arkadaşlar çok teşekkür ederim. şimdi aradım hulısi hocayı randevu saati geçmiş yarın tekrar araıyacağım ikisylede görüşeceğim.. desteğiniz bilgileriniz için çok sağolun
kiz ben ignelerden ilaclarda n ne yasadigimi ne yaptigimi biliyomuyum ki :) pekiiii icine ne doguyo dogru soyle amaaaa:)) tutacak mi bebisim :) bu arada nereme donup yatam bilemedim yaw..sirtustu yatiyom ama saga sola donem mi.ayrica yurudum ben yavas yavas .bisey olmamistir de mi...
Bende e2 ve progestrone e bakmadılar. Pazartesi yumurta toplancak.. Ya Anlamıyorum neden bakmadılar
cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı bana olsun cnm yarın benimde opum var dua edin ne olur dondurulmuş spermlerimiz çözülsün bende transferden sonra güzel haberler vereyim.....
Kız cok enteresan yaw :) simdiye kadar hep bi telas vardı simdi bi boslık oldu
İçime su serptin , allah razı olsun. Evet canım inşallah mutlu sona yaklaşıyoruz. E2nırmaldi de progestrone rahmi falan hazırlıyormus diyorlar. Onu yumurta toplama gununde sorsam mı acaba yoksa bos mu versem, zaten biraz stresli olcam. Pek de memnun kalmadım zaten klinikten..neyse bakalım, hayırlısı.canım her hastaya ayrı tedavi. İlk verdiğin kan da hepsine bakmışlardır değerler iyidir o yüzden tekrar bakmamışlardır. Benim minimum 900 olması gereken e2 değerim 16 idi.O yüzden her gittiğimde bakıyorlar. Benim 3 yumoşum var değerlerim çok kötü. Allahım nasip edecekse tek yumoşla tek spermle bile olur o yüzden o tarafa pek takılmak istemiyorum, ne kadar başarabiliyorum bilmiyorum. Tırsıyorum çok.
Pazartesiye az kaldı :) Maşallah senin tedavin de yarılandı canım. Allah yardımcımız olsun.
İçime su serptin , allah razı olsun. Evet canım inşallah mutlu sona yaklaşıyoruz. E2nırmaldi de progestrone rahmi falan hazırlıyormus diyorlar. Onu yumurta toplama gununde sorsam mı acaba yoksa bos mu versem, zaten biraz stresli olcam. Pek de memnun kalmadım zaten klinikten..neyse bakalım, hayırlısı.
Ah Arkadaşım nasıl rahatlattın içimi bir bilsen. Allah senden razı olsun. 10yumurtam oluşmuş. Tabi kalitelerini bilmiyorum, allah yardım ederse olacak inşallah. Cumartesi gece 12de vurulcam çatlatma iğnesini pazartesi sabah da hastanede olcaz, allahın izniyle.. Allah isteyenlere o güzel duyguyu nasip eylesin inşallah.canım progestoron hormonu az ise vajinal fitil veya iğne ile çoğaltılabiliyormuş o yüzden takılmamak gerekiyormuş. Benim progestoronum 0,3 çıktı yerlerde bi değer ama tek iğne ile bu değer yükseliyormuş. E2 normalse diğerine pek takılma. Kaç yumurtan oluştu? İnşallah hepsi 1. sınıf kaliteli olur. benim 3 yumurtam olduğu için onların hepsinin sağlam çıkması gerek ve beni bu tırstıyor 3 yerine 6-7 olsaydı ona bile takılmazdım emin ol. Bir taraftan da sadece 1 yumurtası gelişen ve hamile kalan kişiler var. O örneklere göre hatta hiç yumurtası olmayan kişilere göre şükürler olsun ki benim daha fazla şansım var. Allahım bu yolda emek harcayan kişilerin kucağını boş bırakmasın İnşallah..
Yumurta toplama ve transfer işlemi teknik olarak her doktorun yapabileceği bir şeymiş. Önemli olan ilaç dozunun ayarlanması. Sen bu evreleri geçtin maşallah. cumartesi günü mü vurulcaksın çatlatma iğnesini? Sonrasında yorma kendini. Dua et canım. Elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi..
Günaydın kızlar mus mutlu günler dilerimilacımın bitmesine 10 gün kaldı bitmedi gitti
Ah Arkadaşım nasıl rahatlattın içimi bir bilsen. Allah senden razı olsun. 10yumurtam oluşmuş. Tabi kalitelerini bilmiyorum, allah yardım ederse olacak inşallah. Cumartesi gece 12de vurulcam çatlatma iğnesini pazartesi sabah da hastanede olcaz, allahın izniyle.. Allah isteyenlere o güzel duyguyu nasip eylesin inşallah.
Evet canım ilaç 21 günlük. ilaç bitince 2 3 4 gün arasında olacakmışım millet kese görmek için gün sayıyor bende ilaç bitsin diyebalım günaydın :) Oooohooo 10 gün nedir ki çabucak geçer hiç merak etme :) 10 gün sonra hemen regl olacak mısın peki
Evet canım ilaç 21 günlük. ilaç bitince 2 3 4 gün arasında olacakmışım millet kese görmek için gün sayıyor bende ilaç bitsin diyecanım bu arada benim progesteron değerim yüksek çıktı 1.26 sen yazmışsın benim ki 0.3 bir ve altında olması gerekiyormuş iyi yani değerin ama tedavi aşamasında yükselmesi mi lazım onu bilmiyorum.sana düşük mü dediler ?
