ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

haydaaaaaaaaa...... ne oluyo yaaa, daha üç gün geçmeden çöktün halideeee, ben en azından 9.güne kadar dayanmıştım bari beni örnek al bacım yaaaa..
ortada hiçbirşey yok oturmuş karalar bağlıyo delimi ne
aynı şeyi ben yapsam bir sürü azar işitirdim yaw
seninki tutmuş işte bellii, hormonlara bak saçmasapan halay çekiyolar

kiz cingeneeeee beni ihmal etme demedim miiiii ben sana.. hem ben ustune koymuyom kiiii gunun... hastaneden verdikleri kagitta test gunum 6subat yaziyo :) sayiyom trabsfer gunu ile 10.gun oluyo yoksa 9.gun oluyo. malum transferim 28ocakti

Ben direk transfer olmadığın için cok uzulmustum bir yada iki adet beklicektim doktorum dondurulmuslar taze embriyoyla ayni olmayı bırak daha iyi demişti beni avutuyor demiştim hakliymis

de miii tutmustur insallahhhhhhhhhh.

Bende yatiyorum ama zaman gecmiyor..bugunde hafif sol kasigim agriyor...yatmaktan sıkıldım 2 gunde...

Ben direk transfer olmadığın için cok uzulmustum bir yada iki adet beklicektim doktorum dondurulmuslar taze embriyoyla ayni olmayı bırak daha iyi demişti beni avutuyor demiştim hakliymis
Ben de seninle aynı durumdayım. Geçen çarşamba opu oldu. Doktor 10 gün sonraki adetim değil, marttaki adetimle başlayacağını söyledi. İlk önce çok üzüldüm, çok sabırsızlanıyorum çünkü. Sonra da vardır bir bildikleri diyip bekliyorum. Ama hala çok endişeliyim, beklemek çok zor geliyor. Maşallah sen hamile kalmışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Gunaydin canlar nasilsiniz?benim transfer gununude sayarsak 3. Gunum.haldem arkandan geliyorum...kizlar benim sag kasigim agriyor ve bacagima vuruyor sanki cekiyor bacagim...hersin sol kasik agrir ,benim sag...sag kasigi agriyan oldumu?
Canim beeeeennnn bugün 5. günüm 2 3 gündür sağ kasigim ağrıyor bacagima vuruyor bugün daha da fazlalasti. dediğin gibi çekiyor bildiğin

Canim ayni sekilde bende cok korkuyorum tuvalete cikmaktan..yani idrari yaparken dusecegini zannediyorum..ya ben cis yapilan yer ile rahim yapisini cok merak ediyorum..bilen carsa anlatirmi..
inanır misin dün bunu netten araştırmadim☺ resimlere bakınca rahatladım sende bak rahmin vajinaya uzanan kısmı çok dar kapalı gibi yani kolay kolay birsey olmaz sadece kabiz olunduğu zaman ikininca sıkıntı olabilir.

Canım banada 2ay sora dedi doktorun 10 gün sora adet oldum değerlerine baktı yumurtaliklarima rahime hersey normalde dondmustu Ikinci adet beklemeden rahim kalinlasinca transfer etti. Şuan düşük tehlikem olsa da çok şükür bin şükür hamileyim darısı başına Rabbim ayarlıyor herseyi

oh ohhh ne guzelll.ben de tek basima yatiyore :))
bnm bgn 18. gnm artık ytmktan ck skldm persembe ılk muaynm var ıns guzel hberler alırım blkı kalp atısını bıle duyarım snra işe baslamk ıstıyorum cnm sen dınlnmne bak bnn ılk 8. gun nerdeyse kalkmadm bıle

canım ılk gıttıgınde kalp atısını duydunmu benı transferın 22. gunu cagırdı bırde doktorun emre bey mıydı?

Emre bey canım 5 haftalikti kanamam çok oldu dinletti gecen hafta duymadım ama gösterdi bak atık DİE nasip bu hafta gorcez ne olcak

[/QUOTE]

Kız Halide bak her topicde ayrı kızarım sana aaaaaaa nedir böyle ortada birşey yokken karamsarlık... Bir silkelende kendine gel hatun... Ne günler saydın şimdi kalmış şurada bir hafta... Az daha diren...
Hamileyim diye yazdığında görücem ben seni inşallah...

Aynen canım ya bu hatun erkenden gebelik sendromları yaşıyor neyse sen bu sendromdan çıkarma yarabbimmmm...

gunaydınnnn kızlarrr hamıs anneler sonuc ve tedavı bekleyen arkadaslar nasıl gecıyor gunler bakalımmm ben hala yatıorummm annem sagolsun

Ne mutlu sana anne yanında olmak en büyük moral, hayırlı haberler bekliyoruz senden...

Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki geçen o 32-36 saat içinde foliküller büyümeye devam ediyor mu biliyor musunuz

kiz cingeneeeee beni ihmal etme demedim miiiii ben sana.. hem ben ustune koymuyom kiiii gunun... hastaneden verdikleri kagitta test gunum 6subat yaziyo :) sayiyom trabsfer gunu ile 10.gun oluyo yoksa 9.gun oluyo. malum transferim 28ocakti
Boncuğum benim ihmal edermiyim seni hiç. Dün misafirlikteydim o yüzden. Datlı 5.gün embriyo transferini 12 gün soraya değil 10gün sonra tahlil yap dediklerini duymuştum, senin 10 gün bile bekleyemeyeceğini anlamışlar bak 9 gün sonra yap demişler sana
Bene hastanede transfer gününü saymayın demişlerdi de

Sen şimdi benim embriyoma kötümü diyon Benimki dondurulmamış hemde 3.gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…