evet canım aynen öyleCanim bizdede ayni durum ama allajtan gelen bisi bu bilerek isteyerk olan degilki bizin doktorumzda soyledi kadin problmn kocasndan oldugunu duyunca bi dovmedigi kalio die bizim yukumuz agir ama onlarinda hic hafif degil iyi gunleri yasarken nasil iyI eslersek kotu gunlerdede aynibilgi ve sevgi sart ama esinin bunu bilipte sana teskkur etmeside ayri bir incelik dogrusu
Valla cnm ben calisiorum bugun yogun gunumuz sen nasilsinKızlar nerdesiniz? Hafta sonu herkes eşi ile vakit geçiriyor herhalde :)
Canım sizin morfoloji gayet iyi niye dert ediyorsun... Bizim morfoloji % 2 düşün
hastaneden şimdi geldim hsg çektirdim kadın doğumcu bugün gelmemiş işi varmış görüşme yapamadım.radyoloji doktoru tanıdıktı o yardımcı oldu bize gayet iyi sonucum temiz çıktı tüplerim açıkmış herhangi bir sorun yokmuş.salı günü kadın doğumcuyla görüşücem.salı gününü bekliycem artık.
hadi hayirli olsunnnnn gazan ve gazamiz mubarekli olsun inşallahAyyyy bende hasta oldum ilk kez bu kadar mutlu oldum yaaa
Canim bnde okumak isterim calisiorum ya birz zor oluo o yuzdn corbada bnmde bi tuzum bulnsn hastalgm btnce bi tanede olsa okurum istersnherkese iyi akşamlar
kzıalr ben 500 yasin başlattım herkes bir tane yasin okuyacak
eğer okumak isterseniz çok sevinirim okuyacaklar okudum diye yazarsa çok memnun olurum..
şimdiden alalh razı olsun
( bu arada eğer sizlerde okumak isterseniz her daim yardımcı olurum )
Tatlım eşim diğer tüp bebekten önce 3 vitamin kullandı o yüzden bu sefer saldık. . Insallah şifa olur eşine :)canim sizde emodex alip tup bebege kadar kullansaniza. tamamen vitamin takviyesi. ve icerigi super. araliga kadar
degerleri ne etkilerse kardir
Tmm cnm cok sagol suresi bu ayin sonuna kadar zaten ..herkes bi yasin okuyacak cnm cok cok sagol guzelim ..Canim bnde okumak isterim calisiorum ya birz zor oluo o yuzdn corbada bnmde bi tuzum bulnsn hastalgm btnce bi tanede olsa okurum istersn
Gonul isterki bir suru okuya bileyim fakat elimdn geldigince aslinda meryem suresi okusak yapabilirmiyizkiTmm cnm cok sagol suresi bu ayin sonuna kadar zaten ..herkes bi yasin okuyacak cnm cok cok sagol guzelim ..
yaparız cnm herkes bi tane okusa meryem süresi gene olur önemli olan aslında sayısı değil okumak ve niyetimizGonul isterki bir suru okuya bileyim fakat elimdn geldigince aslinda meryem suresi okusak yapabilirmiyizki
Tatlım eşim diğer tüp bebekten önce 3 vitamin kullandı o yüzden bu sefer saldık. . Insallah şifa olur eşine :)
Allah korusun canım aynı yollardan bizde geçtik... bir sürü tetkikler, hsg filmi, eşimin varıkosel ameliyatı, 2 aşılama ,1 tüp bebek denemesi elde var Sıfırya ben çok korkuyorum. ya tutmazsatüp bebek de olmazsa ne ederiz ki
o kadar uzun bir yolculuk ki bu .. kan tahlilleri her iki tarafa da, varikosel ameliyatı, ilaçlar vitaminler .. şimdi son bir adım kaldı, o da olmazsa diye felaket bir korku içindeyimmmALlahım korktukarımızdan bizi emin eylesin inşallah...
Canim tedavn hayrli olsn bnmde ayni carsamba basliyorm lucrine..bn 140a hastaneden aldmmerhaba kızlar bende tedaviye basladım kistim oldugu için uzun protokol uygulanacak 25 kasımda lucrin iğneye baslıyorum kullanan varmı acaba bide eczanaye sordum fiyatı 45tl dedi ama merkezden 130 tl dediler hangisi dogru bilen varmı
haklisin kuzucum ii dusunelim hep ii olsun hastalanmssn sevindm gozunaydinKizlart yapmayin olumsuz dusunup kendinizi uzmeyin herseyin bir vakti bir zamani vardir bizde vakti saatini bekliyrz umutsuzluga kalpilmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?