oooo süper yaaa, hayırlı olsun canım, kalp atışlarını da duyarsın inşallah,Kizlar ikiz geiyor gordum bugun bebekklerimi ama kalp atisini duyamadim rabbim hayirlsiyla kuxagima almay naaip etsin bi aksilik cikmadan cok heyecanliyim ayni zamandada endiseli
Evet canım yumlar olgun çıktı ama işte eşimin değerleri nedeni ile gelişim geriledi 3. Güne kadar yumurta işlev görürmüş 3. Günden sonra spermler devreye girermis benim yumlar 3. Güne kadar normal bölünmüş 3. Günden sonra gerilemis. Bencede kesinlikle sen sorma onlar söylerse söylesin hiç kafana takma ben çok hata yaptım bu konuda hep 5. Gün embiryosu olsun diye dua ettim ama önemli olan bir tane bile olsa kaliteli olması canım hiç düşünme bir ya da iki yum olmasını
@ladycy..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE
@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE
@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE
A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.
ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....HAMILE
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... Negatif
@mhtfth.... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. .....HAMILE
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test negatif
laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında
Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE
icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi
mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede
@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi
A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... HAMILE
E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif
denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... HAMILE
Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında
M minnak1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... HAMILE
R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi
O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında
A Ayselzeynep .... 1.Deneme. ... Çamlıca medicana. ..HAMILE
ceren20 ...... 1.Deneme. .... İzmir irenbe tüp bebek merkezi. ...tedavi aşamasında
canım 3. gün embriyosunu çok gelişmemiş sayıyorlar diye bişey yok, sadece 5. gün embriyosunun tutunma şansının daha yüksek olduğunu söylüyorlar, 5. güne kadar dışarda gelişimini sürdürüyorsa rahimde büyük olasılıkla tutunur diye düşünülüyor, bunlar tıbbi öngörüler, Allah yaratmadığı sürece kaçıncı gün olursa olsun tutmuyor, Allah verecekse de önüne bir engel geçmiyor, yumurta rezervi düşük olanların topiğinde bir bayana denk gelmiştim 2. gün embriyosu 2. kalite bir tane transfer edilmiş, dr pek de umutlu konuşmamış, ama tutmuş, Allahım sana da kısmet etsin inşallah, kalni temiz arkadaşım benim:) hayırlı olsun canım Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin :) 3. gün embriyosunu çok gelişmemiş sayıyorlar ama maşallah 3. gün embriyosundan tuttunan bir sürü bebiş var :)
canım 3. gün embriyosunu çok gelişmemiş sayıyorlar diye bişey yok, sadece 5. gün embriyosunun tutunma şansının daha yüksek olduğunu söylüyorlar, 5. güne kadar dışarda gelişimini sürdürüyorsa rahimde büyük olasılıkla tutunur diye düşünülüyor, bunlar tıbbi öngörüler, Allah yaratmadığı sürece kaçıncı gün olursa olsun tutmuyor, Allah verecekse de önüne bir engel geçmiyor, yumurta rezervi düşük olanların topiğinde bir bayana denk gelmiştim 2. gün embriyosu 2. kalite bir tane transfer edilmiş, dr pek de umutlu konuşmamış, ama tutmuş, Allahım sana da kısmet etsin inşallah, kalni temiz arkadaşım benim
daha 4 haftalik yeni olduk 18. gun degerim 1013 cikti cuma kese gormeye gitcez daha cok taze benim bebegimcanım 3. gün embriyosunu çok gelişmemiş sayıyorlar diye bişey yok, sadece 5. gün embriyosunun tutunma şansının daha yüksek olduğunu söylüyorlar, 5. güne kadar dışarda gelişimini sürdürüyorsa rahimde büyük olasılıkla tutunur diye düşünülüyor, bunlar tıbbi öngörüler, Allah yaratmadığı sürece kaçıncı gün olursa olsun tutmuyor, Allah verecekse de önüne bir engel geçmiyor, yumurta rezervi düşük olanların topiğinde bir bayana denk gelmiştim 2. gün embriyosu 2. kalite bir tane transfer edilmiş, dr pek de umutlu konuşmamış, ama tutmuş, Allahım sana da kısmet etsin inşallah, kalni temiz arkadaşım benim
Canım 3. Gün ya da 5. Gün olmasına hiç takılma önemli olan birinci kalite olsun amin canım inşallah iki transfer olur... evet mikro enjeksiyon yöntemi yapıldı ama geçen doktor ile neden İkinci kalite embiryo olduğu hakkında konuşurken eşimin değerleri iyi yani çok kötü Degil eşim doktora iyi spermler seçilmemiş olabilir mi acaba diye sordu doktor, biz elimizden geldikçe en iyisini secmeye çalışıyoruz seçtiğimiz spermler de gen olarak iyi olmayabilir bundan da olabilir dedi canım biraz şans galiba rabbim in takdiri canım rabbim hayırlı ise nasip etsinAnamm bende beşinci gün diye dua ediyorum ama yumurta sayım az olduğu için o riske girmezler gibi geliyor bana. Bende Allahım hepsi döllensin hepsi birinci kalite olsun iki tanesi transfer olsun sağlıcakla tuttunsun doğsun diğerleri de kardeş için donsun diyorum :)
Sperm önemsiz diyorlar? Mikro enjeksiyonda zaten iyi sperm seçiliyormuş
ooooo harika canım, tebrik ederimdaha 4 haftalik yeni olduk 18. gun degerim 1013 cikti cuma kese gormeye gitcez daha cok taze benim bebegim
bencede tek gibi cunku basta cok dusuk basladik tek olsun saglikli olsun raziyim peki kese icin vajinalmi bakar sencegüzelim bu sonuçla ikiz olunmaz onu anca kesede görürler dediğim gibi benim 14. gnümüm senın 18 . gününden daha fazla ama tek gebelık :*
aminnn insallah
Canlar bugün opu m oldu.yavrucaklarimi hastaneye koydum geldim..ins.kaliteli embriyolarim olur..lutfen dualarinizda beni de eksik etmeyin..
Hayırlısı olsun canım kaç yumoş toplandı insallah hepsi birinci kalite olurCanlar bugün opu m oldu.yavrucaklarimi hastaneye koydum geldim..ins.kaliteli embriyolarim olur..lutfen dualarinizda beni de eksik etmeyin..
İnşallah canım :) Kaç yumoş toplantı ağrın sızın var mı? Bolca dinlen transfere kadar :) Allah yardımcın olsun canım
Canlar 9 yumurta toplandi..biraz kasiklarimda agrim var oda olacak..ins. Canim...Aminn kaliteli olsunlar..Hayırlısı olsun canım kaç yumoş toplandı insallah hepsi birinci kalite olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?