ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

aaaaiiiiinnn insallah hayirli olur canim. tabi bebislerimizin bize hayirli evlatlar olmasinin yaninda bizim de onlara hayirli anne babalar olmamiz da onemli. insallahhh senin de tedavin hayirlisi ile mutlu sonla sonuclanir. simdi hangi asamadasin nasil gidiyo igne yapma isleri :)
büyük gün yarın :))))
haydi bebişlerin şimdiden hayırlı olsun canım :)
Al göbüşüne gel :)

halide25 durdun durdun 5 .gün embriyosunu buldum valla cok heycanlı şansın artıkca arttı şimdi sadece pozıtıf sonucu gormek kaldı... hadı hakkında hayırlısı

Oremcim insallahhh yarin sag salim bi alip gelsem bi de evime gitsem bi de poxitifi gorsem bi de kucagima alsammm yavrumu ya da yavrularimi :))) ayyy gercekten cok heyecanli yawww... 12 gun bekleyemem galiba ben.en erken 9.gun heralde teste kosarim Allah nasip kismet ederse hahaha :)
ayyy canim yarin bebislerini gobüşüne alip geleceksin
Ne güzel..Hayirli haberlerle 12 gün sonra müjdeyi verirsin

halide25 durdun durdun 5 .gün embriyosunu buldum valla cok heycanlı şansın artıkca arttı şimdi sadece pozıtıf sonucu gormek kaldı... hadı hakkında hayırlısı

burcucum oyle cok korkuyorum ki anlatamam . Insallah senin duan kabul olur kizzz ne de olsa icinde minicik bi melek var. nolur duanda eksik etme beni seker

massallahhh Allahim nazarlardan saklasin canim harika bi haber bu. Allahim hepsinin cook kaliteli olmasini saglasin.sana simsiki tutunsun bebislerin insallah canimmm

Maşallah canım çok sevindim inşallah hepsi güzel bir şekilde ilerler maşallah maşallah
sagolun canlar insALLAH kaliteli embriyolar olur..simdiden heyecanli ve bir o kadar stresliyim..ne olur dualarinizda eksik etmeyin...

Selam kızlar, nasılsınız?
halide25 canım sabah yavrucuklarını hayırlısıyla al gel inşallah.
Kızlar ben eskisi kadar sık giremicem, eşim internete kısıtlama getirdi.

yani ask olsun kuzum. tam benim transferimin olup rahat rahat sohbet edecegimiz zaman mi herifinin interneti kisiklayacagi tuttu hihhh kustum
Selam kızlar, nasılsınız?
halide25 canım sabah yavrucuklarını hayırlısıyla al gel inşallah.
Kızlar ben eskisi kadar sık giremicem, eşim internete kısıtlama getirdi.

Çok sağol canım

ozlemcim insallah yavrunu kucagina aldigin gunleri de gorursun. benim de yarin transferim var.bana da dua edersen sevinirim tatlım :)
canım dualarım senınle rabbım yuzunu guldursun kımsenın ıcınde senı mahsun bırakmasın eve yavrunla donmeyı nasıp etsın rabbım yanında olsun canımmm...

ohh duami da aldimmm cok guzel yaaa :) sizin dualariniz o kadar guzel kiii icim isiniyo :) Allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah bebegini ozlemim :)
canım dualarım senınle rabbım yuzunu guldursun kımsenın ıcınde senı mahsun bırakmasın eve yavrunla donmeyı nasıp etsın rabbım yanında olsun canımmm...

yani ask olsun kuzum. tam benim transferimin olup rahat rahat sohbet edecegimiz zaman mi herifinin interneti kisiklayacagi tuttu hihhh kustum
Kız senin transfer sürecini kaçırırmıyım hiç, tüm gün internette gebelikle ilgili şeyler okuyunca adam biraz şeeetti. Ama merak etme burda seni, jounguili denizi eakgülü hamile görcem, özellikle transfer sonrası belirti uzmanı olarak aranızdayım

kızlar bıde bısı sorucm eyyy bugun ne sordum ne sordum heeee... sımdı transferımın 10.gunu ve 5. gun embrıyosu ve sorum su kı ben kac haftalık hamıle oluorum teste gore haftalık degerlendırmede 5. hafta yazıo 271 ona tekabbul edıoo aman yıne kafam karıstı evett Merserayy o engın fıkrınden yararlanıp evlatcıgımın ne kadar oldugunu süleee bakemmm

Ca

Canım transferin 5gunde olsa sat tarihine gore hesaplamalisin yoksa kafan karışır 10 haftadan sonra fark kapanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…