ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Tamam canım ekliyorum yeni tedaviye başlayacakları burda görmek ne güzel valla tek kalacam diye korkuyordum

Ben hiç seni yalnız bırakır mıyım şapşirikkk... Geldim bak ....
Bende bu sabah adet oldum Pazar günü doktora gidiyorum... Bakalım dondurulmuş tedavi nasıl oluyormuş birde onu tecrübe edeyim
Hazır tecrübe etmişken de sonucunda da yavruma kavuşayım değil mi aaa dostlarrrrrr...

Canım benim aralıkdaki negatif tedavimi iptal etsen nasıl olur? Hiç yaşanmadı sayalım
Bugün Adet oldum ve Pazar günü dondurulmuş embriyolarımla yeniden yola çıkmak için tedaviye başlıyorum...
Hepinizden dua bekliyorum...

Kıı sen nerdesin kayıp ne güzel canım bu sefer dé buz bebeğin olur yeni tedavin hayırlı olur insallh peşine biz de geliriz artık

kiz cingeneeeeee :) burnumda kikirdak elimde de barnak var :) ama sol kasigimda da agrii :) sanirim gercekten hamisimm ben :)

ben misafirlikteyim ve surekli oturmak zorundayim. kasigim acidi

canim reglin hayirli olsun insallah. insallahhhh tedavinle kizinin kardeslerine kavusursun :)

Canlar cleaxan igne transferden sonra mi kulLanilr...acil cevap...
Canım bu kan sulandırıcı iğne, bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benimkinin adı fraxiparine. Ben transferimin olduğu gün başladım hala devam ediyorum. Ama bizim bilgilerimiz seni aydınlatmaz drun ne zaman diyorsa o zaman kullanırsın, herkesin ihtiyacına göre uygulama prosedürü değişebilir.
Dr sana ne dedi?

Kizlar doktorla onceden konusmustuk ama ne zaman kullanilacagini sormamistim.yarin transfer islemim var..yarin doktoruma soyleyecegim..canlar dualarinizi yarin eksik etmeyin neolur...Rabbim yardimcimiz olsun.. Kucagimiz dolu olsun..isteyen,dileyen herkese wersin Rabbim..

Arkadaşlar kusura bakmayın topikleri karıştırmışım. yanlışlıkla buraya yüklemişim. Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın. Hepinizin allah gönlüne göre versin. tedavi süreci ve transferden sonraki bekleme süreci en zor olanı bilirim. Allah kolaylık versin ve sabırların sonu hayırlı ve selamet olsun sevgiler...

Kızlar dün dr kontrolüm vardı dün 7+1 günlükken Bebeğim 6+3 çıktı.geçen haftaya göre 1 haftada 1 günlük büyümüş.kalp atışları da geçen haftaya göre düzensiz ve çok az hissediliyordu. Benim bebeğimin kalbimi duracak şimdi.ben buna dayanamıyorum.lütfen duanızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…