Saol cnm benim ins cok heyecanliyim mutluyum endiseliyim butin duygular karostiTesekkur ederiduygularistisenin de degerlerin iyiye gidiyormus insallah sonu da guzel olur.
Sagolasin bitanem ,bence kalp atislarini duymsk icin haftaya gitmekle iyi ediyorsun yoksa 1 ay zaman hic gecmez.insallah duyacaksin.
oyyy masallahikizlerime ikiz arkadaslar geliyor demek.demistim sana degerin yuksek diye rabbim kalp atislarini duymayi kucagina almayi nasip etsin
Saol cnm benim ins cok heyecanliyim mutluyum endiseliyim butin duygular karosti
Canlar 9 yumurta toplandi..biraz kasiklarimda agrim var oda olacak..ins. Canim...Aminn kaliteli olsunlar..
Hayırlısı olsun canım kaç yumoş toplandı insallah hepsi birinci kalite olur
AMİN canim...isteyen,dileyen herkese rabbim wersin..kucaklarimizi boş birakmasin..kizzz sen de sebilerini biraktin hastaneye hadi gozun aydin olsun insallah.Saglikli kaliteli embriyolarin once gobusune konsun sonra da kucagina gelsin yavrucaklarin insallahhhhhh
Evet canım AZ kaldı hiç sorma çok gücümë gitti 4 yıl aradan sonrasenin gunune de az kaldi kiiiiizzzzbu arada yillar sonra korunmak nasi bi duygu hahahaha
icinde yasarken zaman cok uzun gibi gecmiyorgunler ama dilerim bu tedavinde bebegine kavusursun Rabbim herseyi unuttururEvet canım AZ kaldı hiç sorma çok gücümë gitti 4 yıl aradan sonrabizim bebek illa tüp bebek olacam diyor hani tedavi iptal olunca belki doğal yolla bu ay olur dedim ama meğer korunma hapı vermiş haberim yok
Amin canım amin sağolasın ... rabbim senin bebeğini de korusun kollasın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinicinde yasarken zaman cok uzun gibi gecmiyorgunler ama dilerim bu tedavinde bebegine kavusursun Rabbim herseyi unutturur
amin canimAmin canım amin sağolasın ... rabbim senin bebeğini de korusun kollasın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
amiiin inşallah darısı bizlerebu arada masallah topikimizedaha dune kadar bebekimiz olacak mi diye dusunen arkadaslar simdi bebislerinin tek mi cift mi olacagini konusuyoooo bin massallahhh.darisi denizcime jongulume ve tabiki bana vee isyeyip dileyen herkese insallahhh
aminnnn canım inşallah allah hepimize anneliği nasip etsin inşallahAMİN canim...isteyen,dileyen herkese rabbim wersin..kucaklarimizi boş birakmasin..
Canım inşallah bu son olur herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursunarkadaşlar bugün adettimin 3 günü estrofeme ve kortizona başladım 5.denememestart verdim dua edin bana bu defa yüzümü rabbim güldürsün inşallah
aminnnnn inşallah allah hepimizi kavuştursun inşallahCanım inşallah bu son olur herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun
bencede tek gibi cunku basta cok dusuk basladik tek olsun saglikli olsun raziyim peki kese icin vajinalmi bakar sence
Kızlar yarından sonra dua'larınız Kabe' de olucak. Kayınvalidem umreye gidiyor ve sizin için dua istedim .. Rabbim kabul buyursun inşallah tüm evlat isteyen bekleyen herkese hayırlı vakıtte sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?