ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ben 10 gün daha beklicem canım, gidip te boş keseyi görüp sonra 1 ay sonraya randevu almak istemiyorum, gitmişken kalp atışlarını da duymak istiyorum inşallah

cnm ya hulusi beyden randevu almak çok zor diyoalr. yaşlı olduğu için transfere ops kendi girmiyor dediler. doğrumu bende çelişkide kaldım. tolga ecemiş hakkındaki bilgileri sıkıntı olmazsa paylaşabilirmisin

hastaneye 12de gittik. ultrasona aldilar.idrar durumuna baktilar gayet iyi dediler. oyle aman aman da su icmemistim haa sonra beklemeye basladim. 15 dakikada bi beni aldilar kontrole. once yarim bardak bosalttim.sonraki 15dakikada 1bucuk bardak daha bosalttim onu yaparken bi ara cok korktum dedim simdi hepsini bosaltirsammm neyse efenim sonra esimle beni odaya aldilar.embriyolarimiz hakkinda bilgi verdiler.4 tane birinci kalite embriyomuz donduruldu cok sukur5.gun AA kalite transfer edildi hoca kolay transfer oldu dedi sonra sedye ile odama cikardilar.1saat yattim ve sonra kalkip cise gittim.ustumu giydimmm sonraaa 1 saat yol tuttu.misafirhaneye geldik.restoraninda yemek yeyip simdi de odaya geldikkk. Allahima sukurler olsunnnnnn bu gunleri de gorduk

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. tek embriyomu transfer ettiler.

Ben 10 gün daha beklicem canım, gidip te boş keseyi görüp sonra 1 ay sonraya randevu almak istemiyorum, gitmişken kalp atışlarını da duymak istiyorum inşallah

haklısın canım ama süreyi çok uzatma bence. şimdi başka bir hastanede baksan sonra başka hastanede olmuyor mu her durumda 1 ay sonra ya mı gün veriyorlar

öhhö öhhöööö ben geldiimmmm hatunlarrrrr huuuuuu yavrusumu aldim geldim teyteyteyyyy

Oooooo hoşgeldinnnn:) hayırlı olsun hamileliğin canım :) 2 bebiş mi tek bebiş mi aldın da geldin :))

Yaşlı derken? Onun enerjisi varya ne gençleri siler süpürür. Canım her hastası ile kendi ilgileniyor. Olumsuz tek tarafı randevu saatinde muayene olamıyorsun mutlaka sarkıyor. Ben Tolga bey ile görüşmedim onu hiç bilmiyorum

kafam karışdı ikisi arasında kaldım. ikisiylede göürşücem bakalım rabbim hangisi vesile edecekse onu nasip etsin inaşllah herkese...

kafam karışdı ikisi arasında kaldım. ikisiylede göürşücem bakalım rabbim hangisi vesile edecekse onu nasip etsin inaşllah herkese...

canım bende centrum ile başkent arasında kalmıştım. aynı güne randevu aldım görüşmek için ama başkentdeki görüşme sarkınca centruma hiç gidemedim. bu benim 2. tüp tedavim 2 de aşılamam var önceden. İlk defa burda her ilacımdan önce kan değerlerime bakılıyor. İlk tüp bebek neden tutmadı o araştırılıyor. Bende rezerv azlığı var eşimde de sperm sorunu var. Şuanki tedavimde 3 yumurtam gelişiyor sayı çok az. Ama biliyorum ki doktorum elinden geleni yapıyor. İçim rahat. Sende git görüş hangisini kendine yakın hissedersen onu seç.. Başkentte her muayene de benim 3-4 saatim geçiyor. Ama beklemek benim için problem değil. İnşallah hayırlı haberlerini duyarız canım

