- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
Hoşgeldin halidem insanin evi gibisi yok en rahat yer... Belirti arayıp durmayun yahuu pozitif sonuç zatennn
Bunlar çok normal halidem hepimiz yaşadık. Sana ne diyorum evde test tek cizgiydi negatif DİE gittim inşallah umutsuzluğuna yavrum kocaman umut olur.. 3yildir tek isteğim hamile kalabilmekti okadar basit değilmiş simdi yavrum buyuyormu kalbi atcakmi duscekmi çok zormus Rabbim merhametine eksik etmesin kucagimizada nasip etsin. Hayırlısı herseyin
Amin halidem amin bak gör bu sene hamis yılı sende hamissinRabbim yüzümü güldursun O na sığındık O ondan istiyoruz.. Daha hic bir arkadaşıma diyemezdim hamileyim die
canım valla bnmde 5. gnmdn snra hıc bır belırtm kalmamıstı takii 8. gun kanamam oluncaya dek sonrası malumhemen ddurum bilgisi veriyom. 2 gundur suren sol kasik agrim gecti. belirti olarak hic bisey yasamiyom .bu da bi belirti mi
canım rabbım yardımcın olsun bnmde persembe ılk kontrolum var umarım ıkımız ıcınde guzel haberler almak nasıp olur snn doktorun emre bey mıydıEcrinim perşembe doktora gidicem... Düşük tehlikem devam edio , bu hafta kalp atışını duymazdan sıkınti dedi doktor iğneye devam Ya Şafii tesbihatini cekioruz dua edin bana bebisim düşmesin pıt putlarını duyum..
canım valla bnmde 5. gnmdn snra hıc bır belırtm kalmamıstı takii 8. gun kanamam oluncaya dek sonrası malum
Allah bebegini korusun canim insallah duyarsiniz kalp atislarini stres yapma bebegin seninle insallah bol bol dinlen is yapma beslenmene dikkat et.Ecrinim perşembe doktora gidicem... Düşük tehlikem devam edio , bu hafta kalp atışını duymazdan sıkınti dedi doktor iğneye devam Ya Şafii tesbihatini cekioruz dua edin bana bebisim düşmesin pıt putlarını duyum..
Hosgeldin caniiim hadi bakalim yolu yariladin guzel habere az kaldi insallahselaaaaaaamm naber kixlarrr ben evime geldim yuppiiii
olabilir canim bunlar normal hic olmayabilir de kendini cok dinleme hamisligin tadini cikar lutfenGunaydin canlarnasilsiniz?benim transfer gununude sayarsak 3. Gunum.haldem arkandan geliyorum...kizlar benim sag kasigim agriyor ve bacagima vuruyor sanki cekiyor bacagim...hersin sol kasik agrir ,benim sag...sag kasigi agriyan oldumu?
Hayırli olsun canim...ins.hersey yolunda gider..Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın..AminGünaydın Kızlar...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Gunaydin canlarnasilsiniz?benim transfer gununude sayarsak 3. Gunum.haldem arkandan geliyorum...kizlar benim sag kasigim agriyor ve bacagima vuruyor sanki cekiyor bacagim...hersin sol kasik agrir ,benim sag...sag kasigi agriyan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?