merhaba kızlar, ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum, boğazım şiş yüzüm gözüm ateşler içinde, bu saate kadar kalkmadım yataktan, birşey de hazırlayıp yiyemedim, birazdan eşim gelcek de bişeyler hazırlayacak
kıızz bak bakıyım kulak memen kulak memesi yumuşaklığında mı? o zan kesin hamilesin
Geçmis olsun canım dikkat et kendine bebeğine bol bol vitamin almerhaba kızlar, ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum, boğazım şiş yüzüm gözüm ateşler içinde, bu saate kadar kalkmadım yataktan, birşey de hazırlayıp yiyemedim, birazdan eşim gelcek de bişeyler hazırlayacak
Halidem hamilelik belirtileri neler?hergun bekliyorumwalla bende heyecan dorukta beliyorum.opunun 3 gunu ses yok..beklemekteyim sabirsizlikla
Rüyaların gerçek olur inşallah da yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla. Allah tamamına erdirsin inşallah.Geçmiş olsun bu arada...çok güzel bi rüya gördüm, bebeğimi kucağıma almışım ilk defa emzirecekmişim yanımda ablam var yapabilecekmiyim abla diyorum, yaparsın yaparsın diyo, göğsümü ağzına verir vermez öyle bi emiyoki, resmen damarlarımdan sütün çıkışını hissediyorum, sonra çakiyo ağzını dudağının kenarnda bi damla süt var gülümsüyo bana,
ayyy çok güzeldi, yuvarlak yüzlü, tombik bembeyaz, kahverengi gözlü bir bebekti
Canım ben ikinci tüp bebek denemesi yapacağım trabzonda yapmıştım ilkini ikinciyi de aynı merkezde aynı doktor ile yapmayı düşünüyorum farklı yere gidince sil baştan olacak herşey en azından doktor tanıyor beni hangi ilaç ne iyi geliyor ondan dolayı canım. Senin adetin Şubat ın kaçında canım. Ben korunma hapı kullanıyorum bitince adet olacam muhtemelen 10 Şubat ile 15 Şubat arasında olurum adet
merhaba kızlar, ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum, boğazım şiş yüzüm gözüm ateşler içinde, bu saate kadar kalkmadım yataktan, birşey de hazırlayıp yiyemedim, birazdan eşim gelcek de bişeyler hazırlayacak
çok güzel bi rüya gördüm, bebeğimi kucağıma almışım ilk defa emzirecekmişim yanımda ablam var yapabilecekmiyim abla diyorum, yaparsın yaparsın diyo, göğsümü ağzına verir vermez öyle bi emiyoki, resmen damarlarımdan sütün çıkışını hissediyorum, sonra çakiyo ağzını dudağının kenarnda bi damla süt var gülümsüyo bana,
Aynı zamanda başlıyoruz o zaman inşallah ayy çok sevindim herkesin tedavisi bitti bi ben varım bi de deniz var şimdi sen geldin iyi oldu canımcanım benimde 16-18 şubat bakalım benimde ilk denemem inşallah rabbim kısmet eder.
Canım çok sevindim gözun aydın herşey Güzel gidiyor bence ohhh ne güzelKızlaaaar... Dün opum vardı. 12 tane yumurtam toplandı. 8 tanesi döllenebilir nitelikteymiş. 4 tanesi iyi kalite döllenmiş.4 tanesi de döllenme aşamasındaymış. Cumartesi tekrar arayıp bilgilendirecekler. Heyecandan ölecektim, telefon çalınca ama galiba hemen transfer olmayacak. Bir daha ki adetimden sonra olacak. Hem rahim dinlensin hem de doktor dondurarak yaptıkları transferde daha iyi sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Hayırlısı sonuç iyi olsun da ben beklerim bir ay daha. Dua edin nolur.
Çok sağol canım. 13-15 şubat gibi adet olucam. Ondan sonra başlar herhalde tedavi. İnşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.Canım çok sevindim gözun aydın herşey Güzel gidiyor bence ohhh ne güzeldoktorun öyle uygun gördüyse demek ki daha başarılı oluyor canım olsun bir dahaki adetin ne zaman
çok güzel bi rüya gördüm, bebeğimi kucağıma almışım ilk defa emzirecekmişim yanımda ablam var yapabilecekmiyim abla diyorum, yaparsın yaparsın diyo, göğsümü ağzına verir vermez öyle bi emiyoki, resmen damarlarımdan sütün çıkışını hissediyorum, sonra çakiyo ağzını dudağının kenarnda bi damla süt var gülümsüyo bana,
ooo tamam merseray gibi belirtiler bulmaya baslarim artikin :) kasimin altinda gozum var da ilk belirti olabilir haha :)
Kızlaaaar... Dün opum vardı. 12 tane yumurtam toplandı. 8 tanesi döllenebilir nitelikteymiş. 4 tanesi iyi kalite döllenmiş.4 tanesi de döllenme aşamasındaymış. Cumartesi tekrar arayıp bilgilendirecekler. Heyecandan ölecektim, telefon çalınca ama galiba hemen transfer olmayacak. Bir daha ki adetimden sonra olacak. Hem rahim dinlensin hem de doktor dondurarak yaptıkları transferde daha iyi sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Hayırlısı sonuç iyi olsun da ben beklerim bir ay daha. Dua edin nolur.
canım hayırlı olsun. yazının bırınde tup bebekten sonra bı saat yol tuttu demıssın. transferden sonra yola çıkılmasında sakınca var mı. bende ıl merkezıne 1 saat uzaklıktayım. transferden sonra bı hafta annemlerde kalmayı dusunuyodum.
subat ayıyla bısmıllah deyıp başlayacağız. ılk denememız olacak. yüregım kıpır kıpır. cok korkuyor cok heyecenlanıyorum.ağrılar sızılar anestezıler umurumda degıl. benım korkum ya tutunmazsa... ondan sonra hayatımı nasıl devam ettırırım dıyorum. cunku cok umutluyum olur dıyorum ama burda yazılanları okuyunca genelde arkadaşların 2,3,4 hatta 5. denemelerınde hamıle kaldıklarını goruyorum. cok umutlanmasam mı dıyorum.
rüyalarıma gırdı artık bı koşturma bı telaş var hep rüyalarımda tup bebekle ılgılı:) bu ısı bu kadar kafama takmama rağmen ılk defa rüyamda bı bebek gordum. hayırlısı ınsallah.
bu süreçte yenmesı yenmemesı gereken yıyecekler var mı. vıtamınımızi 3 aydır kullanıyoruz. onun dışında yaptıgımz bse yok.
bır de sormak ıstedıgım. bu yumurtalar toplandıktan sonra dıyelım kı 15 yumurta. hepsını mı döllüyorlar. dondurma ıslemı döllenen yumurtalardan mı olusuyo yoksa artan yumurtaları dırekt dondurup zamanı gelınce mı döllüyorlar.
benım yasım 26 altı bı embrıyo transfer edılecekms yasa geregı. herkeste böyle degıl mı. doktorum ıkız gebelıklerın rısklerı var dedı. 35 yasın ustundekılere ıkı embrıyo transfer edılıyomus.
transferden kac gun sonra ıdrar testı yapılıo bıde. cok soru sordum kızlar kusura bakmayın
kizlaaarrrr gunayduiiiiinnn :) benim 2.gunum bugun :) nasil da gecti zaman de miben hamileyim biliyo musunuz hemi de koskoca 2 gunluk siz napiyonuz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?