ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

vanim misafirlikteyiz. iki gun akrabalarda kaldik. istanbuldan da yorulduk anam. herifim zaren transfer sonrasi gezdirmekten kaciniyo. :) yarin donuyoruz Allaha sukueler olsun ki
Ben burdayıııımm, hafta sonu hermes geziyo heralde, datlım sende gezsene yarın evine dönmicen mi sen? Ben senin yerinde olsam son İstanbul turumu yapardım, boğaza naazır bi balık yerdim bugün

Arkadaşlar başka bir topicte yazdım buraya da yazmazsam içim şişer.. kilo konusunda hedefim ilk 3 ay hatta mümkünse 4 ay hiç kilo almamak. o yüzden şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum, 66 kiloyla başladım tüp bebeğe hala aynı kilodayım, boyum 172,
1 günlük menüm şu şekilde;
aç karnına: yarım elma, birkaç kuru kaysı
kahvaltı: yumurta, peynir, zeytin, bal
ara öğün : 1 bardak süt
öğlen : yoğurt ve 1-2 meyve
ara öğün: ceviz, badem, fındık, fıstık, kuru incir
akşam: evde ne yemek yaptıysam onu yiyorum.
yiyeceklerden maksimum derecede faydalanmak için bazı öğrendiklerimi sizle de paylaşmak istiyorum arkadaşlar;
1) süt ve yumurta aynı anda yenmemiliymiş birbirlerinin demir emilimini engelliyorlarmış
2) etle birlikte süt veya yoğurt birlikte yenmemeliymiş, birbirlerinin protein ve minerallerine olumsuz etkide bulunuyorlarmış
3) akşam yemeklerini haftada 2 kez kuru fasulye veya nohut, 2 kez et yemeği, 1 kez balık, 2 kez de sebze yemeği şeklinde ayarlamaya çalışıyorum. ( tabiki tam olarak bu programda gitmiyor herzaman, sebze yemeklerini de etli yapıyorum çoğu zaman, eşim ancak öyle yiyor çünkü)
4) aç karnına kuru kaysı kabız olmamak için, elma da kanı temizlediği için tercihim.
5) hergün yediğim meyveler değişebiliyor ama mutlaka hergün 1 tane muz yemeye çalışıyorum bir arkadaşımın tavsiyesiyle, muzda bir madde varmış şu an adını hatırlayamadım, bunu gebelikte mutlaka almalışmışız daha sonra başka şeyle yerine konulmazmış falan, arkadaşım bilimsel açıklamasını yapmıştı ama valla hatırlayamadım şimdi)

kızlar bu programı uygulamak hedefim, tabiki bazen kaytardığım oluyor, ama genel olarak ağır tatlı, hamurişi ve kızartma yemiyorum, ekmeği sadece ve sadece kahvaltıda yiyorum, kola, cips, çikolata gibi abur cubur düşkünlüğüm eskiden beri yoktu zaten, kahveyi tamamen kestim, tek sıkıntım çay, çayı bir türlü azaltamıyorum ve açık içemiyorum, çay tiryakisiyim, kahvaltıda bıraktım ama akşam yemekten sonra içmezsem duramıyorum.

H halidem yer çekimiyle dusucek bisi digil yavrusun wcdende ayakta da olmaktan korkma ama kabız olma Bill su icc ne güzel bi kaç günün bitti bile eve gidince az kalmis olacak test gunune

bacim acenilik de basa bela. ben boyle yazan arkadaslara tavsiye verirdim.simdi kendi basima geldi yaaa deli gibi korkar oldum her biseyden :) sayenizde sakinlesmeye calisiyorum. ya hakkaten bugun de bitti de mi :) bak ya vakit geciyo. yarin da insallah evime gitme telasiyla gecicek ondan sonrasi da hayirlisi ile gecsin de hamisligim resmiyet kazansin yaw :)
H halidem yer çekimiyle dusucek bisi digil yavrusun wcdende ayakta da olmaktan korkma ama kabız olma Bill su icc ne güzel bi kaç günün bitti bile eve gidince az kalmis olacak test gunune

kizlaaarrrr akintiniz var mi varsa nasi???

kizlaaarrrr akintiniz var mi varsa nasi???
Canim benim de transfer gününü saymazsak bugün 5.gün ,tek dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi,çok heyecanliyim 6 ya da 7 şubat test günü,akıntı bende de oluyo,göğüs hassasiyeti,sol kasıkta ağri var,

kesinlikle ayni seyleri ben de yasiyorum. akinti.gogus hassasiyeti.sol kasikta batma. senin kacinda transferin oldu canim? benim 28ocakta.benim de 5.gun embriyosu

ayyyy mutlu bebekli yillariniz olsun insallah canim. Ahhhh o kadar cok istiyorum kiiii mutlu haber almak mutlu haber vermek.. Rabbim yuzumuzu guldursun inşallahhhh bana da hamislik nasip olur insallahhh
Halidem kocamında doğum günü çift mutluluk yasat bana

kesinlikle ayni seyleri ben de yasiyorum. akinti.gogus hassasiyeti.sol kasikta batma. senin kacinda transferin oldu canim? benim 28ocakta.benim de 5.gun embriyosu
26 ocakta transfer oldum,bana 6 ya da 7 şubatta test yapabilursiniz dediler,ben nasıl sabredicem bilemiyorum

Kizlar merhaba
Sehir disindayim annemlere geldim net yok giremiyorum herkes iyidir umarim
Halide transferin hayirli olsun insallah guzel sonuclanicak Allahin izniyle
Okuyamadim gecmisi mesajimi gorenler gormeyenlere selamlarimi iletsin :)

canlarim normal hayatima devam ediyom :) oturuyom :) ama bi sıkıntım daha var. tuvalaete cikarken cok korkuyom bise olcak diye.sizde de oyle bi korku oluyo mu?
Canim ayni sekilde bende cok korkuyorum tuvalete cikmaktan..yani idrari yaparken dusecegini zannediyorum..ya ben cis yapilan yer ile rahim yapisini cok merak ediyorum..bilen carsa anlatirmi..

Canım rahime giden yok ilişkiye girdigin yer cisini ordan yapmazsinki uç kısmı olan yerde yaparsın apayrı yerler yani

Keyifli pazarlar kizlar,
nasilsiniz?hamişlik tedavi ve bekleme surecleri nasil geciyor?aklim sonuc bekleyenlerde
Biz de iyiyiz cok sukur,bulantilar var biraz ama gece kalkip biseyler yiyorum acliktan 2 kilo aldim bile coktan,kizim da iyilesmek uzere cok sukur rabbim cumlemize saglik sihhat hayirli evlatlar versin,

Ecrinim perşembe doktora gidicem... Düşük tehlikem devam edio , bu hafta kalp atışını duymazdan sıkınti dedi doktor iğneye devam Ya Şafii tesbihatini cekioruz dua edin bana bebisim düşmesin pıt putlarını duyum..

hemen ddurum bilgisi veriyom. 2 gundur suren sol kasik agrim gecti. belirti olarak hic bisey yasamiyom .bu da bi belirti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…