ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Yok canım değerin 1 ve altı olması gerekiyormuş benim ki 1.26 ondan iptal oldu zaten. inşallah bu gün saymaların sonunda güzel sonuçlar alırız canım Sabredecez canım

aslında 1.26 da çok yüksek değil , doktorun tam emin olmak istedi demekki. Ahhh inşallah canım inşallah..

aslında 1.26 da çok yüksek değil , doktorun tam emin olmak istedi demekki. Ahhh inşallah canım inşallah..
Evet canım, değer Yüksel olunca anne karnında tutunma zorlaşıyormuş bence biz doktor ile uzun görüştük bu son tedavimiz dedik ondan şansa atmadı herşey
Tam istedi değer olarak ondan neyse Bakalım inşallah düşer değer

amin teşekkür ederim bende onun için yazmak istedim tüm umutla bekleyen sürekli internette araştırma yapan arkadaşlar için benim embriyolar birbirinden kötüydü ama sonuç güzel oldu.herkesin bünyesi farklı ona iyi gelen sana iyi gelmeyebilir ama kısmetin önüne geçilmiyor Allahım herkese nasip etsin inşallah

öhhö öhhöööö ben geldiimmmm hatunlarrrrr huuuuuu yavrusumu aldim geldim teyteyteyyyy
Hayirli olsun halidem yavrun seni hic birakmasin insallah cok sevindim bitanem
hayirli olsun sizin adiniza da cok sevindim rabbim tamamina erdirsin.benim transferim de 7 aralikta oldu

hep hayırlısı diye dua ediyoruz ozaman olmayınca hayırlısı bu değilmiş diyip kendimizi bir nebze olsun rahatlatabiliriz.Allah dayanma gücü versin canım çalışmıyorsan kendine oyalanacak birşeyler bulabilirsin mutlu olabileceğin zevk alabileceğin hobi veya kurslar olabilir sürekli düşünmemek daha faydalı olur gibi geliyor bana

çok rahat ve esnek insanların çok karışmadığı bir yerde çalışıyorum canım. Tüm gün ofisteyim ama çok rahatım.

canim surec oyle hep stres bekleyis ama dualarla bekle bebegini ve hep inan benim 2 kalite oldu ama hep elimi karnimda dua ettim hala oyleyim rabbimden gelecek nasibe inaniyoruz ve verme lutfunu istiyoruz insallah seninde sonucu guzel olacak sikma canini

CANIM ben ŞUBAT adetim ile Tedaviye başlayacağım insallh ben raporlu hastayım benim masraflar 2100 ilaç +hastane

canım hayırlı olur inaşallah tedavin. bende şubat adetimle başlıycam inşallah güzel haberler alırız. nerde başlıyacaksın sen tedavine karar verdinmi bende araştırıyorum ankaradayım

canım hayırlı olur inaşallah tedavin. bende şubat adetimle başlıycam inşallah güzel haberler alırız. nerde başlıyacaksın sen tedavine karar verdinmi bende araştırıyorum ankaradayım
Canım ben ikinci tüp bebek denemesi yapacağım trabzonda yapmıştım ilkini ikinciyi de aynı merkezde aynı doktor ile yapmayı düşünüyorum farklı yere gidince sil baştan olacak herşey en azından doktor tanıyor beni hangi ilaç ne iyi geliyor ondan dolayı canım. Senin adetin Şubat ın kaçında canım. Ben korunma hapı kullanıyorum bitince adet olacam muhtemelen 10 Şubat ile 15 Şubat arasında olurum adet

2. kalite 2 embriyo mu koyuldu canım. Bende dua ediyorum canım İnşallah rabbim kabul eder

kizlaaarrrr gunayduiiiiinnn :) benim 2.gunum bugun :) nasil da gecti zaman de mi ben hamileyim biliyo musunuz hemi de koskoca 2 gunluksiz napiyonuz nasilsiniz
Halidem hamilelik belirtileri neler?hergun bekliyorumwalla bende heyecan dorukta beliyorum.opunun 3 gunu ses yok..beklemekteyim sabirsizlikla

canım kan atıp sesi bebek ufak olduğu için çok dinletilmiyor genellikle ekrandan görülüyor. Çok şükür sende ekrandan gördün. Tabiki dua ederiz canım , sende bolca dinlen. İnşallah bu günler geçecek ve ilerde başkalarına teselli verdiğin anılar olacak.

merhaba kızlar, ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum, boğazım şiş yüzüm gözüm ateşler içinde, bu saate kadar kalkmadım yataktan, birşey de hazırlayıp yiyemedim, birazdan eşim gelcek de bişeyler hazırlayacak

Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine de bebişkonuzada :) Veee Eş'in görevleri başlar :)
Portakal sıksın güzelce vitamine dayan hemen iyileş gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…