- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Canim biz de sorun yok sebepsiz infertilite 4 yıldır uğraşıyoruz ama bi türlü olmadı. Ben 3 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı. Öyle düşünme canım evlilik böyle bişey iyigun kötü gün hep paylaşım gerektiriyor. Eşinde de sorun olabilirdi erkek faktörlü olanların işi daha zor. En azından kadında yumurta varsa çözüm daha kolay. Bak bizde sorun yok yumurta var Sperm var ama bebek gelmiyo bi türlü bulusamiyorlar:) Rabbim verecek olduktan sonra sorun olsa da bi şekilde verir ama zamanı var demekki. Allah kimseyi bebek kokusundan mahrum birakmasinYok benim üçüncü birisi dış gebelik ikisi negatif malesef , aslında bir sure ara vermek isterdim ama yumurtalık rezerv azlığı var bende bu moral de de tekrar denemek nasıl olacak hiç bilmiyorum kafam çok karışık, en kötüsü de eşim için çok üzülüyorum benim rahatsızlıklarımin cezasını O da çekiyorsenin sorunun ne kaçın denemen, allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım aklımda kalmıştın sana dua ettim akşam yatmadan. Alla hm Halide arkadaşımın bebeklerinin tutunmasını nasip et dedim. İnşallah tutunurlar hayırlı haberler verirsin bizeöhhö öhhöööö ben geldiimmmm hatunlarrrrr huuuuuuyavrusumu aldim geldim teyteyteyyyy
hastaneye 12de gittik. ultrasona aldilar.idrar durumuna baktilar gayet iyi dediler. oyle aman aman da su icmemistim haasonra beklemeye basladim. 15 dakikada bi beni aldilar kontrole. once yarim bardak bosalttim.sonraki 15dakikada 1bucuk bardak daha bosalttim onu yaparken bi ara cok korktum dedim simdi hepsini bosaltirsammm neyse efenim sonra esimle beni odaya aldilar.embriyolarimiz hakkinda bilgi verdiler.4 tane birinci kalite embriyomuz donduruldu cok sukur 5.gun AA kalite transfer edildi hoca kolay transfer oldu dedi sonra sedye ile odama cikardilar.1saat yattim ve sonra kalkip cise gittim. ustumu giydimmm sonraaa 1 saat yol tuttu.misafirhaneye geldik.restoraninda yemek yeyip simdi de odaya geldikkk. Allahima sukurler olsunnnnnn bu gunleri de gorduk [/QUOTE
nasıl dayandin 1 saat cisini yapmadan ben odaya alındım zaten zor tutuyodm çok sanncım vardı sürgü koyduk 10 dk sonra. Ben hastanede 2 saat yattım tam 6 defa cisim gelmişti Afedersin. :)
M
Maşallah canım aklımda kalmıştın sana dua ettim akşam yatmadan. Alla hm Halide arkadaşımın bebeklerinin tutunmasını nasip et dedim. İnşallah tutunurlar hayırlı haberler verirsin bize
Kızlaaaar... Dün opum vardı. 12 tane yumurtam toplandı. 8 tanesi döllenebilir nitelikteymiş. 4 tanesi iyi kalite döllenmiş.4 tanesi de döllenme aşamasındaymış. Cumartesi tekrar arayıp bilgilendirecekler. Heyecandan ölecektim, telefon çalınca ama galiba hemen transfer olmayacak. Bir daha ki adetimden sonra olacak. Hem rahim dinlensin hem de doktor dondurarak yaptıkları transferde daha iyi sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Hayırlısı sonuç iyi olsun da ben beklerim bir ay daha. Dua edin nolur.
:)))) ben normalde de çok sık gidiyorum VC ye ben de transfer öncesi çok kötüyüm diye biraz bosalltirdilar ama yine de çok zor dayanmistm belki de bebislerim ondan tutunamadıY yenibidunya canim zaten transfere girerken birkac defa idrar durumuma baktilar. ve cok fazla idrara sıkışık halde transferw girmedim yani iyiydi durumum cok sukur :) ama 1 saat dolunca varyaaaaaa lavaboya bi gittim kiii sorma :) zannettim 3gun isiyicem afedersin
Aynı zamanda başlıyoruz o zaman inşallah ayy çok sevindim herkesin tedavisi bitti bi ben varım bi de deniz var şimdi sen geldin iyi oldu canım
Amin canım inşallahAYNEN CNM BENDE COK SEVİNDİM.. PAYLAŞIMLARIMIZ OLUR. İNŞALLAH GÖBÜŞDAŞ OLURUZ.
Halide hadi gozun aydin canim bebegini alip gelmisinsendende guzel haberi bekliyoruz kendine cok dikkat et canim 3-4 gun gunde 2 dilim ananas yemeye calis
camim insallah guzel jaber vermek nasip olur da ben gunluk 2 3 dilim ananas yiyprum.zararli mi???
