ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bende şaşırmadım desem yalan olur valla :)) biliyorsun ben biraz önden gidiyorum 8.günde hamileliği öğrendim 16.günde de keseyi gördüm :)) haftaya 2.kese için halaa ümidim var valla

Sen keseyi görmüş olmalısın sanırım.çünkü benim transferim 13.ocakda yapılmıştı ve bugün gördük keseyi
Doktor kese icin cmtsi gel dedi ama kan degerimde bayagi artti madem bekledim kalp atisi icin beklesemmi bir hafta daha diye dusunmeye basladim birde il disindan gidip geliyoruz git gel yoruluyorumda beklesem aksilik cikmaz ins

Okudum canim göğüs hassasiyeti yok yarin arayacagim doktorumu

Dhea kullanan bi arkadasa da sordum hassasiyet yapmadi dedi yaa acaba üff umitlenmek istemiyorum amaaa belim de agriyo bacaklarimda agriyo ama daha adetime 10 gun var yoksaa hamii... yok umitlenmiyorum

Yaklaşmış kuzum ya
Canım Evet az kaldı sayılır bakalım değerim düşükcek mi bu arada bugün diraz diye biri geldi benimle aynı tarihte tedaviye başlıyor yanımıza bir yandaş daha geldi çoğu kişinin tedavisi bitti ya aralık topiği diye kimse gelmez diyordum ama gelen oluyor ne güzel

İnşallahhhhh onun için de hayırlı olur canım ben teeee sondayım

Allah isteyen herkese fez zamanda nasip exercise insallah, destegin icin teşekkür ederim

Dhea kullanan bi arkadasa da sordum hassasiyet yapmadi dedi yaa acaba üff umitlenmek istemiyorum amaaa belim de agriyo bacaklarimda agriyo ama daha adetime 10 gun var yoksaa hamii... yok umitlenmiyorum
İnşallah öyle bir sürpriz olur canım, ama sen yine de çok umuda kapılma arkadaşım ne olur ne olmaz üzülme sonra. Ama Allahın işi belli olmaz :)

[QUOT] merserayy, post: 39149803, member: 429778"]İnşallah öyle bir sürpriz olur canım, ama sen yine de çok umuda kapılma arkadaşım ne olur ne olmaz üzülme sonra. Ama Allahın işi belli olmaz :)[/QUOTE]

Amin canim inşAllah kendime engel olamiyorum ama olmazsa da uzulmiycem inşAllah. Yarin doktorumu arayacagim bakalim neymis dua eder misin bana hamişlerin duasi kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…