@Merserayy o nasıl bir kelime yahu kandırmak falan hiç yakışıyor mu güzel anne adayına bu cümleler ne oluyor kuzum size bir silkelenip kendinize gelip gariiiiii....
halide25 şimdi şurdan bir sopa uzatmak mümkün olsana popişine bir iki tane sallasam
hem idrar testi hemde 5.gün daha bilemedim ki ne desem sana
@DeNiz_8383 geçmiş olsun canım, ve tabi ağızına sağlık...
halide25 canım boşyere kendını üzme idrar testınede guvenme zaten az kaldı test gunune 3 gün daha sabret canım güzel sonucları alınca yuzun gulecek ınş..
amadacımmmm vurr hem de sağlam yapıştır ki kendime gelem kuzuuu... tamam daha idrar testi falan yok , kan testi o da cuma günü inşallahh
Canım test için çok çok erken ahh ahh kızlar beş kardeşi hakediyorsunuzgunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...
Ayıpsın canım çay kahve içeceğiz daha halay çekeceğizya iste diyom ya manyaklik beni benden aldi.. kiz bu bebeler de bana benzerse yandik ki ne yandikhem ben seni anliyorum niye gerildigini sen istiyon ki kalbini pitpitini duyam ama duyacaksin emin olgecen gun ne yaziyodu bebisiniz kursunkalemin arkasindaki silgiye girebilecek kadar
simdi oncacik minnakin pitpitlati da ne sevimli olur kiii amanniiinnn yerim ben o zibidiyikizzz siz bana bakmayin hormonal dengesizlik beyne giden tum hucrelerimi ele gecirdiii beynim de ozerkligi i ilan ettiayri takiliyo ondan bu manyakligimm kizz iyi ki varsınız insallah gunun burinde oturup cay icmek de nasip olurrr insallahhh ama caylarr S Sky_sun den
Canım ben sana tebrik öpücükleri yapıştırmak istiyorum ama sen bir rahat durmuyorsun ki Şapşiriğim...
Yapma kendine bunu bir relaks ol yavru kuş gelecek hayırlısıyla inşallah...
Canım test için çok çok erken ahh ahh kızlar beş kardeşi hakediyorsunuzidrar testi kesin sonuç değil zaten bugün daha 6.Günün bu kadar erken varsa bile çıkmaz
Ayıpsın canım çay kahve içeceğiz daha halay çekeceğizaz kaldı halidem hamilesin inşallah
az kaldı canım havalar güzel çık gez son son tatilin keyfini çıkarvalla hakediyom de mi jonguilum... kız bi hayırlısı ile cuma olaydııııııııııı....evde durmaktan balataları yaktım heralde
yok canim ne serti gayet iyi bi ayar bu. hakettim farkindayim ama bazilarinin transfeeden sonra 6.gunde ciktigini okuyunca bi gazla yaptimson noktana kadar haklisin
.aslinda saglam okkali bi tokadi hak ettim de neyse arik insallah bebeler olur da onlarin tekmeleri bunu halleder :) ya iste nasil bi manyaklik yasiyom anlayin... Allahimmm Allahhimmm ... gunler yaklastikcaa korkuyom kiiiizz neydem istee
günayydıııınnnnnnnn canlarımmmm bugün kanal tedavsi öğlen arasııı ayyyyyy
canım inşallah herşey yolundadır, ben inanıyorum ikinci keseyi de göreceksin kalbide duyacaksın :)kızlar bende bugün doktora gidicem eşimle kalp atıslarını duymak için inş duyarız ikinci kesem de inş gelişmiştir bugün net bellı olacak rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın sağlıkla dogduklarınıda göreelım inş..
Evet canım en çok değerimi merak ediyorum inşallah normal seyrine döner
Evet canım en çok değerimi merak ediyorum inşallah normal seyrine dönerson 4 ilacım kaldı canım bakalım ne olsun bende hayırlısı ile başlasam canım heyecan çok var
az kaldı canım havalar güzel çık gez son son tatilin keyfini çıkarokuldaki arkadaslara dedin mi tüp bebek tedavini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?