ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

evet canım aynen öyle

Canım sizin morfoloji gayet iyi niye dert ediyorsun... Bizim morfoloji % 2 düşün

canim sizde emodex alip tup bebege kadar kullansaniza. tamamen vitamin takviyesi. ve icerigi super. araliga kadar
degerleri ne etkilerse kardir

gozunuz aydin tatlim. cok sukur bir adim daha bitti simdi onunuzdeki maclara konsantre olma vaktidir. gazaniz ve gazamiz mubarekli ola inşallah

ben de bugun coookkk calistimmm oluyorum yorgunluktannn

herkese iyi akşamlar
kzıalr ben 500 yasin başlattım herkes bir tane yasin okuyacak
eğer okumak isterseniz çok sevinirim okuyacaklar okudum diye yazarsa çok memnun olurum..
şimdiden alalh razı olsun
( bu arada eğer sizlerde okumak isterseniz her daim yardımcı olurum )

Canim bnde okumak isterim calisiorum ya birz zor oluo o yuzdn corbada bnmde bi tuzum bulnsn hastalgm btnce bi tanede olsa okurum istersn

canim sizde emodex alip tup bebege kadar kullansaniza. tamamen vitamin takviyesi. ve icerigi super. araliga kadar
degerleri ne etkilerse kardir
Tatlım eşim diğer tüp bebekten önce 3 vitamin kullandı o yüzden bu sefer saldık. . Insallah şifa olur eşine :)

Gonul isterki bir suru okuya bileyim fakat elimdn geldigince aslinda meryem suresi okusak yapabilirmiyizki
yaparız cnm herkes bi tane okusa meryem süresi gene olur önemli olan aslında sayısı değil okumak ve niyetimiz
siz varsanız bende varım okumada..

Tatlım eşim diğer tüp bebekten önce 3 vitamin kullandı o yüzden bu sefer saldık. . Insallah şifa olur eşine :)

ya ben çok korkuyorum. ya tutmazsa tüp bebek de olmazsa ne ederiz ki
o kadar uzun bir yolculuk ki bu .. kan tahlilleri her iki tarafa da, varikosel ameliyatı, ilaçlar vitaminler .. şimdi son bir adım kaldı, o da olmazsa diye felaket bir korku içindeyimmm ALlahım korktukarımızdan bizi emin eylesin inşallah...

Allah korusun canım aynı yollardan bizde geçtik... bir sürü tetkikler, hsg filmi, eşimin varıkosel ameliyatı, 2 aşılama ,1 tüp bebek denemesi elde var Sıfır rabbim inşallah bu çektiğimiz acıların sonunda yüzümüzü güldürür...Bu yük her geçen gün daha fazla ağırlasmaya başladı allah hepimize sabır versin ki yılmadan yolumuza devam edelim... ben daha bi endişe içindeyim ya yine olmazsa bir daha belkide tüp bebek yaptırmayacağım

Canim tedavn hayrli olsn bnmde ayni carsamba basliyorm lucrine..bn 140a hastaneden aldm

Canlarimmm hepinize mutlu pazarlaaar:) kac gundur yazsmadm cok yogundm msafrlerm vardi..yeni arkadslarada hosgeldnz diyorumm..bnde yasin okurum..kizlar hepimiz birbirmze okusak aslinda cok ii olur belki 500olmaz ama dua etms olurz..meryem suresini bikac ay once 41 kez okunuyo okumystm ben..ama tabi yine okumak lazim..ozlemisim kiz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…