Kızzzz kocana atarlanma da bize yapppp biz çekerikkkk herif ne anlasınnnn
İnşallahhhhh canım halidem sen sırayı savdınn Aminnnnnnnnnn canım amiiiiiinnncanim benimm cook gecmis olsun.dikkat et kendine kuzu.. insallah canim yaaaa insallah cumle muslumanin evladi icinde de bizler saglikli hayirli evlat sahibi olabilirizzzzz
Heee bende onu diyommmm ama olsun senin de gelicek o günlerin tatlımmmmm vekiz ben degil merserayy gerginmis yaa ona diyom ben de
Canım son durum ne E2 değerin kaç oldu çat iğnesi mi olacan
Kız nerdesin sen kaç gündür, evet canım devam ediyor diye biliyorum ben. Ne yapıyosun? Vurdunmu çatlatma iğneni?
Kızlaar cuma günü drdan randevu aldım, ilk muayenemi olcam, bakalım gerçekten hamilemiyim yoksa 3 haftadır kendimimi kandırıyorum?
çok kötü fena hasta oldum beyaaaaa dikkat edin amaninnnnn ama iyiyim şimdi çok şükür
deniz kıııızz nerdesin sen, kız buraya yazmadım ama senle eakgülü bekliyodum ne zaman yazcaklar diye, hayırsız deyilizdir de işte sen bize bakma, nerelerdeydin anlat bakalım
arkadaşlar merhaba, maşallah sizlere :))
bende araştırmlarıma devam edıyorum tolga hoca ve aygul hoca ile görüştüm... biraz gergin ve umutsuzum zor bir gündü. öğleden önce tolga hocaya gittim iyi ve ilgiliydi muayene etti bende herşeyin yolunda olduğunu söyledi. (bizim problemimiz erkkek değerleri buarada) moral verdi...aygül hocayada öğlen gittim.. oda muayene etti yumurta rezervin son derece iyi falan dedi.. sonrada rahimde polip var gibi geldi dedi. şaşkına döndüm eger böyle bişey vardıysa iki senedir. bir sürü doktora gittim onlar nasıl görmedi ikincici öğleden önce muayene oldum tolga hoca bunu nasıl görmedi. kafam iyice karıştı moralim bozuldu pazartesi tekrar gel bi daha bakalım dedi. tolga hoca muayene ücreti almadı.. aygün hoca 250 tl aldı. hulusi hocadanda randevu almıştım ama gidemycm sanırım cünkü işyerim çok yoğun. bu doktorlara bile randevu saatinde giremedim o kadar bekledim. bide beni bir yıl boyunca muayaen eden doktoru aradım anlattım durumu yarın gel birde ben bakayım dedi. ben olsa görürdüm dedi.(((
gunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...
Halidecim kusura bakma biraz sert olucam
Sıyırdın mı arkadaşım sen , canını sıkmak için bir arayışa mı girdin??? :)))
neyin idrar testinden bahsediyorsun, burda idrarda negatif çıkan kanda pozitif çıkan bi ton insan varken niye idrar testi yaparsın ki
yawww 5. gün AA kalite yumurtaların oldu ve 2 tane transfer yapıldı. Bebeğin tutmaması için bir sebep yokken sen kendi kas üzül zorla tutturma olur mu...
Canım biz elimizden geleni yaptık artık gerisi Allahın takdiri. Rahat ol... Bence sen işe git :)
Duanı et , keyfini yolunda tut ve 10. gün git pozitifi al da gellll
Yok yok az bile söyledin...
Halidecim sana ağız dolusunca "yok artık" demek istiyorum. Kız 5.gün idrar testimi yapılır neyin kafasını yaşıyon sen? Ayrıca benim 12.gün hassas gebelik testinde negatif çıkmıştı.gunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...
Günaydın herkesee
Yok yok az bile söyledin...
Canım herşey yolunda gidecek ve sağlıklı embriyoların olcak inşallah, sende sona yaklaştın hadi bakalım.
Halidecim sana ağız dolusunca "yok artık" demek istiyorum. Kız 5.gün idrar testimi yapılır neyin kafasını yaşıyon sen? Ayrıca benim 12.gün hassas gebelik testinde negatif çıkmıştı.
Rüyana gelince, cancağızım bi tarafın açıkta kalmış, e havalar da soğuk tabi, rüyanda mantıklı bişey görmeni bekleyemezdik
Bu hamilelik gerçekten enteresan bişey, ben iki gündür çok gerginim neye gerildiğimi de bilmiyorum, halide desen o eski neşeli kız gitti yerine karamsar endişeli bi tip geldi, eakgülün opusu var stresli, burcu da endişeli bekleyiş devam ediyo....
Jonguil, deniz8383 ve yeloyelo,, kızlar tüm umudum sizde. Hadin gari neşelendirin ortalığı, bizden hayır yok
heheheh halide kafayı yemişşşş ben kısmetse ikinci gün yapıcam idrar testini deli mi ne yaaaaa....kuzum kendine gel beeee hadi kimseyi okumadın şu deliyok canim ne serti gayet iyi bi ayar bu. hakettim farkindayim ama bazilarinin transfeeden sonra 6.gunde ciktigini okuyunca bi gazla yaptimson noktana kadar haklisin
.aslinda saglam okkali bi tokadi hak ettim de neyse arik insallah bebeler olur da onlarin tekmeleri bunu halleder :) ya iste nasil bi manyaklik yasiyom anlayin... Allahimmm Allahhimmm ... gunler yaklastikcaa korkuyom kiiiizz neydem istee
Kızlaar cuma günü drdan randevu aldım, ilk muayenemi olcam, bakalım gerçekten hamilemiyim yoksa 3 haftadır kendimimi kandırıyorum?
gunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...
heheheh halide kafayı yemişşşş ben kısmetse ikinci gün yapıcam idrar testini deli mi ne yaaaaa....kuzum kendine gel beeee hadi kimseyi okumadın şu deliMerserayy ı da mı okumadınnnnn.ay kızılmıyoda yaa halidem o kadar saçma ki üzülmen seni çok iyi anlıyoruz ama sende bizi anla burda bizim görevimiz senin ve transfer olan tüm arkadaşların bekleme süresince moralini yüksek tutmasına yardımcı olmak elimizden geldiğince...yapma kuzum yapmaaaaaaaaaaaa
bu arada gecmis olsun kizzz eminim simdi bana sinirinden dis agrini felan da unuttun de miiigünayydıııınnnnnnnn canlarımmmm bugün kanal tedavsi öğlen arasııı ayyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?