Sürekli yatmayın arkadaşlar arada bi dışarı çıkın gezin dolaşın arkadaşlarınızla buluşun keyif aldığınız şeyler yapın, siz hasta değilsiniz ki hamilesinizBende yatiyorum ama zaman gecmiyor..bugunde hafif sol kasigim agriyor...yatmaktan sıkıldım 2 gunde...
Kız nerdesin sen kaç gündür, evet canım devam ediyor diye biliyorum ben. Ne yapıyosun? Vurdunmu çatlatma iğneni?Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki geçen o 32-36 saat içinde foliküller büyümeye devam ediyor mu biliyor musunuz
Sen şimdi benim embriyoma kötümü diyonBenimki dondurulmamış hemde 3.gün embriyosu
Hadi bakalım canım inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarsın tatlımKızlaar cuma günü drdan randevu aldım, ilk muayenemi olcam, bakalım gerçekten hamilemiyim yoksa 3 haftadır kendimimi kandırıyorum?
Kız sen bana ne bakıyon, takılıyorum işte öyle, Allah verince hepsi vesile işte.Kötü dermiyim mersenayy hayırdır hamilemisin ne kapris bu ???ben taze değil DİE uzulmustum doktorumda uzulmemem gerektiğini dondurulmuş karın en az taze embriyo kadar kaliteli olduydu
Kıı sen nerdesin kayıpyaw ölsek soran yokkknasıl kardeşsiniz sizzzz
çok kötü fena hasta oldum beyaaaaa dikkat edin amaninnnnn ama iyiyim şimdi çok şükürKıı sen nerdesin kayıp
Geçmis olsun canım dikat et kendineçok kötü fena hasta oldum beyaaaaa dikkat edin amaninnnnn ama iyiyim şimdi çok şükür
sağol canımcımmGeçmiş olsun canım
sağol datlummm yiyom ya ama serumsuz geçmiyo fena bi salgınGeçmis olsun canım dikat et kendinebol bol meyve ye
Şifayı kapmışsın canım yazık sanasağol datlummm yiyom ya ama serumsuz geçmiyo fena bi salgın
iyileştim çok şükür canım sen neler yaptın korunuyon mu gııııŞifayı kapmışsın canım yazık sanainşallah biran önce iyileşirsin
Ne yapım canım ilaç pazar günü bitiyor ilaç bittikten 3 5 gün sonra adet olacakmışim bakalım canım artık adetin 3. Günü gidecem doktora öyle canım gün sayıyorumiyileştim çok şükür canım sen neler yaptın korunuyon mu gıııı
ayyyy az kaldı inşallahhhh tatlım çok güzel olucak bak görrrNe yapım canım ilaç pazar günü bitiyor ilaç bittikten 3 5 gün sonra adet olacakmışim bakalım canım artık adetin 3. Günü gidecem doktora öyle canım gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?