- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
deniz kıııızz nerdesin sen, kız buraya yazmadım ama senle eakgülü bekliyodum ne zaman yazcaklar diye, hayırsız deyilizdir de işte sen bize bakma, nerelerdeydin anlat bakalımyaw ölsek soran yokkknasıl kardeşsiniz sizzzz
inşallah canım zamanında adet olursam degerımın düzeleceğini düşünüyorum bakalım az kaldıayyyy az kaldı inşallahhhh tatlım çok güzel olucak bak görrr
geçmiş olsun canım, sende çok dikkat et, ciddi bişey yoktur umarımçok kötü fena hasta oldum beyaaaaa dikkat edin amaninnnnn ama iyiyim şimdi çok şükür
yok tatlım atlattım çok şükür ama siz daha dikkatli olun kuzummgeçmiş olsun canım, sende çok dikkat et, ciddi bişey yoktur umarım
kız mersenay değil merseray, aradakı harf n değil r. çok önemli adımı doğru söyle lütfenBugün kimse mersenaya bakmasınıhamile olurda kendileri
niye gerildin kiiikız mersenay değil merseray, aradakı harf n değil r. çok önemli adımı doğru söyle lütfen
ya valla doğru söylüyon bugün bi tuhafım bi gerginim yaa
ay canım kusura bakma yaaR olduğunu biliyorum telde yazarken t9 yüzünden yanlış yazılabilir gerginsin belli ne diyim bilemedim
bilmiyorum neden gerildim, bilmem.niye gerildin kiii
kızhalide25 eeeeeeeeeee ne ediyon nasıl gidiyo hamilelikkk
Bende iyiyim canım ağır bir grip atlattım çok şükür geçti bence hamilesin bacımiyi denizcim sen nasilsin.yoktun kac gundur. ben hamileyim de mi :) bilmiyom ki nasil gidiyor evdeydim bugun bi ara ise gittim geldim sonra yatis :)
Duyacaksın canım ve inşallah böyle devam eder hamileliğin bulantı kusma çok zorlaştırıyor tatlımbilmiyorum neden gerildim, bilmem.
hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi, hiç bir belirtim yok, hayırlısıyla kalp atışlarını bi duyaydım
canim benimm cook gecmis olsun.dikkat et kendine kuzu.. insallah canim yaaaa insallah cumle muslumanin evladi icinde de bizler saglikli hayirli evlat sahibi olabilirizzzzzBende iyiyim canım ağır bir grip atlattım çok şükür geçti bence hamilesin bacım
Kuzummmmmmmm yeni gördümmmdeniz kıııızz nerdesin sen, kız buraya yazmadım ama senle eakgülü bekliyodum ne zaman yazcaklar diye, hayırsız deyilizdir de işte sen bize bakma, nerelerdeydin anlat bakalım
Kızzzz kocana atarlanma da bize yapppp biz çekerikkkk herif ne anlasınnnnkizz merserayyyy ooooyyle kolay gerilmekkk yoooookkkkk :) 9 ay neydecezz senle kizz..heralde 9.ayda bizi tamamen ciracaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?