6+4 de vajinal baktığında duyduk canim bebeğin gelişimi bir hafta ileri dedi Elhamdülillah sense haftaya duyarsın inşallahoohhh çok şükür, canımcım kalp atışını ne zaman duydun.
aslında evet bulantımız olmadığı için çok şanslıyız, millet neler çekiyor, Allahıma çok şükür iyi hissediyorum şimdilik,inşallah seninde başlamaz canım
canim sen ne zamana istersen o zamana verir kalp atisini duymak istediğini söylersinya şimdi gşdersem 1 ay sonraya randevu verebilirlermiş ben gitmişken kalp atışını da duymak istşyorum, o yüzden haftaya gitcem inşallah
canim cok sevindim darisi bizlere inşallah Rabbim tamamina erdirsinKizlar ikiz geiyor gordum bugun bebekklerimi ama kalp atisini duyamadim rabbim hayirlsiyla kuxagima almay naaip etsin bi aksilik cikmadan cok heyecanliyim ayni zamandada endiseli
Canım erken ya da geç ikinci hakkım olacak... 3 deneme hakkIm var daha ama ilaç indiriminde hakkım bitti sadece hastane indirimi olur inşallah 3. Ye gerek kalmaz rabbim inşallah nasip eder... az kalmış senin opu ya canım hadi hayırlısı bakalımcanım hastaneye şubatta ödeyince raporu erken kullanman bir şey ifade etmiyor o zaman :) canım 150 ile başladım 225 ile devam ediyorum merional da vuruyorum. ve tabiki lucrin de vuruluyorum. bugün reglimin 10. günü. En büyük yomuş 11 milim. Opu ya kadar 900 le seni işleme alırız dedi doktor.
Canım çok sevindim... kaçıncı gün embiryosuydu senin ayy ne güzel bende ikiz istiyorumKizlar ikiz geiyor gordum bugun bebekklerimi ama kalp atisini duyamadim rabbim hayirlsiyla kuxagima almay naaip etsin bi aksilik cikmadan cok heyecanliyim ayni zamandada endiseli
ohh ne güzel canım yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyorsunKızlar şimdi kontrolden geldim.Gece çatlatma iğnemi vuruyorum. Çarşamba sabah da opu var. Allahım yardımcımız olsun.
Saol canm allah razi olsun ins sag salim dogarlar 3.gun emvbriyosu iki taneydi cnm allah gonlundekini sanada nasip etsin en kisa zamanda insCanım çok sevindim... kaçıncı gün embiryosuydu senin ayy ne güzel bende ikiz istiyorum
Saol cnm allaj razi olsun dua edin Bana rabbim saglikla kucagima almaui nasip etsincanim cokucagiim darisi bizlere inşallah Rabbim tamamina erdirsin
7 tane büyük var. 6 tane de küçük varmış. Doktor 7 tane toplanır dedi. Hayırlısı inşallah.ohh ne güzel canım yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyorsunkaç yumoş var canım
Maşallah canım inşallah hepsi olgun olur ondan sonra kaliteli embiryoların olur canım ondan sonra bebişin7 tane büyük var. 6 tane de küçük varmış. Doktor 7 tane toplanır dedi. Hayırlısı inşallah.
Tesekkur ederim canim senin de degerlerin iyiye gidiyormus insallah sonu da guzel olur.Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin hiç merak etme Allahım bebeklerini korur :)
Sagolasin bitanem ,bence kalp atislarini duymsk icin haftaya gitmekle iyi ediyorsun yoksa 1 ay zaman hic gecmez.insallah duyacaksin.çok geçmiş olsun ecrencim, merak etme bebeklerine hiçbişey olmaz, sen biraz sıkıntı çekip atlatacaksın inşallah
canım çok sevindim, büyümüş yumilerin, hadi Allah tamamına erdirsin
canım ne biliyim bilemiyorum ya, kafam karışık aslında bu hafta belki ayarlayabilirim bakalım.
canım yanlışlık yok, 6.haftayı bitirdiğin andan itibaren 7.haftaya girdin diye gösteriyo, benimde 5. haftam bitti 6.haftaya başladığım için 6.haftamın içindesin diyor,
yami sen 6 hafta nitşrdin, 7. haftanın 1. günündesin demek oluyor
oyyy masallahKizlar ikiz geiyor gordum bugun bebekklerimi ama kalp atisini duyamadim rabbim hayirlsiyla kuxagima almay naaip etsin bi aksilik cikmadan cok heyecanliyim ayni zamandada endiseli
Canım erken ya da geç ikinci hakkım olacak... 3 deneme hakkIm var daha ama ilaç indiriminde hakkım bitti sadece hastane indirimi olur inşallah 3. Ye gerek kalmaz rabbim inşallah nasip eder... az kalmış senin opu ya canım hadi hayırlısı bakalım
Canım benim ilk tüp bebek denemem de 12 yum toplandı 7 tane olgun çıktı hepsi döllendi ams 3. Gün gelişimi geriledi bir tane orta kalite embiryo tranferi olduinşallah canım ya :) Senin ilk denemende kaç yumoş olmuştu?
Canım benim ilk tüp bebek denemem de 12 yum toplandı 7 tane olgun çıktı hepsi döllendi ams 3. Gün gelişimi geriledi bir tane orta kalite embiryo tranferi oldu
Saol canm allah razi olsun ins sag salim dogarlar 3.gun emvbriyosu iki taneydi cnm allah gonlundekini sanada nasip etsin en kisa zamanda ins
Evet canım yumlar olgun çıktı ama işte eşimin değerleri nedeni ile gelişim geriledi 3. Güne kadar yumurta işlev görürmüş 3. Günden sonra spermler devreye girermis benim yumlar 3. Güne kadar normal bölünmüş 3. Günden sonra gerilemis. Bencede kesinlikle sen sorma onlar söylerse söylesin hiç kafana takma ben çok hata yaptım bu konuda hep 5. Gün embiryosu olsun diye dua ettim ama önemli olan bir tane bile olsa kaliteli olması canım hiç düşünme bir ya da iki yum olmasınıGüzel de yumurta toplanmış canım.. Herşey kader kısmet değil mi. bende iki yumurtam var sayım çok az diye üzülüyorum ama olacaksa bir yumurtadan da olur.. Rabbim inşallah yeni tedavinde nasip edecek canım. ben embriyonun kalitesini hiç sormayım diyorum. Daha çok stressolurum sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?