İnşallah merseraayyım ya :) Rabbim güzel haberleri hepimize nasip etsin canım benim.. Ben hulusi hocanın enerjisini çok sevdim inşallah bebeklerimizin dedesi olur :)) Her aşaması ayrı bi stress ya kendiğinden hamile kalanlar ne şanslı..
Sen keseye ne zaman gideceksin canım? Güzel haberlerimizi ne zaman getireceksin teyzoşlara :))))
Bende Tolga Ecemiş ve Hulusi Zeyneloğlu arasında kalmıştım, sonra Tolga Bey hakkında birkaç olumsuz şey duydum, Hulusi Beye karar verdim iyiki de öyle yapmışım Allaha çok şükür
Tam karar vermeden önce bir iki drla öngörüşme yaparak içine sineni tercih edebilirsin bence
öhhö öhhöööö ben geldiimmmm hatunlarrrrr huuuuuuyavrusumu aldim geldim teyteyteyyyy
hastaneye 12de gittik. ultrasona aldilar.idrar durumuna baktilar gayet iyi dediler. oyle aman aman da su icmemistim haasonra beklemeye basladim. 15 dakikada bi beni aldilar kontrole. once yarim bardak bosalttim.sonraki 15dakikada 1bucuk bardak daha bosalttim onu yaparken bi ara cok korktum dedim simdi hepsini bosaltirsammm neyse efenim sonra esimle beni odaya aldilar.embriyolarimiz hakkinda bilgi verdiler.4 tane birinci kalite embriyomuz donduruldu cok sukur 5.gun AA kalite transfer edildi hoca kolay transfer oldu dedi sonra sedye ile odama cikardilar.1saat yattim ve sonra kalkip cise gittim. ustumu giydimmm sonraaa 1 saat yol tuttu.misafirhaneye geldik.restoraninda yemek yeyip simdi de odaya geldikkk. Allahima sukurler olsunnnnnn bu gunleri de gorduk
Ben 10 gün daha beklicem canım, gidip te boş keseyi görüp sonra 1 ay sonraya randevu almak istemiyorum, gitmişken kalp atışlarını da duymak istiyorum inşallah
öhhö öhhöööö ben geldiimmmm hatunlarrrrr huuuuuuyavrusumu aldim geldim teyteyteyyyy
cnm ya hulusi beyden randevu almak çok zor diyoalr. yaşlı olduğu için transfere ops kendi girmiyor dediler. doğrumu bende çelişkide kaldım. tolga ecemiş hakkındaki bilgileri sıkıntı olmazsa paylaşabilirmisin
haklısın canım ama süreyi çok uzatma bence. şimdi başka bir hastanede baksan sonra başka hastanede olmuyor mu her durumda 1 ay sonra ya mı gün veriyorlar
Oooooo hoşgeldinnnn:) hayırlı olsun hamileliğin canım :) 2 bebiş mi tek bebiş mi aldın da geldin :))
Yaşlı derken? Onun enerjisi varya ne gençleri siler süpürür. Canım her hastası ile kendi ilgileniyor. Olumsuz tek tarafı randevu saatinde muayene olamıyorsun mutlaka sarkıyor. Ben Tolga bey ile görüşmedim onu hiç bilmiyorum
ooooo aman efendim aman kimler gelmiş, halideciğimin kuzuları aramıza teşrif etmiş,öhhö öhhöööö ben geldiimmmm hatunlarrrrr huuuuuuyavrusumu aldim geldim teyteyteyyyy
kafam karışdı ikisi arasında kaldım. ikisiylede göürşücem bakalım rabbim hangisi vesile edecekse onu nasip etsin inaşllah herkese...
