ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

amadacımmmm vurr hem de sağlam yapıştır ki kendime gelem kuzuuu... tamam daha idrar testi falan yok , kan testi o da cuma günü inşallahh

halide25 canım boşyere kendını üzme idrar testınede guvenme zaten az kaldı test gunune 3 gün daha sabret canım güzel sonucları alınca yuzun gulecek ınş..

inşallahhh canımmm, bebişinin pıtpıtlarını duy da gel bize anlatıverr kızzzzz

amadacımmmm vurr hem de sağlam yapıştır ki kendime gelem kuzuuu... tamam daha idrar testi falan yok , kan testi o da cuma günü inşallahh

Canım ben sana tebrik öpücükleri yapıştırmak istiyorum ama sen bir rahat durmuyorsun ki Şapşiriğim...
Yapma kendine bunu bir relaks ol yavru kuş gelecek hayırlısıyla inşallah...

gunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...
Canım test için çok çok erken ahh ahh kızlar beş kardeşi hakediyorsunuz idrar testi kesin sonuç değil zaten bugün daha 6.Günün bu kadar erken varsa bile çıkmaz

Ayıpsın canım çay kahve içeceğiz daha halay çekeceğiz az kaldı halidem hamilesin inşallah

Canım ben sana tebrik öpücükleri yapıştırmak istiyorum ama sen bir rahat durmuyorsun ki Şapşiriğim...
Yapma kendine bunu bir relaks ol yavru kuş gelecek hayırlısıyla inşallah...

aminnnn inşallahh canımmmmmm, ne güzel dedin tebrik öpücükleri diye..ay nasıl güzel bir şey olur inşallahh yaaa, Mevlam cümlemizin yüzünü güldüreee inşallah

Canım test için çok çok erken ahh ahh kızlar beş kardeşi hakediyorsunuz idrar testi kesin sonuç değil zaten bugün daha 6.Günün bu kadar erken varsa bile çıkmaz

valla hakediyom de mi jonguilum... kız bi hayırlısı ile cuma olaydııııııııııı....evde durmaktan balataları yaktım heralde

Ayıpsın canım çay kahve içeceğiz daha halay çekeceğiz az kaldı halidem hamilesin inşallah

inşalllahhhhhhhhhhhhhhh kuzummm, inşallah hamişimdirrr hayırlı sağlıklı ahlaklı kuzularımız olsun bizim deeee

Canım transferin 6. günü pozitifi olanlar aslında çatlatma iğnesinin etkisi olan hcg yi görüyorlar. sonrasında gebelikleri de tuttunca sanki 6. gün öğrenmiş gibi oluyo aslında öyle değil. Hatta bazıları diyor ya başta pozitifti sonra negatife döndü nasıl iş anlamadım diye... İşte o hcg nin etkisi.

Çok zor bir süreç halidem biliyoruz hepimiz yaşıyoruz. Tedavi aşamasında olana telkin vermek kolay oluyo ama kendi bekleme süresinde çıldırıyoruz işte. Bu günlerde geçecek inşallah. Kan değerini alınca hepimiz sevineceğiz. Tahminim 176 :)
İkiz senin bebeler :)))

canım inşallah herşey yolundadır, ben inanıyorum ikinci keseyi de göreceksin kalbide duyacaksın :)
Güzel haberlerle gel :)

Ayyyyy halidem gerilesim yokken bile beni de geriyorsun....lutfen silkelen kendine gel canim biraz relax ol,pozitif düsün canim...bol bol dua et hepimiz icin...ins.guzel sonuclar alacakssin ve arkandan ins.bende guzel haber werecegim....lutfen kendini uzme ....

Halidecim 6.gunde cikmaz canim benim bosuna stres yapma rahat ol bozma moralini hic canim benimde cikmamisti 6.gun

Kızlar nasılsınız, tedavıde olanlara kolaylıklar, sonuc bekleyenlere tez vakıt gecmesını ve hamıle arkadaslarımada ıyı saglıklı hamılelıkler dılerım... Devamlı gıremıyorum arada yazıyorum ama hep takıpteyıp sızı... :))

canım uc arkadasima soyledim.onlar da benimle gun sayiyolar sagolsunlar :) baska da kimseye demedim... insallah bebislerim olur da mujdeyi soylemek daha guzel olur

az kaldı canım havalar güzel çık gez son son tatilin keyfini çıkar okuldaki arkadaslara dedin mi tüp bebek tedavini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…