ben ananası çok abartmadım, hergün bir dilim yedim, ama kabak çekirdeğinin daha etkili olduğuna inanıyorum, hergün bir kase çitledim, bitki çaylarında kahveden uzak dur, normal çayı da azalt. ceviz badem fındık fıstık karışımından bir avuç falan ye, abartma yalnız unutma ilk 3 ay kilo almak yoktamamdirrr sekerr baska nelere dikkat ediyimm??
ben ananası çok abartmadım, hergün bir dilim yedim, ama kabak çekirdeğinin daha etkili olduğuna inanıyorum, hergün bir kase çitledim, bitki çaylarında kahveden uzak dur, normal çayı da azalt. ceviz badem fındık fıstık karışımından bir avuç falan ye, abartma yalnız unutma ilk 3 ay kilo almak yokbir de kabız olma sakın, sabahları aç karnına 2-3 kuru kaysı ye mutlaka
kahveyi zar zor bıraktım ama çayı bırkamayom ben yaa
kız aynen öyle, bende çaysız duramıyorum ama vücutta demir eksikliğine neden oluyomuş zaten bende biraz kansızlık var, açık içmek gerekiyomş ama ben açık içemem. günde 2-3 bardaktan fazla içmemek lazımmışkiz ben ve caysizlikkkk amaninnnnn ben onsuz nasil duram :) oyle kotu ki her seyin yaninda guzel gidiyo cay
canim bende caydan vazgecemiyorum ama acik iciyorum bu arada senin transfer kacindaydi kese icin nezaman gideceksinben ananası çok abartmadım, hergün bir dilim yedim, ama kabak çekirdeğinin daha etkili olduğuna inanıyorum, hergün bir kase çitledim, bitki çaylarında kahveden uzak dur, normal çayı da azalt. ceviz badem fındık fıstık karışımından bir avuç falan ye, abartma yalnız unutma ilk 3 ay kilo almak yokbir de kabız olma sakın, sabahları aç karnına 2-3 kuru kaysı ye mutlaka
kahveyi zar zor bıraktım ama çayı bırkamayom ben yaa
benim transfer 6 ocakta oldu. kese görmeye gitmicem ben direkt kalp atışı görmeye gitcem canım 10 gün sonracanim bende caydan vazgecemiyorum ama acik iciyorum bu arada senin transfer kacindaydi kese icin nezaman gideceksin
Acaba bendemi oyle yapsam bir yandan gideyim diyorum bir yandan kalp icin bekleyeyim diyorum simdi gitmesem bir sikinti olursa uzulurum diyrum karar veremedimbenim transfer 6 ocakta oldu. kese görmeye gitmicem ben direkt kalp atışı görmeye gitcem canım 10 gün sonra
Canim gozun aydin minigin saglikla buyusun insallah normal ultrosanla mi gordu bende gitcemde kararsizim kalp atisi icin nezaman cagirdiKızlar selam
Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük,göremeyiz daha erken gibi geliyordu ama gördük bir tane :)
İnsallah dogum anilarimizi bebelerin cicilerini falanda konusmak nasip olur canim Rabbim guzelliklerle bebeklerimize kavustursun aminne guzel keseden kalptwn bahsediyonuz :) Ayselcim gozun aydin olsun insallah. acep bizlerde konusabilecek miyiz bebelerden:)
Bak benim içimi nasıl ferahlattın sen, seninki de öyle olsun inşallah. Bulutların üzerinde hisset, kuş gibi hafif geçsin, yumoşların sapasağlam olsun inşallah..canım ben niye böyle oldum hiç anlamıyorumSürekli bi ağlama moduna girdim.Ya 3 yumurta dan boş çıkan olursa ya 3üde sağlıklı olmazsa vs vs ... Sıyırdım akimelim yaa ((((
Rabbim nasip edecekse olacak benim elimden gelen bir şey yok biliyorum... Allahım içimi ferahlatsın inşallah.
Canım benim Allah bebeğini sağlıcakla dünyaya getirmeni nasip etsin. Hep dualarımdasınız..
Önce vajinal muayene yaptı orda görünce ultrasonlada karnımdanda baktı ve gördü.kalp atışı için 12 gün sonra gel dedi.senin transferin ne zaman yapılmıştıCanim gozun aydin minigin saglikla buyusun insallah normal ultrosanla mi gordu bende gitcemde kararsizim kalp atisi icin nezaman cagirdi
elbette konuşucaz,şüphen olmasın bundanne guzel keseden kalptwn bahsediyonuz :) Ayselcim gozun aydin olsun insallah. acep bizlerde konusabilecek miyiz bebelerden:)
Transfer 8ocakti sat 25 aralikÖnce vajinal muayene yaptı orda görünce ultrasonlada karnımdanda baktı ve gördü.kalp atışı için 12 gün sonra gel dedi.senin transferin ne zaman yapılmıştı
10 gün sonra senden bu muhabbete gircen merak etme, sonra da jonguil bize aynı cümleyi kurcakne guzel keseden kalptwn bahsediyonuz :) Ayselcim gozun aydin olsun insallah. acep bizlerde konusabilecek miyiz bebelerden:)
bilemicem canım sen nasıl istersen öyle yap, burda randevuları geç veriyolar o yüzden ben bekliyorum, bir sorunum da yok çok şükür o yüzden bekliyorum.Acaba bendemi oyle yapsam bir yandan gideyim diyorum bir yandan kalp icin bekleyeyim diyorum simdi gitmesem bir sikinti olursa uzulurum diyrum karar veremedim
Kızlar selam
Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük,göremeyiz daha erken gibi geliyordu ama gördük bir tane :)
canım prospektüsünü okusaydın yan etkilerinde varmıymış böyle bişey, sonuçta bu yumurta kalitesine etki eden bi ilaç hormonal değişiklikler yapabilir canım endişelenme bence, çok kafana takılıyosa druna bi sor istersenbenim yumurta kalitesiz olduğu için tedavim yarıda bırakılmıştı1 aydır dhea kullanıyorum 3 2-3 gündür gögüslerim acıyo bende daha önce hiç böyle birşey olmadı dhea nın böyle bi etkisi olabilir mi ? bugün sabahtan beri belim ağrıyo kasıklarımda batma oluyo ne biliym adet olucak gibi... ümitlenmiyorum çünkü ümitlenince sonuçta kötü olunca daha çok üzülüyorum bana birşey söyleyin dheanın etkisi mi ?
Sen keseyi görmüş olmalısın sanırım.çünkü benim transferim 13.ocakda yapılmıştı ve bugün gördük keseyiTransfer 8ocakti sat 25 aralik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?