Yok canim zararli olurmu aksine tutunmayi kolaylastiriyor..ama 4.gunden sonra yeme canim
:
:)))) ben normalde de çok sık gidiyorum VC ye ben de transfer öncesi çok kötüyüm diye biraz bosalltirdilar ama yine de çok zor dayanmistm belki de bebislerim ondan tutunamadı
tamamdirrr sekerr baska nelere dikkat ediyimm??Yok canim zararli olurmu aksine tutunmayi kolaylastiriyor..ama 4.gunden sonra yeme canim
kabak çekirdeği ve havuç suyu da tavsiye edilen gıdalar arasındatamamdirrr sekerr baska nelere dikkat ediyimm??
kabak çekirdeği ve havuç suyu da tavsiye edilen gıdalar arasında
Amin canımmmmm :)havuc suyu sabah ac karna oglen ve aksam 1er bardak iciyorum. Allahimmmm hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar versin insallahhhh cumlemize bacilarr
Amiinnn arkadaşım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah!en güzel en kolay kısmı anestezi :))))
Canım sadece on beş dakika uyutuyorlar doz çok az. Sonra biri omzuna dokunup adını söylüyor ve hemen ayılıyorsun :)
Hiç merak etme herşey çok kolay ve güzel olacak. Yumurta sayın çok güzel şansın çok yüksek :)
Amiiinnn... Allah tan ümit kesilmez, saglıkla kucagına alasın inşallah.merhaba
ben ilk defa forumlara katılıp yazı yazıyorum.Öncelikle tüm evlat hasreti çekenlerin Allah yardımcısı olsun ve en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi olmalarını diliyorum.Bende 10 yıllık bir özlem çektim.36 yaşındayım bir çok defa doktora gidip sonunu getirmeden bıraktık tedavimizi.1 kere aşılama yapıldı.Sonuç negatif.Bizimle aynı özlemi çeken çoooook sevgili arkadaşlarımız tedaviye başlayıp bizi de yönlendirdikten sonra 24 kasım 2014 de tüp bebek maratonuna başladık.İğneler kullandık sonra yumurta toplama işlemi ve dölleme.Hergün arayıp bilgilendirme yaptılar ve 1.gün gelen telefon 7 tane yumurta toplandı 6 sı döllendi fakat 2 tanesi hayata tutundu (sağlık olsun buna da şükür) ama 2.gün gelen telefon canımı sıkmaya yetti hayata tutunan 2 embriyonun durumu kötü buda yumurta kaynaklı olan bir sorun yumurtalar sağlıksız 7 aralık transfer için sizi buraya bekliyoruz.Evet eşimle her türlü olasılığı düşünüp birbirimize destek olduk her şeye hazırlıklıyız ben güçlüyüm !!!!!! transfer günü gittik ameliyathane kıyafetlerini doktor gelmeden giydim bekliyorum kalbim pır pır.Beklenen an canım doktorum geldi embriyoların durumunu birde ondan dinledim durumu kötü olan embriyoların biri birinden daha kötü durumda ve güçlü olan ben istemiyorum transfer yaptırmayacağım diye hırlıyorum.Madem durumları kötü neden yaptırıp sonucu kötü olacağını bile bile bu süreci yaşıyım ki diye hop oturup hop kalkıyorum.Ablam arkadaşım eşim dışarıda doktoru soru yağmuruna tutuyorlar nasıl neden niçin neler olur vb.......Sevgili doktorumun söylediği cümle asıl yaptırmaz ise onun için daha büyük bir pişmanlık olur.Gelip bana telkinde bulunmalarından sonra ameliyathanenin yolunu tuttuk.10 dakikada orada doktorumla konuştuktan (tek emriyo yerine 2 emriyo transfer) sonra işlem tamamlanıp bir anne adayı olarak oradan ayrıldık.10 gün sonra gebelik testi yapılacak asıl geçecek bu zaman veeee test günü sonuç pozitif yuppi 2 gün sonra test yeniden artış olup olmadığına bakılacak test günü artış olmuş ben şoktayım inanamıyorum.15 gün son keseyi görebilmek için doktorun yolunu tutuyoruz yok kese bulanık görünmüyor benim moral yeniden eksilerde 1 hafta sonra tekrar gidilecek doktora.1 hafta sonra evet bu sefer biraz net bir ara kalp atışını bile gördük :)) ama 1 hafta sonra tekrar doktorum gelişiminden emin olmalıyım dedi.Gittik bu sefer benim umutsuz embriyoların 1 tanesinin tutunduğunun ve gelişiminde şimdilik bir sıkıntı olmadığının müjdesini verdi doktorum.çok şükür.Tabi Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.
Kusura bakmayın çok uzattım.Konunun özü Allahtan umut kesilmez yüce rabbim eğer onu nasip etti ise hiç bir şeyin önemi yok.
Tekrar Allah tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?