- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Canim allah sabrini versin. Ben de negatif sonuç aldım ve duygularını anlıyorum cok zor ama napalım elden bisey gelmiyor daha zamanı gelmemiş demekki.. ben biraz toparlaninca belki tekrar denerim diyeşünüyorum senin ilk denemen miydiKızlar dun 10. Gün idrar testinde bugünde kan testinde ikinci kez negatifi gördüm, allahım dileyen isteyen herkese ver rabbim
Canim allah sabrini versin. Ben de negatif sonuç aldım ve duygularını anlıyorum cok zor ama napalım elden bisey gelmiyor daha zamanı gelmemiş demekki.. ben biraz toparlaninca belki tekrar denerim diyeşünüyorum senin ilk denemen miydi
Canım bilgi veririm tabii rapor konusunda çok çektim gercekten... senin tüp bebek rapor tarihin ne zaman canım önemli olan raporun süresinin geçmemesi... benim raporum 27 ağustosta çıktı eylül ayında ilk tüp bebek denememi yaptım raporun süresi 6 ay olduğu için 6 ay içinde ikinci yaparsam raporu yenilemeye gerek yok canım... 27 Şubat raporumun süresi doluyor bende Şubat ayında tedaviye başlıyorum yani süre dolmadan tedavi işleme alınıyor...Canim tesadüf en gördüm 2. İçin rapor çıkarırken tekrar muayeneler tahliller yapiliyomu biz ilk raporda adetin 2. Günü gitmistikte şimdi tekrar aynı şeyleri mi yapıcaz bilgi verirmisin biraz
Canım ben bu progesteron değerini araştırdım yüksek çıkması anne karnında tutunmayı güçleştiriyor bu son tüp bebek denemem dedim ya riske atmak istemedi galiba doktor
Canım doktor korunma hapı verdi gynelle draje yani bu hap mı düşürecek değeri hiç bir bilgim yok neyse bazen olabilirmiş böyle durumlar yüksek çıkınca yumurtlama olmadı Anlamına geliyormuş zaten bu ay adetim 5 gün erken geldi ondan değerim yüksek çıktı inşallah bu ay normal zamanda adetim gelir böyle durum ilk defa başıma geldiCanım doktorun zaten ilaç verecektir. Ben hiç bilmiyorum ya
Kıı yarın bebeklerini alıyorsun endişe yapma rahat ol son son istanbulu gez ne zaman dönüyorsun? .. canım senın hastanede tüp bebek raporu geçiyor mugunaydin kizlarbugunku ruh halim gergin endiseli panik
Canım doktor korunma hapı verdi gynelle draje yani bu hap mı düşürecek değeri hiç bir bilgim yok neyse bazen olabilirmiş böyle durumlar yüksek çıkınca yumurtlama olmadı Anlamına geliyormuş zaten bu ay adetim 5 gün erken geldi ondan değerim yüksek çıktı inşallah bu ay normal zamanda adetim gelir böyle durum ilk defa başıma geldi
Aaaaaa süper,maşallah.çok isterim umarım benimde seninki gibi olur. Benim kan değerlerim şöyleydi;
8.gün gece 136
10.gün gece 378
13.gün 1232,8
Senin nasıldı değerlerin?
Evet canım yaa stresten de düşme oluyormuş bu değerde neyse Bakalım bu ay rahat olmam lazım stres başa Bela gerçektencanım vücudumuzu dinleyince hormonlara kafayı takınca daha kötü oluyor. Kendini biraz bırakmalıyız. Benim ilk tüp bebek denemem de yumoşlarım günde 2 - 3 mm büyüyordu doktor gelişim çok güzel demişti sonra şirketten bi kızla kavga ettim çok sinirlendim ağladım ertesi gün kontrollde yumoşlar büyümeyi kesmişti. Doktor ne yaptın kendine demişti. Azıcık bi üzüntü bile değerleri mahvediyor. Allah büyüktür. İnşallah bizde sonunda mutlu olacağız
Amin Sağol canım. Benim 3 aşılama 1 tüp bebek negatif. bakalım hayat bize neler getirecek hayirlisiAllah sabır versin canım. Başka acı oluyor da insan sonra alışıyor ve önüne bakıyor. Benim de negatif olan bir tüp iki aşılamam var. Bak şimdi yine tüp için uğraşıyoruz. Herşey nasip kısmet.
