Ayyy canim ne guzel sayilI gunun var bn hala hasta olmadim normalde olsa olmiyim drkn en beklenmedik gunde gelir olsamda bnde randevumu alsam artikıyı canım şükür eşimi işe gönderdim ev iş güç ne olsun :) gün sayıyorum ıkı hafta sonra cuma randevum var ilaçlar için gideceğim heyecanlıyım :)
Merhaba canim vll sana yardimci olmak isterdim fakat fenuz bilmedigim bi konu ama aramizda 2 tedaviye baslayacak olanlar var ve biliolardir elbet umarim yardimci olabilecek birini bulursunmerhaba kızlar bende tedaviye basladım kistim oldugu için uzun protokol uygulanacak 25 kasımda lucrin iğneye baslıyorum kullanan varmı acaba bide eczanaye sordum fiyatı 45tl dedi ama merkezden 130 tl dediler hangisi dogru bilen varmı
tsk ederim canım saollMerhaba canim vll sana yardimci olmak isterdim fakat fenuz bilmedigim bi konu ama aramizda 2 tedaviye baslayacak olanlar var ve biliolardir elbet umarim yardimci olabilecek birini bulursun
inşallah sende bi an önce olursun canımAyyy canim ne guzel sayilI gunun var bn hala hasta olmadim normalde olsa olmiyim drkn en beklenmedik gunde gelir olsamda bnde randevumu alsam artik
inşallah canım ama eşimin sonuçlarına bakılırsa çok zor.Merhaba gecmis olsun oncelikle temiz cikmasina cok sevindm umarm umarim gorusmende guzel gecer rahim filmnden sonraki ay hamilelik ihtimali epey yuksek oluo tedavini elbette ol ama bu ayida iyi degerlendir bendn tavsiye
Merhaba canım normalde bu iğneler çok pahalı raporun olsa bile 80 90 tl oluyor bu ilaç fiyatları 45 tl uygun bi fiyat bence bi kaç eczaneye sor... raporun var mı? Raporla indirimli Fiyatı zaten 120 tltsk ederim canım saoll
EŞİNİN DEĞERLERİ NASIL CANIM?inşallah canım ama eşimin sonuçlarına bakılırsa çok zor.
CANIM İLAÇLAR DÜŞÜK DOZ UZUN PROTOKOL DE TAHMİNİ NE KADAR TUTAR SENCE?Merhaba canım normalde bu iğneler çok pahalı raporun olsa bile 80 90 tl oluyor bu ilaç fiyatları 45 tl uygun bi fiyat bence bi kaç eczaneye sor... raporun var mı? Raporla indirimli Fiyatı zaten 120 tl
sperm sayısı 300 000 lerde morfoloji 1 canımEŞİNİN DEĞERLERİ NASIL CANIM?
Canim rabbimden umut kesilmez tabiki olacak die kaptrma kendini ama imkansiz diede dusunmeinşallah canım ama eşimin sonuçlarına bakılırsa çok zor.
BİZİMDE AYNI CANIM DEĞERLERİ BAZEN YÜKSELIYOR BAZEN DÜŞÜYOR SİZİN NEDEN SAYI DÜŞÜKsperm sayısı 300 000 lerde morfoloji 1 canım
evet öyle canım.bugün eşim kendisini kötü hissediyodu ama bana belli etmemeye çalıştı.onun çocuk isteği beden daha çok.bugün bana diyoki hakkını helal et bunlar benim yüzümden oluyo teşekkür ediyoCanim rabbimden umut kesilmez tabiki olacak die kaptrma kendini ama imkansiz diede dusunme
bilmiyorum bugün doktor görüşmeleri vardı görüşemedik.salı gününe kaldı.BİZİMDE AYNI CANIM DEĞERLERİ BAZEN YÜKSELIYOR BAZEN DÜŞÜYOR SİZİN NEDEN SAYI DÜŞÜK
BENİM EŞİMDE ÖYLE CANIM KENDİNİ SUÇLU HİSSEDİYOR KIYAMIYORUM SÜREKLI KENDINI IYI HİSSETMESİ İÇİN ÇABA İÇERİSİNDEYİMevet öyle canım.bugün eşim kendisini kötü hissediyodu ama bana belli etmemeye çalıştı.onun çocuk isteği beden daha çok.bugün bana diyoki hakkını helal et bunlar benim yüzümden oluyo teşekkür ediyoo bunları söyleyince bende kötü oluyorum eşimi çok ama çok seviyorum.onun kendini kötü hissetmesini istemiyorum.ama kendini suçlu hissediyor.
aynen bende öyle yapıyorum.biran evvel rabbim hepimize bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tek isteğim bu.BENİM EŞİMDE ÖYLE CANIM KENDİNİ SUÇLU HİSSEDİYOR KIYAMIYORUM SÜREKLI KENDINI IYI HİSSETMESİ İÇİN ÇABA İÇERİSİNDEYİM
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH İSTEYEN HERKESEaynen bende öyle yapıyorum.biran evvel rabbim hepimize bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tek isteğim bu.
Canim bizdede ayni durum ama allajtan gelen bisi bu bilerek isteyerk olan degilki bizin doktorumzda soyledi kadin problmn kocasndan oldugunu duyunca bi dovmedigi kalio die bizim yukumuz agir ama onlarinda hic hafif degil iyi gunleri yasarken nasil iyI eslersek kotu gunlerdede aynibilgi ve sevgi sart ama esinin bunu bilipte sana teskkur etmeside ayri bir incelik dogrusuevet öyle canım.bugün eşim kendisini kötü hissediyodu ama bana belli etmemeye çalıştı.onun çocuk isteği beden daha çok.bugün bana diyoki hakkını helal et bunlar benim yüzümden oluyo teşekkür ediyoo bunları söyleyince bende kötü oluyorum eşimi çok ama çok seviyorum.onun kendini kötü hissetmesini istemiyorum.ama kendini suçlu hissediyor.
Gözün aydın canım hadi hayirli olsun :)Ayyyy bende hasta oldum ilk kez bu kadar mutlu oldum yaaa
Tatlım doktor bana ilaç yazdı 5 kutu gonal f verdi toplam ilaç masrafım 700 tuttu raporluyum ben raporsuz olanların aynı ilaçlar 1200 falan tuttu... kısa protokol yaptı bana 5 6 gün 225 doz kullandım 5 kutu gonal f den toplam 3 kutu kullandım... düşük doz ise toplam 5 kutu yeter sanırım... kimine ilaç cevap vermiyor o zaman dozu arttırıyor tatlımCANIM İLAÇLAR DÜŞÜK DOZ UZUN PROTOKOL DE TAHMİNİ NE KADAR TUTAR SENCE?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?