ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

6+4 de vajinal baktığında duyduk canim bebeğin gelişimi bir hafta ileri dedi Elhamdülillah sense haftaya duyarsın inşallah

ya şimdi gşdersem 1 ay sonraya randevu verebilirlermiş ben gitmişken kalp atışını da duymak istşyorum, o yüzden haftaya gitcem inşallah
canim sen ne zamana istersen o zamana verir kalp atisini duymak istediğini söylersin

Canım erken ya da geç ikinci hakkım olacak... 3 deneme hakkIm var daha ama ilaç indiriminde hakkım bitti sadece hastane indirimi olur inşallah 3. Ye gerek kalmaz rabbim inşallah nasip eder... az kalmış senin opu ya canım hadi hayırlısı bakalım

Kizlar ikiz geiyor gordum bugun bebekklerimi ama kalp atisini duyamadim rabbim hayirlsiyla kuxagima almay naaip etsin bi aksilik cikmadan cok heyecanliyim ayni zamandada endiseli
Canım çok sevindim... kaçıncı gün embiryosuydu senin ayy ne güzel bende ikiz istiyorum

@ladycy..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....HAMILE

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... Negatif

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. .....HAMILE

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test negatif

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... HAMILE

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... HAMILE

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

M minnak1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... HAMILE

R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi

O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında

A Ayselzeynep .... 1.Deneme. ... Çamlıca medicana. ..HAMILE

ceren20 ...... 1.Deneme. .... İzmir irenbe tüp bebek merkezi. ...tedavi aşamasında

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin hiç merak etme Allahım bebeklerini korur :)
Tesekkur ederim canim senin de degerlerin iyiye gidiyormus insallah sonu da guzel olur.
Sagolasin bitanem ,bence kalp atislarini duymsk icin haftaya gitmekle iyi ediyorsun yoksa 1 ay zaman hic gecmez.insallah duyacaksin.
Kizlar ikiz geiyor gordum bugun bebekklerimi ama kalp atisini duyamadim rabbim hayirlsiyla kuxagima almay naaip etsin bi aksilik cikmadan cok heyecanliyim ayni zamandada endiseli
oyyy masallah ikizlerime ikiz arkadaslar geliyor demek.demistim sana degerin yuksek diye rabbim kalp atislarini duymayi kucagina almayi nasip etsin

kizlaaarrr gezmelere gitmistim.ancak geldim size yaziyom. guzel dua ve dileklerijiz icin tesekkur ederim. merserayim dondurmayi cok isterim. eger saglikli kaliteli embriyo kalirsa dondururuz ama kalmazsa da transfer olanlarin cani sagolsun.onlar anneciklerine tutunsunlar da insallah. gerisi de hallolur. adim adim mutlu sona yaklasiyoruz. tabi bu son olmiyicak yeni hayatimizin baslangici olacak bunu hissediyorum. cok umutluyum. anne olarak donucem evime yasasiiiiiiiiinnnnn

inşallah canım ya :) Senin ilk denemende kaç yumoş olmuştu?

Merserayy 6 haftam bitmiştir 7e başlamıştır onu anladım hamılelık takvimini tıklıyorsun gün gün yasıyorya gelişimler bana 6+1 gunde yazdıgını 7 haftaya girdiğim günle aynı seyı yazmıs neyse yaa cok onemlı değil hayırlısyla perşembe doktoruma gıdıyımde büyümüş kalbı atıyor desin... M mhtpfth çok sevındım canım bir taşla ıkı kus kucgaınada alırsın ınsallah.. siz hep dualarımdasınız sızde benı eksık etmeyın ... ben 2 embrıo transfer ıcın yalvarmıstım doktoruma hem yas hem yasal mumkun olmaıdını belirtti ve şu cümleyı kurdu burcu eger Allah nasip etmicekse 5 embrio koysam tutmaz ama ikiz vericekse 1 tan ekoyarım bölünür haklıydı da .. Rabbim nasip etsin yeterki ki çükürler olsun birtane olsun sağlıklı kucgaımda olsun herseyın hayırlısı

Canım benim ilk tüp bebek denemem de 12 yum toplandı 7 tane olgun çıktı hepsi döllendi ams 3. Gün gelişimi geriledi bir tane orta kalite embiryo tranferi oldu

Güzel de yumurta toplanmış canım.. Herşey kader kısmet değil mi. bende iki yumurtam var sayım çok az diye üzülüyorum ama olacaksa bir yumurtadan da olur.. Rabbim inşallah yeni tedavinde nasip edecek canım. ben embriyonun kalitesini hiç sormayım diyorum. Daha çok stressolurum sanki..

Saol canm allah razi olsun ins sag salim dogarlar 3.gun emvbriyosu iki taneydi cnm allah gonlundekini sanada nasip etsin en kisa zamanda ins

:) hayırlı olsun canım Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin :) 3. gün embriyosunu çok gelişmemiş sayıyorlar ama maşallah 3. gün embriyosundan tuttunan bir sürü bebiş var :)

Evet canım yumlar olgun çıktı ama işte eşimin değerleri nedeni ile gelişim geriledi 3. Güne kadar yumurta işlev görürmüş 3. Günden sonra spermler devreye girermis benim yumlar 3. Güne kadar normal bölünmüş 3. Günden sonra gerilemis. Bencede kesinlikle sen sorma onlar söylerse söylesin hiç kafana takma ben çok hata yaptım bu konuda hep 5. Gün embiryosu olsun diye dua ettim ama önemli olan bir tane bile olsa kaliteli olması canım hiç düşünme bir ya da iki yum olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…