Yok canım değerin 1 ve altı olması gerekiyormuş benim ki 1.26 ondan iptal oldu zaten. inşallah bu gün saymaların sonunda güzel sonuçlar alırız canım Sabredecez canım
Evet canım, değer Yüksel olunca anne karnında tutunma zorlaşıyormuş bence biz doktor ile uzun görüştük bu son tedavimiz dedik ondan şansa atmadı herşeyaslında 1.26 da çok yüksek değil , doktorun tam emin olmak istedi demekki. Ahhh inşallah canım inşallah..
amin teşekkür ederim bende onun için yazmak istedim tüm umutla bekleyen sürekli internette araştırma yapan arkadaşlar için benim embriyolar birbirinden kötüydü ama sonuç güzel oldu.herkesin bünyesi farklı ona iyi gelen sana iyi gelmeyebilir ama kısmetin önüne geçilmiyor Allahım herkese nasip etsin inşallahcanım benim,
rabbim sağlıcakla geçirdiğin bir gebelik nasip etsin ve evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
İyiki yazdın iyiki lafı uzattın :) Umutla bekleyen , stressten kendinden geçen bir sürü kişi var burda. Bende onlardan biriyim. Çok şükür rabbim sana nasip etti, devamını da hayırlısı ile sağlıklıca nasip etsin bizlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Hayirli olsun halidem yavrun seni hic birakmasin insallah cok sevindim bitanemöhhö öhhöööö ben geldiimmmm hatunlarrrrr huuuuuuyavrusumu aldim geldim teyteyteyyyy
hayirli olsun sizin adiniza da cok sevindim rabbim tamamina erdirsin.benim transferim de 7 aralikta oldumerhaba
ben ilk defa forumlara katılıp yazı yazıyorum.Öncelikle tüm evlat hasreti çekenlerin Allah yardımcısı olsun ve en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi olmalarını diliyorum.Bende 10 yıllık bir özlem çektim.36 yaşındayım bir çok defa doktora gidip sonunu getirmeden bıraktık tedavimizi.1 kere aşılama yapıldı.Sonuç negatif.Bizimle aynı özlemi çeken çoooook sevgili arkadaşlarımız tedaviye başlayıp bizi de yönlendirdikten sonra 24 kasım 2014 de tüp bebek maratonuna başladık.İğneler kullandık sonra yumurta toplama işlemi ve dölleme.Hergün arayıp bilgilendirme yaptılar ve 1.gün gelen telefon 7 tane yumurta toplandı 6 sı döllendi fakat 2 tanesi hayata tutundu (sağlık olsun buna da şükür) ama 2.gün gelen telefon canımı sıkmaya yetti hayata tutunan 2 embriyonun durumu kötü buda yumurta kaynaklı olan bir sorun yumurtalar sağlıksız 7 aralık transfer için sizi buraya bekliyoruz.Evet eşimle her türlü olasılığı düşünüp birbirimize destek olduk her şeye hazırlıklıyız ben güçlüyüm !!!!!! transfer günü gittik ameliyathane kıyafetlerini doktor gelmeden giydim bekliyorum kalbim pır pır.Beklenen an canım doktorum geldi embriyoların durumunu birde ondan dinledim durumu kötü olan embriyoların biri birinden daha kötü durumda ve güçlü olan ben istemiyorum transfer yaptırmayacağım diye hırlıyorum.Madem durumları kötü neden yaptırıp sonucu kötü olacağını bile bile bu süreci yaşıyım ki diye hop oturup hop kalkıyorum.Ablam arkadaşım eşim dışarıda doktoru soru yağmuruna tutuyorlar nasıl neden niçin neler olur vb.......Sevgili doktorumun söylediği cümle asıl yaptırmaz ise onun için daha büyük bir pişmanlık olur.Gelip bana telkinde bulunmalarından sonra ameliyathanenin yolunu tuttuk.10 dakikada orada doktorumla konuştuktan (tek emriyo yerine 2 emriyo transfer) sonra işlem tamamlanıp bir anne adayı olarak oradan ayrıldık.10 gün sonra gebelik testi yapılacak asıl geçecek bu zaman veeee test günü sonuç pozitif yuppi 2 gün sonra test yeniden artış olup olmadığına bakılacak test günü artış olmuş ben şoktayım inanamıyorum.15 gün son keseyi görebilmek için doktorun yolunu tutuyoruz yok kese bulanık görünmüyor benim moral yeniden eksilerde 1 hafta sonra tekrar gidilecek doktora.1 hafta sonra evet bu sefer biraz net bir ara kalp atışını bile gördük :)) ama 1 hafta sonra tekrar doktorum gelişiminden emin olmalıyım dedi.Gittik bu sefer benim umutsuz embriyoların 1 tanesinin tutunduğunun ve gelişiminde şimdilik bir sıkıntı olmadığının müjdesini verdi doktorum.çok şükür.Tabi Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.
Kusura bakmayın çok uzattım.Konunun özü Allahtan umut kesilmez yüce rabbim eğer onu nasip etti ise hiç bir şeyin önemi yok.
