- 28 Eylül 2014
- 95
- 161
- 28
- 46
Bende şaşırmadım desem yalan olur valla :)) biliyorsun ben biraz önden gidiyorum 8.günde hamileliği öğrendim 16.günde de keseyi gördüm :)) haftaya 2.kese için halaa ümidim var valla10 gün sonra senden bu muhabbete gircen merak etme, sonra da jonguil bize aynı cümleyi kurcakardından o da katılacak,, ben en tecrübeliniz olarak size ablalık yapcam burdan
bilemicem canım sen nasıl istersen öyle yap, burda randevuları geç veriyolar o yüzden ben bekliyorum, bir sorunum da yok çok şükür o yüzden bekliyorum.
şaka yapıyosunben o değerlerle senden baya baya 5'iz falan bekliyodum
valla ben ikiz olur diye tahmin ediyodum tatlım, sağlıklı hayırlı olsun da farketmez
Doktor kese icin cmtsi gel dedi ama kan degerimde bayagi artti madem bekledim kalp atisi icin beklesemmi bir hafta daha diye dusunmeye basladim birde il disindan gidip geliyoruz git gel yoruluyorumda beklesem aksilik cikmaz insSen keseyi görmüş olmalısın sanırım.çünkü benim transferim 13.ocakda yapılmıştı ve bugün gördük keseyi
Okudum canim göğüs hassasiyeti yok yarin arayacagim doktorumuMerserayyt: 39147171 .!.:canım prospektüsünü okusaydın yan etkilerinde varmıymış böyle bişey, sonuçta bu yumurta kalitesine etki eden bi ilaç hormonal değişiklikler yapabilir canım endişelenme bence, çok kafana takılıyosa druna bi sor istersen
Canımmm ne zaman başlıyosunOhh ne güzel topik hamiş kaynıyorbende geliyorum Peşinize bekleyin hamile kalan gidiyor kimse gitmesin burda yalnız kalırsam yumoşlar büyümez yumoş iyi olmayınca embırıyoda iyi gelişmez ona göre sizi sorumlu tutarım
Dhea kullanan bi arkadasa da sordum hassasiyet yapmadi dedi yaa acaba üff umitlenmek istemiyorum amaaa belim de agriyo bacaklarimda agriyo ama daha adetime 10 gun var yoksaa hamii... yok umitlenmiyorumcanım prospektüsünü okusaydın yan etkilerinde varmıymış böyle bişey, sonuçta bu yumurta kalitesine etki eden bi ilaç hormonal değişiklikler yapabilir canım endişelenme bence, çok kafana takılıyosa druna bi sor istersen
Canım daha var benim Şubat 10 ile 15 arası adet olmam lazım inşallah bir sorum olmazsa Şubat ortasında başlıyorum.Canımmm ne zaman başlıyosun
Canımm nasılsın nasıl gidiyo hamilelikne guzel keseden kalptwn bahsediyonuz :) Ayselcim gozun aydin olsun insallah. acep bizlerde konusabilecek miyiz bebelerden:)
Yaklaşmış kuzum yaCanım daha var benim Şubat 10 ile 15 arası adet olmam lazım inşallah bir sorum olmazsa Şubat ortasında başlıyorum.
Canım Evet az kaldı sayılır bakalım değerim düşükcek mi bu arada bugün diraz diye biri geldi benimle aynı tarihte tedaviye başlıyor yanımıza bir yandaş daha geldiYaklaşmış kuzum ya
İnşallahhhhh onun için de hayırlı olur canım ben teeee sondayımCanım Evet az kaldı sayılır bakalım değerim düşükcek mi bu arada bugün diraz diye biri geldi benimle aynı tarihte tedaviye başlıyor yanımıza bir yandaş daha geldiçoğu kişinin tedavisi bitti ya aralık topiği diye kimse gelmez diyordum ama gelen oluyor ne güzel
Canim biz de sorun yok sebepsiz infertilite 4 yıldır uğraşıyoruz ama bi türlü olmadı. Ben 3 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı. Öyle düşünme canım evlilik böyle bişey iyigun kötü gün hep paylaşım gerektiriyor. Eşinde de sorun olabilirdi erkek faktörlü olanların işi daha zor. En azından kadında yumurta varsa çözüm daha kolay. Bak bizde sorun yok yumurta var Sperm var ama bebek gelmiyo bi türlü bulusamiyorlar:) Rabbim verecek olduktan sonra sorun olsa da bi şekilde verir ama zamanı var demekki. Allah kimseyi bebek kokusundan mahrum birakmasin
İnşallah öyle bir sürpriz olur canım, ama sen yine de çok umuda kapılma arkadaşım ne olur ne olmaz üzülme sonra. Ama Allahın işi belli olmaz :)Dhea kullanan bi arkadasa da sordum hassasiyet yapmadi dedi yaa acaba üff umitlenmek istemiyorum amaaa belim de agriyo bacaklarimda agriyo ama daha adetime 10 gun var yoksaa hamii... yok umitlenmiyorum
İyiyim çok şükür, bizim sıpa kendini hiç hissettirmiyo, hiç bir belirtim yok unutuyorum bazen. Haftaya dra gitcem bakalımMerserayy nasılsın kuzu nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?