Ben burdayıııımm, hafta sonu hermes geziyo heralde, datlım sende gezsene yarın evine dönmicen mi sen? Ben senin yerinde olsam son İstanbul turumu yapardım, boğaza naazır bi balık yerdim bugün
6subatmiydi test gunun
Canim benim de transfer gününü saymazsak bugün 5.gün ,tek dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi,çok heyecanliyim 6 ya da 7 şubat test günü,akıntı bende de oluyo,göğüs hassasiyeti,sol kasıkta ağri var,kizlaaarrrr akintiniz var mi varsa nasi???
Canim benim de transfer gününü saymazsak bugün 5.gün ,tek dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi,çok heyecanliyim 6 ya da 7 şubat test günü,akıntı bende de oluyo,göğüs hassasiyeti,sol kasıkta ağri var,
Halidem kocamında doğum günüçift mutluluk yasat bana
26 ocakta transfer oldum,bana 6 ya da 7 şubatta test yapabilursiniz dediler,ben nasıl sabredicem bilemiyorumkesinlikle ayni seyleri ben de yasiyorum. akinti.gogus hassasiyeti.sol kasikta batma. senin kacinda transferin oldu canim? benim 28ocakta.benim de 5.gun embriyosu
Canim ayni sekilde bende cok korkuyorum tuvalete cikmaktan..yani idrari yaparken dusecegini zannediyorum..ya ben cis yapilan yer ile rahim yapisini cok merak ediyorum..bilen carsa anlatirmi..canlarim normal hayatima devam ediyom :) oturuyom :) ama bi sıkıntım daha var. tuvalaete cikarken cok korkuyom bise olcak diye.sizde de oyle bi korku oluyo mu?
Canım rahime giden yok ilişkiye girdigin yer cisini ordan yapmazsinki uç kısmı olan yerde yaparsın apayrı yerler yani[ /canim peki embriyo tutunmazsa nereden dusuyorQUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?