbe tüp bebek merkezi. ...tedavi aşamasında

C
canim cok sevindim hayırlı olsun bende çarşamba kese görmeye gitcem bu aralar gerginim korkuyorum dun bir damla pembe akıntı geldi iki gündür moralin yine sifir

Gunaydin hanimlar iyi bir hafta diliyorum herkese,haftasonu acildeydik kizimin atesi 40 a cikti,mudaheleyle dusurduler cok sukur simdi ilaclarina devam ediyoruz,ondan bana gecti sanirim hafif oksuruk ve halsizlik var balli limonlu karisimlarla meyveyle atlatmaya calisicam insallah,insallah bebeklerim iyidir.

eakgull canım nerdesin, bugün kontrolün vardı, merak ediyorum seni, inşallah herşey yolundadır..

Canımmm :) yeni geldim ofise baya kalabalıktı. Yine kan verdim sonuca göre ilaç dozu ayarlanacak. Yumoş sayımız 3 olmuş :)) en büyüğü 11 mm şuanda. Çok şükür Allahıma bir tane artmış. Ben inanıyorum artacak rabbim nasip edecek, bizler onun mucizeleri değil miyiz bizlerden de mucizesini esirgemeyecek o çok büyük.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin hiç merak etme Allahım bebeklerini korur :)

kızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
Gozunaydin canim rabbim tamamina erdirsin cok sevindim.artik uzulmek yok
Kızlar iyi akşamlar herkese yazdıklarınızı okuyorum Ama yazmaya moral olarak gücüm yok bu ay tedavimin iptal olması tüm planları alt üst etti çok üzgünüm
lutfen canim rabbim zamanini bilir en hayirlisi neyse o olsun insallah moralini bozma bilakis ekstra zamanin var tedaviye hazirlik icin

Kızlar transfer oldum 4 gün oldu en zor beklemekmış
Hayirlu olsun insallah simsiki tutunsunlar sana annesi
Kızlar dun 10. Gün idrar testinde bugünde kan testinde ikinci kez negatifi gördüm, allahım dileyen isteyen herkese ver rabbim
Cok uzuldum canim rabbim sabir versin tez zamanda evlatlarina kavustursun insallah
Huhuhuuuuuuuuu benim doğum günüm kiiiiiiiii
Iyiki dogdun canim yeni yasinda anneligi tatman dilegiyle
masallah barekallah rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

bu tpiğin bildireleri hiç düşmüyor bana nerde bunlar dedimm megersem burdaymısınız

ozlemtnc :))) hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

S Sky_sun canım benimm, biliyorsun hormonlarımızı her daim iyi tutmamız gerek. Güzelce dinlen bu süreçte. Kendine iyi bak. İnşallah yeni tedavinde bebişler gelecek :)

mirage1907 Canım rabbim sabır versin , zamanı geldiğinde olacak bebişlerimiz inşallah... 10. gün de belli olur mu bence hemen umutsuzluğa kapılma daha önünde gün var canım?

D DeNiz_8383 Denizcim canım benimmmm , mutlu yılların olsun güzel arkadaşım :) Yeni yaşınla bebişlerin gelsin kucağına :))

Merserayy canım bence doktora kendi kafana göre bence gitme , onlar senı 1 ay sora çağırcaklar dıe.... Allah korusun bı akıslık olur ve doktor mudahalede bulunur... ben ilk keseyı görmeye gıdıcemden 4 gun once gıtmek zorunda kaldım kalp atısı ıcınde 5gun once .... aslında 30 aralıktı görüşme gunum kalp atısı ıcın ama kanamaydı lekelnmeydı erkenden gıttım .. yanı elımde olsa hergun gıderım doktor hersye yolunda demesı bırazcıkta olsa rahatlatır ınsanı bana düşük tehlıken var desene yınede sen bılırsın dualarım senınle

Ne güzel canım senın adına çok mutlu oldum inşallah herşey aynı şekilde çok güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…