olurmu yaaa, Hulusi bey yaşlı falan değil kim uydurmuş bunu, adam 1964 doğumlu yaa. tam tersine canım genelde tüp bebek merkezlerinde drunu ilk görüşmede görürsün, takiplerini başka bir dr yapar ve asıl drun senin opu ve transferinde eğer bir kongrede falan değilse kendisi yapar. Hulusi beyde öyle birşey yoktu, en baştan en sona kadar bütün takiplerini kendisi yapıyor, şimdi eakgül arkadaşımız onunla tedavi oluyor onun opu ve transferine giremicekmiş izin dönemine denk geliyomuş, buna bişey denmez adam izin yapmayacakmı hiç, prda diğer dr Göğşen bey var, o da Hulusi beyin yetiştirdiği bir dr, ikisinden birinin orda olmaması durumunda birbirlerinin hastalarına bakıyorlar, Hulusi bey arı gibi çalışıyor hiç bir hastasını unutmuyor, orası çok kalabalık sadece randevu saatini 1-2 saat geçebilir bunu göze alarak gitmen gerekiyor, ben nefret ederim beklemekten falan ama gerçekten o adam için katlandım.
Tolga beyin tüm tahlilleri yapmadan tedaviye başladığını bazen bazı şeyleri unuttuğunu falan duydum, insan unutabilir bişey diyemem ona da, ama 2-3 sene içinde 2 hastane değiştirmiş bundan biraz kıllandım açıkçası, bir de bir arkadaşımın kuzenini gebeliğini takip ediyormuş, izne çıkacam diye bebeği 37.haftada sezeryanla almış falan, ne biliyim bunları duyunca çok içime sinmedi.
tekrar söylüyorum üstüne basa basa söylüyorum, Hulusi bey işinin ehli bir adam, orda sıra beklersin çok kalabalık görürüsün, çok fazla ilgi falan görmezsin, ama her ihtimali düşünerek hareket ettiğini ve yapılabilecek herşeyi yaptığını düşünüyorum ben Hulusi beyin. benim sana yine tavsiyem ikisinden de randevu alıp öngörüşme yaparak karar vermen, hangisi içine sinerse hangisiyle frekansın tutarsa onunla devam et bence. kolay gelsin

evetttt biz geldik cok sukur :) cok sukur ssimdik canimiz bisey cekmiyo . 6 subat test tarihimmis kizzzz :)) heyecanlandim :)
ooooo aman efendim aman kimler gelmiş, halideciğimin kuzuları aramıza teşrif etmiş,
hoşgeldiniz canım, canınız birşey çekiyormu efendim?

arkadaşlar çok teşekkür ederim. şimdi aradım hulısi hocayı randevu saati geçmiş yarın tekrar araıyacağım ikisylede görüşeceğim.. desteğiniz bilgileriniz için çok sağolun

evetttt biz geldik cok sukur :) cok sukur ssimdik canimiz bisey cekmiyo . 6 subat test tarihimmis kizzzz :)) heyecanlandim :)
kız Allah canını almasın ben sana ne dedim, sana hazırladığım takvime bakmamışmıydın sen? test tarihin 6 şubat olcak demedimmi sana!!!!!! aaaaaaahhhh aaaahhhhh sakalım yok ki sözüm dinlensin

QUOTE="halide25, post: 39123608, member: 467938"]öhhö öhhöööö ben geldiimmmm hatunlarrrrr huuuuuu yavrusumu aldim geldim teyteyteyyyy[/QUOTE]
Hayirli olsun. Insallah sana sımsıkı tutunur bebegin.Allah yardimcin olsun.

kiz ben ignelerden ilaclarda n ne yasadigimi ne yaptigimi biliyomuyum ki :) pekiiii icine ne doguyo dogru soyle amaaaa:)) tutacak mi bebisim :) bu arada nereme donup yatam bilemedim yaw..sirtustu yatiyom ama saga sola donem mi.ayrica yurudum ben yavas yavas .bisey olmamistir de mi...
kız Allah canını almasın ben sana ne dedim, sana hazırladığım takvime bakmamışmıydın sen? test tarihin 6 şubat olcak demedimmi sana!!!!!! aaaaaaahhhh aaaahhhhh sakalım yok ki sözüm dinlensin

Canım hayırlı olsun innnnşşaaalllaaahhh tutunur bebişş

canım hayırlı haberler almanı nasıp etsın rabbım.

sola yatınca kan akısının daha hızlı olduğunu duymstum. ben allah ızın verırde subatta tup bebek yaptırırsam ağırlıklı sola yatmayı dunusunuom.

benım bı kac sorum var arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

5 subat adet tarıhı. adetın kaçıncı gunu gıdecegım doktora.

bde ıgnelerı ortalama kaçar gun kullandınz. çatlatma ıgnesı kullandınz dımı

Bende e2 ve progestrone e bakmadılar. Pazartesi yumurta toplancak.. Ya Anlamıyorum neden bakmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…