ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim biz de sorun yok sebepsiz infertilite 4 yıldır uğraşıyoruz ama bi türlü olmadı. Ben 3 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı. Öyle düşünme canım evlilik böyle bişey iyigun kötü gün hep paylaşım gerektiriyor. Eşinde de sorun olabilirdi erkek faktörlü olanların işi daha zor. En azından kadında yumurta varsa çözüm daha kolay. Bak bizde sorun yok yumurta var Sperm var ama bebek gelmiyo bi türlü bulusamiyorlar:) Rabbim verecek olduktan sonra sorun olsa da bi şekilde verir ama zamanı var demekki. Allah kimseyi bebek kokusundan mahrum birakmasin

Mas

ayyy ne kadar mutlu oldum anlatamammm :) cok sagol canim benimmm. Sen simdi beni nasil sevindirdi isen Mevlam da seni insallah sevindirsin. Guzel gozlerini guzel yuzunu gulmelerden ayirmasin insallahhhh
M

Maşallah canım aklımda kalmıştın sana dua ettim akşam yatmadan. Alla hm Halide arkadaşımın bebeklerinin tutunmasını nasip et dedim. İnşallah tutunurlar hayırlı haberler verirsin bize

Y yenibidunya canim zaten transfere girerken birkac defa idrar durumuma baktilar. ve cok fazla idrara sıkışık halde transferw girmedim yani iyiydi durumum cok sukur :) ama 1 saat dolunca varyaaaaaa lavaboya bi gittim kiii sorma :) zannettim 3gun isiyicem afedersin

CNM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH İYİ SONUÇLARIN OLSUN...

:
:)))) ben normalde de çok sık gidiyorum VC ye ben de transfer öncesi çok kötüyüm diye biraz bosalltirdilar ama yine de çok zor dayanmistm belki de bebislerim ondan tutunamadı

Halide hadi gozun aydin canim bebegini alip gelmisin sendende guzel haberi bekliyoruz kendine cok dikkat et canim 3-4 gun gunde 2 dilim ananas yemeye calis

Halide hadi gozun aydin canim bebegini alip gelmisin sendende guzel haberi bekliyoruz kendine cok dikkat et canim 3-4 gun gunde 2 dilim ananas yemeye calis

camim insallah guzel jaber vermek nasip olur da ben gunluk 2 3 dilim ananas yiyprum.zararli mi???

Yok canim zararli olurmu aksine tutunmayi kolaylastiriyor..ama 4.gunden sonra yeme canim

camim insallah guzel jaber vermek nasip olur da ben gunluk 2 3 dilim ananas yiyprum.zararli mi???

Yok canim zararli olurmu aksine tutunmayi kolaylastiriyor..ama 4.gunden sonra yeme canim

Kızlar merhaba,
bu ananas mevzusu benim kafamı çok karıştırdı ve çok araştırdım. Türk siteleri ananas yiyin derken yabancı siteler 1 ananası 5 e bölüp günde 1 dilim yiyin diyor.

:

:)))) ben normalde de çok sık gidiyorum VC ye ben de transfer öncesi çok kötüyüm diye biraz bosalltirdilar ama yine de çok zor dayanmistm belki de bebislerim ondan tutunamadı

yok canim yaa niye ondan tutunmamis olsun. Onlarin vakti saati gelmemistir ondan. yoksaaa hele vakitleri gelmis olaydiii oooo istersen amuda kalk.onlar yine gelirdi sana sekerrr

Amiinnn arkadaşım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah!

Amiiinnn... Allah tan ümit kesilmez, saglıkla kucagına alasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…