ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Sa
kiz dur sukunetini koru ki aklina bize de dua etmek gelsin bin massallah tosuncuklar geliyooohalide teyzesi onlarin poposunu opsunnn
Saol canim benim insallah saglikli sihhatli dogsunlar anneleride yer onlarin poposunu hepinize cani gonulden evlat sahibi olmayi diliyorum

Aaaaaa süper,maşallah.çok isterim umarım benimde seninki gibi olur. Benim kan değerlerim şöyleydi;
8.gün gece 136
10.gün gece 378
13.gün 1232,8
Senin nasıldı değerlerin?

ecrennnn im canim benim kendi telasemizden yazdigin onemli biseyi atlamisim kusura bakma. sabak aklima geldi de hemen yazayim dedim. coook gecnis olsun canim kizinin atesi cikmis rahatsizlanmis. Allah acil sifalar versin insallah. Sen de jastalanmissin kuzum dikkat et kendine. Sen artik bir degil iki degil taaaamm 3 canlisin bal reklami gibi oldu de mi şaka bi tarafa Allaha emanet ol kuzu. hastalanmamaya calis. kizin da insallah iyidir.opuldun

Günaydın kızceler kızlar ben dün hastane sitesine girip değerlerime baktım prolaktin değerim düşük çıktı sanıyordum meğer progesteron değerim 1.26 çıkmış yani yüksek çıkmış normalde 1 ve altı değer olmalıymış şimdi işler değişti yahu progesteron değeri ile ilgili bilgisi olan var mı düşmesi için ne yapabilirim

Hadi ne güzel canım rapor işi bitince insan bi ferahlıyor benimde rapor işi ikinci için muamma idi neyse o gün o halloldu ama bu sefer değerim düşük çıktı neyse Bakalım kısmet herşey
Canim tesadüf en gördüm 2. İçin rapor çıkarırken tekrar muayeneler tahliller yapiliyomu biz ilk raporda adetin 2. Günü gitmistikte şimdi tekrar aynı şeyleri mi yapıcaz bilgi verirmisin biraz

Canım doktorun zaten ilaç verecektir. Ben hiç bilmiyorum ya

S Sky_sun um insallah duser degerin. kiz o nasil panik yaptiysan degerleri de karistirmisin. bise dicem 1 ile 1.26 arasinda asiri buyuk bi fark yokk .yine de bu ayi gecirmeni istemelerine sasirdim.

gunaydin kizlar bugunku ruh halim gergin endiseli panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…