ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

fistik cook gecmis olsun yaaa Allahim Şafi isminin hurmetine sifalar versin insallahhjhjjh... herifine soyle tez gelip sana baksin :) bu arada hemen baktim kulagimin memesine.evet tam kulak memisi kivsminda kesinlikle hamisim yaaaaw

kıızz bak bakıyım kulak memen kulak memesi yumuşaklığında mı? o zan kesin hamilesin

Burcu canimcim inssllah Mevlam bebisini size bagislar. Kanaman dura; yuzen gule insallah. Mevlam sıkintilarini hafiflete dar gunlere koymaya seni insallahhhhhh. Aaaaaaaaaamiiiinnnn

Geçmis olsun canım dikkat et kendine bebeğine bol bol vitamin al

çok güzel bi rüya gördüm, bebeğimi kucağıma almışım ilk defa emzirecekmişim yanımda ablam var yapabilecekmiyim abla diyorum, yaparsın yaparsın diyo, göğsümü ağzına verir vermez öyle bi emiyoki, resmen damarlarımdan sütün çıkışını hissediyorum, sonra çakiyo ağzını dudağının kenarnda bi damla süt var gülümsüyo bana,
ayyy çok güzeldi, yuvarlak yüzlü, tombik bembeyaz, kahverengi gözlü bir bebekti

kiz daha transferin 2.gunu. belirtiler konusunda geyik yapiyoz ama merserayin dedigi gibi kulak memem kulak memesi kivaminda plmakla borlikte kaba etimin de oldukca kaba oldugunu farkettim.kesin hamileyim ya huu komsulaaaaarrrr
Halidem hamilelik belirtileri neler?hergun bekliyorumwalla bende heyecan dorukta beliyorum.opunun 3 gunu ses yok..beklemekteyim sabirsizlikla

kiz

Rüyaların gerçek olur inşallah da yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla. Allah tamamına erdirsin inşallah.Geçmiş olsun bu arada...

canım benimde 16-18 şubat bakalım benimde ilk denemem inşallah rabbim kısmet eder.

çok güzel bir rüya rabbim hayır edip nasiğ etsin inş.

Kızlaaaar... Dün opum vardı. 12 tane yumurtam toplandı. 8 tanesi döllenebilir nitelikteymiş. 4 tanesi iyi kalite döllenmiş. 4 tanesi de döllenme aşamasındaymış. Cumartesi tekrar arayıp bilgilendirecekler. Heyecandan ölecektim, telefon çalınca ama galiba hemen transfer olmayacak. Bir daha ki adetimden sonra olacak. Hem rahim dinlensin hem de doktor dondurarak yaptıkları transferde daha iyi sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Hayırlısı sonuç iyi olsun da ben beklerim bir ay daha. Dua edin nolur.

Canım çok sevindim gözun aydın herşey Güzel gidiyor bence ohhh ne güzel doktorun öyle uygun gördüyse demek ki daha başarılı oluyor canım olsun bir dahaki adetin ne zaman

Canım çok sevindim gözun aydın herşey Güzel gidiyor bence ohhh ne güzel doktorun öyle uygun gördüyse demek ki daha başarılı oluyor canım olsun bir dahaki adetin ne zaman
Çok sağol canım. 13-15 şubat gibi adet olucam. Ondan sonra başlar herhalde tedavi. İnşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.

ayy cok guzel bibruya yaa. Mevlam hayirlara cikarsin hayirlarla bebegini kucagina almana vesile olsunninsallahhhh

ooo tamam merseray gibi belirtiler bulmaya baslarim artikin :) kasimin altinda gozum var da ilk belirti olabilir haha :)

canım hayırlı olsun. yazının bırınde tup bebekten sonra bı saat yol tuttu demıssın. transferden sonra yola çıkılmasında sakınca var mı. bende ıl merkezıne 1 saat uzaklıktayım. transferden sonra bı hafta annemlerde kalmayı dusunuyodum.

