Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere en kısa zaman da nasip etsin inşallahHayirli olsun halidem yavrun seni hic birakmasin insallah cok sevindim bitanem
hayirli olsun sizin adiniza da cok sevindim rabbim tamamina erdirsin.benim transferim de 7 aralikta oldu
Endişelenme canım. inşallah bişey yoktur. Allah yardımcın olsun.kızlar dün benım hafif kahverengi lekelenmem oldu endişelendm biraz doktorum beta hcg pragesteron ve estradıol testlerını tekrarlayalım bi dedi kan verdim şimdi burda hastaneye gitmişken karından ultrasonla baktırdım 2. kesem tam gelişmemiş görunuyo inş bi sorun çıkmaz kendı doktoruma salı gunu gidicem inş kalp atısını duyarım içim rahatlar..
Yok canım yerleşmeden bence endişe etme canımbu arada benim sabaha dogru belim cok agridi. agrisina uyandim. kotu bisey yoktur de mi
Amin canım rica ederim ne demek.Allah isteyen herkese fez zamanda nasip exercise insallah, destegin icin teşekkür ederim
Yok canım yerleşmeden bence endişe etme canımçok fazla yatma son son bi iki tur istanbulda gez benim yerimede gez
kiiizs insallah ondandir yaaa.. acep bisey hissetmem gerekiyo mu ben de tık yok :) arada kasiklarim icten icten kasiniyo gibi oluyo :) simdi cadalos merseray gelir benlen dalga gecer ama ne yapim anacim meraklardayiiiiiiimmmm :):):):):):):)
Canım Evet az kaldı sayılır bakalım değerim düşükcek mi bu arada bugün diraz diye biri geldi benimle aynı tarihte tedaviye başlıyor yanımıza bir yandaş daha geldiçoğu kişinin tedavisi bitti ya aralık topiği diye kimse gelmez diyordum ama gelen oluyor ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?