ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

R olduğunu biliyorum telde yazarken t9 yüzünden yanlış yazılabilir gerginsin belli ne diyim bilemedim

arkadaşlar merhaba, maşallah sizlere :))

bende araştırmlarıma devam edıyorum tolga hoca ve aygul hoca ile görüştüm... biraz gergin ve umutsuzum zor bir gündü. öğleden önce tolga hocaya gittim iyi ve ilgiliydi muayene etti bende herşeyin yolunda olduğunu söyledi. (bizim problemimiz erkkek değerleri buarada) moral verdi...aygül hocayada öğlen gittim.. oda muayene etti yumurta rezervin son derece iyi falan dedi.. sonrada rahimde polip var gibi geldi dedi. şaşkına döndüm eger böyle bişey vardıysa iki senedir. bir sürü doktora gittim onlar nasıl görmedi ikincici öğleden önce muayene oldum tolga hoca bunu nasıl görmedi. kafam iyice karıştı moralim bozuldu pazartesi tekrar gel bi daha bakalım dedi. tolga hoca muayene ücreti almadı.. aygün hoca 250 tl aldı. hulusi hocadanda randevu almıştım ama gidemycm sanırım cünkü işyerim çok yoğun. bu doktorlara bile randevu saatinde giremedim o kadar bekledim. bide beni bir yıl boyunca muayaen eden doktoru aradım anlattım durumu yarın gel birde ben bakayım dedi. ben olsa görürdüm dedi. (((

Üzülme canım varsada hayır yoksa da.. Varsa en azından çözümü var gebelik şartın artar yoksa da ne güzel.. Benimde eşimin düşüktü ilk tedaviye başlarında 18milyondu.. Keçi boynuzu şifa oldu en son 78 milyondu.. Hakkında hayırlısı kendi doktorun bi görsün derim.

Bende iyiyim canım ağır bir grip atlattım çok şükür geçti bence hamilesin bacım
canim benimm cook gecmis olsun.dikkat et kendine kuzu.. insallah canim yaaaa insallah cumle muslumanin evladi icinde de bizler saglikli hayirli evlat sahibi olabilirizzzzz

kizz merserayyyy ooooyyle kolay gerilmekkk yoooookkkkk :) 9 ay neydecezz senle kizz..heralde 9.ayda bizi tamamen ciracaksin

deniz kıııızz nerdesin sen, kız buraya yazmadım ama senle eakgülü bekliyodum ne zaman yazcaklar diye, hayırsız deyilizdir de işte sen bize bakma, nerelerdeydin anlat bakalım
Kuzummmmmmmm yeni gördümmm eakgull emelimmmm nerdesin bizde konuşmadık cano derdime düşmüşüm Merserayy ımmmm belirtisiz anneeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…