Tekrar Allah tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin inşallah
hep hayırlısı diye dua ediyoruz ozaman olmayınca hayırlısı bu değilmiş diyip kendimizi bir nebze olsun rahatlatabiliriz.Allah dayanma gücü versin canım çalışmıyorsan kendine oyalanacak birşeyler bulabilirsin mutlu olabileceğin zevk alabileceğin hobi veya kurslar olabilir sürekli düşünmemek daha faydalı olur gibi geliyor banacanım ben niye böyle oldum hiç anlamıyorumSürekli bi ağlama moduna girdim.Ya 3 yumurta dan boş çıkan olursa ya 3üde sağlıklı olmazsa vs vs ... Sıyırdım akimelim yaa ((((
Rabbim nasip edecekse olacak benim elimden gelen bir şey yok biliyorum... Allahım içimi ferahlatsın inşallah.
Canım benim Allah bebeğini sağlıcakla dünyaya getirmeni nasip etsin. Hep dualarımdasınız..
hep hayırlısı diye dua ediyoruz ozaman olmayınca hayırlısı bu değilmiş diyip kendimizi bir nebze olsun rahatlatabiliriz.Allah dayanma gücü versin canım çalışmıyorsan kendine oyalanacak birşeyler bulabilirsin mutlu olabileceğin zevk alabileceğin hobi veya kurslar olabilir sürekli düşünmemek daha faydalı olur gibi geliyor bana
canim surec oyle hep stres bekleyis ama dualarla bekle bebegini ve hep inan benim 2 kalite oldu ama hep elimi karnimda dua ettim hala oyleyim rabbimden gelecek nasibe inaniyoruz ve verme lutfunu istiyoruz insallah seninde sonucu guzel olacak sikma caninicanım ben niye böyle oldum hiç anlamıyorumSürekli bi ağlama moduna girdim.Ya 3 yumurta dan boş çıkan olursa ya 3üde sağlıklı olmazsa vs vs ... Sıyırdım akimelim yaa ((((
Rabbim nasip edecekse olacak benim elimden gelen bir şey yok biliyorum... Allahım içimi ferahlatsın inşallah.
Canım benim Allah bebeğini sağlıcakla dünyaya getirmeni nasip etsin. Hep dualarımdasınız..
CANIM ben ŞUBAT adetim ile Tedaviye başlayacağım insallh ben raporlu hastayım benim masraflar 2100 ilaç +hastane
Canım ben ikinci tüp bebek denemesi yapacağım trabzonda yapmıştım ilkini ikinciyi de aynı merkezde aynı doktor ile yapmayı düşünüyorum farklı yere gidince sil baştan olacak herşey en azından doktor tanıyor beni hangi ilaç ne iyi geliyor ondan dolayı canım. Senin adetin Şubat ın kaçında canım. Ben korunma hapı kullanıyorum bitince adet olacam muhtemelen 10 Şubat ile 15 Şubat arasında olurum adetcanım hayırlı olur inaşallah tedavin. bende şubat adetimle başlıycam inşallah güzel haberler alırız. nerde başlıyacaksın sen tedavine karar verdinmi bende araştırıyorum ankaradayım
canim surec oyle hep stres bekleyis ama dualarla bekle bebegini ve hep inan benim 2 kalite oldu ama hep elimi karnimda dua ettim hala oyleyim rabbimden gelecek nasibe inaniyoruz ve verme lutfunu istiyoruz insallah seninde sonucu guzel olacak sikma canini
Kızlar bende doktardaydim bugün, ignelerden sonra kanamam bitmiştir DİE ümit ettim ama kesenin arkasında kanamam var fazlacakalp atışını gecen hafta duymuştum ama bu gün sadece gore bildim isik gibi yanıp sonuodu duyamadim DİE üzüldüm... Düşük tehlikem hala var haftaya duyamazsak sıkınti dedi doktorun (( hersey Allahtan Rabbim dusurmicekse dusurmicek biliyorum can veren Rabbim hayatta versin yavruma.. Yalvaririm dua eedin bana ismen çok ihtiyacım var
Halidem hamilelik belirtileri neler?hergun bekliyorumkizlaaarrrr gunayduiiiiinnn :) benim 2.gunum bugun :) nasil da gecti zaman de miben hamileyim biliyo musunuz hemi de koskoca 2 gunluk siz napiyonuz nasilsiniz
evet canim yarin kese gormek icin randevum var sanirim teki benimle2. kalite 2 embriyo mu koyuldu canım. Bende dua ediyorum canım İnşallah rabbim kabul eder
evet canim yarin kese gormek icin randevum var sanirim teki benimle
kıızz bak bakıyım kulak memen kulak memesi yumuşaklığında mı? o zan kesin hamilesinkizlaaarrrr gunayduiiiiinnn :) benim 2.gunum bugun :) nasil da gecti zaman de miben hamileyim biliyo musunuz hemi de koskoca 2 gunluk siz napiyonuz nasilsiniz
merhaba kızlar, ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum, boğazım şiş yüzüm gözüm ateşler içinde, bu saate kadar kalkmadım yataktan, birşey de hazırlayıp yiyemedim, birazdan eşim gelcek de bişeyler hazırlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?