olurmu yaaa, Hulusi bey yaşlı falan değil kim uydurmuş bunu, adam 1964 doğumlu yaa. tam tersine canım genelde tüp bebek merkezlerinde drunu ilk görüşmede görürsün, takiplerini başka bir dr yapar ve asıl drun senin opu ve transferinde eğer bir kongrede falan değilse kendisi yapar. Hulusi beyde öyle birşey yoktu, en baştan en sona kadar bütün takiplerini kendisi yapıyor, şimdi eakgül arkadaşımız onunla tedavi oluyor onun opu ve transferine giremicekmiş izin dönemine denk geliyomuş, buna bişey denmez adam izin yapmayacakmı hiç, prda diğer dr Göğşen bey var, o da Hulusi beyin yetiştirdiği bir dr, ikisinden birinin orda olmaması durumunda birbirlerinin hastalarına bakıyorlar, Hulusi bey arı gibi çalışıyor hiç bir hastasını unutmuyor, orası çok kalabalık sadece randevu saatini 1-2 saat geçebilir bunu göze alarak gitmen gerekiyor, ben nefret ederim beklemekten falan ama gerçekten o adam için katlandım.cnm ya hulusi beyden randevu almak çok zor diyoalr. yaşlı olduğu için transfere ops kendi girmiyor dediler. doğrumu bende çelişkide kaldım. tolga ecemiş hakkındaki bilgileri sıkıntı olmazsa paylaşabilirmisin
ooooo aman efendim aman kimler gelmiş, halideciğimin kuzuları aramıza teşrif etmiş,
hoşgeldiniz canım, canınız birşey çekiyormu efendim?
kız Allah canını almasın ben sana ne dedim, sana hazırladığım takvime bakmamışmıydın sen? test tarihin 6 şubat olcak demedimmi sana!!!!!! aaaaaaahhhh aaaahhhhh sakalım yok ki sözüm dinlensinevetttt biz geldik cok sukur :) cok sukur ssimdik canimiz bisey cekmiyo .6 subat test tarihimmis kizzzz :)) heyecanlandim :)
kız Allah canını almasın ben sana ne dedim, sana hazırladığım takvime bakmamışmıydın sen? test tarihin 6 şubat olcak demedimmi sana!!!!!! aaaaaaahhhh aaaahhhhh sakalım yok ki sözüm dinlensin
Hayirli olsun. Insallah sana sımsıkı tutunur bebegin.Allah yardimcin olsun.
Canım hayırlı olsun innnnşşaaalllaaahhh tutunur bebişşkiz ben ignelerden ilaclarda n ne yasadigimi ne yaptigimi biliyomuyum ki :) pekiiii icine ne doguyo dogru soyle amaaaa:)) tutacak mi bebisim :) bu arada nereme donup yatam bilemedim yaw..sirtustu yatiyom ama saga sola donem mi.ayrica yurudum ben yavas yavas .bisey olmamistir de mi...
kiz ben ignelerden ilaclarda n ne yasadigimi ne yaptigimi biliyomuyum ki :) pekiiii icine ne doguyo dogru soyle amaaaa:)) tutacak mi bebisim :) bu arada nereme donup yatam bilemedim yaw..sirtustu yatiyom ama saga sola donem mi.ayrica yurudum ben yavas yavas .bisey olmamistir de mi...
Bende e2 ve progestrone e bakmadılar. Pazartesi yumurta toplancak.. Ya Anlamıyorum neden bakmadılarKızlar Canolar Canlar :)
Ben bugün kontrolden geldim. Yumoş sayımız hala 3 ve o kadar nazlı büyüyorlar ki anlatamam... bugün reglin 12. günü ve yumoş boyutlarımız 12-12-14 mm... Sayısı çok az dedi doktor bende sayıya takılmıyoruz kaliteye bakıyoruz dedim :)
Gülüştük. Kaliteleri şuanda iyi gözüküyor dedi. 1 tane ile bile hamile kalabilirsin dedi bende 2 tane diye ısrar ettim :)
Nasipse 2 tane transfer olacak. İnşallah sağlıcakla tutunurlar de güzel haberlerimi veririm sizlere :)
bu arada e2 değerim 340 oldu. İnşallah tarnsfer gününe kadar normal değere döner. bugün ki kan sonucuma göre progesteron 0,3 çıkmış. Az değil mi bu yahu kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?