ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım adetin 2. Ya da 3. Gün gidiliyor. çatlama iğnesi oluyorsun duruma göre iki tane bile vurulursun yum çok olunca oluyor. Bende Şubat ortasi gibi başlıyorum kısmet olursa

halide25 canım hadi gÖzün aydın şükür atlattın canım maşallah sana insallh güzel sonuçlar alacaksın

Halidem cok sewindim..ne guzel ,ne guzel ya mutlu habere az kaldi

insallah kizlarr mutlu haberi almak da nasip olur. Mevlam bu zamana kadar getirdi sukurler olsun. Insallah bundsn sonra teker teker hepimiz mutlu baslangica adim atariz :)

kızlarrrrrr bugun sıze mujdeyle geldımmmmm rabbım nasıp ederse hamıleyımmmmmmmmmmm 8. gun degerım 108 allahımmm oluyorum heyecandan kızlarrrrrr
cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı bana olsun cnm yarın benimde opum var dua edin ne olur dondurulmuş spermlerimiz çözülsün bende transferden sonra güzel haberler vereyim.....

cnm sende hamilesin demek ayyy ne güzel ya sonuna kadar sağlıkla geçsin gebeliğin..
darısı bana da olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bugün transferi oldu ilk günden hamilelik belirtisi arıyor canım sonunda opu günün geldi demek hadi canım allah yardımcın olsun insallah herşey yolunda gider

cnm sende hamilesin demek ayyy ne güzel ya sonuna kadar sağlıkla geçsin gebeliğin..
darısı bana da olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayyy ınsallah o mühdeyi de verırım ama bi 10gunun gecmesi gerek :)) bugun transferim oldu cnm dilerim senin de kaliteli kaliteli embrıyoların olur da sana tutunur :)

bugün transferi oldu ilk günden hamilelik belirtisi arıyor canım sonunda opu günün geldi demek hadi canım allah yardımcın olsun insallah herşey yolunda gider

Kız cok enteresan yaw :) simdiye kadar hep bi telas vardı simdi bi boslık oldu

ooo tamam merseray gibi belirtiler bulmaya baslarim artikin :) kasimin altinda gozum var da ilk belirti olabilir haha :)
dur bakalım annesi daha kendi yerini bulamadı ki sana Belirti Yaşatsın artık yarın yavaş yavaş ilk belirtilerini anlatırsın ilk belirti kirpik karışması olabilir Merserayy gibi belirtiler

TRANSFERIN HAYIRLI OLSUN HALIDECIM INSALLAH HAMIS HABERLERINI VERMEYI DE NASIP ETSIN RABBIM

Ayyy ınsallah o mühdeyi de verırım ama bi 10gunun gecmesi gerek :)) bugun transferim oldu cnm dilerim senin de kaliteli kaliteli embrıyoların olur da sana tutunur :)
Cnm bende hamisin sandim yaa kusura bakma ama allah soletti demekki i sl 10gun sonra tekrar tebrik ederim cnm..

Nasıl rahat ediyosan öyle yat, önemli olan kendini rahat hissetmen kasma kendini. İçime doğan da şu ikiz kızların olcak
Allah bilir ben ne biliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…