ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım rabbim bebeğini korusun... canım belli olmaz belki dé bir dahaki doktor kontrolünde gelişimi ilerler. Başka bir doktora daha git bence benim ablama da aynı şeyi söylediler meğer nst cihazı biraz bozukmuş ondan kalp atışı az demişler başka hastanede gayet iyi kalp atışını duyduk

Ama cnm her zaman girdiğim cihaz.hepsinde doğru ölçtü bunda nasıl yalnış ölçer ona hiç ihtimal vermiyorum. Hayırlısı bakalım Allah sebimin Can'ını korusun

Ama cnm her zaman girdiğim cihaz.hepsinde doğru ölçtü bunda nasıl yalnış ölçer ona hiç ihtimal vermiyorum. Hayırlısı bakalım Allah sebimin Can'ını korusun
Anladım canım doğacağı varsa tatlım allahın izni ile hiçbirşey olmaz inşallah. rabbim bebeğini korusun kollasın canına can katsın Amin

kizceler ben hic uzanamiyom. bu yuzden bi sikinti olur muuuuu. misafirlikteyiz ve cok sinir oluyom bu duruma

Kızlar ben bu perşembe yine doktara gidicem ya hala her gün protestan iğne oluyorum 5haftada kalp atışı duydum 6 hafta duymadım gördüm bu hafta atmama durumu olurmu çok korkuyorum (

Canım dr ne dedi, Bişey olmaz Allahın izniyle, korkma sakın stres yapma, Allah korusun bebeğini. Bir donraki randevun ne zaman ve dr ne dedi?

kizceler ben hic uzanamiyom. bu yuzden bi sikinti olur muuuuu. misafirlikteyiz ve cok sinir oluyom bu duruma
Yok canım bişey olmaz merak etme, ben ayaklarımı altıma toplayarak bile oturuyodum, önemli olan kendini rahat hissetmen nasıl rahat ediyosan öyle otur, çok eğilip kalkma uzanma bişey kaldırma yeter, oturmaktan bişey olmaz hiç canımı sıkma
Kızlar ben bu perşembe yine doktara gidicem ya hala her gün protestan iğne oluyorum 5haftada kalp atışı duydum 6 hafta duymadım gördüm bu hafta atmama durumu olurmu çok korkuyorum (
Arkadaşım niye bu kadar evham yapıyosun, duymuşsun işte kalp atışlarını şimdi olmamış bişey için endişe yaşanırmı ya, biraz rahat bırak kendini de yavrucak da içerde rahat etsin

Bende seni merak ediyordum canım. dün akşam buldum, transferin olmuş. hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına da alırsın inşallah. uzanmadığın daha iyi. normal hayata devam etmek gerekiyor zaten. hiç bir şey olmaz merak etme senben transfer günü ve ertesi günü evdeydim. uzana zana yatmadım hiç. yavaş yavaş evdeki hafif işlerimi yaptım. 2 gün sonra çıktım dışarı, alış verişimi yaptım eve taşıdım. sadece çok ağır kaldırmamaya dikkat et. normal hayatını yaşa.

Bu hafta duyamadimki gördüm sadece
canımcım bebeğin kalp atışını duymak için şimdi adını hatırlamadığım bir sinyal gönderiyorlar ondan da bebeğe çok ısı gidiyormuş, kalp atımını görmen duymandan daha sağlıklı aslında bebek için. dr oyüzden sesini dinletmemiş sadece göstermiş olabilir, endişelenme sen, Allahın izniyle birşey olmaz yavruna. bak ben daha hiç gitmedim dra sabrediyorum, biraz sabırlı olmalıyız bu noktaya kadar geldik çok şükür Allahım hepimizinkini tamamına erdirir inşallah.

6.haftam bitmek üzere hala hiç bir belirtim yok, buna şükretmeliyim aslında bulantı yaşayan arkadaşları görünce halime şükrediyorum, bir yandan da bebeğimi hissettirecek birşey yaşamamanın endişesini taşıyorum. sende varmı hiçbir belirti?

Merhaba canım, ben nacizane ufak tecrübelerimi paylaşayım dedim Benim doktorum 12. haftaya kadar kalp atışını sadece gösterdi dinletmedi. 12. haftada 2 sn falan dinletti. kalp atışını duymak için bebeğe daha kuvvetli ses dalgası gönderiliyor. Bu nedenle de doktorlar dinletmeyebiliyor. o yüzden korkacak birşey yok. doktora güvenip rahat olmak gerekiyor. rahat ve huzurlu anne=mutlu sağlıklı bebek Benim belirtilerim 8. haftada falan başladı. sabahları çok hafif mide bulantı vardı. ama ağızda tat bozukluğunu baya çektim. bunlar hep güzel şeyler. hiç birşeyi kötüye yormamak, hep iyi pozitif düşünmek çok daha güzel.

teşekkür ederim ilgilendiğin için canım, Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah sana da bize de. Ben kese görmeye gitmedim, gitmişken kalp atışını da duyayım diye bekliyorum. sana katılıyorum biraz rahat olmamız lazım, endişe içinde değil huzur içinde geçirmek lazım bu süreci, sonuçta bebeklerimiz yediğimiz içtiğimizden daha çok psikolojimizden etkileniyorlar.

Bende kanama olduğu için agrim çok adet gibi.... Ole aman aman bulantim yok sadece sabahları ama yememe mani değil aksine iyi yioyorum uzman bulantim hafif lio... İğne kullandım halde kanamam var kese arkasında korkum oyuzden

seni anlıyorum canım, kolay değil neler çektik ve hala çekiyoruz, ama daha olmamış birşeyler için endişe taşıma, bak serenad arkadaşımızda dedi, kalp sesini duymak için daha yüksek ses dalgası gönderiliyormuş onında bebeğe fazla ısı verdiğini okudum biryerde, gördüysen yeterli için rahat olsun. bende hala kullanıyorum progestan iğneyi, aynı zamanda progestan fitil de kullanıyorum 2'şer tane günde üçkez toplam günde 6 tane, günde 3 kez estrofem alıyorum, iki tane de göbekten iğnem devam ediyor, Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah

canlarim normal hayatima devam ediyom :) oturuyom :) ama bi sıkıntım daha var. tuvalaete cikarken cok korkuyom bise olcak diye.sizde de oyle bi korku oluyo mu?

canlarim normal hayatima devam ediyom :) oturuyom :) ama bi sıkıntım daha var. tuvalaete cikarken cok korkuyom bise olcak diye.sizde de oyle bi korku oluyo mu?
Canımcım tuvaletini rahatça yap korkma, sadece ıkınmak tehlikeli, kabız olmamaya çalış, sabahları aç karnına kuru kaydı ye, bişey olmaz merak rtme

nerdesiniz leeenn kizlar.bugun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…