ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bende yatiyorum ama zaman gecmiyor..bugunde hafif sol kasigim agriyor...yatmaktan sıkıldım 2 gunde...
Sürekli yatmayın arkadaşlar arada bi dışarı çıkın gezin dolaşın arkadaşlarınızla buluşun keyif aldığınız şeyler yapın, siz hasta değilsiniz ki hamilesiniz

Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki geçen o 32-36 saat içinde foliküller büyümeye devam ediyor mu biliyor musunuz
Kız nerdesin sen kaç gündür, evet canım devam ediyor diye biliyorum ben. Ne yapıyosun? Vurdunmu çatlatma iğneni?

Sen şimdi benim embriyoma kötümü diyon Benimki dondurulmamış hemde 3.gün embriyosu

Kötü dermiyim mersenayy hayırdır hamilemisin ne kapris bu ??? ben taze değil DİE uzulmustum doktorumda uzulmemem gerektiğini dondurulmuş karın en az taze embriyo kadar kaliteli olduydu

Kötü dermiyim mersenayy hayırdır hamilemisin ne kapris bu ??? ben taze değil DİE uzulmustum doktorumda uzulmemem gerektiğini dondurulmuş karın en az taze embriyo kadar kaliteli olduydu
Kız sen bana ne bakıyon, takılıyorum işte öyle, Allah verince hepsi vesile işte.
Bana dua edin kızlar, bende cuma günü kalp atışlarını duyarım inşallah

Bende perşembe duyum Gorim yavrumu annekosu dötunu yesinnnn ... Sana bakmicam kime bakcam mersenay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…