ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım son durum ne E2 değerin kaç oldu çat iğnesi mi olacan

Canım benim dün değerim 1407 çıktı opu gününe 2000 olur sanırım :)

Kız nerdesin sen kaç gündür, evet canım devam ediyor diye biliyorum ben. Ne yapıyosun? Vurdunmu çatlatma iğneni?

Cano yaa dün gece 22 de evde vurduk. Acayip tırstım niyeyse sanki bir aydır göbişten iğneleri vurduran ben değilim gibi nasıl stress yaptım bilemezsin. Geriden gelenler 13 mm hep devam etsede onlar 16 olsa.. 16 lık folikül döllenebiliyormuş :)

Kızlaar cuma günü drdan randevu aldım, ilk muayenemi olcam, bakalım gerçekten hamilemiyim yoksa 3 haftadır kendimimi kandırıyorum?

Hem kendini hem bizi kandıramayacağına göre hamilesin canoo merak etme :)))))

çok kötü fena hasta oldum beyaaaaa dikkat edin amaninnnnn ama iyiyim şimdi çok şükür

Geçmiş olsun canımm haydii toparlan artık :) İyi bak kendine canım arkadaşım..

deniz kıııızz nerdesin sen, kız buraya yazmadım ama senle eakgülü bekliyodum ne zaman yazcaklar diye, hayırsız deyilizdir de işte sen bize bakma, nerelerdeydin anlat bakalım

Ya eşim KK yı yasakladı diye giremedim ben. Arada okuyorum sizi geri çıkıyorum. Neymiş efendim burda okuyup sonra takıntı yapıomuşum :SSS Yarın opu var canım stresliyim...

Canım içine hangi doktor sinerse onu seç. Doktora güven çok önemli... Hakkımızda hayırlısı :)) Tedaviye başlangıcında sonu da güzel olsun hayırlı olsun canım :)

gunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...

gunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...

Halidecim kusura bakma biraz sert olucam
Sıyırdın mı arkadaşım sen , canını sıkmak için bir arayışa mı girdin??? :)))
neyin idrar testinden bahsediyorsun, burda idrarda negatif çıkan kanda pozitif çıkan bi ton insan varken niye idrar testi yaparsın ki

yawww 5. gün AA kalite yumurtaların oldu ve 2 tane transfer yapıldı. Bebeğin tutmaması için bir sebep yokken sen kendi kas üzül zorla tutturma olur mu...

Canım biz elimizden geleni yaptık artık gerisi Allahın takdiri. Rahat ol... Bence sen işe git :)
Duanı et , keyfini yolunda tut ve 10. gün git pozitifi al da gellll

yok canim ne serti gayet iyi bi ayar bu. hakettim farkindayim ama bazilarinin transfeeden sonra 6.gunde ciktigini okuyunca bi gazla yaptim son noktana kadar haklisin
.aslinda saglam okkali bi tokadi hak ettim de neyse arik insallah bebeler olur da onlarin tekmeleri bunu halleder :) ya iste nasil bi manyaklik yasiyom anlayin... Allahimmm Allahhimmm ... gunler yaklastikcaa korkuyom kiiiizz neydem istee

Günaydın herkesee
Çok mu sert oldum ya
halide25 canooooommmmm
Yok yok az bile söyledin...
Canım herşey yolunda gidecek ve sağlıklı embriyoların olcak inşallah, sende sona yaklaştın hadi bakalım.
Halidecim sana ağız dolusunca "yok artık" demek istiyorum. Kız 5.gün idrar testimi yapılır neyin kafasını yaşıyon sen? Ayrıca benim 12.gün hassas gebelik testinde negatif çıkmıştı.
Rüyana gelince, cancağızım bi tarafın açıkta kalmış, e havalar da soğuk tabi, rüyanda mantıklı bişey görmeni bekleyemezdik
Bu hamilelik gerçekten enteresan bişey, ben iki gündür çok gerginim neye gerildiğimi de bilmiyorum, halide desen o eski neşeli kız gitti yerine karamsar endişeli bi tip geldi, eakgülün opusu var stresli, burcu da endişeli bekleyiş devam ediyo....
Jonguil, deniz8383 ve yeloyelo,, kızlar tüm umudum sizde. Hadin gari neşelendirin ortalığı, bizden hayır yok

