canim insallahhh bu kez bebislerine kavusursun. dondurulmus redavi demek oyle oluyo .hmmm.malum bizim de 4 adet emanet istanbulda :) tutunmazsa bebis dondurulmuslarla debiyicez.ve bugun icimdeki korku daha da belirginlesti.sanirim tutunmadi bebis. cok karamsar ve kötü hissediyorum kendimi.
selam kızlar, ben görmeyeli nasılsınız? dün evde yoktum hiç giremedim.
oooooo halidem evine gelmişşşşşşşşşşşşşş
oooooo orem de gün sayıyomuşşşşşşş
oooooo amanda tedaviye başlamış
Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah, son tedavileriniz olur inşallahh.
kızlar transfer gününü saymıyosunuz, gününüz çabuk geçsin diye gün üstüne gün ekliyonuz bakıyom da
haydaaaaaaaaa...... ne oluyo yaaa, daha üç gün geçmeden çöktün halideeee, ben en azından 9.güne kadar dayanmıştım bari beni örnek al bacım yaaaa..
ortada hiçbirşey yok oturmuş karalar bağlıyo delimi ne
aynı şeyi ben yapsam bir sürü azar işitirdim yaw
seninki tutmuş işte bellii, hormonlara bak saçmasapan halay çekiyolar
gunaydınnnn kızlarrr hamıs anneler sonuc ve tedavı bekleyen arkadaslar nasıl gecıyor gunler bakalımmm ben hala yatıorummm annem sagolsun
Ben de seninle aynı durumdayım. Geçen çarşamba opu oldu. Doktor 10 gün sonraki adetim değil, marttaki adetimle başlayacağını söyledi. İlk önce çok üzüldüm, çok sabırsızlanıyorum çünkü. Sonra da vardır bir bildikleri diyip bekliyorum. Ama hala çok endişeliyim, beklemek çok zor geliyor. Maşallah sen hamile kalmışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben direk transfer olmadığın için cok uzulmustum bir yada iki adet beklicektim doktorum dondurulmuslar taze embriyoyla ayni olmayı bırak daha iyi demişti beni avutuyor demiştim hakliymis
Canim beeeeennnn bugün 5. günüm 2 3 gündür sağ kasigim ağrıyor bacagima vuruyor bugün daha da fazlalasti. dediğin gibi çekiyor bildiğinGunaydin canlarnasilsiniz?benim transfer gununude sayarsak 3. Gunum.haldem arkandan geliyorum...kizlar benim sag kasigim agriyor ve bacagima vuruyor sanki cekiyor bacagim...hersin sol kasik agrir ,benim sag...sag kasigi agriyan oldumu?
inanır misin dün bunu netten araştırmadim☺ resimlere bakınca rahatladım sende bak rahmin vajinaya uzanan kısmı çok dar kapalı gibi yani kolay kolay birsey olmaz sadece kabiz olunduğu zaman ikininca sıkıntı olabilir.Canim ayni sekilde bende cok korkuyorum tuvalete cikmaktan..yani idrari yaparken dusecegini zannediyorum..ya ben cis yapilan yer ile rahim yapisini cok merak ediyorum..bilen carsa anlatirmi..
Ben de seninle aynı durumdayım. Geçen çarşamba opu oldu. Doktor 10 gün sonraki adetim değil, marttaki adetimle başlayacağını söyledi. İlk önce çok üzüldüm, çok sabırsızlanıyorum çünkü. Sonra da vardır bir bildikleri diyip bekliyorum. Ama hala çok endişeliyim, beklemek çok zor geliyor. Maşallah sen hamile kalmışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bnm bgn 18. gnm artık ytmktan ck skldm persembe ılk muaynm var ıns guzel hberler alırım blkı kalp atısını bıle duyarım snra işe baslamk ıstıyorum cnm sen dınlnmne bak bnn ılk 8. gun nerdeyse kalkmadm bıleoh ohhh ne guzelll.ben de tek basima yatiyore :))
canım ılk gıttıgınde kalp atısını duydunmu benı transferın 22. gunu cagırdı bırde doktorun emre bey mıydı?Canım banada 2ay sora dedi doktorun 10 gün sora adet oldum değerlerine baktı yumurtaliklarima rahime hersey normalde dondmustu Ikinci adet beklemeden rahim kalinlasinca transfer etti. Şuan düşük tehlikem olsa da çok şükür bin şükür hamileyim darısı başına Rabbim ayarlıyor herseyi
ınsallah cnm galıba snnde persembe kontrolun vardıEmre bey canım 5 haftalikti kanamam çok oldu dinletti gecen hafta duymadım ama gösterdi bak atık DİE nasip bu hafta gorcez ne olcak
[/QUOTE]canim insallahhh bu kez bebislerine kavusursun. dondurulmus redavi demek oyle oluyo .hmmm.malum bizim de 4 adet emanet istanbulda :) tutunmazsa bebis dondurulmuslarla debiyicez.ve bugun icimdeki korku daha da belirginlesti.sanirim tutunmadi bebis. cok karamsar ve kötü hissediyorum kendimi
[QUOTE="amanda29, post: 39200688, member: 148166"]Günaydın Kızlar...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
haydaaaaaaaaa...... ne oluyo yaaa, daha üç gün geçmeden çöktün halideeee, ben en azından 9.güne kadar dayanmıştım bari beni örnek al bacım yaaaa..
ortada hiçbirşey yok oturmuş karalar bağlıyo delimi ne
aynı şeyi ben yapsam bir sürü azar işitirdim yaw
seninki tutmuş işte bellii, hormonlara bak saçmasapan halay çekiyolar
gunaydınnnn kızlarrr hamıs anneler sonuc ve tedavı bekleyen arkadaslar nasıl gecıyor gunler bakalımmm ben hala yatıorummm annem sagolsun
Canım son durum ne E2 değerin kaç oldu çat iğnesi mi olacanKızlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki geçen o 32-36 saat içinde foliküller büyümeye devam ediyor mu biliyor musunuz
Boncuğum benim ihmal edermiyim seni hiç. Dün misafirlikteydim o yüzden. Datlı 5.gün embriyo transferini 12 gün soraya değil 10gün sonra tahlil yap dediklerini duymuştum, senin 10 gün bile bekleyemeyeceğini anlamışlar bak 9 gün sonra yap demişler sanakiz cingeneeeeebeni ihmal etme demedim miiiii ben sana.. hem ben ustune koymuyom kiiii gunun... hastaneden verdikleri kagitta test gunum 6subat yaziyo :) sayiyom trabsfer gunu ile 10.gun oluyo yoksa 9.gun oluyo. malum transferim 28ocakti
Sen şimdi benim embriyoma kötümü diyonBen direk transfer olmadığın için cok uzulmustum bir yada iki adet beklicektim doktorum dondurulmuslar taze embriyoyla ayni olmayı bırak daha iyi demişti beni avutuyor demiştim hakliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?