Bendede oldu cnm bi kac gun yandi midrm cayir cayir ama gecti simdidr grip oldum bogazim aciyo tikandim ilacta icemicem napcam bilmiyorumBu arada benim midemde ekşime başladı, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Canim benim rabbim bebeklerini sana bagialasin güzel sonuçlar al inş elini karnina koy salavat çek ve de ya muhyi hayat veren ismini çek Rabbim bebeklerini can versin..gunaydin canim henuz aramadilar ama sanirim 12 de .. heyecan yaptım kız :)
geçmiş olsun canım c vitamine dayan ve yataktan çıkma :) hemen iyileş :))Bendede oldu cnm bi kac gun yandi midrm cayir cayir ama gecti simdidr grip oldum bogazim aciyo tikandim ilacta icemicem napcam bilmiyorum
Aynen canm sadece meyve yeme luksum var artik ins cabuk geçer isten izin aldim bugün ama yarin mecbur gitcem[/QUOTE][QUOTE="eakgull, post: 39118901, member: 53428inş geçmiş olsun canım c vitamine dayan ve yataktan çıkma :) hemen iyileş :))
18-19-20 mm'e geldiğinde çatlatma iğnesi vuruyosum 36 saat sonra da topluyolar canım, bu arada progesteronun azmı çokmu takma kafaya, ihtiyaç duyarsa Hulusi bey ekstra iğne veya ilaç verirKızlar bu sorum hepinize :)
Tüp bebekte yumurtanın toplanıp döllenebilmesi için kaç mm olması gerekiyor?
Halide Guzummmm naptın aldın mı bebişkolarını :))))
hepmiz aynı dertteyiz canım, ben 8 sene sonra yaşayabildim bunu, inşallah seninde son tedavin olur, ben Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinde Hulusi Zeyneloğlu'nu öneririm, fşyat olarak çok uygun raporsuz 3150 tl, ilaçlar hariç tabi, kullandığın ilaca göre fiyatın değişebilir. ama ben ekonomik diye değil adamın profesyonelliği nedeniyle gittim çok memnun kaldım, çok fazla ilgi falan görebileceğin biryer değil, ama benim beklentim de bu değildi, işini iyi yapması bana güven verdi, tutmasaydı da drumdan şüphe duymazfım o elinden geleni yaptı çünkü,arkadaşlar merhaba,
hamile arkadaşlarımızın gözü aydın allah kucakalrına almayı nasip etsin inşallah bekleyenlerde umarım tez amanda yavrularına kavşur. bende önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamayı planlıyorum. 2 yıldır deniyoruz bir aşılama denedeik yumurta takıipleirni vs saymıyorum. maalesef sonu olumsuz. ben ankardayım bana ankarada önerebileceğiniz doktor varmı. raporsuz maliyet ne kadar olur. yardımlarınız ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
18-19-20 mm'e geldiğinde çatlatma iğnesi vuruyosum 36 saat sonra da topluyolar canım, bu arada progesteronun azmı çokmu takma kafaya, ihtiyaç duyarsa Hulusi bey ekstra ipne veya ilaç verir
Maşallah canım senın bu umudun neşenle tutar bu Bebekbenim yumurtalar niye bu kadar nazlı çıktı ya en azından 16mm bekliyordum ben onları. Hulusi bey izne gidecek ya o gitmeden çatlatma iğnesine gelseydim bi :) iyice tırsmaya başladım merserayyım yaa :) İlaca vücudun tepki çok az veriyor dedi hulusi bey , sayı da çok az ama sen bir tane ile bile hamile kalırsın dedi. İnşallah 3 yumoş da 1 . kalite olur 2 tanesi tuttunur 3. yü de saklarız..
