ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Burcu canım Allah binlerce kez razı olsun .. SEn bana merhamet ettin Rabbimde san aetsin gönlündekini nasip etsın.. iğne vuruluyoırum bırazdan yıne gıdıcem perşembe gunu randevum kızlar ozaman bebegım hakkında bilgim olucak eksik etmeyın dualarınızı...

birde bu benım imzamda yazan bebeğimle ilgili yazı varya bebegını zşöle oldu böle oldu dıe altta 7 hafta ıcınde dıyor hamılelık takvımını tıklıyorum yazdıgı ıcerık 6 +1 de yazıyor bı yanlıskmı var

İnşallah canım , İnşallahh..
Rapor işini de halletcem gibi :) yarına belli olacak..
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hadi ne güzel canım rapor işi bitince insan bi ferahlıyor benimde rapor işi ikinci için muamma idi neyse o gün o halloldu ama bu sefer değerim düşük çıktı neyse Bakalım kısmet herşey

Allah hepimizden razı olsun canım benim , Her zaman birbirimizin dualarındayız Rabbim İnşallah kabul eder. Güzel haberlerini bekliyor olacağım :)

Hadi ne güzel canım rapor işi bitince insan bi ferahlıyor benimde rapor işi ikinci için muamma idi neyse o gün o halloldu ama bu sefer değerim düşük çıktı neyse Bakalım kısmet herşey

Yine de raporu kullanmış oluyor musun canım o zaman? Her işte bir hayır vardır canım benim. Benim de e2 değerime bağlı işte. Minimum 900 lerde olması gerek benim bugün daha 164 oldu, yolumuz uzun Allah yardımcımız olsun

canim gidip te keseyi fln görsene ne beklion dahaaaahic deilse rahat edersin aklinda kalmaz dostane tavsiyem budur

ikinci deneme hakkımı kullanmış oluyorum ilaçları aldım ama hastaneye ödeme yapmadım canım Şubat ayında ödeme yapacam işte tedavi ortasında inşallah canım değerin yukselir canım opu gününe kadar 900 olmalı dimi kaç gün kaldı opu ya iğneni 225 doz mu vuruluyorsun

canım hastaneye şubatta ödeyince raporu erken kullanman bir şey ifade etmiyor o zaman :) canım 150 ile başladım 225 ile devam ediyorum merional da vuruyorum. ve tabiki lucrin de vuruluyorum. bugün reglimin 10. günü. En büyük yomuş 11 milim. Opu ya kadar 900 le seni işleme alırız dedi doktor.

benide listede guncellermisiniz hamileyim cok sukur

çok geçmiş olsun ecrencim, merak etme bebeklerine hiçbişey olmaz, sen biraz sıkıntı çekip atlatacaksın inşallah
canım çok sevindim, büyümüş yumilerin, hadi Allah tamamına erdirsin
canım ne biliyim bilemiyorum ya, kafam karışık aslında bu hafta belki ayarlayabilirim bakalım.
canım yanlışlık yok, 6.haftayı bitirdiğin andan itibaren 7.haftaya girdin diye gösteriyo, benimde 5. haftam bitti 6.haftaya başladığım için 6.haftamın içindesin diyor,
yami sen 6 hafta nitşrdin, 7. haftanın 1. günündesin demek oluyor

Merserayy tebrikler cnm cok sevindim allahim kucagina almayi nasip etsin insalkah :))
çok teşekkür ederim elfsuu, seninkini de Allah bağışlasın, sen kese ve kalp atışı görmeye ne zaman gittin? bir de hiç bulantın falan varmı, ben çok iyiyim çok şükür ama hiçbşr belirtim yok bazen resmen unutuyorum ya

Tatlım şükür biz kalp atışını duyduk benim de bulantim agrım falan yok sadece rahim büyüyormuş gibi sizi var azıcık. :) herkes de ayni surec de başlamıyor bakalım bizim nasıl olacak:)

canim gidip te keseyi fln görsene ne beklion dahaaaahic deilse rahat edersin aklinda kalmaz dostane tavsiyem budur
ya şimdi gşdersem 1 ay sonraya randevu verebilirlermiş ben gitmişken kalp atışını da duymak istşyorum, o yüzden haftaya gitcem inşallah

Tatlım şükür biz kalp atışını duyduk benim de bulantim agrım falan yok sadece rahim büyüyormuş gibi sizi var azıcık. :) herkes de ayni surec de başlamıyor bakalım bizim nasıl olacak:)
oohhh çok şükür, canımcım kalp atışını ne zaman duydun.
aslında evet bulantımız olmadığı için çok şanslıyız, millet neler çekiyor, Allahıma çok şükür iyi hissediyorum şimdilik,inşallah seninde başlamaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…