Amin....Evet ilk denemem.aneztezi biraz korkutuyordu, maşallah gene içime su serptin. :))Allah hepimizden razı olsun canım benim. Dualarımızı kabul etsin inşallah. Maşallah yumurta sayın da çok güzel. Opu işlemi çok kolay bir işlem. Eğer bu ilk denemense korkma. Hiç bir şey hissetmeyeceksin maksimum yarım saat sürecek. Bebelerini teslim edip geleceksin :))
Amin....Evet ilk denemem.aneztezi biraz korkutuyordu, maşallah gene içime su serptin. :))
canim hic takilma yumurta sayisina benimde 5 yumurts toplandi digerleri bos cikmis 3 u dollendi yani hep sayi azdi ama sukur hamileyim. rabbim yeterki ol desin insallah hayirli sonuc alirsincanım her hastaya ayrı tedavi. İlk verdiğin kan da hepsine bakmışlardır değerler iyidir o yüzden tekrar bakmamışlardır. Benim minimum 900 olması gereken e2 değerim 16 idi.O yüzden her gittiğimde bakıyorlar. Benim 3 yumoşum var değerlerim çok kötü. Allahım nasip edecekse tek yumoşla tek spermle bile olur o yüzden o tarafa pek takılmak istemiyorum, ne kadar başarabiliyorum bilmiyorum. Tırsıyorum çok.
Pazartesiye az kaldı :) Maşallah senin tedavin de yarılandı canım. Allah yardımcımız olsun.
Yok canım değerin 1 ve altı olması gerekiyormuş benim ki 1.26 ondan iptal oldu zaten. inşallah bu gün saymaların sonunda güzel sonuçlar alırız canım Sabredecez canımÖmrümüz gün saymakla geçiyor canım yaa :))) İnşallah sayıp sayıp sonunda güzel haberleri alacağız. ben sıyırdım ya geceleri kabus görüryorum tırsmaktan parmaklarım filan uyuşuyor. Ve o kadar yorgunum ki hep uyumak istiyorum. Reglinden sonra günleri beraber sayacağız canım benim :) Ben internetten baktığım değerlere göre düşük olduğu kanısına kendim vardım doktora sormadımDüşüksede vajinal fitil ve iğne ile kolayca artırılabiliyormuş.
merhaba
ben ilk defa forumlara katılıp yazı yazıyorum.Öncelikle tüm evlat hasreti çekenlerin Allah yardımcısı olsun ve en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi olmalarını diliyorum.Bende 10 yıllık bir özlem çektim.36 yaşındayım bir çok defa doktora gidip sonunu getirmeden bıraktık tedavimizi.1 kere aşılama yapıldı.Sonuç negatif.Bizimle aynı özlemi çeken çoooook sevgili arkadaşlarımız tedaviye başlayıp bizi de yönlendirdikten sonra 24 kasım 2014 de tüp bebek maratonuna başladık.İğneler kullandık sonra yumurta toplama işlemi ve dölleme.Hergün arayıp bilgilendirme yaptılar ve 1.gün gelen telefon 7 tane yumurta toplandı 6 sı döllendi fakat 2 tanesi hayata tutundu (sağlık olsun buna da şükür) ama 2.gün gelen telefon canımı sıkmaya yetti hayata tutunan 2 embriyonun durumu kötü buda yumurta kaynaklı olan bir sorun yumurtalar sağlıksız 7 aralık transfer için sizi buraya bekliyoruz.Evet eşimle her türlü olasılığı düşünüp birbirimize destek olduk her şeye hazırlıklıyız ben güçlüyüm !!!!!! transfer günü gittik ameliyathane kıyafetlerini doktor gelmeden giydim bekliyorum kalbim pır pır.Beklenen an canım doktorum geldi embriyoların durumunu birde ondan dinledim durumu kötü olan embriyoların biri birinden daha kötü durumda ve güçlü olan ben istemiyorum transfer yaptırmayacağım diye hırlıyorum.Madem durumları kötü neden yaptırıp sonucu kötü olacağını bile bile bu süreci yaşıyım ki diye hop oturup hop kalkıyorum.Ablam arkadaşım eşim dışarıda doktoru soru yağmuruna tutuyorlar nasıl neden niçin neler olur vb.......Sevgili doktorumun söylediği cümle asıl yaptırmaz ise onun için daha büyük bir pişmanlık olur.Gelip bana telkinde bulunmalarından sonra ameliyathanenin yolunu tuttuk.10 dakikada orada doktorumla konuştuktan (tek emriyo yerine 2 emriyo transfer) sonra işlem tamamlanıp bir anne adayı olarak oradan ayrıldık.10 gün sonra gebelik testi yapılacak asıl geçecek bu zaman veeee test günü sonuç pozitif yuppi 2 gün sonra test yeniden artış olup olmadığına bakılacak test günü artış olmuş ben şoktayım inanamıyorum.15 gün son keseyi görebilmek için doktorun yolunu tutuyoruz yok kese bulanık görünmüyor benim moral yeniden eksilerde 1 hafta sonra tekrar gidilecek doktora.1 hafta sonra evet bu sefer biraz net bir ara kalp atışını bile gördük :)) ama 1 hafta sonra tekrar doktorum gelişiminden emin olmalıyım dedi.Gittik bu sefer benim umutsuz embriyoların 1 tanesinin tutunduğunun ve gelişiminde şimdilik bir sıkıntı olmadığının müjdesini verdi doktorum.çok şükür.Tabi Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.
Kusura bakmayın çok uzattım.Konunun özü Allahtan umut kesilmez yüce rabbim eğer onu nasip etti ise hiç bir şeyin önemi yok.
Tekrar Allah tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin inşallah
canim hic takilma yumurta sayisina benimde 5 yumurts toplandi digerleri bos cikmis 3 u dollendi yani hep sayi azdi ama sukur hamileyim. rabbim yeterki ol desin insallah hayirli sonuc alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?