ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar ikiz geiyor gordum bugun bebekklerimi ama kalp atisini duyamadim rabbim hayirlsiyla kuxagima almay naaip etsin bi aksilik cikmadan cok heyecanliyim ayni zamandada endiseli
oooo süper yaaa, hayırlı olsun canım, kalp atışlarını da duyarsın inşallah,

Anamm bende beşinci gün diye dua ediyorum ama yumurta sayım az olduğu için o riske girmezler gibi geliyor bana. Bende Allahım hepsi döllensin hepsi birinci kalite olsun iki tanesi transfer olsun sağlıcakla tuttunsun doğsun diğerleri de kardeş için donsun diyorum :)

Sperm önemsiz diyorlar? Mikro enjeksiyonda zaten iyi sperm seçiliyormuş

canım laleaslan arkdaşımızı başka bir topicte gmrdüm, sonucu negatşfmiş, Allah en kısa zamanda nasp etsin inşallah

:) hayırlı olsun canım Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin :) 3. gün embriyosunu çok gelişmemiş sayıyorlar ama maşallah 3. gün embriyosundan tuttunan bir sürü bebiş var :)
canım 3. gün embriyosunu çok gelişmemiş sayıyorlar diye bişey yok, sadece 5. gün embriyosunun tutunma şansının daha yüksek olduğunu söylüyorlar, 5. güne kadar dışarda gelişimini sürdürüyorsa rahimde büyük olasılıkla tutunur diye düşünülüyor, bunlar tıbbi öngörüler, Allah yaratmadığı sürece kaçıncı gün olursa olsun tutmuyor, Allah verecekse de önüne bir engel geçmiyor, yumurta rezervi düşük olanların topiğinde bir bayana denk gelmiştim 2. gün embriyosu 2. kalite bir tane transfer edilmiş, dr pek de umutlu konuşmamış, ama tutmuş, Allahım sana da kısmet etsin inşallah, kalni temiz arkadaşım benim

Canım benim Allah razı olsun senden her daim içime su serpiyorsun, İnşallah Allahım bizlere de yavrularımızı sağlıcakla bu dünyaya getirmemizi nasip eder. Şansları tahtları bahtları güzel olur, sağlıklı kusursuz kedersiz olurlar. Herşey Rabbim'in elinde. İnşallah dualarımızı emeklerimizi karşılıksız koymaz gurur duyacağımız hayırlı evlatlar nasip eder bizlere

daha 4 haftalik yeni olduk 18. gun degerim 1013 cikti cuma kese gormeye gitcez daha cok taze benim bebegim

Canım 3. Gün ya da 5. Gün olmasına hiç takılma önemli olan birinci kalite olsun amin canım inşallah iki transfer olur... evet mikro enjeksiyon yöntemi yapıldı ama geçen doktor ile neden İkinci kalite embiryo olduğu hakkında konuşurken eşimin değerleri iyi yani çok kötü Degil eşim doktora iyi spermler seçilmemiş olabilir mi acaba diye sordu doktor, biz elimizden geldikçe en iyisini secmeye çalışıyoruz seçtiğimiz spermler de gen olarak iyi olmayabilir bundan da olabilir dedi canım biraz şans galiba rabbim in takdiri canım rabbim hayırlı ise nasip etsin

@ladycy..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....HAMILE

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... Negatif

@mhtfth.... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. .....HAMILE

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test negatif

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... Negatif

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... HAMILE

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... HAMILE

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

M minnak1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... HAMILE

R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi

O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında

A Ayselzeynep .... 1.Deneme. ... Çamlıca medicana. ..HAMILE

ceren20 ...... 1.Deneme. .... İzmir irenbe tüp bebek merkezi. ...tedavi aşamasında

kizlar tek gebelik bence
10. gun 36
12.gun 82
13. gyn 102
14.gun 150
18. gun 1013
kizlar ya sonradan costu benim bebegim doktorum bu gunki degeri bilmiyor ama tek gibi demisti sizce nasil8 ocak transfer gunum

güzelim bu sonuçla ikiz olunmaz onu anca kesede görürler dediğim gibi benim 14. gnümüm senın 18 . gününden daha fazla ama tek gebelık :*

Canlar bugün opu m oldu.yavrucaklarimi hastaneye koydum geldim..ins.kaliteli embriyolarim olur..lutfen dualarinizda beni de eksik etmeyin..

İnşallah canım :) Kaç yumoş toplantı ağrın sızın var mı? Bolca dinlen transfere kadar :) Allah yardımcın olsun canım

İnşallah canım :) Kaç yumoş toplantı ağrın sızın var mı? Bolca dinlen transfere kadar :) Allah yardımcın olsun canım

Hayırlısı olsun canım kaç yumoş toplandı insallah hepsi birinci kalite olur
Canlar 9 yumurta toplandi..biraz kasiklarimda agrim var oda olacak..ins. Canim...Aminn kaliteli olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…