CANIM ben ŞUBAT adetim ile Tedaviye başlayacağım insallh ben raporlu hastayım benim masraflar 2100 ilaç +hastanecnm çok sağol... sen tedavi görüyormusun
Canım adetin 2. Ya da 3. Gün gidiliyor. çatlama iğnesi oluyorsun duruma göre iki tane bile vurulursun yum çok olunca oluyor. Bende Şubat ortasi gibi başlıyorum kısmet olursacanım hayırlı haberler almanı nasıp etsın rabbım.
sola yatınca kan akısının daha hızlı olduğunu duymstum. ben allah ızın verırde subatta tup bebek yaptırırsam ağırlıklı sola yatmayı dunusunuom.
benım bı kac sorum var arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
5 subat adet tarıhı. adetın kaçıncı gunu gıdecegım doktora.
bde ıgnelerı ortalama kaçar gun kullandınz. çatlatma ıgnesı kullandınz dımı
Hormon Degerlerine bakılıyor canım hatta benim o yüzden iptal oldu tedavim bi değerim yüksek çıktı insallh Şubat adetimle değerim düzelirbende 5 subatta başlayacağım ıns. butun hormaonlara bakıyorşar degıl mı
Halidem cok sewindim..ne guzel ,ne guzel ya mutlu habere az kaldi
cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
cnm sende hamilesin demek ayyy ne güzel ya sonuna kadar sağlıkla geçsin gebeliğin..eee simdi ne edecem ben :) niye bişe hissetmiyom?
cnm sende hamilesin demek ayyy ne güzel ya sonuna kadar sağlıkla geçsin gebeliğin..
darısı bana da olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm sende hamilesin demek ayyy ne güzel ya sonuna kadar sağlıkla geçsin gebeliğin..
darısı bana da olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bugün transferi oldu ilk günden hamilelik belirtisi arıyor canım sonunda opu günün geldi demek hadi canım allah yardımcın olsun insallah herşey yolunda gider
dur bakalım annesi daha kendi yerini bulamadı ki sana Belirti YaşatsınKız cok enteresan yaw :) simdiye kadar hep bi telas vardı simdi bi boslık oldu
dur bakalım annesi daha kendi yerini bulamadı ki sana Belirti Yaşatsınartık yarın yavaş yavaş ilk belirtilerini anlatırsın ilk belirti kirpik karışması olabilir Merserayy gibi belirtiler
TRANSFERIN HAYIRLI OLSUN HALIDECIM INSALLAH HAMIS HABERLERINI VERMEYI DE NASIP ETSIN RABBIMhastaneye 12de gittik. ultrasona aldilar.idrar durumuna baktilar gayet iyi dediler. oyle aman aman da su icmemistim haasonra beklemeye basladim. 15 dakikada bi beni aldilar kontrole. once yarim bardak bosalttim.sonraki 15dakikada 1bucuk bardak daha bosalttim onu yaparken bi ara cok korktum dedim simdi hepsini bosaltirsammm neyse efenim sonra esimle beni odaya aldilar.embriyolarimiz hakkinda bilgi verdiler.4 tane birinci kalite embriyomuz donduruldu cok sukur 5.gun AA kalite transfer edildi hoca kolay transfer oldu dedi sonra sedye ile odama cikardilar.1saat yattim ve sonra kalkip cise gittim. ustumu giydimmm sonraaa 1 saat yol tuttu.misafirhaneye geldik.restoraninda yemek yeyip simdi de odaya geldikkk. Allahima sukurler olsunnnnnn bu gunleri de gorduk
bugün transferi oldu ilk günden hamilelik belirtisi arıyor canım sonunda opu günün geldi demek hadi canım allah yardımcın olsun insallah herşey yolunda gider
Cnm bende hamisin sandim yaa kusura bakma ama allah soletti demekki i sl 10gun sonra tekrar tebrik ederim cnm..Ayyy ınsallah o mühdeyi de verırım ama bi 10gunun gecmesi gerek :)) bugun transferim oldu cnm dilerim senin de kaliteli kaliteli embrıyoların olur da sana tutunur :)
Nasıl rahat ediyosan öyle yat, önemli olan kendini rahat hissetmen kasma kendini. İçime doğan da şu ikiz kızların olcakkiz ben ignelerden ilaclarda n ne yasadigimi ne yaptigimi biliyomuyum ki :) pekiiii icine ne doguyo dogru soyle amaaaa:)) tutacak mi bebisim :) bu arada nereme donup yatam bilemedim yaw..sirtustu yatiyom ama saga sola donem mi.ayrica yurudum ben yavas yavas .bisey olmamistir de mi...
Ahaahhhaaaahhaaaaaaaeee simdi ne edecem ben :) niye bişe hissetmiyom?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?