Tamam canım ekliyorumcanm bende varım ıns bızde hamıleler kervanına katılacağız :)
kızlar benı de ekleyın 5 subatta baslıom ıns
Tamam canım ekliyorumyeni tedaviye başlayacakları burda görmek ne güzel valla tek kalacam diye korkuyordum
Eki Görüntüle 1363169 Selammm kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim bollolmasi dilegiyle.....
tedavI sirasinda hassas bir donemden gecmemiz sebebiyle moralimizi yuksek tutup konumuza buna dikkat ederek devam edelim...
Kıı sen nerdesin kayıpBen hiç seni yalnız bırakır mıyım şapşirikkk... Geldim bak ....
Bende bu sabah adet oldum Pazar günü doktora gidiyorum... Bakalım dondurulmuş tedavi nasıl oluyormuş birde onu tecrübe edeyimHazır tecrübe etmişken de sonucunda da yavruma kavuşayım değil mi aaa dostlarrrrrr...
Bak tatlım benden sana abla tavsiyesi, bir sürü işlem gördün ve bir sürü ilaç iğne kullandın ve kullanmaya devam ediyorsun, ağrın sızın şişkinliğin falan olması normal olmaması da normal, bünyenin bu kadar işlem ve ilaca vereceği tepkiye bağlı bunlar. Bu işin en zor kısmı sabretmek gerçekten. Daha 2.günündesin, bol istirahat et ama arada bir kalk dolaş biraz otur sürekli yatma ki hareket olsun rahimde kandolaşımı olsun ki iyice yerleşsinler.. Dua ederek bekliceksin bunun başka çaresi yok
Ama sen yinede bak bakıyım burnunda kıkırdak varmı, bu çok önemli bir belirti
Ben hiç seni yalnız bırakır mıyım şapşirikkk... Geldim bak ....
Bende bu sabah adet oldum Pazar günü doktora gidiyorum... Bakalım dondurulmuş tedavi nasıl oluyormuş birde onu tecrübe edeyimHazır tecrübe etmişken de sonucunda da yavruma kavuşayım değil mi aaa dostlarrrrrr...
Canım bu kan sulandırıcı iğne, bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benimkinin adı fraxiparine. Ben transferimin olduğu gün başladım hala devam ediyorum. Ama bizim bilgilerimiz seni aydınlatmaz drun ne zaman diyorsa o zaman kullanırsın, herkesin ihtiyacına göre uygulama prosedürü değişebilir.Canlar cleaxan igne transferden sonra mi kulLanilr...acil cevap...
Canim transfer sonrasi ilkini doktor yapti ogunden sonra hergun ayni saatte yapilacak dedi hamileliktede 3ay kullanilacak dedi devam ediyorum yaniCanlar cleaxan igne transferden sonra mi kulLanilr...acil cevap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?