bak sana birşey söyleyimmi, o adam sana gaz vermek için moral vermek için konuşmaz öyle, hamile kalırsın diyosa kalırsın Allahın iznşyle, büyük ihtimalle embriyonun sana tutunma durumundan umutlu, rahminin durumundan umutlu olabilir, ben bir keresinde sıra beklerken bir bayanla konuşmasını duydum, sizin muhtemelen tutmayacak ama istiyosanız tedaviye devam edelim dedi. yani Hulusi bey kesinlikle %100 garanti vererek konuşmuyo temkinli yaklaşıyor, ama öngürlerine güven onun, hiç moralini bozma Allahın izniyle bir tane bile embriyon olsa umutlanman için yeterli, ya canım Allahım inşallah nasip eder sana da, çok istiyorum seni de pozitif görmeyi gerçekten.benim yumurtalar niye bu kadar nazlı çıktı ya en azından 16mm bekliyordum ben onları. Hulusi bey izne gidecek ya o gitmeden çatlatma iğnesine gelseydim bi :) iyice tırsmaya başladım merserayyım yaa :) İlaca vücudun tepki çok az veriyor dedi hulusi bey , sayı da çok az ama sen bir tane ile bile hamile kalırsın dedi. İnşallah 3 yumoş da 1 . kalite olur 2 tanesi tuttunur 3. yü de saklarız..
kesinlikle katılıyorum, bizim oralarda derlerki, insan iyiliği de kötülüğü de bazen diliyle çağırır derler, çok söylediğin şey, olacağına inandığın şey Allahın iznşyle gerçekleşebilir.Maşallah canım senın bu umudun neşenle tutar bu Bebekgeç olsun güç olmasın tatlım gönlünü ferah tut inşlh büyüyecek benimde hormonlar inat etti bu ay
bacım senin hormonları dizginlemeye gelecem artık, böyle olmayacak, inşallah normal seyrine döner ve bu ay başlarsın inşallahMaşallah canım senın bu umudun neşenle tutar bu Bebekgeç olsun güç olmasın tatlım gönlünü ferah tut inşlh büyüyecek benimde hormonlar inat etti bu ay
valla bende anlamadım canım ilk defa oldu böyle birşey neyse Bakalım demek ağustos eylül annesi değil ekim Kasım annesi olacam galiba ondan değerim yüksek çıktı belkidebacım senin hormonları dizginlemeye gelecem artık, böyle olmayacak, inşallah normal seyrine döner ve bu ay başlarsın inşallah
Merhaba canım aramıza hoşgeldin umarım son tedavin olur vé bebeğine kavuşursun.sorun var mı? raporsuz maliyet genelde 5 6 bin civarı tutuyor canım...
Maşallah canım senın bu umudun neşenle tutar bu Bebekgeç olsun güç olmasın tatlım gönlünü ferah tut inşlh büyüyecek benimde hormonlar inat etti bu ay
bak sana birşey söyleyimmi, o adam sana gaz vermek için moral vermek için konuşmaz öyle, hamile kalırsın diyosa kalırsın Allahın iznşyle, büyük ihtimalle embriyonun sana tutunma durumundan umutlu, rahminin durumundan umutlu olabilir, ben bir keresinde sıra beklerken bir bayanla konuşmasını duydum, sizin muhtemelen tutmayacak ama istiyosanız tedaviye devam edelim dedi. yani Hulusi bey kesinlikle %100 garanti vererek konuşmuyo temkinli yaklaşıyor, ama öngürlerine güven onun, hiç moralini bozma Allahın izniyle bir tane bile embriyon olsa umutlanman için yeterli, ya canım Allahım inşallah nasip eder sana da, çok istiyorum seni de pozitif görmeyi gerçekten.
evet senin yumurtalar nazlı çıktı geç gelişiyo, naapalım sana da nazlı yavru kısmetmiş
Bende Tolga Ecemiş ve Hulusi Zeyneloğlu arasında kalmıştım, sonra Tolga Bey hakkında birkaç olumsuz şey duydum, Hulusi Beye karar verdim iyiki de öyle yapmışım Allaha çok şükürcnm çalışıyorum maalesef tolga ecemiş ile görüşmeyi düşünüyorum. çok heyecanlıyım bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?