ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hayirli olsun halidem yavrun seni hic birakmasin insallah cok sevindim bitanem

hayirli olsun sizin adiniza da cok sevindim rabbim tamamina erdirsin.benim transferim de 7 aralikta oldu
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere en kısa zaman da nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar. Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah (amin) tedavide olan arkadaşlarıMa olgun yumurtalar, transfer bekleyen arkadaşlarıma birinci kalite embiryolar,sonuç bekleyenlere tekiz ya da ikiz bebek test sonucu pozitif çıkıp kese görmek ve kalp atışını duymak için gün sayan arkadaşlarıma içlerinde minik kalp minik kese görmelerini nadip et inşallah

kızlar dün benım hafif kahverengi lekelenmem oldu endişelendm biraz doktorum beta hcg pragesteron ve estradıol testlerını tekrarlayalım bi dedi kan verdim şimdi burda hastaneye gitmişken karından ultrasonla baktırdım 2. kesem tam gelişmemiş görunuyo inş bi sorun çıkmaz kendı doktoruma salı gunu gidicem inş kalp atısını duyarım içim rahatlar..

Endişelenme canım. inşallah bişey yoktur. Allah yardımcın olsun.

selam kizlar nasilsijiz. Rabbim bu mubarek cuma vaktine inen meleklerin yuzu suyu hurmetine bebek sahibi olabilmek icin aci ceken emek veren tum kardeslerimize icinde de bize hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar verir insallahhh. aaaaaaaaaaamiiiinnnn

bu arada benim sabaha dogru belim cok agridi. agrisina uyandim. kotu bisey yoktur de mi

Yok canım yerleşmeden bence endişe etme canımçok fazla yatma son son bi iki tur istanbulda gez benim yerimede gez

kiiizs insallah ondandir yaaa.. acep bisey hissetmem gerekiyo mu ben de tık yok :) arada kasiklarim icten icten kasiniyo gibi oluyo :) simdi cadalos merseray gelir benlen dalga gecer ama ne yapim anacim meraklardayiiiiiiimmmm :):):):):):):)

kiiizs insallah ondandir yaaa.. acep bisey hissetmem gerekiyo mu ben de tık yok :) arada kasiklarim icten icten kasiniyo gibi oluyo :) simdi cadalos merseray gelir benlen dalga gecer ama ne yapim anacim meraklardayiiiiiiimmmm :):):):):):):)

Bak tatlım benden sana abla tavsiyesi, bir sürü işlem gördün ve bir sürü ilaç iğne kullandın ve kullanmaya devam ediyorsun, ağrın sızın şişkinliğin falan olması normal olmaması da normal, bünyenin bu kadar işlem ve ilaca vereceği tepkiye bağlı bunlar. Bu işin en zor kısmı sabretmek gerçekten. Daha 2.günündesin, bol istirahat et ama arada bir kalk dolaş biraz otur sürekli yatma ki hareket olsun rahimde kandolaşımı olsun ki iyice yerleşsinler.. Dua ederek bekliceksin bunun başka çaresi yok

Ama sen yinede bak bakıyım burnunda kıkırdak varmı, bu çok önemli bir belirti

canm bende varım ıns bızde hamıleler kervanına katılacağız :)

kızlar benı de ekleyın 5 subatta baslıom ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…