subat ayıyla bısmıllah deyıp başlayacağız. ılk denememız olacak. yüregım kıpır kıpır. cok korkuyor cok heyecenlanıyorum.ağrılar sızılar anestezıler umurumda degıl. benım korkum ya tutunmazsa... ondan sonra hayatımı nasıl devam ettırırım dıyorum. cunku cok umutluyum olur dıyorum ama burda yazılanları okuyunca genelde arkadaşların 2,3,4 hatta 5. denemelerınde hamıle kaldıklarını goruyorum. cok umutlanmasam mı dıyorum.

rüyalarıma gırdı artık bı koşturma bı telaş var hep rüyalarımda tup bebekle ılgılı:) bu ısı bu kadar kafama takmama rağmen ılk defa rüyamda bı bebek gordum. hayırlısı ınsallah.

bu süreçte yenmesı yenmemesı gereken yıyecekler var mı. vıtamınımızi 3 aydır kullanıyoruz. onun dışında yaptıgımz bse yok.

bır de sormak ıstedıgım. bu yumurtalar toplandıktan sonra dıyelım kı 15 yumurta. hepsını mı döllüyorlar. dondurma ıslemı döllenen yumurtalardan mı olusuyo yoksa artan yumurtaları dırekt dondurup zamanı gelınce mı döllüyorlar.

benım yasım 26 altı bı embrıyo transfer edılecekms yasa geregı. herkeste böyle degıl mı. doktorum ıkız gebelıklerın rısklerı var dedı. 35 yasın ustundekılere ıkı embrıyo transfer edılıyomus.

transferden kac gun sonra ıdrar testı yapılıo bıde. cok soru sordum kızlar kusura bakmayın

Canım hayırlı uğurlu olsun yumoşların.. Yolu yarısı bitti çok şükür :) Sağlıklıca hepsi döllensin , transfer edilenlerde tuttunsun inşallah. Geç de güç de olmasın canım

üzülme canım rabbim bebeğini sana bağışlasın çok zor bir süreç tabi ama tevekkülü ve sabrı sakın bırakma

canim benim. benim de yasim 29 30 diyelim buna :) benim de ilk denemem. istanbulda oldum tedavimi ve misafirhanede ile hastane arasi 1saatti. oncelikle kendi yediklerimden bahsediyim . tedaviye baslamadan once ari sutu bal polen karisimi alip ona basladim 1ay onceden. her gun sabah ac karna 1 2 incir aksam yatmadan once 1 2 incir yedim. folik asit ictim. omega 3 ictim. Allaha sukurler olsun 15 yumurtam oldu. sordugun soruya gelince canim yumurtalar toplanir .o anda esin de sperm verir. senden yumurta topladiklarinda hangisi olgun hangisi bos bilinmez.sadece yumurtalarin toplanmasi yapolir. dollenmeye tabi tutarlar. Ertesi gun seni arayip kacinin dollendigini soylerler. bizim Allaha sukurler olsun 13tanesi dollenmisti.
bu benim tedavimde yasadiklarim. belki baska islemlerde vardir ama ben bilemiyorum onlari. yani bazi arkadaslarin esi azosperm oluyomus.ameliyatla sperm alip dondurup sonraki ay dollenme oluyomus.ama sizin durumu bilemedigim icin kendi tefavimi anlatim sana. transfer sonrasi yarim saat yatiriyolar.sonra eve yolluyolar cunku yatmak gebeligi arttirmiyormus. 1 saat yol trafikten oturu tuttu bizim.yoksa 20dakikalik yer.yavas yavas gidersen cakira cukura dusmezsen bise olmaz heralde.

kizlaaarrrr gunayduiiiiinnn :) benim 2.gunum bugun :) nasil da gecti zaman de mi ben hamileyim biliyo musunuz hemi de koskoca 2 gunluksiz napiyonuz nasilsiniz

geçmiş olsun canım bende dün öleydim bugün bıraz daha ıyıyım bol bol c vitamini al ılık ballı süt iç rabbım cabucak şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…