kızlar bıde bısı sorucm eyyy bugun ne sordum ne sordum heeee... sımdı transferımın 10.gunu ve 5. gun embrıyosu ve sorum su kı ben kac haftalık hamıle oluorum teste gore haftalık degerlendırmede 5. hafta yazıo 271 ona tekabbul edıoo aman yıne kafam karıstı evettMerserayy o engın fıkrınden yararlanıp evlatcıgımın ne kadar oldugunu süleee bakemmm
Kız senin transfer sürecini kaçırırmıyım hiç, tüm gün internette gebelikle ilgili şeyler okuyunca adam biraz şeeetti. Ama merak etme burda seni, jounguili denizi eakgülü hamile görcem, özellikle transfer sonrası belirti uzmanı olarak aranızdayım
Canım sana kaç embrıyo transfer edılıcektamam baj beni yalniz birakmayin valla cok uzulurum sobra da bebelerim tutunmaz banaa. o yuzden burda benimle birlikte olun.. dualarinizi eksik etmeyin kizlarr.sabahleyin arayip kacta gitmem gerektigini diyeceklermis. gitmeden yazicam size inşallah :)
Ne ediyonuz huhuhuuuuuuuuu... Ben diş yaptırmaya karar verdim tedaviye kadarbugün gittim film falan çektiler anammmmmm bir kanal tedavisi, iki İmplant, iki dolgu ağzımı düzeltme dedim içine etekler ya beeeeee neyse hamile kalınca rahat ederim.... halide25 canım innnnnşşşşaaalllaaahhhh yarın çok sorunsuz geçer kuzum hayırlısıyla alırsın yavrularını. Merserayy Ekşi annneeeeeee
halide25 kız ne dicem inşalllaaahhhhh hamile kalırsın innnnnşşşşaaalllaaahhhh innnnnşşşşaaalllaaahhhh
Canım sana kaç embrıyo transfer edılıcek
Yola ne zaman çıkıyorsun datlum İstanbul ağlıyo beeee hüngür fışkır ama çok şanslıydın Kuzumm havalar iyiydi epeyvay anamm senin agxinda direk 3.kopru insaati acmislar ya
Iyi bi karar vermisin seker.aslinda benim de dis tedavisi olmam laximdi ama onu geri plana attim.bi de ben hamilelikte salgilanan hormonlar nedeni ile dislerin cabuk curudugunu duymustum.benim çoğu dis yok bi de hamis olsam heralde dislerim kulliyen dokulureyse hamis olip doguralim da disleri protez mrotez halletcez artikin haha :)
kiz o nasil icten dedin hay senin agzin bal yesin insallah e miiii.. Evlatlarinla sofralara oturasin.Kizlarin ogullarin etradinda pir donsun insallahhhh Aaaaamiiinnn
Aminnnnn canım Aminnnnnvay anamm senin agxinda direk 3.kopru insaati acmislar ya
Iyi bi karar vermisin seker.aslinda benim de dis tedavisi olmam laximdi ama onu geri plana attim.bi de ben hamilelikte salgilanan hormonlar nedeni ile dislerin cabuk curudugunu duymustum.benim çoğu dis yok bi de hamis olsam heralde dislerim kulliyen dokulureyse hamis olip doguralim da disleri protez mrotez halletcez artikin haha :)
kiz o nasil icten dedin hay senin agzin bal yesin insallah e miiii.. Evlatlarinla sofralara oturasin.Kizlarin ogullarin etradinda pir donsun insallahhhh Aaaaamiiinnn
Yola ne zaman çıkıyorsun datlum İstanbul ağlıyo beeee hüngür fışkır ama çok şanslıydın Kuzumm havalar iyiydi epey
İnşallahhhhh canım inşaallahayy evet yaa Allaha sukurler olsun ki cok guzeldi havalar ben burdayken. iyi gezdim :) canimcim inşallah pazar gunu donuyoruz. Allahim utandirmasin insallahh :) 2 kisi geldik insallah 4 kisi doneriz :)
Canim allah sabrini versin. Ben de negatif sonuç aldım ve duygularını anlıyorum cok zor ama napalım elden bisey gelmiyor daha zamanı gelmemiş demekki.. ben biraz toparlaninca belki tekrar denerim diyeşünüyorum senin ilk denemen miydi
Günaydınnnnnnnnnhalide25 kaç ta gidiyonnnnn
Heyecanlancan tabi, yavrularınla ilk buluşman. Güzeeelce al da gel bebeklerini hadi boncuğumgunaydin canim henuz aramadilar ama sanirim 12 de .. heyecan yaptım kız :)
Merhaba canım aramıza hoşgeldin umarım son tedavin olur vé bebeğine kavuşursun.sorun var mı? raporsuz maliyet genelde 5 6 bin civarı tutuyor canım...arkadaşlar merhaba,
hamile arkadaşlarımızın gözü aydın allah kucakalrına almayı nasip etsin inşallah bekleyenlerde umarım tez amanda yavrularına kavşur. bende önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamayı planlıyorum. 2 yıldır deniyoruz bir aşılama denedeik yumurta takıipleirni vs saymıyorum. maalesef sonu olumsuz. ben ankardayım bana ankarada önerebileceğiniz doktor varmı. raporsuz maliyet ne kadar olur. yardımlarınız ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba,
hamile arkadaşlarımızın gözü aydın allah kucakalrına almayı nasip etsin inşallah bekleyenlerde umarım tez amanda yavrularına kavşur. bende önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamayı planlıyorum. 2 yıldır deniyoruz bir aşılama denedeik yumurta takıipleirni vs saymıyorum. maalesef sonu olumsuz. ben ankardayım bana ankarada önerebileceğiniz doktor varmı. raporsuz maliyet ne kadar olur. yardımlarınız ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?