- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
Olması gereken o gözün aydın canım
halide sen nerde tüp bebek yaptırıyorsun kı san a1000 tl ındırım yapıyorlar
Raporun varsa öduyecegın fıyat 2000 yada 2500 olmalı en fazla + ilaçlar tabi sen ilaçlarından fıyat al tanıdık bırı var ben belkı dah auyguna ogrenırım cnm
Canım ben 5 kutu gonal f 5 kutu cetrotide 1 kutu menapur ve 1 kutu ovitrella için raporla 600 tl ödedim... sen hangi ilaçları aldın şimdiye kadar toplam ne kadar tutacak hesap yaptırdın mı?Canım rapor olunca ilacın sadece %20 sini ödüyorsun. Mesela Gonal F normalde 350 TL , raporla 70 TL ye geliyor. Ben eczaneden aldım ilaçları ama parasını rapor gelince öderim dedim. 70 in altına bulunabilir mi benim için olmasa da diğer arkadaşlara fayda sağlayabilir
Canım ben 5 kutu gonal f 5 kutu cetrotide 1 kutu menapur ve 1 kutu ovitrella için raporla 600 tl ödedim... sen hangi ilaçları aldın şimdiye kadar toplam ne kadar tutacak hesap yaptırdın mı?
canım önceki tüpte yapılmış galiba bir sürü test yapılmış Bi sorun yok dediler değeri bilmiyorum ama bir dahaki gittiğinde sorarım... canım sen istanbulda toplam kaç gün kaldın toplam masraf ne kadar oldu ikinci tutmazsa artık bizde istanbul yollarına düşeriz galiba
Yumlar çatlamasın diye cetrotide almadın mı daha ona sıra gelmedi galibacanım ben 5 kutu gonal f , 7 kutu merional aldım hesap yaptırmadım ama 450 filan tutar sanırım
Yumlar çatlamasın diye cetrotide almadın mı daha ona sıra gelmedi galiba
canım kim olursa yardımcı olurum tabı sen toplam tutarını söle kı ben öle tek tek soramam recete numaranı verırsın sorarım
kızlarrr nabersınız bakalım bu ara agzım kulaklarımda manyaga baglamıs durumdayım sıze bısı sormak ıstıorum 8. gun 108 10.gun 271 cıktı sonucum ve doktorum test yapmayı bırakabılırsın dıo sızce ben kese gormek ıcın ne zamn gıtmelıyım test yaptırdıgında her sferınde 2ye katlıosa onumuzdekı ptesı 2000 bulmus oluo nedersınızz gıtsem mı pazartesı
kızlarrr nabersınız bakalım bu ara agzım kulaklarımda manyaga baglamıs durumdayım sıze bısı sormak ıstıorum 8. gun 108 10.gun 271 cıktı sonucum ve doktorum test yapmayı bırakabılırsın dıo sızce ben kese gormek ıcın ne zamn gıtmelıyım test yaptırdıgında her sferınde 2ye katlıosa onumuzdekı ptesı 2000 bulmus oluo nedersınızz gıtsem mı pazartesı
Canim senin o zaman 5.gün embriyosu mu olacakozlemcim insallah yavrunu kucagina aldigin gunleri de gorursun. benim de yarin transferim var.bana da dua edersen sevinirim tatlım :)
Canim senin o zaman 5.gün embriyosu mu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?