Maşallah canım çok iyi süper ötesi hadi gözün aydın bebeğine kavuşmaya az kaldıKizlaaaaaaarrr gunaydinnnnnn. embriyologla gorustum. 12 tane yumos devam ediyomus gelisimemassallah de mi .muhtemelen carsamba gunu transfer olacak dedi. Allaha sukurler olsun. Aglayacaktim az daha tilifonda kizlaaaarrrr ama bu kez mutluluktan. cok sukur bugunlere kadar geldik. elhamdulillah
Birinci deneme, İzmir İrenbe Tüp bebek merkezi, İğnelerimi vuruluyorum, yani tedavi aşamasında.., beni de ekler misin.@ladycy..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE
@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE
@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE
A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.
ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....HAMILE
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... Negatif
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. .....HAMILE
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test negatif
laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında
Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE
icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi
mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede
@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi
A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında
E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif
denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... HAMILE
Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında
M minnak1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... HAMILE
R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi
O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında
A Ayselzeynep .... 1.Deneme. ... Çamlıca medicana. ..HAMILE
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah, sana sımsıkı tutunsunlar.Kizlaaaaaaarrr gunaydinnnnnn. embriyologla gorustum. 12 tane yumos devam ediyomus gelisimemassallah de mi .muhtemelen carsamba gunu transfer olacak dedi. Allaha sukurler olsun. Aglayacaktim az daha tilifonda kizlaaaarrrr ama bu kez mutluluktan. cok sukur bugunlere kadar geldik. elhamdulillah
Kendini üzme demek anlamsız biliyorum ama Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Kızlar dun 10. Gün idrar testinde bugünde kan testinde ikinci kez negatifi gördüm, allahım dileyen isteyen herkese ver rabbim
kız dert bitmiyo be, şimdi yavrularını alcan 12 gün beklicen, pozitif sonuç alcamn inşallah, sonra 2 gün daha geçsin 2'ye katlandımı acaba diye beklicen, sonra keseyi görmek için 10 gün beklicen aklında bin tane endişe, acaba herşey yolunda mı, boş gebelik varmı, embriyo geliştimi? sonra 10 gün bekle kalp atışı varmı yokmu endişesi.....gunaydin hatunlar.bugun embriyologumuzla gorusucez. bebisler ne durumda cok merak ediyorum.hayirlisi ile yavrularimizi bi kjcagimiza alaydikkkk :)
ooo hadi hayırlı olsun, maaşallah maaşallahKizlaaaaaaarrr gunaydinnnnnn. embriyologla gorustum. 12 tane yumos devam ediyomus gelisimemassallah de mi .muhtemelen carsamba gunu transfer olacak dedi. Allaha sukurler olsun. Aglayacaktim az daha tilifonda kizlaaaarrrr ama bu kez mutluluktan. cok sukur bugunlere kadar geldik. elhamdulillah
Kizlaaaaaaarrr gunaydinnnnnn. embriyologla gorustum. 12 tane yumos devam ediyomus gelisimemassallah de mi .muhtemelen carsamba gunu transfer olacak dedi. Allaha sukurler olsun. Aglayacaktim az daha tilifonda kizlaaaarrrr ama bu kez mutluluktan. cok sukur bugunlere kadar geldik. elhamdulillah
canim cok sevindim hayırlı olsun bende çarşamba kese görmeye gitcem bu aralar gerginim korkuyorum dun bir damla pembe akıntı geldi iki gündür moralin yine sifirKizlaaaaaaarrr gunaydinnnnnn. embriyologla gorustum. 12 tane yumos devam ediyomus gelisimemassallah de mi .muhtemelen carsamba gunu transfer olacak dedi. Allaha sukurler olsun. Aglayacaktim az daha tilifonda kizlaaaarrrr ama bu kez mutluluktan. cok sukur bugunlere kadar geldik. elhamdulillah
eakgull canım nerdesin, bugün kontrolün vardı, merak ediyorum seni, inşallah herşey yolundadır..
Gunaydin hanimlar iyi bir hafta diliyorum herkese,haftasonu acildeydik kizimin atesi 40 a cikti,mudaheleyle dusurduler cok sukur simdi ilaclarina devam ediyoruz,ondan bana gecti sanirim hafif oksuruk ve halsizlik var balli limonlu karisimlarla meyveyle atlatmaya calisicam insallah,insallah bebeklerim iyidir.
Gozunaydin canim rabbim tamamina erdirsin cok sevindim.artik uzulmek yokkızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
lutfen canim rabbim zamanini bilir en hayirlisi neyse o olsun insallah moralini bozma bilakis ekstra zamanin var tedaviye hazirlik icinKızlar iyi akşamlar herkese yazdıklarınızı okuyorum Ama yazmaya moral olarak gücüm yokbu ay tedavimin iptal olması tüm planları alt üst etti çok üzgünüm
Hayirlu olsun insallah simsiki tutunsunlar sana annesiKızlar transfer oldum 4 gün oldu en zor beklemekmış
Cok uzuldum canim rabbim sabir versin tez zamanda evlatlarina kavustursun insallahKızlar dun 10. Gün idrar testinde bugünde kan testinde ikinci kez negatifi gördüm, allahım dileyen isteyen herkese ver rabbim
Iyiki dogdun canim yeni yasinda anneligi tatman dilegiyleHuhuhuuuuuuuuu benim doğum günüm kiiiiiiiii
masallah barekallahKizlaaaaaaarrr gunaydinnnnnn. embriyologla gorustum. 12 tane yumos devam ediyomus gelisimemassallah de mi .muhtemelen carsamba gunu transfer olacak dedi. Allaha sukurler olsun. Aglayacaktim az daha tilifonda kizlaaaarrrr ama bu kez mutluluktan. cok sukur bugunlere kadar geldik. elhamdulillah
Ne güzel canım senın adına çok mutlu oldumCanımmm :) yeni geldim ofise baya kalabalıktı. Yine kan verdim sonuca göre ilaç dozu ayarlanacak. Yumoş sayımız 3 olmuş :)) en büyüğü 11 mm şuanda. Çok şükür Allahıma bir tane artmış. Ben inanıyorum artacak rabbim nasip edecek, bizler onun mucizeleri değil miyiz bizlerden de mucizesini esirgemeyecek o çok büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?