ya iste diyom ya manyaklik beni benden aldi.. kiz bu bebeler de bana benzerse yandik ki ne yandik hem ben seni anliyorum niye gerildigini sen istiyon ki kalbini pitpitini duyam ama duyacaksin emin olgecen gun ne yaziyodu bebisiniz kursunkalemin arkasindaki silgiye girebilecek kadar
simdi oncacik minnakin pitpitlati da ne sevimli olur kiii amanniiinnn yerim ben o zibidiyi kizzz siz bana bakmayin hormonal dengesizlik beyne giden tum hucrelerimi ele gecirdiii beynim de ozerkligi i ilan ettiayri takiliyo ondan bu manyakligimm kizz iyi ki varsınız insallah gunun burinde oturup cay icmek de nasip olurrr insallahhh ama caylarr @jonguil den

heheheh halide kafayı yemişşşş ben kısmetse ikinci gün yapıcam idrar testini deli mi ne yaaaaa....kuzum kendine gel beeee hadi kimseyi okumadın şu deli Merserayy ı da mı okumadınnnnn.ay kızılmıyoda yaa halidem o kadar saçma ki üzülmen seni çok iyi anlıyoruz ama sende bizi anla burda bizim görevimiz senin ve transfer olan tüm arkadaşların bekleme süresince moralini yüksek tutmasına yardımcı olmak elimizden geldiğince...yapma kuzum yapmaaaaaaaaaaaa

Halidem dedim ya sana 9.gün yaptım olsa silik çıkar ama değil silik koskoca tek cizgiydi... 11.gün 334 du.... Eğer illa yapicam diosan 9gun kan yap bacım kendinise bizidw üzme

Kızlaar cuma günü drdan randevu aldım, ilk muayenemi olcam, bakalım gerçekten hamilemiyim yoksa 3 haftadır kendimimi kandırıyorum?

Merserayy o nasıl bir kelime yahu kandırmak falan hiç yakışıyor mu güzel anne adayına bu cümleler ne oluyor kuzum size bir silkelenip kendinize gelip gariiiiii....
halide25 şimdi şurdan bir sopa uzatmak mümkün olsana popişine bir iki tane sallasam
hem idrar testi hemde 5.gün daha bilemedim ki ne desem sana

D DeNiz_8383 geçmiş olsun canım, ve tabi ağızına sağlık...

o kadar haklisin kiii diyecek soz bulamiyorum ama bazi topiklerde okudum.5.gun transferlerinde bazilarinda cikiyomus silik de olsa..iste benim de transferden 6.gunum yaa dedim belki haniii bi ihtimalll
bak manyaklik o derece ki yapmadan once diyom ki kendi kendime cikmasa da uzulmiyicem ne de olsa belli olmaz bu vakit.ama yaptiktan sonra kotu oldum.. ya hakket benim durum vahim

günayydıııınnnnnnnn canlarımmmm bugün kanal tedavsi öğlen arasııı ayyyyyy
bu arada gecmis olsun kizzz eminim simdi bana sinirinden dis agrini felan da unuttun de miii bak stresim bi ise yaradiii

yok canim sanirim hastanenin bana verdigi tarihi yani 6ocagi beklicem ama bak sanirim diyom yani gene bi manyaklik alameti gosterebilirim

[QUOTE="Burcu1251, post: 39218485, member: 595511"]Halidem dedim ya sana 9.gün yaptım olsa silik çıkar ama değil silik koskoca tek cizgiydi... 11.gün 334 du.... Eğer illa yapicam diosan 9gun kan yap bacım kendinise bizidw üzme[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…