ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hoşgeldin halidem insanin evi gibisi yok en rahat yer... Belirti arayıp durmayun yahuu pozitif sonuç zatennn

Hoşgeldin halidem insanin evi gibisi yok en rahat yer... Belirti arayıp durmayun yahuu pozitif sonuç zatennn

ayyy hakkaten mi kiz :) niyeyse umutsuzluk cokuyo icime ve tutmazsa soyle mi yaparim boyle mi yaparim diye dusunurken buluyom kendimi.

Bunlar çok normal halidem hepimiz yaşadık. Sana ne diyorum evde test tek cizgiydi negatif DİE gittim inşallah umutsuzluğuna yavrum kocaman umut olur.. 3yildir tek isteğim hamile kalabilmekti okadar basit değilmiş simdi yavrum buyuyormu kalbi atcakmi duscekmi çok zormus Rabbim merhametine eksik etmesin kucagimizada nasip etsin. Hayırlısı herseyin

cnm insallah Mevlam bebeginizi size bagislayacak. biz de 3 yildir istiyoruz.insallah Mevlam gonlumuzun muradini verir. aaaaminnn

Amin halidem amin bak gör bu sene hamis yılı sende hamissin Rabbim yüzümü güldursun O na sığındık O ondan istiyoruz.. Daha hic bir arkadaşıma diyemezdim hamileyim die

ayy canim yaaa.. Mevlam insallah pit pitlarini duyursun sag salim sana . sen de herbikese bagir hamisiiiiiim hamisiiiimm diye
Amin halidem amin bak gör bu sene hamis yılı sende hamissin Rabbim yüzümü güldursun O na sığındık O ondan istiyoruz.. Daha hic bir arkadaşıma diyemezdim hamileyim die

bugunku yoklama cok kotu. kimsecikler yuk. hepinizi geldiginizde dovucem

canım rabbım yardımcın olsun bnmde persembe ılk kontrolum var umarım ıkımız ıcınde guzel haberler almak nasıp olur snn doktorun emre bey mıydı

ozlem yaa bu beklemek nasil sikintiliymis... neyse yarin isbasi... insallah daha iyi gecer zaman ve mujdeli haberi almak nasip olur insallahh
canım valla bnmde 5. gnmdn snra hıc bır belırtm kalmamıstı takii 8. gun kanamam oluncaya dek sonrası malum

guuuuunaaaaaayyyddiiiiiinnn herkeseeee transfer gunumuzu de sayarsak 6.gunumjz bugun

Gunaydin canlar nasilsiniz?benim transfer gununude sayarsak 3. Gunum.haldem arkandan geliyorum...kizlar benim sag kasigim agriyor ve bacagima vuruyor sanki cekiyor bacagim...hersin sol kasik agrir ,benim sag...sag kasigi agriyan oldumu?

Allah bebegini korusun canim insallah duyarsiniz kalp atislarini stres yapma bebegin seninle insallah bol bol dinlen is yapma beslenmene dikkat et.
selaaaaaaamm naber kixlarrr ben evime geldim yuppiiii
Hosgeldin caniiim hadi bakalim yolu yariladin guzel habere az kaldi insallah
Gunaydin canlar nasilsiniz?benim transfer gununude sayarsak 3. Gunum.haldem arkandan geliyorum...kizlar benim sag kasigim agriyor ve bacagima vuruyor sanki cekiyor bacagim...hersin sol kasik agrir ,benim sag...sag kasigi agriyan oldumu?
olabilir canim bunlar normal hic olmayabilir de kendini cok dinleme hamisligin tadini cikar lutfen

Günaydın Kızlar...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...

Hayırli olsun canim...ins.hersey yolunda gider..Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın..Amin

canim benim de 3.ve 4.gun sol tarafim agridi.dunden beri bisey yok. hakkimizda hayirlisi olur insallahh

canim insallahhh bu kez bebislerine kavusursun. dondurulmus redavi demek oyle oluyo .hmmm.malum bizim de 4 adet emanet istanbulda :) tutunmazsa bebis dondurulmuslarla debiyicez.ve bugun icimdeki korku daha da belirginlesti.sanirim tutunmadi bebis. cok karamsar ve kötü hissediyorum kendimi
[QUOTE="amanda29, post: 39200688, member: 148166"]Günaydın Kızlar...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...[/QUOTE]

selam kızlar, ben görmeyeli nasılsınız? dün evde yoktum hiç giremedim.
oooooo halidem evine gelmişşşşşşşşşşşşşş
oooooo orem de gün sayıyomuşşşşşşş
oooooo amanda tedaviye başlamış
Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah, son tedavileriniz olur inşallahh.
kızlar transfer gününü saymıyosunuz, gününüz çabuk geçsin diye gün üstüne gün ekliyonuz bakıyom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…