Sağolasın canım kasimda çıktı benimki canım yani şimdi 6 ay içinde yaptıysam direk yaptırabilir im de mi elimdeki rapor kagidyla. Ama ilaç raporu sadece 1 aylık çıktı onu yenilemek için ne yapmak lazım biliyormusnCanım bilgi veririm tabii rapor konusunda çok çektim gercekten... senin tüp bebek rapor tarihin ne zaman canım önemli olan raporun süresinin geçmemesi... benim raporum 27 ağustosta çıktı eylül ayında ilk tüp bebek denememi yaptım raporun süresi 6 ay olduğu için 6 ay içinde ikinci yaparsam raporu yenilemeye gerek yok canım... 27 Şubat raporumun süresi doluyor bende Şubat ayında tedaviye başlıyorum yani süre dolmadan tedavi işleme alınıyor...
Canim ben de kullandım ginera doğum kontrol hapı ben toplamadan sonra kullandım. Çok yumurtladigim için ara vermiştik rahim dinlensin yumurtalık baskılansin diye bi de bu arada tekrar kendiliğinden yumurtlama olmasin diye iciliyo yumurtann toplandı mi seninCanım doktor korunma hapı verdi gynelle draje yani bu hap mı düşürecek değeri hiç bir bilgim yok neyse bazen olabilirmiş böyle durumlar yüksek çıkınca yumurtlama olmadı Anlamına geliyormuş zaten bu ay adetim 5 gün erken geldi ondan değerim yüksek çıktı inşallah bu ay normal zamanda adetim gelir böyle durum ilk defa başıma geldi
Canım bana resimli iki tane rapor vermişlerdi birini eylülde kullandım birinide şubatta kullanaccam... rapor kağıdın üstünde 6 ay geçerli yazıyor... seninkinde bir ay yazıyorsa tekrar hastaneye gidip yeniden ilaç raporu çıkarman lazım o zaman. Ama tüp bebek raporunda ilaç kağıdı ayrı değilki canım raporu hem hastanede hem ilaç alırken kullanıyorsun... sen sadece ilaç raporu mu çıkardn? Hastane indirimi oldu mu ilk tüp bebek denemende?Sağolasın canım kasimda çıktı benimki canım yani şimdi 6 ay içinde yaptıysam direk yaptırabilir im de mi elimdeki rapor kagidyla. Ama ilaç raporu sadece 1 aylık çıktı onu yenilemek için ne yapmak lazım biliyormusn
Yok canım ben ikinci tüp bebek için adetin 3. Günü gittim hormon değerlerime bakıldı progesteron değerim yüksek çıktı doktor bu ayki tedavimi iptal etti ilaç falan almıştım Şubat adetinle gel dediC
Canim ben de kullandım ginera doğum kontrol hapı ben toplamadan sonra kullandım. Çok yumurtladigim için ara vermiştik rahim dinlensin yumurtalık baskılansin diye bi de bu arada tekrar kendiliğinden yumurtlama olmasin diye iciliyo yumurtann toplandı mi senin
Evet canım raporda 6 ay geçerlidir diyo ana ilaç için biz eczaneden alırken rapor günü geçmiş bunun süresi 1 ay demişlerdi sonra tekrar tarihi düzelttik ilaç için. Evet hastane indirim oldu canım yaptırdığım merkez ozeldi ama rapor gecerliydi.Canım bana resimli iki tane rapor vermişlerdi birini eylülde kullandım birinide şubatta kullanaccam... rapor kağıdın üstünde 6 ay geçerli yazıyor... seninkinde bir ay yazıyorsa tekrar hastaneye gidip yeniden ilaç raporu çıkarman lazım o zaman. Ama tüp bebek raporunda ilaç kağıdı ayrı değilki canım raporu hem hastanede hem ilaç alırken kullanıyorsun... sen sadece ilaç raporu mu çıkardn? Hastane indirimi oldu mu ilk tüp bebek denemende?
Bende özel hastanede tüp bebek denedim hem hastande hem eczanede kullandım aynı şekilde ikinci için de canım eczaneden ilaçlarımı aldım sorun olmadı canım rapor kağıdımda 6 ay geçerli yazıyor çünkü o zaman seninde aynı benim gibi ikinciyi aynı rapor kağıdı ile alırsın süren dolmamış. Fakat hastane sgk dan Rapor istiyor ikinci tüp bebek denemesi yapmak için kağıt veriyorlar 5 dk içinde aldım canımEvet canım raporda 6 ay geçerlidir diyo ana ilaç için biz eczaneden alırken rapor günü geçmiş bunun süresi 1 ay demişlerdi sonra tekrar tarihi düzelttik ilaç için. Evet hastane indirim oldu canım yaptırdığım merkez ozeldi ama rapor gecerliydi.
Kıı yarın bebeklerini alıyorsun endişe yapma rahat ol son son istanbulu gez ne zaman dönüyorsun? .. canım senın hastanede tüp bebek raporu geçiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?