ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar Canolar Canlar :)
Ben bugün kontrolden geldim. Yumoş sayımız hala 3 ve o kadar nazlı büyüyorlar ki anlatamam... bugün reglin 12. günü ve yumoş boyutlarımız 12-12-14 mm... Sayısı çok az dedi doktor bende sayıya takılmıyoruz kaliteye bakıyoruz dedim :)
Gülüştük. Kaliteleri şuanda iyi gözüküyor dedi. 1 tane ile bile hamile kalabilirsin dedi bende 2 tane diye ısrar ettim :)
Nasipse 2 tane transfer olacak. İnşallah sağlıcakla tutunurlar de güzel haberlerimi veririm sizlere :)

bu arada e2 değerim 340 oldu. İnşallah tarnsfer gününe kadar normal değere döner. bugün ki kan sonucuma göre progesteron 0,3 çıkmış. Az değil mi bu yahu kafam karıştı.

Kızlar bu sorum hepinize :)

Tüp bebekte yumurtanın toplanıp döllenebilmesi için kaç mm olması gerekiyor?

Halide Guzummmm naptın aldın mı bebişkolarını :))))

[QUOTE="eakgull, post: 39118901, member: 53428inş geçmiş olsun canım c vitamine dayan ve yataktan çıkma :) hemen iyileş :))[/QUOTE]
Aynen canm sadece meyve yeme luksum var artik ins cabuk geçer isten izin aldim bugün ama yarin mecbur gitcem

[QUOTE="eakgull, post: 39118901, member: 53428inş geçmiş olsun canım c vitamine dayan ve yataktan çıkma :) hemen iyileş :))
Aynen canm sadece meyve yeme luksum var artik ins cabuk geçer isten izin aldim bugün ama yarin mecbur gitcem[/QUOTE]

Sarıl battaniyene , soy meyvelerini ohhhh , hastalığın bile keyfini çıkar canım :) Allah acil şifalar versin. Bal azıcık karabiber yutuver gitsin :)

Kızlar bu sorum hepinize :)

Tüp bebekte yumurtanın toplanıp döllenebilmesi için kaç mm olması gerekiyor?

Halide Guzummmm naptın aldın mı bebişkolarını :))))
18-19-20 mm'e geldiğinde çatlatma iğnesi vuruyosum 36 saat sonra da topluyolar canım, bu arada progesteronun azmı çokmu takma kafaya, ihtiyaç duyarsa Hulusi bey ekstra iğne veya ilaç verir

Son düzenleme:
hepmiz aynı dertteyiz canım, ben 8 sene sonra yaşayabildim bunu, inşallah seninde son tedavin olur, ben Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinde Hulusi Zeyneloğlu'nu öneririm, fşyat olarak çok uygun raporsuz 3150 tl, ilaçlar hariç tabi, kullandığın ilaca göre fiyatın değişebilir. ama ben ekonomik diye değil adamın profesyonelliği nedeniyle gittim çok memnun kaldım, çok fazla ilgi falan görebileceğin biryer değil, ama benim beklentim de bu değildi, işini iyi yapması bana güven verdi, tutmasaydı da drumdan şüphe duymazfım o elinden geleni yaptı çünkü,

18-19-20 mm'e geldiğinde çatlatma iğnesi vuruyosum 36 saat sonra da topluyolar canım, bu arada progesteronun azmı çokmu takma kafaya, ihtiyaç duyarsa Hulusi bey ekstra ipne veya ilaç verir

benim yumurtalar niye bu kadar nazlı çıktı ya en azından 16mm bekliyordum ben onları. Hulusi bey izne gidecek ya o gitmeden çatlatma iğnesine gelseydim bi :) iyice tırsmaya başladım merserayyım yaa :) İlaca vücudun tepki çok az veriyor dedi hulusi bey , sayı da çok az ama sen bir tane ile bile hamile kalırsın dedi. İnşallah 3 yumoş da 1 . kalite olur 2 tanesi tuttunur 3. yü de saklarız..

Maşallah canım senın bu umudun neşenle tutar bu Bebek geç olsun güç olmasın tatlım gönlünü ferah tut inşlh büyüyecek benimde hormonlar inat etti bu ay

bak sana birşey söyleyimmi, o adam sana gaz vermek için moral vermek için konuşmaz öyle, hamile kalırsın diyosa kalırsın Allahın iznşyle, büyük ihtimalle embriyonun sana tutunma durumundan umutlu, rahminin durumundan umutlu olabilir, ben bir keresinde sıra beklerken bir bayanla konuşmasını duydum, sizin muhtemelen tutmayacak ama istiyosanız tedaviye devam edelim dedi. yani Hulusi bey kesinlikle %100 garanti vererek konuşmuyo temkinli yaklaşıyor, ama öngürlerine güven onun, hiç moralini bozma Allahın izniyle bir tane bile embriyon olsa umutlanman için yeterli, ya canım Allahım inşallah nasip eder sana da, çok istiyorum seni de pozitif görmeyi gerçekten.
evet senin yumurtalar nazlı çıktı geç gelişiyo, naapalım sana da nazlı yavru kısmetmiş

Maşallah canım senın bu umudun neşenle tutar bu Bebek geç olsun güç olmasın tatlım gönlünü ferah tut inşlh büyüyecek benimde hormonlar inat etti bu ay
kesinlikle katılıyorum, bizim oralarda derlerki, insan iyiliği de kötülüğü de bazen diliyle çağırır derler, çok söylediğin şey, olacağına inandığın şey Allahın iznşyle gerçekleşebilir.
yani biz pozitif olarak endişeye düşmeden olacağına inanarak umt edince, hal dilimizle Allahın vereceğine inandığımızı gösteriyoruz gibi geliyor bana. Ama tüm bunlara rağmen olmuyorsa mutlaka hakkımızda hayırlı olmadığı için veya zamanı gelmediği için vermiyordur.

bacım senin hormonları dizginlemeye gelecem artık, böyle olmayacak, inşallah normal seyrine döner ve bu ay başlarsın inşallah

bacım senin hormonları dizginlemeye gelecem artık, böyle olmayacak, inşallah normal seyrine döner ve bu ay başlarsın inşallah
valla bende anlamadım canım ilk defa oldu böyle birşey neyse Bakalım demek ağustos eylül annesi değil ekim Kasım annesi olacam galiba ondan değerim yüksek çıktı belkide

cnm çalışıyorum maalesef tolga ecemiş ile görüşmeyi düşünüyorum. çok heyecanlıyım bende...

:)) İnşallah canım ya..
Valla bu hormonlar başa dert yemin ederim. Ben kabak çekirdeği , incir falan çok yedim o mu bozuyor acaba dengemi yaff

İnşallah merseraayyım ya :) Rabbim güzel haberleri hepimize nasip etsin canım benim.. Ben hulusi hocanın enerjisini çok sevdim inşallah bebeklerimizin dedesi olur :)) Her aşaması ayrı bi stress ya kendiğinden hamile kalanlar ne şanslı..
Sen keseye ne zaman gideceksin canım? Güzel haberlerimizi ne zaman getireceksin teyzoşlara :))))

cnm çalışıyorum maalesef tolga ecemiş ile görüşmeyi düşünüyorum. çok heyecanlıyım bende...
Bende Tolga Ecemiş ve Hulusi Zeyneloğlu arasında kalmıştım, sonra Tolga Bey hakkında birkaç olumsuz şey duydum, Hulusi Beye karar verdim iyiki de öyle yapmışım Allaha çok şükür
Tam karar vermeden önce bir iki drla öngörüşme yaparak içine sineni tercih edebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…