- 28 Eylül 2014
- 95
- 161
- 28
- 46
Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız acebaaaa? Ben hastane değişikliği yapacağım için yine bhcg ye bakıldı 1232.8 çıktı yani 13.gün sonucu bu
Saol canim benim insallah saglikli sihhatli dogsunlar anneleride yer onlarin poposunu hepinize cani gonulden evlat sahibi olmayi diliyorumkiz dur sukunetini koru ki aklina bize de dua etmek gelsinbin massallah tosuncuklar geliyooo halide teyzesi onlarin poposunu opsunnn
Canim benimde 1000 lerdeydi degerim bugin kese gordum ikiz srninde ole olabilirKızlar iyi akşamlar,nasılsınız acebaaaa? Ben hastane değişikliği yapacağım için yine bhcg ye bakıldı 1232.8 çıktı yani 13.gün sonucu bu
İns canim bu defa bebeklerin tutunsun sana birakmasin rabbim kucagini doldursun bak bu sefer hamile olarak dua ediyom..arkadaşlar bugün adettimin 3bustrofeme ve kortizona başladım 5.denememestart verdim dua edin bana bu defa yüzümü rabbim güldürsün inşallah
İns canim bu defa bebeklerin tutunsun sana birakmasin rabbim kucagini doldursun bak bu sefer hamile olarak dua ediyom..
Günaydın canlarrr iyi dilekleriniz için çooookkkkk teşekkürler yol arkadaşlarımmmmm
günaydın herkese
günaydın herkese
Canim tesadüf en gördüm 2. İçin rapor çıkarırken tekrar muayeneler tahliller yapiliyomu biz ilk raporda adetin 2. Günü gitmistikte şimdi tekrar aynı şeyleri mi yapıcaz bilgi verirmisin birazHadi ne güzel canım rapor işi bitince insan bi ferahlıyorbenimde rapor işi ikinci için muamma idi neyse o gün o halloldu ama bu sefer değerim düşük çıktı neyse Bakalım kısmet herşey
Günaydın kızcelerkızlar ben dün hastane sitesine girip değerlerime baktım prolaktin değerim düşük çıktı sanıyordum meğer progesteron değerim 1.26 çıkmış yani yüksek çıkmış normalde 1 ve altı değer olmalıymış şimdi işler değişti yahu progesteron değeri ile ilgili bilgisi olan var mı düşmesi için ne yapabilirim
gunaydin kizlarbugunku ruh halim gergin endiseli panik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?